PLUS Supermarkt Bewertungen 788

TrustScore 1.5 von 5

1,5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechtste supermarkt ever! Peppelweg belazerd klanten met 35% korting inplaats van 50%.. Smerig boel. Onaardig personeel. Kan niet wachten tot Lidl teldersweg open gaat. En never nooit meer hier boods... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ik was onlangs bij plus in Dordrecht wat een prachtige supermarkt met uitgebreide gebak afdeling en groot assortiment van allerlei artikelen , verse frisse groenten en fruit Bij mij om de hoekin... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik winkel al jaren bij PLUS, maar de manier waarop ze nu met de zelfscankassa omgaan, jaagt me eerlijke klanten weg. In de avond is de normale kassa vaak dicht en word je feitelijk gedwongen om de... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik ga niet naar een winkel die vaste klanten niet waarderen. Een buitenlandse vrouw wordt voorgetrokken met vlees voor de halve prijs. Ze wordt nu al meegenomen naar achteren om het goedkope vlees uit... Mehr ansehen

1. Supermarkt
  2. Kaffeegeschäft
  3. Kaffeegroßhändler

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Plus.nl bied je nog meer inspiratie en gemak. Makkelijk en snel online bestellen waar en wanneer je maar wilt.

• Archimedeslaan 21, 3584 BA, Utrecht, Niederlande

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Plus supermarkt in De Bus Helmond

Plus supermarkt in De Bus Helmond. De groenten zijn over het algemeen niet erg vers. De roomboter croissants van € 0,49/stuk zijn te donker dus te lang afgebakken, zijn daardoor lijkt wel van karton en gort droog. Dat is echt een waardeloze rommel. De winkel stikt werkelijk van de schreeuwende reklame rotzooi die allemaal slecht zijn voor je gezondheid en waar je zo wat je nek overbreekt. Al met al, het ziet er bepaald niet goed uit met Plus. Het is vooral Min met Plus.

26. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pas op mensen met de aanbiedingen van…

Pas op mensen met de aanbiedingen van deze week want daar klopt geen zak van ik zie dat ze eerst de prijzen omhoog hebben gedaan en dan zogenaamd 1 + 1 gratis ja ja geloof je het zelf dit is pure oplichting

26. Januar 2026

Plus bilthoven

Plus bilthoven, zijn aan het balansen ivm met nieuwe eigenaar. Dus veel artikelen met 50%. Maar....4 elektrische tandenborstel van oral b van € 28.00 !!! Die prijs is toch niet normaal. Kan je makkelijk 50% geven. Toch maar het Kruidvat

24. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pak je boodschappen heel snel in anders mag bij plus iemand voor jou langs al beginnen met producten scannen voor je je bon kan pakken.

Ben je bij de Plus Meeuwsen bij de cash zelfscan en heb je net je geld uit de automaat,op het moment dat je (4)boodschappen in je scootmobiel mandje wil doen kwam een arm vlak voor me langs van een gozer die zijn blikje drinken scan nog voordat ik mijn bon kon pakken.Ik reageer kan je niet even wachten zeg,en krijg naar me hoofd dat ik niet moet zeiken en hij wel meer te doen heeft dan wachten.Je wacht gewoon tot ik klaar ben reageerde ik en ik kreeg je K moeder naar me hoofd,het personeel staat er gewoon bij ziet het gebeuren en doet niks. Als je je asociaal gedraagt ben je koning bij de Plus Meeuwsen blijkbaar en je mag dat als klant erbij nemen.Walgelijk die Plus.

23. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

we kochten een paar doosjes met hartige…

we kochten een paar doosjes met hartige broodjes bij de plus van de bakker maar helaas moeten we dat niet meer doen omdat ze kei en kei hard waren en ook oud ongeveer 10 jaar wat was dat smerig zeg die hartige broodjes bij de plus en ook nog vele andere broodjes en gebak bij de plus is niet te eten zo slecht zijn de produkten bij de plus en ook als je af wil rekenen wordt je onder je neus nog genaait omdat de prijzen niet kloppen iedere keer weer echt de plus is minder dan 1 ster waard eigenlijk geen ster waard ook mensen met een kunstgebit en die willen een hartige broodje of een lekkere belegd broodje bij de plus komen er bedrogen uit en de kans dat de kunstgebit bij sommige produkten eigenlijk alles heb je kans dat ze doormidden of hele grote schade krijgen bij het nuttige van broodjes en gebak enz. niet al te goed is voor mensen met hun kunstgebitten en ook mensen met een goed gebit daar komen ook wel eens schade aan hun gebit en moeten naar de tandarts toe om hun gebit te moeten reparen of vervangen. dus mensen kijk uit wat u neemt bij de plus het kan uw gebit kosten van de slechte produkten van de bakker daar bij de plus.

20. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb al eens review geschreven

Ik heb al eens review geschreven, maar moet er toch weer een negatieve aan toevoegen helaas. Gisteren een fles oer kefir gekocht in de aanbieding. Dus niet in het vak "wij gooien liever niets weg", maar in de aanbieding. Vond het al wat vreemd smaken, blijkt deze al 4 dagen over de datum te zijn. Behoorlijk ziek van geweest en zeker ook gevaarlijk gezien het product van rauwe melk is gemaakt. Is mij ook al eens gebeurt bij de gerookte zalm, en zelfs bij hun kipkluifjes en rundergehakt. Plus neemt de gezondheid van mensen niet zo nauw meer blijkt maar weer. Beter iets duurder en vers, dan bedorven aanbiedingen.

18. Januar 2026

Plus is zeer onklantvriendelijk

Ik probeer al wekenlang in contact te komen met Plus over het kopen van een actieproduct dat niet aanwezig is in de winkel.

PLUS Consumentenservice (van het hoofdkantoor) doet niets en blijft verwijzen naar de leidinggevende van het Plus filiaal in mijn woonomgeving (Eemnes), maar die is telkens afwezig wanneer ik in de winkel ben en hij reageert niet op mijn e-mails (inmiddels heb ik al 7 e-mails aan hem gestuurd).

PLUS Consumentenservice liet mij vandaag weten: "Ik vind het vervelend om te vernemen dat PLUS Van den Hoven Eemnes nog geen contact met u op heeft genomen. Toch is het belangrijk om te benadrukken dat de PLUS Consumentenservice hierin helaas geen verdere rol kan vervullen. De winkel is volledig verantwoordelijk voor het bestellen van producten en de levering hiervan verloopt rechtstreeks via het distributiecentrum. De Consumentenservice staat los van dit proces en kan daarom geen invloed uitoefenen op bestellingen of voorraad.".

Volgens de website van Plus is één van hun kernwaarden: "We zijn betrokken en zetten de klant altijd op de eerste plaats.".

Die ervaring heb ik absoluut niet. Mijn ervaring met Plus is dat dit een zeer onklantvriendelijke supermarkt is.

15. Januar 2026

Liegen

Ik kom al jaren bij de plus, de buurtsuup. Ik ben zondag 5 Januari daar geweest, het is 6 minuten lopen, ik nam ook de hond mee, kan ze gelijk wat doen. Ik leg de riem om het gesloten hekwerk die de parkeerhaven vormt voor winkelwagens. Weer buiten gekomen zie ik dat de riem is losgemaakt en neergelegd. Gelukkig bleef mijn hond gewoon op mij wachten.
Thuis aangekomen besloot ik de plus te bellen en vroeg de assistent bedrijfsleider of er op beeld te zien is wie dit gedaan heeft. Een naam had hij niet hoeven geven. Voor mij is de bevestiging voldoende om melding te maken, aangezien:
Ik heb ongeveer 8,5 jaar kort naast het winkelcentrum in de flat gewoond, tot april 2025. Na terreur van een groepje bejaarde buren die mij weg wilde hebben. De woningcorporatie had van mij eindelijk hier bewijs van ontvangen en na 8,5 jaar werd ik serieus genomen en ben direct verhuisd, 300 meter verderop in een seniorenwoning. Dit is het zout in hun ogen. De kans dat dit een actie was van iemand uit de flat is voor mij 99%. Een streek zo laag, want wat als mijn hond in angst het hazepad had genomen? Afreageren op een dier.
De beste man bevestigd dat hij kan kijken. Hij is bezig met de beelden:" Ja, hier zie ik de hond en ze ligt vast.....hier ligt ze ook nog vast...... het duurt nu even voor hij weer reageert en zegt dan: En hier ligt ze los, maar nee hoor, ze is niet losgemaakt, je hebt haar zelf niet vastgelegd".

Als je eerst twee keer bevestigd dat zij vastgemaakt ligt en vervolgens ontkent ben je echt dom aan het liegen. Helaas zegeviert het onrecht weer.

Het is bij deze mijn laatste bezoek aan de plusmarkt geweest.

4. Januar 2026

Oplichting;

Oplichting;
Er wordt geadverteerd met een anderhalve literfles Bacardi Spiced met 25% korting. Op de site is de winkelvoorraad niet te controleren. Bij de 2 bezochte Plus filialen in Schijndel en Boxtel is de anderhalve liter niet te verkrijgen en men geeft ook geen 25% korting op de literfles. Hele slechte service!

2. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik ben sinds 2016 klant bij plus…

Ik ben sinds 2016 klant bij plus Apeldoorn, voorheen coop. Vandaag ff een snelle boodschap, ik was met de hond die ik vastgelegd heb. Ik kwam weer buiten en de riem ligt op de grond. Ik heb opgebeld, heb gevraagd of ze via de camera konden kijken. Dat kon. Het volgende:" ja, hier ligt ze vast, hier ligt ze ook nog vast. Ehhh, nee ze ligt gewoon los. Ik denk dat u zelf de hond niet heeft vastgelegd. " Dom dom dom. Ik kom hier never again. Smerige leugenaar

4. Januar 2026

Plus rijssen

Jaren lang klant ....om dan uit eigen belang de supermarkt uit de braakmanslanden te halen met de voorwaarden dat er geen andere supermarkt in het pand mag dus een hele wijk zonder supermarkt .....geldwolven!!!!....dan vraagje als een robl9x kaart niet werk omdat onze plusmarkt dat verkoopt met 12 cijfers en ik moet er 16 invoeren dan moet je naar het hooft kantoor van roblox bellen schandalig. Voor een tientje slecht zijn plusmarkt Rijssen

3. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Omdat ik afhankelijk ben van de…bezorgers van Plus KOETSIER inRuinerwold krijgen ze een dikke 10

Omdat ik afhankelijk ben van de bezorgers van Plus Ruinerwold en de Plus er in het algemeen niet zo goed afkomt( net zoals de andere supers trouwens) wil ik toch even zeggen dat het ook anders kan. Altijd een vriendelijke bezorger die me ook nog helpt en de kratten mee terug neemt. En de rekening kijk ik na maar klopt altijd. Als ik bel naar de winkel dan wordt er een oplossing gevonden. Heel wat anders dan de bezorging van de AH , die na beloftes totaal in gebreke bleef. Ik ben super blij met Plus Ruinerwold. De klantenservice van de Plus is hopeloos veroudert en de ICT afdeling een lachertje . Jammer het kan veel beter.

2. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Oplichterij bij inhoud van fruit

Steeds weer bij aanbiedingen van druiven dat er veel minder in de verpakking zit dan op de verpakking en in de aanbieding aangegeven staat. 500 g is thuis 457 g en daar zit er nog de verpakking bij. Elke keer weer. Plus moet hier écht mee ophouden.

2. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Niks meer vernomen op klacht oesters

17 dec mail gestuurd, maar nog steeds niks vernomen, dus nu klacht deponeren via hier en einde volgende week ook bij de geschillencommissie.

'Wat een flater: plus magazine, oesters aangeboden. Ben in 5 vestigingen geweest, maar niemand wist ervan, niemand kon bestellen en allen adviseerde om klacht bij hoofdkantoor weg te leggen. Dat was ook mijn keuze.
Hoe is dit mogelijk??? Zelfs de slagersafdeling weet van NIKS. Ik kan nu mijn etentje afzeggen, dus verwacht toch wel iets van een tegoedbon van minimaal E 20 of 2 gratis bakken oesters VOOR vrijdag. Blz 5 vd magazine!!!! Dit kan echt niet! Kost me bakken tijd en de klant wordt voor de gek gehouden. En probeer me niet af te wimpelen met een sorry of een excuus, want dan leg ik het voor aan de geschillencommissie. Plus magazine Blz 5 ligt hier naast me!! Dus graag goed lezen......
en indien verkeerd emailadres, dan graag even de moeite nemen om hem door te sturen aan de juiste persoon/afdeling...klantvriendelijkheid ipv afwimpelen!'
We zullen wel weer als excuus "de feestdagen" krijgen!!!

17. Dezember 2025

Taaie biefstuk

Gisteren bij de plus in eindhoven,dokter cuyperslaan biefstuk gekocht. Medium gebakken en laten rusten onder een folietje. Toen dachten we lekker te gaan smullen. Helaas moesten we de cirkelzaag uit de schuur halen, zo taai, toen het daarmee niet lukte zijn we maar naar de ah gegaan en daar biefstuk gekocht, die was heerlijk.

21. Dezember 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr