PLUS Supermarkt Bewertungen 788

TrustScore 1.5 von 5

1,5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechtste supermarkt ever! Peppelweg belazerd klanten met 35% korting inplaats van 50%.. Smerig boel. Onaardig personeel. Kan niet wachten tot Lidl teldersweg open gaat. En never nooit meer hier boods... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ik was onlangs bij plus in Dordrecht wat een prachtige supermarkt met uitgebreide gebak afdeling en groot assortiment van allerlei artikelen , verse frisse groenten en fruit Bij mij om de hoekin... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik winkel al jaren bij PLUS, maar de manier waarop ze nu met de zelfscankassa omgaan, jaagt me eerlijke klanten weg. In de avond is de normale kassa vaak dicht en word je feitelijk gedwongen om de... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik ga niet naar een winkel die vaste klanten niet waarderen. Een buitenlandse vrouw wordt voorgetrokken met vlees voor de halve prijs. Ze wordt nu al meegenomen naar achteren om het goedkope vlees uit... Mehr ansehen

1. Supermarkt
  2. Kaffeegeschäft
  3. Kaffeegroßhändler

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Plus.nl bied je nog meer inspiratie en gemak. Makkelijk en snel online bestellen waar en wanneer je maar wilt.

• Archimedeslaan 21, 3584 BA, Utrecht, Niederlande

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bij Plus Besterd in Tilburg heb je…

Bij Plus Besterd in Tilburg heb je tegenwoordig een koelvak met producten die nog beperkte houdbaarheidsdatum bevatten.
Dit is een goede initiatief, mits het correct wordt gedaan... Helaas is dit niet het geval!
Vandaag trof ik sucade vlees met houdbaarheidsdatum tot 11/2/'26 en 18/2/'26... Dit kan natuurlijk niet!...want vandaag is het 27/2/'26.
Als een oudere, die niet zo oplettend is dit koopt en ook een verzwakt immuunsysteem heeft, kan diegene zelfs aan overlijden...daarom is dit een ernstige zaak!
Daarnaast worden de kortingsstickers over de houdbaarheidsdatum geplakt, waardoor men niet het houdbaarheidsdatum kan zien...dit is ook zeer ernstig.
Omwille van goedkoop boodschappen doen, kan iemand zo'n product kopen, zonder te weten, dat de datum eventueel verlopen is...bizar!
Vervolgens spreek ik de filiaalmanager aan op deze fouten, voordat mijn verduidelijking kan doen...valt hij mij in de reden en raken wij verwikkeld in een soort van een discussie.... belachelijk!
Zo'n filiaal manager hoort een klant uit te luisteren en proberen te begrijpen hoe ernstig deze zaak is, zodat volgende keer dit niet weer voorkomt en men toch overzicht kan houden over de houdbaarheidsdatums.
Ipv 1 ster geef ik toch twee sterren, omdat ik hoop op het goede en dat er toch verbetering in komt!

27. Februar 2026

Plus hoofdkantoor liegt.

Plus hoofdkantoor liegt.
Op hun website melden ze dat en ik citeer
"Samen vooruit in duurzaamheid
Eten verbindt iedereen, elke dag. Het is geproduceerd met respect voor mens, dier en milieu. We streven ernaar om samen met onze klanten, medewerkers en leveranciers de wereld duurzamer te maken. Als coöperatie met circa 400 supermarkten staan we midden in de maatschappij en leveren we een positieve bijdrage aan de samenleving.".

Delverde Melba toast met sesam die uit Italië komt en in het schap staat van Plus, terwijl dit product in Nederland wordt geproduceerd onder de naam Van der Meulen.

inkoopafdeling geeft als reactie:
Wij hebben gekozen voor Delverde, omdat wij dit qua prijs en kwaliteit verhouden een betere invulling vinden, dan Van der Meulen. Wij willen de klant constant goed kunnen bedienen en de beschikbaarheid van onze artikelen garanderen, wat ons met deze invulling lukt. Dat dit artikel een italiaans merk is, wil niet zeggen dat dit niet duurzaam is. Duurzaamheid is breder, daarbij wordt ook gedacht aan verspilling, verpakkingsmateriaal en welke ingrediënten er gebruikt moeten worden. Delverde heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan binnen de organisatie, wat mooi aansluit bij Plus.

Ook vergeten ze even dat op de naam auteursrechten verbonden zit. Delverde mag de naam gebruiken omdat van der Meulen het produceert.

Mooi broodje aap verhaal.
Het zal belastingtechnisch gunstiger voor ze zijn zodat ze meer kunnen verdienen.

27. Februar 2026

Slechte spullen…

Ik heb aan het begin van het jaar een klacht ingediend over de cherry tomaten die al na 2 dagen gaan schimmelen, dit gebeurde niet 1x maar regelmatig, hier kreeg ik een compensatie van €3,- voor. Hier ging het mij niet om, zorg gewoon dat je spullen in orde zijn.
Nu heb ik dinsdag grapefruits gekocht en goh, donderdagavond kan ik ze weggooien, er zit schimmel op. Ik weet niet wat voor inkoopbeleid jullie hebben maar dit is toch ronduit slecht!!! Jullie zijn nu niet echt de goedkoopste supermarkt maar jullie spullen zijn gewoon bagger!!!
Dit is echt de laatste keer dat ik daar binnen kom en zal niet naleten om jullie supermarkt nergens aan te raden om het netjes te zeggen.
Het gaat in dit geval om Plus in Huizen (nh).

26. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lege schappen het lijkt de Aldi wel

Misschien ook later open zodat het personeel de aanbiedingen kan aanvullen voordat de klant komt?
En net als de Aldi ze reageren ook nergens op!
Hoogmoed komt voor de val.
🙉🙈🙊

24. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

2 kaasbroodjes niet gekregen wel…

2 kaasbroodjes niet gekregen wel betaald na telefoontje zou de bezorger ze nog brengen
Niemand gezien andere dag gebeld ja dan moet U het bij de volgende bestelling aangeven dan kan het verrekend worden ik wil helemaal niet bestellen wat een service lekker weer naar appie daar nooit een probleem kun je in de app direct regelen

18. Februar 2026

Plus Danny rosenboom te hoensbroek

Plus Danny rosenboom te hoensbroek

Vanmorgen hier boodschappen gaan doen.
Bij binnenkomst merkte ik al direct dat er een zeer sterke chemische lucht hing welke zeer heftig op de luchtwegen slaat.
Enkele minuten later werd het mij zo slecht dat ik mijn winkelbezoek heb moeten afbreken en heb ik de winkel verlaten om hier ook nooit meer terug te komen
Ik weet niet wat deze geur was maar het was zo zwaar chemisch dat deze nu nogsteeds in mijn neus zit.

19. Februar 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Wat een slechte reclame met een slecht…

Wat een slechte reclame met een slecht voorbeeld. Nu pakken mijn kinderen zonder wat te vragen ook uit de boodschappentas. Ja op tv mag alles. Heb mijn kinderen niet voor niets netjes opgevoed. Dus bij deze hartelijk dank PLUS-

16. Februar 2026

Krenterig kruideniersgedrag bij Plus

Krenterig kruideniersgedrag bij Plus. Van de aanbieding rode wijn mag je in het filiaal Ouderkerk a/d Amstel slechts vijf flessen meenemen! En ook niet, volgens de oude dame achter de kassa, de volgende dagen terugkomen. Volgens de bedrijfsleider klopt dit niet, maar moet je een doos met zes stuks kopen. Die stonden er niet! Alleen losse flessen in het vak. Dan moet je bestellen! Staat nergens aangegeven. Niet meer van deze tijd! Hele slechte beurt Plus, u krijgt een dikke min!

30. Januar 2026

Onnodig om een ID vragen

Plus Amersfoort vraagt aan de kassa standaard om je ID als je een alcoholhoudend product bij je boodschappen hebt. Ook al ben je overduidelijk heeeeel veel ouder dan 18 jaar (65 plus). Bizar en mijns inziens in strijd met de privacy wetgeving.

12. Februar 2026

Plus supermarkt is min..

Ik ben echt helemaal klaar met de bezorging van onze lokale Plussuper..
Ze zitten hier vlakbij..ze bellen zelfs als er iets niet op voorraad is..want ze hebben me 06nummer..en dan presteren ze het telkens weer om een puinhoop van de bestelling te maken..2+5 actie wc-hangers..toevallig 1 tekort blijkt achteraf..niet op voorraad..weg korting..de bezorger was al pleite maar wel voor 6 van die k*tdingen de volle mep betaald..meteen gebeld naar die toko hier..kan pas maandag geregeld worden want dan is de manager er weer..en dat is zeker al de 5e keer in een jaar tijd..ik laat de Jumbo voortaan weer komen want die bezorgservice is perfect..

7. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nodigen me uit voor een gesprek geven…

Nodigen me uit voor een gesprek geven mij het vertrouwen dat ze zo snel mogelijk terugbellen hierbij ging ik er achter na alsnog valse beloftes ik vind dit niet toff!!!!! Bellen kost maar 2minuten tijd of ik ben aangenomen ja of nee

24. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wederom goede ervaringen!

Voor mijn hoogbejaarde schoonmoeder plaats ik middelste app regelmatig bestellingen. In tegenstelling tot Albert Heijn die mijn boodschappen brengt, overlegd Plus Dordrecht als er een artikel niet op voorraad is. Ook krijg ik een echt mens aan de telefoon als ik vragen heb of in het bijzondere geval dat mijn hoogbejaarde schoonmoeder een belangrijk item vergeten was.

5. Februar 2026

Flop aanbieding Illy koffie blikken

Aanbieding Illy koffie blikken - Geldig van woensdag 28 januari tot en met dinsdag 3 februari. 29feb donderdag langs geweest bij Plus Post Leidschendam, rek met koffie staat vol met classic. Braziliaanse bonen zijn op en heeft problemen met levering. Medewerker stemt in om door mij een bestelling online te doen. 2 classic 8 braziliaans besteld voor 2 feb. Braziliaans is niet binnengekomen krijg 2 uur van te voren te horen dat het niet is binnen gekomen. 2 classics zijn ook niet apart gelegd. Ze laten me 4 keer van klantenservice naar pluswinkel heen en weer bellen met de halve belofte een oplossing te vinden. Uiteindelijk krijg ik de mededeling, we kunnen niets doen. Belachelijk.

3. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De Plus in Annen heeft echt alle…

De Plus in Annen heeft echt alle producten die ik nodig heb. Ook goede prijzen voor biologische voeding, maar ook goede en ook goedkope eigen merken. Sfeer is goed, altijd behulpzaam personeel.
Goede kwaliteit-prijs verhouding!
Ik ben enthousiast over de winkel.
De Aldi ernaast is geen echte concurrent: deze winkels hebben heel verschillende producten. Ik koop bij beide. Allebei goed voor iets anders. Prima winkelervaring in Annen!

1. Februar 2026

Prijsverhoging van 20%

Pak crackers van eigen merk (blauwe en groene verpakking) is in prijs gelijkgebleven maar er zit 20% minder in. Voorheen zaten er 5x8 crackers in tegenwoordig nog maar 4x8. En op de verpakking gewoon laten staan dat er 5x8 in zitten. De bedrijfsleider erbij geroepen. Die zegt,” dat kloprt niet, maar ik kan er niets aan doen. Ik zal t doorgeven.” Lekker passieve houding….. wordt steeds gekker met die supermarkt(en).

29. Januar 2026

Zelfde prijzen

Wat is de plus duur geworden,7,55 voor wat tempo zakdoekjes en keukenrollen echt belachelijk duur kijk folder tot 3 februari 2026. Ik bedoel ze zijn verre van jumbo en ah en natuurlijk prijsafspraken,aangezien ze op de cent na precies dezelfde prijzen gebruiken als in de 3hoek vd kostmand jumbo,ah oostermeent en plus oostermeent, hoezo prijsafspraken. Nee we letten gewoon goed op maar ze hebben ook voorspellende vermogens aangezien dezelfde producten altijd in de aanbieding zijn,let er maar s op,hoe kan dat. Eum een slechte handhaving vd overheid of desinteresse vd overheid en dan denken ze dat als iets in de aanbieding is bij alle 2 vd zelfde prijs dat dat stom toeval is,ik koop nooit meer bij de jumbo of plus,de ah vind ik vd 3 t best en de rest boni/lidl en ook alleen maar omdat t huizen is ander vomar. Stelletje op.....s

28. Januar 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr