The Burger Shack Bewertungen 661

TrustScore 1.5 von 5

1,6

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Burger Shack Carlsbergbyen Lørdag kl.16. en enkelt kunde foran os. 50 min efter for vi vores bestilling på 5 burger menuer. De er kolde og tørstegte. og pomfritterne er ligeledes kolde. Den søde un... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Kedelig og halvlunken mad. Bestilte to menuer. Den ene burger var for rød inden i. Den anden -veganburger - var den kedeligste burger med to tørre boller klappet sammen om en trist vegge-bøf med lidt... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Anmeldelsen er baseret på mit seneste besøg på Burger Shack i Carlsbergbyen ved 20-tiden d. 19/7-2023. Kun én enkelt medarbejder var på arbejde, og stod for både at tage imod bestillinger og lave m... Mehr ansehen

1. Fast-Food-Restaurant

Vom Unternehmen geschrieben

Burger Shack har fået nye ejere! DiningSix har nemlig købt Burger Shack i 2021. Siden vores åbning i 2016 har Burger Shack stormet frem på den danske take away-scene med 10 restauranter fordelt over hele landet. Det har været en rejse med både op- og nedture. Særligt har vi været et hyppigt samtaleemne i medierne de seneste år. Først for at nå burgerstjernene på rekordtid og vinde ”Danmarks Bedste Burger”, næst for at dele opskriften på selv samme prisvindende burger med hele den danske befolkning – sidst for omfattende fødevarekritik. Men nu går Burger Shack mod nye og lysere tider. Det sker sammen med de ambitiøse restauratørtalenter bag DiningSix, der udtænker, udvikler og driver en lang række anerkendte restauranter. Sammen tager vi kampen op på den sprudlende take away-scene og målet er helt klart: Burger Shack skal tilbage i topform! Vi glæder os til at tage dig med på rejsen!

1,6

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Elendig oplevelse – rådden mad og ingen kundeservice

Jeg bestilte mad fra Burgershack og modtog en burger med rådden salat – den var direkte uspiselig. Derudover manglede der flere varer i min ordre. Jeg forsøgte at kontakte dem via mail for at klage, men deres mailadresse er nu lukket.

Betalingen skulle ske via MobilePay til restaurantchefens private konto, hvilket i sig selv virker ekstremt uprofessionelt. Da jeg kontaktede hende for at følge op på klagen, blev jeg i starten mødt med spørgsmål – men kort efter blev jeg blokeret.

Det er dybt uacceptabelt, både i forhold til fødevaresikkerhed og kundebehandling. Jeg vil på det kraftigste fraråde at bestille fra Burgershack, og jeg overvejer at anmelde dem til Fødevarestyrelsen og Forbrugerombudsmanden.

5. Juni 2025

Kold burger på 50 min.

Burger Shack Carlsbergbyen
Lørdag kl.16. en enkelt kunde foran os.
50 min efter for vi vores bestilling på 5 burger menuer. De er kolde og tørstegte. og pomfritterne er ligeledes kolde. Den søde unge servitrice beklager og tilbyder friske pomfritter. Så blander en anden medarbejder sig og det kommer til mundhuggeri. Han er først sur over at vi har forstyrret ham, mens hn var på kunde-toilettet (I så lang tid at en fra vores selskab troede han var i problemer) Jeg ved ikke om det var kokken, men sur var han og stillede sig demonstrativt op og røg lige uden for butikken.
Kedelig gennemstegt kold burger, kolde pomfritter. 50 min serveringstid. Kommer der ikke igen og kan ikke anbefale det til andre.

24. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Man kan stadig bestille mad ved lukkede restauranter

Jeg forsøgte d. 8/3 at bestille burgere online via Burger Shacks hjemmeside. Det så ud til at være helt ligetil, jeg fandt min lokale restaurant og gik i gang med bestilling - troede jeg.
Da betalingen var gennemført stod der imidlertid, at bestilling var lavet hos restauranten i København, som senere ringer mig op og fortæller de er den eneste restaurant i kæden. Det kunne nok være smart at informere om på hjemmesiden, men det er da en smart måde at tjene penge på.

Jeg har bedt om at få mine penge retur, men har ikke fået svar på mine henvendelser, og kan ikke finde noget telefonnummer til at komme i kontakt med Burger Shack.

8. März 2025

Useriøs forretning

Useriøs forretning. Online bestilling og betaling gennemført, selvom forretningen i konkret by er lukket.
Burger Schack svarer ikke på mail eller tlf.

1. März 2025

Rå kylling burger!!

Rå kylling burger!!
Jeg bestiller en kylling burger menu, maden kommer og kyllingen er total rå, jeg ringer og klager, men han ville ikke tro på mig, og siger det ham der har lavet maden, men at mange ringer og siger det samme.
Altså HALLO! Så der nok noget om snakken.
Jeg måtte så hverken få pengene retur eller tilgode bevis.
Sidste gang jeg køber fra jer!!

3. November 2024

Maden var kold

Maden var færdig da vi kom for at hente den, og det må den have været i et stykke tid. Burger og pomfritter kolde. Forkert dressing. Virkelig en dårlig oplevelse. Næste gang tager vi GASOLINE

31. Oktober 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den lækreste saftige chicken burger…

Den lækreste saftige chicken burger også lige added up med en Skive ost der bliver smeltet mmmhmh. Deres shack fries er de bedste jeg har smagt, og er vild med at der drysses parmesan på. Alle deres mange varianter af dip er også lækre og passer perfekt til det hele. Kommer på flere besøg, helt bestemt! - burger shack i Århus på Frederiksgade den rykker.

18. Oktober 2024

Dårligste service i branchen

Kortterminal virket ikke. App virket ikke.
Vi havde en kupon på appen som vi ikke kunne bruge. Istedet for at kvinden der arbejdet der sagde undskyld og tilbød os samme tilbud bare ikke over appen. Så fortalte hun at vi ikke kunne få tilbuddet før appen duede igen selvom vores tilbud ville udløbe før det. Vi blev så tvunget til at betale fuld pris.
Dårligste service. Det havde ikke sket hos Gasolin, bøff burgerbar eller mcdonalds for den sags skyld.
Ikke i orden. Fyr hende eller træn hende til at håndtere kunde relationer!

Burger shack Carlsberg byen

12. September 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sindssyg dårlig oplevelse det smagte…

Sindssyg dårlig oplevelse det smagte surt og mindede om lugten af en pakke alt for gammel fars, dertil ydes der Extreme dårlig kunde service hele vejen op igennem virksomheden. Det bliver et stået NEJ tak frem over her fra

10. September 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hader sine kunder og ligeglad med deres produkt.

At man klager og ingen forståelse fra fra restaurant eller koncernen når man forsøger at klage over sin sølle og utilfredsstillende mad med spor og stykker af "ikke organisk materiale". Aldrig ville mine penge igen gå til et firma som er ligeglad med vi kan blive syg eller det der er værre af deres fejl. Føj.

11. September 2024

En stjerne er for meget, maden svarer til "0" stjerner

Jeg hentede takeaway hos Burger Shack i Carlsberg byen og gik hjem til mit værelse på hotel Ottilia for at nyde min "Vegan Shack Menu" med en Cola Zero!
Hold da op en skuffelse :-(
Burgeren smagte underligt, det var somom den var forbrændt og et der var noget kogt elastik iblandet salat'n
Fritterne var bløde med meget lidt salt og smag :-(
Det eneste der var Ok ved menu'n var Cola'n :-(

10. September 2024

Burgershack Carlsbergbyen, Kbh.

Jeg var på burgershack i Carlsberg byen den 1/9-24. Det første der mødte mig, var restaurantpersonale der stod udenfor restauranten og bappede på e-smøger. Jeg slog det hen og gik ind i restauranten. Da personalet var færdige med at RYGE, blev jeg betjent. Jeg ville give dem en chance. Men ak, mareridtet var ikke engang startet. Personalet vaskede ikke hænder inden de påbegyndte min ordre. Dertil stod de selv og spiste mad. Igen uden at vaske hænder før de tilberedte min mad. Selve maden. Wauw hvor var den elendig. Der står at en shack burger serveres med en saftig bøf (den smuldrede nærmest), frisk salat… altså ét salat blad på størrelse med et frimærke. Og frisk.. det var det i hvertfald ikke. Dog var der virkelig mange rødløg.. så mange at personalet nok havde tænkt at jeg ville blive gladere for at de smed dem rundt om burgeren i indpakningen, istedet for at lægge dem i burgeren… jeg er decideret rystet over, at man i sådan et job ikke er mere serviceminded overfor sine kunder. Travlhed er i hvertfald ikke en plausibel undskyld.. jo måske travlhed med at komme ud og RYGE igen.

Hvordan en chef (hvis der overhovedet findes en i denne kæde, som rent faktisk har berøring med kæden og ikke bare sidder nede i marbella og drikker Moët) kan ansætte så blindt, som det må have været tilfældet for denne restaurant, er hovedrystende. Jeg kommer ALDRIG igen. Det bedste gemte jeg dog til sidst. Jeg smed maden ud. På den måde har jeg i det mindste undgået et ellers uundgåeligt maveonde er jeg sikker på. Alle der når at læse denne anmeldelse; Gå hjem. Gå væk. Gør et eller andet. Jeg ville foretrække ANDET.

1. September 2024

En græn i burger?

Mig og min veninde bestilte kl 14:59 hvor der burdte være frokost tilbud. Dem der betjente os gav os ikke tilbudet men vi børstede det af os vi fandt så en græn i min venindes burger ?!

28. August 2024

Meget dårlig vegetarburger.

Vi har netop spist en vegetarburger her på Burger Shack.
Jeg kan på det varmeste anbefale at spise hjemme. Det her mad er ulækkert, med noget der mest minder om elstik-bånd.
Vi vil aldrig komme her igen.
Personalet fortæller, at de er godt klar over kvaliteten på deres vegetar er ringe, men at de venter på et nyt alternativ.
Det eneste der var godt her var coca cola og pomes frites.
Vi kommer her aldrig igen.
Mvh
Morten

23. August 2024

Rådden kylling i burger fra Burger Shack

Ganske enkelt rystet! Bestilte kyllinge burger fra Burger Shack Odense. Den var rådden! Kunne lugte det allerede da vi pakkede ud. Valgte alligevel at forsøge at bide i den, kunne jo være vores næser bare spillede os et puds - troede jeg skulle besvime, den var næsten levende og smagte hel vildt sur - var UDEN tvivl rådden (Den var iøvrigt næsten "flydende" og hel grå). Skrev og sendte billeder med til Burger Shack at vi mildest talt var noget rystede - fik dette svar retur, ganske enkelt utilstedeligt at man som virksomhed opfører sig sådan overfor kunder. Fødevarestyrelse og Forbrugerstyrelsen er orienterede Christian - du kan tage det helt roligt, vi HAR "mindet" dem om jeres egenkontrol!. Håber der gribes ind, inden nogen bliver alvorligt syge af maden derfra, for tydeligvis erkender virksomheden INTET. KØB ALDRIG ALDRIG ALDRIG MAD FRA BURGER SHACK!!!!!!

Svar fra Burger Shack på vores henvendelse.
Udfra det billede du har sendt, så ligner det en gennemstegt men saftig kylling. At du synes at den smager surt, det kan jeg ikke forstå, det giver ingen mening. Vores kylling er varmebehandlet og frosset ned inden den bliver sendt til os. Det betyder at produktet er sikkert at spise og klar til brug. Netop dette ved Fødevarestyrelsen godt, da vi har oplyst dem om det, i vores egenkontrol som vi udfylder hver uge, så du er velkommen til at kontante dem og minde dem om det :o).
Jeg beklager du ikke kan lide burgeren vi kan åbenbart ikke gøre alle glade.
Venlig Hilsen Christian
Ejer- Burger Shack
burgerburgershack.dk

24. Juli 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr