Horn & Gramkow Plastikkirurgi Bewertungen 273

TrustScore 5 von 5

4,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stor tak til Faye ❤️🌟🌟🌟🌟🌟 Jeg fik MMO hos Faye og resultatet er blevet så flot. I mit forløb var der ingen komplikationer, alt gik simpelthen så godt. Så endnu en gang stor tak til dygtige Faye... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan varmt anbefale Horn og Gramkow. Det er med største glæde at jeg hermed varmt anbefaler klinikken her. Jeg fik foretager en explantation af Faye Sarmady, grundet store fysiske gener. Samta... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter at have undersøgt markedet stod det klart: Det handler om at vælge den rette kirurg. Faye leverer uovertruffen professionalisme og en ærlighed, der er både etisk og betryggende. Teamet omkring... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Behandlere meget professionelle. Jeg var spændt men ikke nervøs da jeg fik foretaget fjernelse af implantater og efterfølgende et brystløft. Når nu jeg allerede var i narkose så fik jeg også fjerne... Mehr ansehen

1. Klinik für Plastische Chirurgie
  2. Plastischer Chirurg

Vom Unternehmen geschrieben

Tre af Danmarks førende kosmetiske kirurger står klar til at give dig den bedste oplevelse og et smukt resultat! Vi er toperfarne kirurger med kvindelig intuition, professionalisme og ekspertise i særklasse. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores kosmetiske klinik, hvor vores behandlinger og operationer er målrettet netop dine ønsker og behov.

4,8

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Stor tak til Faye ❤️🌟🌟🌟🌟🌟

Stor tak til Faye ❤️🌟🌟🌟🌟🌟
Jeg fik MMO hos Faye og resultatet er blevet så flot. I mit forløb var der ingen komplikationer, alt gik simpelthen så godt. Så endnu en gang stor tak til dygtige Faye og alle dem, der var involveret i min operation og tak til den utrolige søde og omhyggelige sygeplejerske Silke, der har taget godt hånd om mig.
De varmeste anbefalinger herfra 🥰

5. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Brynløft og udvidet halsløft

Jeg var til konsultation hos Faye, hvor jeg fik lovet et rigtig flot resultat, og jeg gik derfra med håb og tillid til, at jeg var i gode hænder. I dag fortryder jeg dybt den beslutning. Jeg blev ikke informeret ordentligt om risikoen, mulige komplikationer eller hvad jeg realistisk kunne forvente – noget som jeg nu ved, var helt afgørende.

Efter operationen stod jeg tilbage med et resultat, som har påvirket mig både fysisk og psykisk. Jeg har fået store, meget synlige ar efter brynløftet og ujævnheder under hagen efter halsløftet. Derudover har jeg også synlige, fortykkede ar foran og bag ørerne, som gør det endnu sværere at skjule og acceptere resultatet. Mit ansigt er i dag præget af ar, og mit liv er i høj grad kommet til at handle om at forsøge at dække dem til. Det er noget, jeg ikke bare kan ignorere – jeg ser det hver dag, og det gør ondt.

Efter et år vendte jeg tilbage og fik lavet en arrevision hos Faye i håb om, at noget kunne forbedres. Men intet ændrede sig. Det var endnu et stort nederlag og en kæmpe skuffelse.

Da jeg efterfølgende opsøgte andre klinikker for hjælp, fik jeg at vide, at den eneste mulighed for at forbedre situationen er et nyt halsløft, og at arrene fra brynløftet desværre ikke kan rettes – selv ikke med arrevision. At få det at vide var hårdt, men også det første ærlige svar, jeg følte, jeg fik.

Det, der gør det hele endnu værre, er, at Faye har afvist at tage ansvar for resultatet. Jeg følte mig ikke lyttet til, og mine bekymringer blev ikke taget alvorligt.

Det sidste år har jeg brugt enormt meget tid, energi og penge på at forsøge at finde hjælp og en løsning – uden held. Det har været ekstremt belastende, både følelsesmæssigt og økonomisk.

Jeg er dybt skuffet, ked af det og ærligt talt også vred over hele forløbet. Derfor kan jeg på ingen måde anbefale denne klinik – tværtimod vil jeg kraftigt advare andre om at vælge et andet sted.

2. April 2026

Kære anmelder

Vi er oprigtigt kede af at du har fået den opfattelse at vi/Faye ikke ønsker at hjælpe dig I forbindelse med det du ikke synes er faldet godt ud.

Vi har forsøgt at imødekomme dit ønske om korrektioner. Efter sidste korrektion har vi tilbudt at du kan blive set og vurderet af en anden kirurg på vores klinik der udfører den samme operation med henblik på korrigerende løsninger, men det har du ikke ønskede at gøre brug af.

Det tilbud står stadig åbent og du må kontakte os hvis du ønsker at gøre brug af det.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ud over forventning fra start til slut!

Jeg har for 6 måneder siden fået foretaget en fedtsugning af dobbelthage samt hamsterkinder af Faye - og har netop været til min efterkontrol i dag.
Jeg kunne ikke være mere tilfreds med forløbet eller resultatet. Faye er så varm og omsorgsfuld en person, samtidig med at hun er virkelig dygtig og hendes faglighed skinner i den grad igennem.
Til alle mine spørgsmål havde Faye hurtigt en forklaring - hvilke ting der ville være gode, samt knap så gode. Hvorfor man kunne gøre en ting, men ikke en anden. Jeg følte at hendes vejledning og guide i, hvad der er godt for netop mig, var ud over enhver forventning og jeg følte mig tryg, hørt og set hele vejen igennem.

Horn & Gramkow, og især Faye får mine varmeste anbefalinger til alle jeg snakker om det med. Skulle jeg på et tidspunkt få lyst til at få andre kosmetiske operationer/behandlinger - er der ingen tvivl om at det er her jeg vil vælge!

18. März 2026

Kære Cathrine,

Tusind tak for din så fine og varme anmeldelse <3

Vi er vilde med at du hele vejen igennem forløbet har følt dig tryg, set og hørt af Faye. Det er præcis sådan vi mener det skal være for alle <3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan varmt anbefale Horn og Gramkow.

Jeg kan varmt anbefale Horn og Gramkow.
Det er med største glæde at jeg hermed varmt anbefaler klinikken her. Jeg fik foretager en explantation af Faye Sarmady, grundet store fysiske gener. Samtaler, operation, narkose og efterfølgende opvågnings fase, foregik yderst professionelt, i patienthøjde og yderst omsorgsfuldt for både mig som patient, men også i stor grad for min mand, som nervøst sad og ventede.
Jeg følte mig set og grebet som det blev nødvendigt under hele forløbet.
Healings processen og ar kunne ikke være bedre. Rigtig flot arbejde.

29. September 2025

Kære MK,

Tusind tak for din så fine og varme anmeldelse <3

Vi er vilde med at du beskriver hele forløbet og er så glade for at du følte dig grebet som nødvendigt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Enestående kirurgi og ren woman empowerment!

Teamet omkring hende er helt fantastisk; hver og en mødte mig med en varme og omsorg, der gjorde hele forskellen. Det har været en fest og ren 'woman empowerment' i de mest kompetente hænder. Faye er enestående!

18. September 2025

Kære Ida,

Tusind tak for din så varme og fine anmeldelse <3

Vi tilslutter os med glæde din rene women empowerment og er så glade for at du valgte os. Fornøjelsen er helt på vores side.

Halsløft

Jeg fik foretaget et halsløft hos Faye. Det var så dygtigt og professionelt udført. Jeg følte mig i gode hænder fra start til slut. Endda ved 3 mdr. tjekket, følte jeg mig ventet og velkommen. Også receptioisterne er så søde og imødekommende. Jeg er så glad og tilfreds med resultatet. Jeg kan kun anbefale Horn&Gramkow og det dygtige personale. Tusind tak.

26. November 2025

Kære Bodil,

Tusind tak for din fine og varme anmeldelse <3

Hvor er det dejligt du har haft et dejligt forløb og følt dig velkommen hele vejen igennem klinikken.
Af hjertet tak fordi du nævner flere af os fra klinikken.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mine varmeste anbefalinger til Faye!

Jeg fik foretaget en stor mave plastik i november. Faye opererede mig. Fra første møde ved forundersøgelsen fik jeg en stor tillid til hende og hendes evner🌸

Selve operationen gik som den skulle - dog hævede jeg op i den ene side kort tid efter. Her var Faye tilgængelig for mig på telefonen, og hun tilbød et ekstra tjek, hvis jeg havde behov for det, så jeg har følt mig tryg hele vejen igennem👌🏼

Her 3 måneder efter har jeg det flotteste resultat, og hvis jeg nogensinde skal opereres igen, er jeg ikke i tvivl om, at det er Faye, der skal gøre det☺️

Derudover skylder jeg også sygeplejersken, Silke, en kæmpe tak for at passe på mig efter min operation - det var guld værd🙏🏼

19. November 2025

Kære Victoria,

Tusind tak for din varme og kærlige anmeldelse <3

Vi er vilde med at du har fået det flotteste resultat og har haft en god oplevelse, særligt med Faye og Silke - det siger jeg videre til dem.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan varmt anbefale Christina fra…

Jeg kan varmt anbefale Christina fra Horn og Grankow. Hun er yderst dygtig og professionel, samtidig med at hun lytter til ens egne ønsker.
Fik lavet mormor arme i oktober 25, og er blevet så glad for resultatet. ❤️ mener jeg fik fjernet næsten et kg i alt.
Gå evt. ind på deres hjemmeside og se mit resultat. 🤗

De varmeste anbefalinger herfra.

31. Oktober 2025

Kære Stina,

Tusind tak for din varme og så fine anmeldelse <3

Hvor er det dejligt at du er blevet så glad for dit flotte resultat. Det er vi meget glade for at vi må vise frem på vores hjemmeside, tusinde tak for din tillid.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg ved slet ikke hvor jeg skal starte…

Jeg ved slet ikke hvor jeg skal starte eller slutte. For så fantastisk har det været hele vejen igennem. Faye du er vidunderlig, Simone du er fantastisk. 🙏🏼 jeg har fået lavet bryster, uden løft efter et vægttab på 50kg og 3 børn. Helevejen igennem er jeg blevet lyttet til forstået og forklaret hvad der ville ske hvordan det vil se ud osv. jeg kan ikke beskrive hvor glad jeg er for herefter. Og alt er gået så godt. Jeg vil takke jer alle ubeskriveligt meget. Også et tak til jeres mandlige narkoselæge som var morsom og fik mig til at føle mig tryg. Jeg kan ikke beskrive hvor glad jeg er.

25. Februar 2026

Kære Nicholine,

Tusind tak for din smukke og hjertevarme anmeldelse <3

Vi kan kun sige det samme, du er en fornøjelse og har gjort det til en fornøjelse for os alle at have dig her.
Af hjertet tak fordi du nævner flere af os fra klinikken.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Christina Gramkow er SÅ dygtig!

Jeg fik fortaget en BFO af Christina Gramkow tilbage i november 2025. Lige fra forundersøgelse til selve operationen, samt forløbet efterfølgende er der intet at sætte en finger på.
Christina har været så lyttende og stået til rådighed 24/7.
Mine varmeste anbefalinger til hele temaet i Horn&Gramkow.

3. November 2025

Kære Line,

Tusind tak for din varme og fine anmeldelse <3

Hvor er det dejligt at du har haft et fantastisk forløb, det er sådan vi ønsker det skal være.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er opereret af Janne Horn tilbage i…

Er opereret af Janne Horn tilbage i 2025. Hun er faglig meget kompetent, har virkelig øje for æstetik samt overskud til mange spørgsmål og har hjulpet mig med diverse igennem hele forløbet efterfølgende. Kan varmt anbefale Horn Og Gramkov.

15. September 2025

Kære Maja,

Tusind tak for din varme og kærlige anmeldelse <3

Vi er meget glade for at du oplevede at blive støttet og hjulpet igennem hele forløbet, det er vigtigt for os at yde den service.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Påført brandsår under operation.

Efter større vægttab og udtagning af gamle implantater beslutter jeg mig for at jeg gerne vil have fylde tilbage i min barm og booker forundersøgelse. Jeg kommer ind til Faye hvor jeg føler mig tryg og får rigtig god vejledning. Jeg skal ligeledes have opereret min nedre øjenlåg og hun rådgiver mig rigtig godt både i forhold til mine øjne, og i forhold til den brystforstørrende operation.
D. 7/3-2025 bliver jeg opereret, og vågner op og tror alt er som det skal være. Det er det desværre ikke! Under operationen går der ild i noget afdækning der har våd sprit på sig, hvorfor jeg har fået mig et brandsår på størrelse med en halv håndflade som sidder på siden af det ene bryst, halvt under min arm. Jeg er lige vågnet fra min narkose og er selvsagt forvirret over hele situationen. Jeg får en undskyldning og Faye er meget ked af hele situationen. Jeg får efterfølgende vejledning i hvordan jeg skal behandle såret.
Herfra går der desværre hårdknude i sagen. Jeg kommer tilbage flere gange for at få tilset såret som stille og roligt lukker sig. Jeg er naturligvis frustreret over situationen og rækker ud i forhold til kompensation, da jeg skal til at finde behandlinger der kan mindske skaderne. Men jeg bliver her mødt af en meget uforstående Faye der synes at de har gjort alt som de skal. Der er ingen tvivl om at jeg har fået vejledning i pleje af mit sår. Men det er et ar jeg er blevet påført og som jeg skal leve med resten af mit liv! Jeg får af vide at sagen skal køres gennem Styrelsen for Patienterstatning og at de ikke kan gøre noget fra klinikkens side andet end at besvare den henvendelse de vil få herfra.
Jeg har nu kørt sagen både hos Styrelsen for Patienterstatning og hos Ankestyrelsen for Patienterstatning, hvor jeg er blevet afvist erstatning begge steder.
Jeg bliver ydermere re-opereret da mit højre implantat sidder højere end det venstre. Jeg har i den forbindelse spurgt Faye omkring endeligt resultat, da jeg føler undersiden af brystet sidder højere end det andet, og med en helt anden runding. Jeg sendte mailen D. 20/10-2025 og har fortsat ikke fået svar.
Klinikken går højt op i at man betaler for en lovpligtig Patientforsikring, så man er sikret på den bedst mulige måde, bare ikke hvis man bliver forbrændt under operationen. Jeg er klar over at der kan opstå forskellige komplikationer, men det her havde jeg aldrig drømt om. Jeg står nu tilbage med et ar jeg selv skal afholde omkostningerne til at gøre pænere, og med et rigtig kedeligt forløb.
Jeg håber i vil tænker jer om inden i vælger Horn og Gramkow Plastikkirurgi, for hvis det går galt så står man alene tilbage med kampen! Det har været et hårdt og opslidende forløb, som desværre blot er endt ud i mange tårer og et ar jeg selv kan efterbehandle.

7. März 2025

Kære Louise,

Tak fordi du har taget dig tid til at beskrive din oplevelse så grundigt. Vi er oprigtigt kede af, at dit forløb hos os har været så belastende for dig, og at du står tilbage med den følelse, du beskriver.

Der er ingen tvivl om, at hændelsen under operationen den 7/3-2025 var dybt beklagelig. Selvom der blev handlet hurtigt og korrekt, og skaden blev håndteret med det samme, ændrer det ikke ved, at du fik en forbrænding, som naturligvis har haft både fysisk og følelsesmæssig betydning for dig. Det er vi oprigtigt kede af.

Efterfølgende har vi fulgt dig tæt med kontrol og vejledning i sårpleje med henblik på at sikre bedst mulig heling. Heldigvis er der kun et mindre område af det du beskriver som er efterladt med synlig men stadig diskret ar dannelse. Vi forstår dog fuldt ud, at et ar – særligt et uventet ar – kan være svært at acceptere.

I forhold til kompensation er vi som sundhedsfaglig klinik underlagt den lovgivning, der regulerer patientskader i Danmark. Erstatningsspørgsmål skal behandles i de rette instanser. Det samme gælder evt. klage. Du har fået medhold i din klage, men de har ikke vurderet at skadens omfang er stort nok til at der kan betales en erstatning.

Vi beklager, hvis du har oplevet manglende svar på din henvendelse af 20/10-2025. Det er ikke intentionen, at patienter skal føle sig overset, og vi vil meget gerne gennemgå kommunikationen for at sikre, at intet er faldet mellem to stole.

I forhold til det æstetiske resultat efter en operation, vil vi naturligvis og som vi altid plejer, tilbyde dig en konsultation, hvor vi i ro og mag kan gennemgå dine bekymringer og vurdere situationen grundigt. Vores mål er altid at opnå det bedst mulige resultat inden for de kirurgiske og anatomiske rammer.
Vi anerkender fuldt ud, at dette forløb har været hårdt for dig. Samtidig vil vi gerne understrege, at vi under hele behandlingsforløbet har handlet fagligt forsvarligt og i overensstemmelse med gældende retningslinjer.

Hvis du ønsker det, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan aftale en tid til en samtale.

Horn & Gramkow Plastikkirurgi

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik lavet en armplastik hos…

Jeg fik lavet en armplastik hos Christina i efteråret.
Det var en super god, tryg og professionel behandling.
Jeg er så glad for mit resultat.
Jeg kan på det varmeste anbefale Horn og Gramkow.

9. Oktober 2025

Kære anonym,

Tusind tak for din helt konkrete og fine anmeldelse <3

Vi er vilde med at du har fået det du ønskede dig og har haft en god oplevelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

glædes tåre af lykke for et smukt resultalt

Har simpelthen fået verdens bedste behandling og er ovenud lykkelig for resultaterne.
har fået lavet en MMO og stor maveplastisk
og ud over jeg ikke længere flygter fra mit spejlbillede så har jeg rent helbredmæssigt også fået det meget bedre, efter mine mavemuskler blev syet sammen har jeg fået det meget bedre rygholdning igen, de mange år efter 2 graviditeter havde virkelig efterladt en krop der var i stykke og wow hvor er det lækkert at være blevet fixet og gjort pæn igen :) kæmpe tak til min kirurg Faye og resten af klinikken for et vidunderligt resultalt og helt igennem skøn behandling hele vejen igennem, og de skønne sygeplejesker der har tages sig af mig den tid jeg lå indlagt, i fortjener også en kæmpe kram for jeres dejlige humør og varme behandling :) for ikke glemmer det rar og imødekommende personale ved skranken, man føler sig velkommen når man går ind af døren til klinikken :) kan ikke andet end sende de varmeste anbefaling til at blive behandlet hos dem :) kan desværre ikke give mere en 5 stjerner her, men i fortjener flere :) men der skal lyde en kæmpe tak her fra, og hvis jeg i fremtiden skulle få behov for at få lavet noget andet så uden tvivl hos jer

10. November 2025

Kære Charlotte,

Tusind tak for din varme og så kærlige anmeldelse <3

Hvor er det dejligt du er blevet fixet og gjort pæn igen, som ønsket. Af hjertet tak fordi du nævner flere af os fra klinikken.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg vil gerne give min varmeste…

Jeg vil gerne give min varmeste…
Jeg vil gerne give min varmeste anbefaling og dele min meget positive oplevelse i forbindelse med min brystimplantatoperation.

Fra første konsultation følte jeg mig tryg og i de bedste hænder. Jeg blev mødt med professionalisme, ærlighed og stor omsorg, og jeg fik god tid til at stille spørgsmål og tale om mine ønsker og forventninger. Hele forløbet blev forklaret grundigt, hvilket gav mig stor ro inden operationen.

Jeg lider af PTSD og var derfor ekstra nervøs før operationen, men personalet tog utrolig meget hensyn til mig. De sørgede hele tiden for, at jeg følte mig tryg, og hjalp mig, så jeg ikke fik panikangst. Det betød virkelig meget for mig, og jeg følte mig set og forstået gennem hele forløbet.

På operationsdagen blev jeg mødt af et utrolig venligt og kompetent personale. Anæstesilæge Iben sørgede for, at jeg følte mig helt tryg omkring bedøvelsen, og sygeplejerske Alice var omsorgsfuld og beroligende hele vejen igennem. Operationssygeplejerske Dorte var også utrolig professionel og sød, hvilket gjorde, at jeg hele tiden følte mig i sikre hænder.

Min kirurg, Janne Horn, har været helt fantastisk. Hun er både fagligt dygtig, lyttende og meget omhyggelig. Resultatet lever fuldt op til mine forventninger, og jeg føler mig virkelig godt behandlet både før, under og efter operationen.

Opfølgningen efter operationen har også været i top, og jeg har hele tiden følt, at jeg kunne få hjælp og svar på mine spørgsmål.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger og sige tusind tak for et trygt og professionelt forløb samt et resultat, jeg er meget glad for.

4. Februar 2026

Kære K. T,

Tusind tak for din varme og så kærlige anmeldelse <3

Hvor er det dejligt du har haft et dejligt forløb og følt dig taget godt taget af. Af hjertet tak fordi du nævner flere af os fra klinikken.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg blev opereret af Janne Horn…

Jeg blev opereret af Janne Horn 27-10-25 og har været til sidste kontrol. Super god service fra alt personale og super flot resultat , tak til Janne Horn

27. Oktober 2025

Kære Benny,

Tusind tak for din fine og helt konkrete anmeldelse <3

Vi er meget glade for at du har fået et super flot resultat og oplevet god service fra alt personale.

Kæmpe anbefaling herfra!

Allerede da jeg kontaktede klinikken for en forundersøgelse, blev jeg mødt af en glad og yderst hjælpsom receptionist i telefonen. Jeg fik hurtigt en tid og mødte op på klinikken, som har det hyggeligste lounge område.

Jeg har fået lavet en fedtsugning af dobbelthage og hamsterkinder ved Faye. Utrolig professionel og lyttende over for ens ønsker. Resultatet er blevet så flot - virkelig! Mine ar er minimale. Man kan faktisk slet ikke se dem. Ligeledes fik jeg fjernet et modersmærke ved næsen, som min egen læge havde anbefalet ikke blev fjernet, da det ville give et grimt ar. Faye mente ikke det var et problem, og jeg er så glad for jeg lyttede til hende. Jeg har vitterligt intet ar og det er blevet så flot.

Kæmpe anbefaling herfra til hele klinikken! Man føler sig velkommen så snart man træder ind og kirurgerne er meget lyttende.

20. Januar 2026

Kære Sara

Tusind tak for din vidunderlige anmeldelse og din positive beskrivelse af din oplevelse <3

Vi er meget glade for at du valgte os og har givet os et stort smil på læben med din varme måde at være på.

Jeg er kæmpe fan!

Absolut det bedste jeg har gjort for mig selv.
Kæmpe tak til Faye for det smukkeste resultat af øvre øjenlågsoperation. Jeg føler mig mindst 10 år yngre og den daglige hovedpine og træthed er forsvundet.
Jeg er kæmpefan - Tak.

20. Oktober 2025

Kære Morten,

Tusind tak for din vidunderlige anmeldelse og din positive beskrivelse af din oplevelse efter operationen ligeså <3

Vi er meget glade for at du valgte os og har givet os et stort smil på læben.

Brystforstørrende + fedtsugning af hage

Jeg fik lavet brystforstørrende operation samt fedtsugning af hagen hos Horn & Gramkow efter et større vægttab.

Jeg var til konsultation hos Janne Horn, hvor jeg fik en rigtig god og ærlig vejledning om, hvad der ville se mest naturligt ud i forhold til min krop. Jeg endte med dråbeformede implantater på 550 ml, og jeg er utrolig glad for resultatet.

Hele forløbet har været trygt fra start til slut. Personalet er søde, professionelle og meget hjælpsomme – både før og efter operationen. Helingsprocessen gik rigtig godt, jeg fik grundige papirer med hjem samt smertestillende, og alle spørgsmål blev besvaret hurtigt og venligt.

Alt er helet super flot og ser meget naturligt ud. De varmeste anbefalinger herfra – 10/10 ⭐️

26. September 2025

Kære Sofie

Vi er meget glade for at du valgte os og har givet os et stort smil på læben.

Du er altid hjertelig velkommen hvis vi kan gøre det mindste for dig.

Du og dine ønskes alt det bedste 🌸
Plastikkirurgi

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr