Bedste Cheeseburger
Bedste Cheeseburger, ever
Helt klart en fantastisk cheeseburger. Skal forbi snart igen og have en mere.
Bedste Cheeseburger, ever
Helt klart en fantastisk cheeseburger. Skal forbi snart igen og have en mere.
Som alt andet streetfood stå lang tid i kø og betal overpris for et kedeligt lille måltid. Find et andet sted! Ventede 45 min og der var ingen kø ved kassen.
Vi har gennem de sidste 4 år kommet på POPL til frokost, som en fast nytårstradition. I starten gjorde de meget ud af det med gode specielle nytårsdrinks samt burger for nytår. Vi har altid set frem til dette, men i år var virkelig skuffende. Burgeren levede slet ikke op til tidligere år. Samtidig er man tvunget til at vælge deres Lunch Menu og derfor ikke muligt kun at bestille en burger. Menuen indeholder forret og en special side. Ekstra tilkøb, hvis du vil have almindelige pomfritter. Også kan man betale 25kr pr. Person for vand, selvom man ligger mange penge i vin og drinks. Det er sidste gang vi er kommet her og ser efter en ny nytårstradition.
Kedelig og saltet mad.
Burgeren er ikke noget specielt.
Pommes frites er fabriksfremstillet.
Det er ikke den høje pris værd.
Ingen vegetarburger.
Betjening og spisekort kun på engelsk.
Nok ikke nogen tvivl om at råvarene sikkert er i top, men magen til skuffelse er lang tid siden jeg har oplevet.
Ligegyldig og kønsløs burger, der manglede smag.
Den manglede i den grad også salt, i en sådan grad, at jeg helt tror at de havde glem at komme salt på den i øvrigt helt rå bøf.
Pommefritterne virkede som frysepomfritter, der nærmest så gennemvædet ud af olien.
Du bør ikke engang forsøge dig med denne burger, trods hypen - gå et andet sted hen, og spar dig skuffelsen
Jeg har aldrig givet en anmeldelse før i mit liv, idet jeg virkelig tror på, at mad kan være ufattelig forskelligt, men denne gang var jeg nødt til det, da jeg virkelig havde store forventninger til stedet. En ufattelig salt bolle, som overtog måltidet fuldstændigt og gjorde det til en decideret uappetitligt oplevelse, samtidig med en bøf, der har fået alt for meget.
Suk - endnu en turistfælde i den indre by - menuen er er selvfølgelig på engelsk. Priserne er i top og maden er ikke over gennemsnittet.
Jeg havde læst en 6 stjernet anmeldelse i Berlingske og igår skulle vi selvfølgelig prøve POPL. Hold nu op hvor blev vi skuffede.
De har tydeligt vis ikke fået samme oplevelse som vi andre får.
Desværre ren friture smag i vegetar burgerne og helt smattede burgere. Vi var meget uimponeret over de sides der fulgte med som var mini små og til en pris på 450kr (hvis du vil smage andet end deres cheese burger) og ellers tilkøb af alt andet. Sides var lidt rosenkål på spyd, 2 skefulde sylted rødbede og noget salat (æble, pære og salat hapser)
Jeg vil rigtig gerne betale for god mad og gode restaurant oplevelser, men synes pris og kvalitet skal hænge sammen og det gjorde det godt nok ikke her. Vi betale små 1800 for 3 menuer og en plain cheeseburger, en øl pg en kompucha. Fik også en dele pommes som selvfølgelig også var tilkøb.
Det var med ganske høje forventninger at vi frekventerede POPL, der jo kan bryste sig med at have Noma-folk i ryggen. Men vi var faktisk alle fire svært skuffede. Burgeren var på ingen måde noget ekstraordinært og selve burgerbollen var den tørreste jeg hidtil har fået. Relativt pebret pris og på ingen måde pengene værd. Læg hellere jeres penge hos Gasolin Grill (der ligger et stenkast væk), hvis I er på udkig efter velsmag.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.