Unternehmen hat geantwortet
Specialister inden for hudreduktioner efter vægttab og kosmetiske operationer som brystforstørrelse, brystløft, brystreduktion, ansigtsbehandlinger i København - Vi har mange års erfaring med flotte resultater. Printzlau Privathospital.
Hjortholmsvej 2, 2830, Virum, Dänemark
Jeg har flere gange været inde og få lavet kirurgi af Andreas Printzlau, jeg kan kun anbefale det. Andreas laver ikke noget hvis han kan se at det ikke giver mening, han siger tingene som de er og det kan jeg godt lide, det giver en tryghed. Kunne jeg give mere end 5 stjerner så ville jeg have gjort det.

Antwort von Printzlau Privathospital Plastikkirurgi
Følte mig 100 % tryg fra første besøg hos Andreas. Personalet var yderst kompetent, meget opmærksom og omsorgsfulde. Jeg var i de bedste hænder. Ny opereret og allerede meget tilmed resultatet. Jeg vil til en enhver tid anbefale Printzlau og give dem mine varmeste anbefaling

Antwort von Printzlau Privathospital Plastikkirurgi
Alt spillede, lige fra forundersøgelse til efter operationen. Jeg fik pludselig en cancer-udredning ind over, men Printzlau lyttede og den planlagte operation blev omlagt 4 dage før - med megen forståelse og uden problemer. Zenia i Administrationen er guld værd, og I al min usikkerhed, var hun min støtte! Operationen ved Magnus gik fantastisk, og pleje og opvartning var så skøn og omsorgsfuld.

Antwort von Printzlau Privathospital Plastikkirurgi
Helt igennem fantastisk oplevelse! Andreas tager bogstavelige “det ekstra skridt” for sine patienter og er utrolig dygtig og grundig. Aldrig har jeg oplevet så ekstrem en service og betænksomhed fra alt personale jeg blev mødt af. Jeg føler mig grebet, redet og set, og jeg er dybt taknemmelig! TAK

Antwort von Printzlau Privathospital Plastikkirurgi
Hele vejen igennem trygt og godt. Så sødt og venligt personale, god information, hjælp og omsorg. Dejlig forplejning og overnatning. Top professionelt personale, gode til at forklare og trække på hinandens kompetencer, meget trygheds skabende og Magnus har lavet så pænt resultat! Stor respekt for det!

Antwort von Printzlau Privathospital Plastikkirurgi
Fra første konsultation med Andreas blev jeg velinformeret samt følte mig i trygge hænder.
Efter vel overstået operation var der faglig dygtigt personale til rådighed. Er tilfreds med min mavereduktion, kan kun anbefale
Printzlau privathospital

Antwort von Printzlau Privathospital Plastikkirurgi
Fra første forundersøgelse til efter endelig operation følte jeg mig tryg og i gode hænder.
Som en krølle på de gode oplevelser kan jeg tilføje, at kirurgen Farooq kom på aftenarbejde for at standse noget blødning, som opstod da jeg var kommet hjem. Fint med mailservice og opfølgning af personalet i det hele taget - og hele tiden med et smil og en høflig god dialog.

Antwort von Printzlau Privathospital Plastikkirurgi
Har været hos en plastikkirurg hvor det endte med et “ plastik mareridt “ jeg kom til Andreas som har udført det bedst og flotteste resultat. Andreas er meget autentisk, og virkelig dygtig. Den bedste oplevelse.
De får 10 ud af 5 stjerner

Antwort von Printzlau Privathospital Plastikkirurgi
Jeg har fået foretaget en brystoperation på Printzlau Privathospital ved speciallæge Magnus Avnstorp, og resultatet er intet mindre end fremragende. Magnus har, grundet sin perfektionisme, formået at skabe et smukt, naturligt og harmonisk resultat udelukkende ved brug af mit eget brystvæv – resultatet ligner til perfektion implantater. Dette vidner om hans enestående kirurgiske kunnen og æstetiske forståelse.
Forløbet har fra start været præget af høj faglighed, tryghed og omsorg. Magnus er yderst dedikeret – selv under sin ferie stod han til rådighed for at besvare spørgsmål og håndtere bekymringer. Det afspejler hans professionalisme og engagement overfor sine patienter.
Printzlau Privathospital fortjener stor anerkendelse. Klinikken er professionelt drevet, indbydende og rolig, og personalet er kompetent, imødekommende og nærværende, hvilket skaber en tryg atmosfære gennem hele behandlingsforløbet.
Jeg giver Magnus Avnstorp og Printzlau Privathospital mine varmeste anbefalinger. Resultatet overgår mine forventninger, og jeg har følt mig i trygge og kompetente hænder hele vejen igennem.
Jeg kommer helt sikkert tilbage i fremtiden 😊

Antwort von Printzlau Privathospital Plastikkirurgi
I 2019 fik jeg lavet hudredusering af maveskind 360 + omvendt T via det offenligt.
I januar i år fik jeg lavet yderlår på egen regning, da det var svært at få bevilliget via det offenligt. Begge gange har jeg virkelig følt mig hørt og i trykke rammer. Både om det hos sygeplejsker eller om det er Andreas som lavet selve opr.
Har de varmeste anbefalinger både ved forundersøgelse, opr., efterfølgende tjek.
Vil til en hver tid anbefale samt bruge dem igen. Selv om det er til en anbefaling om evt. opr.
Jeg siger tusinde tak for mine side.❤️

Antwort von Printzlau Privathospital Plastikkirurgi
Jeg er blevet opereret i august 2025 af Magnus Avnstorp fra Printzlau privat hospital.
Jeg har fået foretaget udvidet brystløft inklusiv brystforstørrelse med eget væv og jeg er SÅ glad og lykkelig for resultatet!😍
Magnus er ikke bare utrolig dygtig, men også virkelig behagelig og omsorgsfuld. Han tog sig tid til at lytte på mig og forklare alt grundigt, og jeg følte mig i trygge hænder fra start til slut.
Resultatet er smukt, naturligt og har gjort en kæmpe forskel for mit selvværd.
Jeg vil klart anbefale Magnus Avnstorp til alle der ønsker smukke bryster!🍒
Derudover vil jeg gerne takke hele det søde team - især Silke, som var SÅ sød og hjælpsom og som tjekkede op på mig hele tiden efter min operation, og sørgede for at jeg havde det godt.
Jeg vil også gerne sige tak til Andreas, Kim, anæstesisygeplejersken og Gurli som alle på hver sin måde hjalp mig og gjorde at jeg følte mig tryg.
Det var en oplevelse over alle forventninger!
Af hjertet TAK især til Magnus for at give mig min selvtillid tilbage og for de smukkeste bryster!☺️
Min næste operation (fedtsugning) skal uden tvivl laves af Magnus Avnstorp, så snart mine bryster er helede, og jeg glæder mig allerede!🥰

Antwort von Printzlau Privathospital Plastikkirurgi
Har fået foretaget en maveplastik på hospitalet og det var en rigtig god oplevelse med kompetent personale, god information og smerteplan og mulighed for at kontakte dem 24/7 ved bekymringer eller spørgsmål . Jeg kan give mine varmeste anbefalinger til Andreas og hans team. Jeg valgte Andreas, da han er vældig erfaren indenfor den slags operationer og er ærlig i forhold til hvilket resultat der er realistisk at opnå.
Man følte der blev taget god tid til spørgsmål og svar. Super behandling af alle medarbejdere på Privathospitalet.
Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos Printzlau Privathospital 😃
Fra første kontakt har jeg mødt høj faglighed, stor empati og en utrolig professionel tilgang.
Zenia er den første, man taler med i telefonen, og hun er simpelthen fantastisk. Hun er både dygtig,hjælpsom og styrer alt omkring tider og spørgsmål med overblik og venlighed 😃
Faooq, som er plastikkirurg, er så dygtig. Han er ikke bare utrolig kompetent, men også virkelig rar og imødekommende.
Troels der er narkoselæge er ligeledes både faglig dygtig, sød og empatisk - jeg følte, at jeg var i virkelig trygge hænder 🙏
Alle sygeplejersker, jeg har været i kontakt med, har også været dygtige, omsorgsfulde og professionelle. Tak til Lotte for god pleje.
Jeg følte mig tryg og godt behandlet gennem hele forløbet 🙏
Tak til printzlau Privathospital - I får de største stjerner 🌟 fra mig.

Antwort von Printzlau Privathospital Plastikkirurgi
Tak- er slet ikke et stærkt nok ord 🤩
Netop kommet hjem efter min 2 operation hos Printzlau. Jeg er opereret af Jais begge gange- og sikke en fantastisk mand, med sit rolige og smilende sind- vanvittig dygtig 🤩
Hele personalet er SÅ omsorgsfulde og yderst kompetente - ingen nævnt, ingen glemt 🥰

Antwort von Printzlau Privathospital Plastikkirurgi
Jeg har fået 3 operationer hos printzlau, som virkelig har været vellykket af Andreas. Derfor tænkte jeg at den 4 operation også skulle være der, men.. jeg bookede tid til en kirurg (faroog,) da han skulle være bedre til øjenlågs operationer.. men jeg gik derfra SÅ skuffet.. booker en tid til konsultation, han er 18 min forsinket, (det kan ske) jeg taler med ham i 14 min. betaler 900kr og går derfra - forsat uvidende, da jeg overhovedet ikke følte, at man fik tilstrækkelig råd og vejledning, samt mangelfuld rådgivning. Det var umuligt at forventningsafstemme, da han undgik svar på de meget simple og konkrete spørgsmål han fik stillet.
- Hvilket gør at jeg forsat er i tvivl om selve DEN operation.. det eneste jeg har fået afklaret er, at jeg ikke skal opereres hos ham hvert fald.
Jeg sys det super ærgerligt og det var spild af både min tid og penge 😞

Jeg skulle have en BFO af Andreas
Printzlau Fantastisk oplevelse, omsorgsfulde, søde, forklarende.
Jeg var så tryg ved hele oplevelsen. Lige da jeg kom ind blev jeg taget imod af Gurli, som altid,bare sød smilende og med overskud
Fantastisk resultat
Tak for jer 🌸

Antwort von Printzlau Privathospital Plastikkirurgi
Fik fjernet 2 fedtknuder under fuld bedøvelse.
En god oplevelse i trygge hænder.
Hospitalet har et dygtigt team og en hyggelig atmosfære.
Helt fantastisk jeg har haft det så godt og min operation gik så godt ☺️
Bedste hospital jeg har været på.
Bare så behageligt og professionelt fra start til slut. Imødekommende reception, dygtig kirurg, omsorgsfulde sygeplejersker og tryg hjemkomst med mulighed for hurtig assistance ved den mindste tvivl. Resultatet er blevet ligesom jeg håbede og mere til. Kiggede mig selv i spejlet og derfor denne anbefaling 1,5 år efter. Varme anbefalinger ✨ kh
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.