InstallatieBalie.nl Bewertungen 544

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel goed telefonisch en mail contact gehad en zelfs even gebrainstormd. Enige puntje om geen 5 sterren te geven is om de voorraad te vergroten voor een bepaald product in een bepaald seizoen. Nog in... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kom graag in vestiging Sneek, mooie producten, goede prijzen en wordt altijd goed geholepen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Erg fijne leverancier om mijn materialen te halen, altijd netjes op tijd om af te halen of geleverd en daarnaast ook een fijn hecht team wat een fijn gevoel geeft bij binnenkomst aan de bali. Ook alti... Mehr ansehen

1. Geschäft für elektronische Ersatzteile und Komponenten

Vom Unternehmen geschrieben

Een nieuwe elektrotechnische groothandel met een combinatie van verkoop aan de balie en online via de webshop met de vakkennis en dienstverlening zoals u van oudsher aan de balie gewend bent, maar veelal tegen scherpere prijzen, omdat we door een efficiënte manier van werken zowel aan de balie als in de webshop de lage internetprijzen kunnen hanteren.

www.installatiebalie.nl

Vom Unternehmen geschrieben

Helder & Direct
Als zelfstandig installateur wil je doen waar je goed in bent: mooi werk leveren aan een uitgebreide kring van opdrachtgevers. Vandaag een klus binnen? Dan heb je het liefst zo snel mogelijk de benodigde materialen in huis en ga je als het even kan morgen aan de slag. Geen gedoe met accountmanagers, leveranciers, ingewikkelde administratieve handelingen en langlopende rekeningen, maar gelijk kiezen uit een breed en overzichtelijk online aanbod, afrekenen, ophalen en aan het werk om van jouw opdrachtgever een tevreden klant te maken!
Beste in prijs
InstallatieBalie.nl is een flexibele en adequate organisatie met een uitgekiend evenwicht tussen online dienstverlening en service aan onze afhaalbalies. Die efficiency betaalt zich uit in de beste prijs voor onze klanten, dat spreekt voor zich.
Altijd dichtbij
InstallatieBalie.nl is in dubbel opzicht altijd dichtbij. Via computer, laptop, tablet en telefoon heb je ons altijd binnen handbereik om bestellingen 24x7 eenvoudig en snel door te geven. Daarnaast kunnen we door een omvangrijke voorraad, efficiënte werkwijze en uitgekiende spreiding van onze balies over het land garanderen dat jouw bestelling in no time dichtbij en compleet voor je klaarstaat.

4,7

1 Stern

Hat 42 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goede service, snelle levering en lekkere koffie

Antwort von InstallatieBalie.nl

Daar zijn wij blij mee. Bedankt voor je mooie review

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Service. De toegankelijkheid is een pluspunt om in goed overleg tot de juiste keuzes te komen. Kennis van zaken is daarbij reuze handig, en dat is bij jullie zeker het geval.

Service. De toegankelijkheid is erg belangrijk met daarbij kennis van zaken, om de juiste keuzes te maken van producten is daarbij reuze handig en dat is bij jullie zeker het geval.

Antwort von InstallatieBalie.nl

Bedankt voor deze mooie review! Fijne dag nog en hopelijk tot snel weer!

Snelle service

Snelle service

9. April 2026

Antwort von InstallatieBalie.nl

Goed om te lezen. Bedankt voor je mooie review!

In de hoop dat doorgezet wordt

In de hoop dat doorgezet wordt
Ben 45 jaar klant van vihamij geweest
Dus zou mooi zijn als jullie dit goed oppakken
Groet hape gendt

9. April 2026

Antwort von InstallatieBalie.nl

Goed om te lezen dat je bij ons bent gekomen en het vertrouwen hebt. Bedankt voor je mooie review en op naar een mooie samenwerking!

Heel behulpzaam

Helpen altijd met adviesen en helpen met dragen van de materialen

Antwort von InstallatieBalie.nl

Bedankt voor je mooie review! Hele fijne dag gewenst!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

bestelling zonder track en trace

Doordat een deel van mijn bestelling niet gelijk in filiaal Tiel voorradig was, werd ik gebeld. Grote pech was dat dit op mijn vrije dag was, zodat ik moest verwijzen om het algemene nummer te bellen. Dit is Jammergenoeg niet gebeurd, zodat ik er zelf de volgende dag erachteraan moest. Het is vervolgens wel verstuurd, maar het werd nu zonder track en trace verzonden, zodat het een verrassing werd toen het bij 2 dagen op een filiaal van ons toch nog binnen kwam... Dit zou beter kunnen!

Antwort von InstallatieBalie.nl

Jammer om te lezen dat dit niet soepel is gegaan. We nemen je punt over de communicatie en levering mee, zodat dit in het vervolg duidelijker verloopt. bedankt voor het achterlaten van je reactie, ik hoop dat het in het vervolg beter gaat! Fijne dag nog.

Snel reageren

Snel reageren, behulpzaam en netjes in omgang

26. März 2026

Antwort von InstallatieBalie.nl

Bedankt voor je mooie review en goed om te lezen dat je zo tevreden bent!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr