Alt var perfekt. 3 retter som smagte fremragende. Betjeningen var behagelig og professionel. Stemningen I restauranten var hyggelig. Tak for en dejlig aften.
Aldeles fremragende restaurant lige på Gråbrødre Torv. Maden er helt i top i bedste franske tradition, betjeningen super flinke og søde (især hvis man prøvet at tale lidt fransk :-) Lækre desserter,... Mehr ansehen
Le Pave på Gråbødre Torv 14: Beslutning i sidste øjeblik m. Earlybird deal frokost, derfor fast meny 3 retter til yderst rimelig pris. Frisk brød og smør Forret røget laks: bedste vi har... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Alt var perfekt
Tak for en dejlig aften.
Det dejligste sted med den bedste…
Det dejligste sted med den bedste service. Vi havde en dejlig aften med den bedste tjener! Og rigtig lækker mad.
Veldig god mat!
Veldig trivelig og imøtekommende betjening. God atmosfære. Fikk uteplasser, rolig område vekk fra turist-maset på Strøget. Utrolig god mat, spesielt bernaisesausen! Det var den beste jeg har smakt. Anbefales!
Fantastisk betjening og mad
Fantastisk mad og betjening vi kommer helt sikkert igen.
Kan klart anbefales.
På alle måder perfekt oplevelse
Mindre meget hyggelig restaurant, med sød og nærværende betjening. Maden var RIGTIG god og smagfuld og portionerne var god størrelse. Vi vil klart anbefale at besøge stedet.
Aldeles fremragende restaurant lige på…
Lækre desserter, avec-kort og vine - findes ikke bedre.
Gå ikke glip af en stor oplevelse på en lille restaurant.
Min yndlings estaurant i København
Fantastisk velsmagende smørstegt rødspætte med sprød panering og perfekt hjemmelavet sauce hollandaise.
Det hele serveret i dejlige omgivelser med professionel supervenlig betjening.
Le Pave. god frokost til gode penge
Le Pave på Gråbødre Torv 14:
Frisk brød og smør
Forret røget laks: bedste vi har fået længe
Hovedret oksemørbrad m. grøntsager: mørt kød
Dessert: fint anrettet men alt ikke hjemmelavet.
God halv liter Montagne Saint Emilion fra kortet, dog ikke fra 2020 som angivet i vinmenyen.
Betjenning god.
Derfor kun 5 stjerner:
A:spurgte ikke om hvordan vi foretrak kødet stegt
B: måtte selv fylde glas op og rødvin forkert år uden at fortælle dette.
C: lidt koldt til slut under frokosten. Havde glemt gammel bygning, da plejer at sidde udenfor anden tid på året.
Virkelig dejlig mad
Virkelig dejlig mad. En kok som kan sit fag samt en god service med smil og charme. Et lille minus var at hvidvinen var lunken. Men vi kommer helt sikkert igen.
Le pave er en lille perle med kvalitet …
Le pave er en lille perle med kvalitet af råvarer og kundeservice i top klasse🥰
Elsker dette sted og et sikkert valg hvis man ikke vil gå skuffet ud af døren 🥰
Kan varmt anbefale stedet
Jeg kommer altid igen ☘️
Chris and Lori's world class
Chris and Lori's world class. good food, and service.
will always come back.
Superb sted
Superb sted.
Ægte klassisk Fransk mad. Menukortet er helt rigtig sammensat. Betjeningen er vaks, venlig og autentisk Fransk. En rigtig god oplevelse hele vejen igennem. Vi kommer snart igen !
Mine varmeste anbefalinger
16.12.22
Tak for virkelig lækker mad.
Vi fik jeres menu og kvaliteten var i top hele vejen igennem.
Og når betjeningen så ovenikøbet også var eminent - personlig, nærværende og med stort overskud trods travlhed.
Ja - så kan man ikke ønske sig mere.
I ønskes en rigtig glædelig jul 🎄🎄
Kæmpe anbefaling
Vi havde den skønneste oplevelse på Le Pavé i går aftes. Vi fik det lækreste mad og vin serveret og fik samtidig fantastisk service af Manus (som altid).
Le Pavé kan varmt anbefales!
Fantastisk fantastisk fantastisk.
Fantastisk fantastisk fantastisk.
Mad, drikke og service i top.
Hvis noget er value for money så er det Le Pave. Glæder mig til mit næste besøg.
Super oplevelse
Super oplevelse
Kvaliteten i forhold til prisen er suveræn - Hyggeligt sted, og nærværende tjenere. Vi have en dejlig oplevelse, og det er bestemt et sted jeg vil besøge igen.
Udsøgt menu til en rimelige penge
Udsøgt menu til en rimelige penge, og god og høflig betjening.
Dejlig oplevelse
7 voksne og 7 børn nød en dejlig søndagsfrokost. Mad og vin var i orden i forhold til pris. Betjeningen var meget venlig og professionel, hvilket var med til at give en god stemning. Vi kommer gerne igen.
Restauranten der stråler af kvalitet
Restauranten der stråler af kvalitet, gode råvarer, service i særklasse og kundepleje der rækker ud over det sædvanlige. En restaurant der forkæler smagsløgene lige så vel som hjertet. Hvis du ønsker en aften ude hvor nærvær og autencitet er i højsædet. Så besøg denne.
Fantastisk mad af gode råvare og med…
Fantastisk mad af gode råvare og med intense smage. Venlig, professionel betjening.
En super god oplevelse som klart kan anbefales.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.