Muru Bewertungen 255

TrustScore 5 von 5

4,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik i november lavet armplastik hos Muru – og jeg er SÅ glad for, at jeg gjorde det. Hos Muru følte jeg mig tryg fra start. Rami er en utrolig dygtig kirurg og et rigtig behageligt menneske... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos klinikken, hvor jeg fik foretaget min brystoperation af Rami. Fra første konsultation følte jeg mig tryg og i gode hænder. Alle var utroligt professi... Mehr ansehen

1. Klinik für Plastische Chirurgie
  2. Plastischer Chirurg
  3. Spezialklinik

Vom Unternehmen geschrieben

Muru er en plastikkirurgisk og kosmetisk klinik i hjertet af Frederiksberg. Klinikken blev etableret i 2019 af en af Danmarks førende kosmetiske plastikkirurger, Jamshaid Mulk. Vi har fokus på høj faglighed, kvalitet, nærhed og tryghed. OBS! Vi er det tidligere CPH Plastikkirurgi

4,8

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Happy with the results

Hello, my name is Alexandra, I recently had my breast augumentation done. I have no words to describe how happy i am, my results are amazing, i feel great, i love myself more than ever. My doctor, dr Rami Ibrahim is so sweet and calm, he explained everything to me from the begining, i felt safe in his hands, very professional, his stuff also amazing. I am planing for future another procedure, the same doctor and the same clinic of course.
Thank you very much dr Rami☺️

12. November 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tryg og professionel oplevelse hos Muru

Jeg har haft et trygt og professionelt forløb hos Muru i forbindelse med mit brystløft. Fra første konsultation har jeg følt mig i gode og kompetente hænder, og jeg er hele vejen igennem blevet mødt med stor professionalisme og tryghed.

Kirurg Jamshaid var imødekommende, lyttende og meget grundig i sin vejledning, hvilket gav mig stor ro inden operationen.

På selve operationsdagen blev jeg mødt af et professionelt team, som sørgede for, at jeg følte mig tryg og godt tilpas hele vejen igennem.

Der blev udvist stor faglighed og empati gennem hele forløbet, og resultatet er jeg mere end tilfreds med – det er naturligt og præcis, som jeg ønskede.

Jeg kan varmt anbefale Muru og ville til hver en tid vælge klinikken igen, hvis jeg skulle få brug for det.

21. August 2025

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse, rigtig fagligt dygtigt personale og fantastisk kirurg, Caroline! Hun var meget lyttende og forstående, og har lavet et mega flot resultat ud fra det vi havde aftalt.

14. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik i november lavet armplastik

Hos Muru følte jeg mig tryg fra start. Rami er en utrolig dygtig kirurg og et rigtig behageligt menneske, som er ærlig og realistisk, og jeg følte mig tryg og i rigtig gode hænder hele vejen.

Forløbet har været meget positivt, og resultatet har gjort en stor forskel for mig og glæder mig til en sommer uden lange ærmer :O)

En varm anbefaling herfra til både Rami og hele teamet hos Muru.

8. April 2026

Bedste beslutning

Fra første konsultation følte jeg mig tryg og i gode hænder. Alle var utroligt professionelle, imødekommende og tog sig tid til at besvare alle mine spørgsmål grundigt. Hele forløbet blev forklaret klart, så jeg vidste præcis, hvad jeg kunne forvente både før, under og efter operationen.

Selve operationen gik rigtig godt, og jeg følte mig godt taget hånd om hele vejen igennem. Efterforløbet har også været meget positivt, hvor klinikken har været tilgængelig og støttende, hvis jeg havde spørgsmål eller behov for opfølgning.

Jeg kan varmt anbefale klinikken til andre!

5. November 2025

Et super professionelt sted

Et super professionelt sted, hvor der bare er styr på tingene. Jamshaid er virkelig dygtig og man er som patient ikke i tvivl om at han også som kirurg vil sikre at man når et flot resultat. Dette er noget af det der har gjort mig virkelig tryg i forløbet. Derudover så er al personale man møder hos Muru virkelig søde og professionelle.

29. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

From France with Love...Merci Beaucoup!

I was recommended to Muru Clinic by a friend who had her breast augmentation done there. I live in France and flew to Copenhagen last November to have my breast augmentation performed by Rami.
I am extremely happy with the service provided by Rami and his entire team. From the first consultation, to the day of surgery, through the recovery process (special thanks to the nurse who took such good care of me after the surgery), and finally to my post-surgery follow-up, everything was handled very professionally and attentively—beyond my expectations.
Since I live in another country, communication was very important to me, and Rami was always just a phone call or message away. He is a great listener and truly understood what I wanted for my breast augmentation.
I am very happy with my final results and would highly recommend Muru Clinic to anyone considering breast augmentation. They truly deserve more than five stars.

13. März 2026

Bedste oplevelse hos Muru

Jeg har fået lavet BFO hos Muru (Jamshaid) og jeg er simpelthen så glad for min oplevelse!

Fra første kontakt følte jeg mig taget seriøst og mødt med ro, professionalisme og ægte omsorg. Hele forløbet har været trygt og gennemtænkt, og jeg har følt mig godt informeret hele vejen – både før, under og efter.

Resultatet lever fuldt op til mine forventninger, og jeg kan mærke, hvor meget det har gjort for min selvtillid. Det føles naturligt og passer perfekt til min krop.

Jeg vil til enhver tid anbefale Muru til andre, der overvejer BFO eller andre kosmetiske behandlinger. Tak for en virkelig god og professionel oplevelse 🤍

25. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan kun give mine varmeste…

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Rami, som har været min plastikkirurg. Fra start til slut har jeg følt mig lyttet til, forstået og i de tryggeste hænder. På selve operationsdagen fik jeg en helt fantastisk og varm modtagelse af hele teamet omkring ham – alle var utroligt søde, omsorgsfulde og professionelle. Det gjorde hele oplevelsen meget tryg, og jeg følte mig virkelig passet på hele vejen igennem.

20. Januar 2026

Super dygtig personale.

Fantastisk og godt forløb jeg havde med plastikkirurg Caroline og sygeplejerske Ea! ⭐️De var lyttende, omsorgsfulde, anerkendende og respektfulde overfor mine ønsker, prioriteter og principper. De sætter helt klart mennesket i midtpunkt. Da jeg går med tørklæde ønskede jeg en kvinde team til operationen og det blev imødekommet med det samme. Efter operationen følte jeg mig behandlet som en dronning. Så tøv ikke med at tage kontakt til klinikken. Jeg siger stort tak til Caroline og Ea❤️

13. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Der er ikke stjerner nok

Det er altid en oplevelse at komme til Muru. Et sted med smagfuld indretning og smukke mennesker men også et sted hvor jeg føler at jeg bliver set og forstået. Jeg vil varmt anbefale Muru til andre - også mænd.
Tak for jeres måde at være på 🌹

12. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har fået jeg lavet et deep plane…

Jeg har fået jeg lavet et deep plane facelift (ansigt og halsløft samt liposuction).

Kirurgen Jamshaid Mulk havde forinden givet mig et realistisk billede af de resultater som ville kunne opnås.

Personalet var på dagen virkelig professionelle og omsorgsfulde.

Fra start til slut følte jeg mig meget tryg, og nu her 15 dage efter operationen kan jeg allerede se forbedringer, og glæder mig meget til at se det endelige resultat.

Jeg giver MURU mine bedste anbefalinger.

27. Dezember 2025

Caroline

Caroline Gjørup er en fantastisk kirurg. Jeg fik øjenlågsoperation 09-Dec-2025. Jeg har følt mig meget tryg. Fik taget tråde i dag og det er SÅ fint. Caroline er virkelig god til at informere og jeg fik/har en følelse af, at hun virkelig går op i sin faglighed.
100% stjerner fra mig :)

9. Dezember 2025

Førsteklasses facelift & necklift

Førsteklasses facelift & necklift – tryg, professionel og resultater over forventning“ Over al forventning – jeg var nervøs, men Muru Klinik gjorde det til en fantastisk oplevelse. D 27 nov 2025:Jeg gik ind til min deep-plane facelift og necklift hos Muru Klinik med massiv nervøsitet, men jeg kunne ikke have været i bedre hænder.
Allerede fra jeg trådte ind ad døren, blev jeg mødt af en ro, professionalisme og omsorg, der gjorde hele forskellen.

Kirurgen Jamshaid ( den bedste i DK) var utrolig dygtig, ærlig og - den smukkeste og dygtige
narkoselægen var opmærksom og fik mig til at føle mig 100% tryg,
og alle super fantastiske sygeplejerskerne var så omsorgsfulde, nærværende og professionelle gennem hele forløbet.

Selve operationen og efterforløbet gik helt fantastisk – langt bedre end jeg havde turdet håbe på. Jeg følte mig hørt og passet på fra start til slut.

Jeg giver Muru Klinik min varmeste anbefaling. Hvis du overvejer en lignende behandling, så er dette stedet. De forvandlede en skræmmende situation til en af de bedste beslutninger, jeg har taget 🙏1000 Tak Muru 🙏jeg glæder mig til næste trin: ansigt laser behandling 👏

3. Dezember 2025

Tryghed, kvalitet og æstetik på højeste niveau

Tryghed, kvalitet og æstetik på højeste niveau

Jeg har fået et Deeplane Facelift af Jamshaid og går desuden til behandlinger hos Nina. Jeg er utroligt tilfreds med resultaterne – både behandlingsmæssigt og oplevelsen som helhed.

Der er en fantastisk kundeservice hos Muru, hvor man virkelig føler sig set og tryg. Både Jamshaid og Nina er professionelle, varme og ekstremt dygtige til at skabe et naturligt, harmonisk resultat.

Jeg kan varmt anbefale Muru til alle, der ønsker naturlig æstetik og en personlig, omsorgsfuld tilgang.

2. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg blev opereret af den dygtige Rami

Jeg blev opereret af den dygtige og professionelle Rami, og jeg har følt mig i trygge hænder hele vejen. Jeg kom med et ønske om et naturligt resultat og overvejede selv Preservé, men Rami vejledte mig grundigt og ærligt, så jeg virkelig forstod, at det var det helt rigtige valg for mig. På operationsdagen var jeg nervøs, men det varme og kompetente personale gjorde oplevelsen tryg – og fik mig endda til at grine, så nervøsiteten faldt. Mit resultat er fantastisk og præcis så naturligt, som jeg håbede på. Jeg er lykkelig for, at jeg valgte at få lavet min BFO hos Muru!

25. Juni 2025

Intet mindre end fantastisk

Jeg har fået lavet stor maveplastik d 9/10-2025 hos Muru og jeg blev opereret af Caroline, som er helt ubeskrivelig dygtig. Jeg er lykkelig over resultatet og er kun ked af at jeg ikke har gjort det før… Hele forløbet har været intet mindre end fantastisk. Personalet er så omsorgsfulde og jeg følte mig tryg under hele forløbet inkl min overnatning, hvor jeg blev passet og plejet af den mest fantastiske sygeplejerske Jeanette. Al personalet hos Muru er top professionelle, søde og imødekommende. Mine største anbefalinger til Muru

9. Oktober 2025

Positiv og professionel oplevelse

Jeg har haft en rigtig positiv oplevelse hos Muru ifm min brystforstørrende operation. Følte mig støttet og hjulpet hele vejen og selvom jeg havde spørgsmål helt til aller sidst, fandt vi en god løsning sammen. De er meget professionelle og imødekommende hos Muru og jeg har intet at udsætte på dem. Kan kun anbefale stedet og særligt Jamshaid, som var min kirurg under hele forløbet. Blev anbefalet stedet af andre veninder, som også har haft en god oplevelse.

6. Mai 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr