De service is echt uitstekend. Vriendelijk, behulpzaam en super snelle service. Panelen zijn van uitstekend kwaliteit. Echt een aanrader! Ik kom hier vaker terug en ga dit ook iedereen aanbevelen.
Hier in adverteren, product viel tegen. Stond in .. glas oppervlak Maar was met reliëf . Besteld bij jullie als tussenpersoon, retour gebracht bij ander adres op Jullie advies. Daar aangekomen, k... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Deze panelen zijn niet alleen gunstig in prijs, maar ook de kwaliteit is perfect. Zijn makkelijk op maat te zagen. EN ook belangrijk korte levertijd en correct bezorgd
Vom Unternehmen geschrieben
Akupanel-Nederland is in Q3 2025 opgeheven. Het is niet langer mogelijk bestellingen bij ons te plaatsen.
Niederlande
- akupanel-nederland.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Bestelling 8 december geplaatst
Bestelling 8 december geplaatst, het hoort binnen 3 a 4 dgn verzonden te worden. Op mails amper reactie. Inmiddels is het 23 dec en wil ik deze bestelling annuleren. Ook daar geen reactie op. BESTELLING ANNULEREN. EN mensen bestel hier niet. Er komt geen reactie op je mails en je bestelling wordt niet bezorgd. Mijn bestelling met ref nr UQWHYCYYV heb ik nu al tig x geannuleerd maar krijg geen reactie.

HELEMAAL TOP!
Boven verwachting nette panelen
Boven verwachting nette panelen, makkelijk te plaatsen en op maat te maken.
Bezorging op afgesproken dag, en voor afgesproken tijd. Helemaal tevreden met resultaat.
Top panelen ben weer verliefd op mijn…
Top panelen ben weer verliefd op mijn eigen huis. Thanks guys!!
Goede service voor een scherpe prijs
Uitgebreid aanbod, snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding!
Mensen ik heb een eerder een berichtje…
Mensen ik heb een eerder een berichtje achter gelaten hier.
En het bedrijf reageer op mij om hun in het goede dag licht te zetten.
Mensen koop hier niks geloof me na die reactie van hem gun ik hem helemaal niks.
Er staat bij op voorraad je lult gewoon weg uit je nek vriend. En toen het besteld was was het niet op voorraad. Logies moet je annuleren vergoeden want valt binnen de 14dagen termijn. Grote jongen ik wens je het beste maar van mij en mijn mensen zal jij nooit maar ook nooit meer een order ontvangen mazzel

Gewoon goed
Gewoon goed, alles naar wens en aardige medewerkers

Antwort von Opgeheven - Akupanel Nederland
We zijn heel erg blij met de kwaliteit…
We zijn heel erg blij met de kwaliteit en service! We krijgen veel complimenten over de zelfklevende tegels! Kan het iedereen aanraden!

Mooie platen van Akupanel
Op 25 april proefmonsters besteld 3 stuks . Dit ging niet goed. De samples kwamen maar niet. Paar keer gebeld. Uiteindelijk werd ik gebeld met veel excuus, is niet hun manier van doen en een voucher als tegemoetkoming. Kortom keurig geregeld. De oppio platen besteld. Kreeg netjes een mail over het verzenden. De chauffeur belde een half uur voordat hij de platen kwam brengen. Bezorging ging zonder problemen. Verpakking zag er goed uit, platen zien er top uit. Nu nog aan de wand……maar dat is onze verantwoordelijkheid😂

Antwort von Opgeheven - Akupanel Nederland
Helaas komen de artikelen niet overeen
Helaas zijn de foto’s op de website niet kloppend met de werkelijke kleuren. Ik had de viltpanelen besteld in donker grijs. Het lijkt antraciet te zijn, maar het is middengrijs. Lijkt op de lichtgrijze kleur van de website. Jammer dat dit zo slecht is gevisualiseerd.

Antwort von Opgeheven - Akupanel Nederland
Prettig en fijn contact gehad
Prettig en fijn contact gehad. Erg blij met de geleverde panelen!
Vooraf goed contact gehad en blij met…
Vooraf goed contact gehad en blij met de geleverde panelen
Top service en prijzen
Top! Eerst besteld bij AFIUM maar die hebben geen service en zijn veel duurder. Enmod heeft service en is goedkoper en chauffeur was behulpzaam.
Er wordt vooraf niet gecommuniceerd…
Er wordt vooraf niet gecommuniceerd over het tijdstip van leveren. Ook het binnen zetten van de pakketten in de gang is blijkbaar teveel werk. Materiaal zelf is prima

Antwort von Opgeheven - Akupanel Nederland
Prima panelen en goeie levering
Levering zoals aangekondigd, en prijs is toch redelijk goedkoop in vergelijking met de concurrentie. Dus eigenlijk prima!
Mooi product voor een nette prijs
Mooi product voor een nette prijs
Levering op tijd met een behulpzame chauffeur,daar wordt een mens blij van.
Frank Vos
Levering gebeurde s'morgens om 5 uur.
Levering gebeurde s'morgens om 5 uur.
En wat heel raar is platen zijn niet verpakt. Is heel gevaarlijk voor beschadiging want in de bestelwagen lagen hier andere dozen op en moest bestuurder op de platen gaan om deze te verwijderen
Alles netjes en snel geleverd
Alles netjes en snel geleverd. Pvc panelen, marmer look zien er realistisch uit en vallen niet tegen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.