Geweldig concept, waar het elke vrijdag weer spannend is welk nummer er bij komt. Ook handig is de nieuwe oefen module, waardoor je makkelijk moeilijke stukken kunt oefenen. Na pianolesonline en div... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Compleet en veel mogelijkheden om piano te leren spelen. Ieder kan op zijn eigen manier leren. Via bladmuziek, akkoorden of op andere wijze. Daarbij is het goed en duidelijk ondersteund met video uitl... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Beste,ik vond de vroegere lessen van Paco beter om een liedje aan te leren.Hij legde de beide handen uit in verschillende stappen (intro,refrein) eerst trager met herhalingen en dan een heel gedeel... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik wil zeggen dat ik jullie echt tof vind! Ik heb al eerder online geprobeerd maar kon er niks mee! Ik heb geen zin alle noten te leren en kinderliedjes steeds te spelen. Ik kon hélemaal GEEN Pi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Onbeperkt toegang tot verrassend goede piano tutorials. Iedere week een nieuw liedje. Voor een vaste lage prijs.
Niederlande
Na pianolesonline en diverse leer modules van de concurrent ben ik hier blijven hangen, ook omdat het aanbod blijft groeien en je steeds weer hogerop komt met het spelen van bekende nummers.
Ga zo door!

Antwort von Pianoflix
Compleet en veel mogelijkheden om piano te leren spelen. Ieder kan op zijn eigen manier leren. Via bladmuziek, akkoorden of op andere wijze. Daarbij is het goed en duidelijk ondersteund met video uitleg.

Antwort von Pianoflix
Ik heb geen zin alle noten te leren en kinderliedjes steeds te spelen.
Ik kon hélemaal GEEN Piano spelen en kan nu, in een maand ( was wel buffelen voor een echte starter) love of my life spelen, met jullie demo mee!
Dankzij de echt rustige uitleg en alle tips!
Nu is une belle histore aan de beurt. En ondertussen leer ik overgangen, toch ook wel noten want ik gebruik de nootnamen, akkoorden, aanslag/ gevoel, tempo, overpakken en zoveel meer!!
Maar op een inspirerende en fijne manier!!
Superbedankt voor dat!! Ik ben helemaal blij!!

Antwort von Pianoflix
De leukste en handigste manier om te leren piano te spelen. Voor iedere leeftijd en niveau geschikt.
Een groot en divers aanbod aan liedjes en muziekstukken.

Antwort von Pianoflix
Voldoende aanbod voor beginnende en geoefende spelers. Iedere week een nieuw nummer online om te oefenen. Bladmuziek met en zonder aanduiding van de noten. Voorgespeelde video’s voor linker- en rechterhand zijn helpend bij het oefenen. Ik ben heel enthousiast over Pianoflix.

Leuke songs
Goede uitleg op papier en visueel op pianotutorial
Absoluut een topper

Antwort von Pianoflix
Ik ben 46 jaar en speel voor de lol piano. Zeker niet goed, maar juist met een beetje hulp en 'voordoen' kom ik er meestal wel uit. Juist hier is PianoFlix ijzersterk: Ze bieden fantastisch duidelijke video's van het muziekstuk in stappen. Eerst een demo ("zo moet het dus gaan klinken") en dan een stap-voor-stap begeleiding door het stuk. Denk aan toonsoort en akkoordenschema, moeilijke delen, vingerzettingen etc. Vervolgens zijn er standaard dan nog een losse video voor de linker én de rechterhand. Deze gebruik ikzelf niet zo vaak maar goed dat ze er zijn. Ik heb een digitale piano en gebruik mijn iPad voor de videobegeleiding/studie en de bladmuziek uitgeprint (aantekeningen etc) ernaast. Als ik een stuk beheers gebruik ik enkel nog de geprintte bladmuziek.
Belangrijkste is dat ze voor alle nummers/pianostukken zowel de bladmuziek (met en zonder duiding van de noten) én de midi-file posten. De video's kennen dat systeem met kleurtjes en vallende 'balkjes' dat iedereen wel van YouTube kent en waarvoor je geen noten hoeft te kennen of zelfs te leren. Kortom: Pianoflix biedt voor iedereen de passende ondersteuning! Ikzelf denk dat het goed is om pianolessen náást Pianoflix te hebben, maar je kunt met goed bestuderen van de video's en de tips alleen met Pianoflix een heel eind komen ;-). De midi-files gebruik ik zowel om af te spelen op de piano als om begeleiding of melodie los te kunnen oefenen.
Uiteraard gaat het ook en vooral om de kwaliteit en keuze van de liedjes en (klassieke) pianostukken. Deze bepalen immers of je lid wil blijven. Elke week -op vrijdag- publiceren ze een nieuw stuk. Ze wisselen hierbij af tussen vooral bekende pop klassiekers, bekende Nederlandstalige songs (superleuk!) en de echte klassieke pianostukken. Hierbij onderscheiden ze 3 moeilijkheidsniveau's: beginner, gevorderd en moeilijk. Het is iedere week een verrassing wat je krijgt, maar via hun website kun je regelmatig je stem uitbrengen voor een bepaalde song en meeste stemmen krijgen gehoor. Ook dat is leuk. Verzoekjes kun je ook insturen, hetgeen enerzijds een leuke feature is en Pianoflix 'dichtbij' brengt, je hoort er niet van terug. Dat kan iets beter, denk ik. Inmiddels staan er zo'n 70 songs al op, dus nu al veel keuze want ik haal het niet om iedere week een stuk onder de knie te krijgen. Werk, sociaal en gezin zorgen daar wel voor ;-P
Als laatste: ik vind de website helder, overzichtelijk en erg aantrekkelijk. Ook dat draagt bij aan de sfeer en het plezier. Ik ben lid sinds het begin en vind dat PianoFlix veel waar voor het abonnement biedt. Voor Nederlandse bodem is PianoFlix -denk ik- het beste wat er is en kan nu al tippen aan de internationale concurrenten zoals FlowKey die al veel langer bestaan en zeker niet dezelfde kwaliteit van begeleiding bieden.

Antwort von Pianoflix
Duidelijke uitleg. Leuk aanbod. Voor studie op je eigen tempo!

Antwort von Pianoflix
Pianoflix is voor mij een geweldig programma. Nu kan ik mijn favoriete muziek spelen. De lessen zijn goed op mij afgestemd. Theoretisch en praktijk vind ik geweldig. Nu kan ik weer een jaar leren spelen met muziek van verschillende artiesten.

Antwort von Pianoflix
Ik kijk elke vrijdag uit naar het moment dat ik een nieuwe partituur krijg.

Antwort von Pianoflix
Fijne online lessen heel duidelijk en een ruim aanbod nummers ik denk dat er voor iedereen wel de juiste muziek bijzit. Het is mooi dat je helemaal in je eigen tempo en op je eigen niveau aan de slag kan.

Antwort von Pianoflix
Heel mooie, complete arrangementen.
Voor de wat onervaren pianist soms te moeilijk.
De arrangementen worden heel goed voorgespeeld en uitgelegd.
Prachtige site.
Heel blij mee.

Antwort von Pianoflix
Een geweldige manier om elke week een nieuw liedje te leren spelen voor de pianoliefhebbers zowel beginners als gevorderd!

Antwort von Pianoflix
Zeer goede begeleiding bij iedere song .alles uitgelegd in een woord. Geweldig!!

Antwort von Pianoflix
Iedere week zie ik weer met belangstelling uit naar het nieuwe muzieknummer. Meestal speel ik dagelijks, als het even kan op mijn 75+ leeftijd om ze me eigen te maken. Ik heb daar wel iets meer tijd voor nodig dan 1 week. Hangt af van de moeilijkheidsgraad. De uitleg en behandeling van het muziekstuk is helder en prettig.
Het is een plezierige, vrolijke en leuke afwisseling tussen de andere dagelijkse activiteiten.

Antwort von Pianoflix
Mooi, duidelijk en vooral compleet lesmateriaal met klassieke en moderne muziek. Voor elk wat wils om eindeloos mee te gaan oefenen.

Antwort von Pianoflix
Wat een fijne manier om piano te leren spelen: demo’s, bladmuziek op verschillende niveaus, een midibestand van elk nummer en duidelijke uitleg erbij. De tips voor het plaatsen van de handen om makkelijk door te spelen werken heel fijn voor mij.
Elke week wordt een nieuw nummer aangeboden. Ik heb (iets) langer nodig om een nummer te leren maar zo wordt de keuze steeds groter. Ook fijn trouwens dat je een verzoeknummer kan indienen. Door te stemmen op verzoekjes doe ik ook weer nieuwe ideeën op. Top!

Antwort von Pianoflix
Steeds zeer correcte informatie en alles tot in de puntjes uitgewerkt.

Antwort von Pianoflix
Duidelijke uitleg. Fijn dat ook voor mensen die geen noten kunnen lezen piano spelen mogelijk wordt gemaakt.
Goede site met genoeg keuze uit diverse piano stukken.
Ik ben een beginner, ben op mijn 40e begonnen met piano spelen( zonder leraar). Eerst via YouTube allerlei liedjes opgezocht, maar dit is niet altijd duidelijk. Dus ook zonder basiskennis is voor mij piano spelen mogelijk. Fijn dat ik meteen leuke liedjes kan spelen, dat motiveert mij erg. En wellicht doe ik er wat langer over om een liedje onder de knie te krijgen dan iemand die al pianolessen heeft gevolgd, maar in je eigen tempo leren is wel de kracht van Pianoflix!

Antwort von Pianoflix
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.