Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Product besteld was helemaal als nieuw alleen de doos beschadigd wat verder geen probleem is en de bestelling is snel geleverd.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Staafmixer gekocht bij hen, klantenservice is prima. Verpakking 'was beschadigd'. Nou, lichtjes hoor. Ze hebben het pakket zelf ook erg netjes ingepakt voor verzending. Apparaat intact, werkt top. Hel... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Iets besteld en bestellen en verzending ging prima. Product was niet helemaal naar verwachting. Logictrading heeft dit echter heel netjes en snel voor ons opgelost. Klantenservice is top! Aanrader.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Levering was snel. Per abusievelijk verkeerd adres opgegeven. Deze hadden ze voor bezorging nog gecorrigeerd. Pakketje was ook in een goede staat

1. Fachgeschäft für Haushaltsgeräte

Vom Unternehmen geschrieben

LogicTrading verkoopt zowel nieuwe artikelen, als artikelen uit overstock, artikelen met verpakkingsschade, stickers op verpakkingen, open dozen en internet retouren. Wij kopen deze retour goederen en overstock partijen op van grote internet bedrijven.

4,7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb helaas niet mijn product kunnen…ontvangen

Ik heb helaas niet mijn product kunnen of mogen ontvangen . Verschillende keren contact proberen op te nemen maar ook hier slechte ervaring op gedaan . Dus ik bestel hier niets meer . Ik weet niet waar of de schuld ligt maar de Koerrier zegt hij heeft het elders afgeleverd maar de mensen dat ze niet hebben ontvangen . Heel jammer

28. Februar 2026

Beste Gregory,

Wat vervelend te lezen dat u uw product nog niet heeft ontvangen. Wij hebben tot op heden echter geen enkel mailtje van u ontvangen en ook geen telefoon gehad. Wij zijn dus niet op de hoogte, dat u niets ontvangen zou hebben. We hebben dus geen idee met wie u contact heeft opgenomen, met wie u dan wel gesproken heeft en of het wel om een order van ons vandaan gaat. Zou u ons een mail kunnen sturen met de gegevens waar u dan heen heeft gebeld of contact heeft opgenomen, welke koerier u gebeld heeft en wat er nu precies aan de hand is en om welk artikel het gaat, dan kunnen we verder kijken. Wij reageren altijd op de mail. Vriendelijke groet, Ron van LogicTrading. info@logictrading.nl

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Echt super behulpzaam, snelle service.
Top

21. Februar 2026

Antwort von LogicTrading

Graag gedaan hoor, daar staan we voor! dank voor de mooie review!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De omschrijving van koffiepadsapparaat…

De omschrijving van koffiepadsapparaat klopte zoals op het website, was netjes ingepakt, optijd en snel verstuurd en geeft heerlijk warme koffie

26. Januar 2026

Antwort von LogicTrading

Fijn te lezen dat het klopt wat we vermelden bij onze items, het is ons streven alles zo duidelijk mogelijk te vermelden. Dank u wel voor de review!

Klantenservice is top!

24. Januar 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von LogicTrading

Graag gedaan! Klant blij en tevreden dan zijn wij ook weer blij! Dank u wel voor de mooie en leuke review!

Aanrader!

Ondanks de verstreken garantie periode een mooie oplossing.
Snelle communicatie en vriendelijk.

3. Januar 2026

Antwort von LogicTrading

Dank u wel, we zijn blij dat we een oplossing hebben kunnen bieden. En natuurlijk ook weer blij met uw reactie :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede helpdesk die snel reageert.

Goede helpdesk die snel reageert.

4. Januar 2026

Antwort von LogicTrading

Dank u wel, dat is fijn te horen en ook dank voor het geduld! Door de weersomstandigheden waren er wat uitdagingen bij Postnl.

Zeer tevreden

Mijn bestelling is snel verwerkt en snel verzonden.
Artikel precies zoals omschreven.
Ik kende het bedrijf niet, maar ben zeer tevreden

13. Januar 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von LogicTrading

Dat is fijn te horen dat u tevreden bent! Daar zijn wij blij mee!

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, snel geleverd

5. Januar 2026

Antwort von LogicTrading

Graag gedaan en dank u wel voor deze mooie review!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tot op heden is mijn bestelde product…

Update: gelukkig is alles toch goedgekomen en is het pakket alsnog goed aangekomen (oorzaak achterstand bij posr-nl vanwege sneeuwval). Daarover is tussentijds ook goed gecommuniceerd en proactief gehandeld door LogicTrading. Top!

4. Januar 2026

Antwort von LogicTrading

Beste Eric, we hebben u niet verwezen naar Postnl, maar we hebben u netjes aangegeven dat de meldingen bij Postnl zijn dat er door het extreme weer enorme vertragingen zijn. Er zijn grote problemen geweest met zowel afhalen bij de locaties als het leveren. Dit hebben we u ook netjes aangegeven en staat ook overal zo bij Postnl. LogicTrading handelt altijd netjes en volgens de afspraken en lost het op als het niet goed komt.

01-02 Gelukkig is alles weer goed gekomen, dank u wel voor de update! Zijn we weer blij mee!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr