Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Koop je telefoonaccessoires ergens anders. Phonelife is een onbetrouwbaar bedrijf dat: - Liegt over levertijden - Geen updates geeft over bezorging - Klantenservice bewust onbereikbaar maakt met e... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

15 december besteld, 12 dagen later nog niks. Geen enkel manier om contact op te nemen en een waardeloze chatbot. Schaam jullie kapot zo zaken te doen! Edit; I already had contact with your useless c... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik had voor mijn vriendin een screenprotector besteld voor haar nieuwe smartwatch. Eerst de verkeerde besteld (omdat ik niet goed naar de maat had gekeken) en toen meteen in de avond gevraagd of dit g... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bijbetaald voor een tracking code, deze nooit ontvangen. Beloofde snelle levering niet nagekomen. De chatbot zegt nu ineens dat het 8 werkdagen duurt, terwijl de website 3-4 dagen aan gaf en de pr... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Geschäft für Mobiltelefonzubehör

Vom Unternehmen geschrieben

PhoneLife is een van de grootste en beste online winkels van Nederland voor iedereen met een mobiele telefoon.

2,1

1 Stern

Hat 89 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

tel.hoesje besteld

tel.hoesje besteld, nooit gekregen een nep bedrijf

15. Dezember 2023

Antwort von PhoneLife.nl

Beste Yvonne, bedankt voor je review! Wat vervelend om te horen dat je bestelling niet geleverd is. Neem contact op met onze klantenservice via support.nl@phonelife.com o.v.v. het ordernummer, dan helpen we je verder. Vriendelijke groeten, PhoneLife

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Verkeerd product geleverd, onbehulpzame klantenservice

Een smartwatch case besteld, PhoneLife leverde een ander product, namelijk een case voor een oudere model van de smartwatch.
Op de PhoneLife.nl website worden expliciet beide cases aangeboden.
Ik vroeg om het omruilen van het verkeerd ontvangen product voor de juiste, maar de klantenservice bleef maar adviseren om de case toch maar te proberen, en anders beeldmateriaal terug te sturen dat het niet past.

Dit weigerde ik; voor het risico op schade (buiten garantie), en ondanks gebruikerservaringen en de fabrikant-productpagina die aangeven dat het niet compatibel is.
Verder is dit het punt niet: PhoneLife heeft een verkeerd product geleverd en wilde niet het juiste product leveren - ook al staat die alsnog op de website vermeld.

Uiteindelijk zelf teruggestuurd en aanschafkosten teruggekregen. Maar niet mijn kosten voor de terugverzending, ondanks dat ik hiervan een klacht maakte en volgens hun retourbeleid de kosten van een "foutieve levering" ook zouden worden vergoed.

Op mijn eerste support ticket over de verkeerde levering, en een aparte ticket over een klacht over de gang van zaken, is geen notificatie gekomen van afhandeling of afsluiting.

23. November 2023

Antwort von PhoneLife.nl

Hi Paul, thanks for your review! Sorry to hear this, that does not sound quite right. Please contact our customer support at support.nl@phonelife.com, and we will help you further. Best regards, PhoneLife

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Slecht retourbeleid

Belachelijk bedrijf m.b.t. retourneringen. Bandje wat ik ontvangen heb is te groot, maar als ik deze wil terugsturen, moet dit op eigen kosten naar een adres in ZWEDEN!!!!! Oplichters!!! Ik koop toch iets bij een webshop waar .NL achter staat! Terugsturen kost me meer dan het hele bandje. Goed verdienmodel hanteert deze webshop!

5. Januar 2024

Antwort von PhoneLife.nl

Hi Tamara, thanks for your review! We are sorry to hear this. Please contact our customer support at support.nl@phonelife.com, and we will help you further from there. Best regards, PhoneLife

NOt Dutch !!!…

At first they pretend to be a dutch company , then their communication is horrible and after 6 days waiting they sent the wrong article , and then you have to sent it at own cost back !!!!!!

stay away from this company!!!

28. Dezember 2023

Antwort von PhoneLife.nl

Beste Tjeu, bedankt voor je review! Wat vervelend om te horen dat je het verkeerde artikel hebt ontvangen, mijn excuses! Neem contact op met onze klantenservice via support.nl@phonelife.com dan zien we er op toe dat je het bestelde artikel alsnog ontvangt, uiteraard zonder extra kosten. Vriendelijke groeten en een fijn 2024 gewenst, PhoneLife

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Producten prima, levertijd mag korter

Producten prima, levertijd wat lang

15. Dezember 2023

Antwort von PhoneLife.nl

Beste Math, bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de bestelde producten en voor de feedback om de levertijd. We wensen je een goed 2024! Vriendelijke groeten, PhoneLife

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede levering,mooi artikel past…

Goede levering,mooi artikel past precies.

21. Dezember 2023

Antwort von PhoneLife.nl

Beste Frens, bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de levering en het bestelde product, zo horen we het graag. Fijne Feestdagen! Vriendelijke groeten, PhoneLife

Phonelife - misleidend bedrijf

Besteld op 30-10-2023 en nog steeds niet ontvangen. De klantenservice heeft een computergegenereerd antwoord, 'stuurt' opnieuw de bestelling die vervolgens ook niet wordt verzonden of überhaupt aankomt en dit nog een paar keer in de herhaling. Gelukkig voor achteraf betalen via Klarna gekozen, ik bestel hier nooit weer.
Ik las reviews over bezorger Budbee, mijn pakket zou met PostNL worden verzonden. Ik denk niet dat zozeer aan de bezorger ligt (altijd goede ervaringen met PostNL en Budbee) maar aan de verkoper Phonelife.

4. Dezember 2023

Antwort von PhoneLife.nl

Beste An, bedankt voor je review! Wat vervelend om te horen dat je bestelling nog niet geleverd is, mijn excuses! Neem contact op met onze klantenservice ovv je ordernummer dan helpt ons supportteam je met een refund. Vriendelijke groeten, PhoneLife

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Telefoon hoesje besteld nu 3 weken…

Telefoon hoesje besteld nu 3 weken verder en nog steeds niks binnen. Krijg geen antwoord op email en mijn email word geweigerd door hun.

27. November 2023

Hi Burak,

Thanks for your review! Sorry to hear the package has not been delivered to you yet, that does not sound quite right! You are welcome to contact us at support.nl@phonelife.com, and we will help you further quickly.

Have a nice day!

Best regards,

Oplossing kwijtgeraakte bestelling

Na een kwijtgeraakte bestelling is dit opnieuw verzonden en wel binnen gekomen.
Goede mailwisseling en snelle oplossing.

17. November 2023

Antwort von PhoneLife.nl

Beste Andre, bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat ons klantenserviceteam je goed en snel geholpen heeft met een oplossing voor het probleem - daar doen we het voor! Nog een fijne dag gewenst! Vriendelijke groeten, PhoneLife

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Goede service maar slechte kwaliteit

De sluiting van het zustersbandje ging al na een week kapot. Ze hebben hiervoor meteen een nieuwe opgestuurd. Echter was de kwaliteit van dit bandje net zo slecht. Het milaneesbandje dat ik erbij had besteld is na een half jaar ook kapot gegaan. Service was prima, maar kwaliteit erg slecht!

25. April 2023

Hi Danne,

Thanks for your review! We are so sorry to hear you are not satisified with the quality of the bracelets. We will take your feedback to us and pass this on to our supplier. For other questions, please contact us at support.nl@phonelife.com.

Have a nice day!

Best regards,

Vlug bezorgd en een fijne betaal optie

Vlug bezorgd en een fijne betaal optie
Alleen jammer dat je bij een retourzending naar zweden de kosten zelf moet betalen.

12. November 2023

Antwort von PhoneLife.nl

Hallo! Hartelijk bedankt voor uw review, wat fijn om te horen dat u tevreden bent met de levering en betalingsmogelijkheden in onze webshop. Vriendelijke groeten, PhoneLife.nl

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Geweldige constructie om klanten op te…

Geweldige constructie om klanten op te lichten.
Je koopt artikel en als moet retourneren dan moet je dat op je eigen kosten naar retouradres naar zweden opsturen terwijl je artikel in nederland koopt en sturen ze het vanuit Beverwijk naar je toe.
Kortom: oplichterij

Zie ook foto’s

9. Oktober 2023

Hi,

Thanks for your review! Unfortunately, we do not issue any return slips for regret purchases; you decide for yourself whether you want to send your return as a regular or registered parcel/letter. You are welcome to contact our customer support at support.nl@phonelife.com for further questions or concerns regarding this, and we will help you quickly.

Best regards, PhoneLife

Product nooit ontvangen

Product (een pasjeshouder van nog geen 15 euro) nooit ontvangen en nu al eindeloos aan het mailen daarover. Zij beweren dat aan mijn account een ander adres is gekoppeld dan mijn eigen adres. Ik heb echter geen account en op de bevestiging staat gewoon het goede adres.

15. September 2023

Kosten retour zenden heel hoog! Moet naar Zweden

Bestel je een hoesje maar vooraf weet je niet dat het helemaal uit Zweden moet komen. Niet echt goed voor het milieu en helemaal niet fijn voor je portemonnee als je iets retour wilt zenden. Kosten mij €9!! Voor iets dat ik verkeerd besteld had. Hier ga ik dus nooit meer iets bestellen want dit zouden ze voordat je een bestelling plaatst duidelijk moeten maken !

28. Juli 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ze beloven dat je artikel 2-5 dagen…

Ze beloven dat je artikel 2-5 dagen bezorgd is. Na 7 dagen een bericht gestuurd met de vraag waar mijn artikel blijft. kreeg terug dat ik maar even tot vrijdag moest wachten. Dat was dan 10 dagen later. Pas toen werd er een nieuwe gestuurd. Al met al bijna een maand gewacht voor een artikel die ik bij een ander de volgende dag bezorgd zou kunnen hebben. Zeer slecht dit dus en zeker geen aanrader!

23. Mai 2023

Slechte klantenservice

Op 4 juni 2023 een bestelling geplaatst, op 20 juni 2023 maar eens gaan mailen dat ik de koopovereenkomst wil ontbinden omdat ik nog steeds niets heb ontvangen. Vervolgens wordt er niet ingegaan op het feit dat ik de koopovereenkomst wil ontbinden, maar krijg ik alleen de vraag of mijn naw gegevens kloppen.
Na dit bevestigd te hebben krijg ik een mail dat mijn bestelling opnieuw is verzonden, dit zonder enig overleg. Dus nogmaals benadrukt dat ik de koopovereenkomst wil ontbinden en mijn geld terug wil. Tot op heden krijg ik geen reactie meer van PhoneLife.

3. Juni 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wij bestellen hier nooit weer iets

Wij bestellen hier nooit weer iets . 5 dagen later . We zijn bij 2 adressen wezen kijken omdat de tablethoes in een budbee box zou liggen . Na contact met budbee schijnt het nog onderweg te zijn van Zweden naar Nederland. Het is erg slecht geregeld en duurt te lang voor de norm tegenwoordig .

7. Juni 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fast shipping and great service

Fast shipping from Sweden and great service! I had a problem with the metal strap I ordered for a smartwatch, and after providing some clarification Phonelife replaced the defective unit free of charge. Also, the communication was very polite!

13. Juni 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr