5/10 2 laptophoezen besteld 8/10 bericht dat het pakket ontvangen is door PostNL maar dat het adres fout is en het pakket retour gaat ????? Opmerking: PostNL kiest zelf het afhaalpunt (in België... Mehr ansehen
Ik heb 2 keer een foute bestelling geplaatst. 1x het foute model en 1x de foute maat. Gelukkig werd dit door de klantenservice heel snel en professioneel opgelost. Binnen een dag werden de juiste... Mehr ansehen
Redelijk veel keuze. Redelijk goede prijs. Productomshrijving kan wel gedetailleerder. Retourprocedure via Returnless sucks. Je betaalt voor het retourneren, maar wat je krijgt is een 'retour afzender... Mehr ansehen
Eind oktober bestelde ik een oplaadkabeltje voor mijn Apple watch. Half januari werkte dit kabeltje niet meer, de kop en het kabeltje lieten los. Ik mailde Phone-Factory.nl hierover. Zonder enige disc... Mehr ansehen
Über Phone-Factory.nl
Daarnaast kun je op een uitstekende service rekenen, bijvoorbeeld doordat bestelingen die voor 22.00 op werkdagen geplaatst worden, de volgende dag nog worden bezorgd. Ook zijn zij iedere werkdag telefonisch bereikbaar en beantwoorden zij mails binnen één werkdag, doordat zij een hoofdkantoor hebben waar 50+ medewerkers rondlopen.
Limpergstraat 6, 2288AD, Rijswijk, Niederlande
- +31853038680
- service@phone-factory.nl
- phone-factory.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Antwort von Phone-Factory.nl
The quality of the phone is top notch.
The quality of the phone is top notch.
The service is okay, I was really needy and annoying, asking many questions, they were almost losing their patience but kept on until I was convinced. My overall experience was great. I would buy over and over from them

Antwort von Phone-Factory.nl
Goede snelle service en kwaliteit
Goede snelle service.
Goede kwaliteit aan goede prijs
Hoesjes
Ik ben tevreden met de aankoop bij deze winkel ik raad dit winkel aan om je hoejes bij dit winkel te koopen
Goede prijs/kwaliteit
Goede prijs/kwaliteit. Snelle levering.

Antwort von Phone-Factory.nl
Wrong case delivered and screen…
Wrong case delivered and screen protector isn't working with fingerprint. No info available on the website about that. The case: Payed for a blue one with Magsafe, got a black one without Magsafe. Send an email April 5th. No response. Just called, on hold for 10min and then got disconnected with the message 'we are not here at this moment'.

Duidelijk overzicht
Duidelijk overzicht, snelle reactie.

Top service
Top service!
Aangeven dat mijn bestelling kapot was bij levering en ik kreeg direct het nieuwe product opgestuurd!

Antwort von Phone-Factory.nl
Bedrijf handeld zoals ieder bedrijf…
Dit bedrijf handeld zoals ieder bedrijf dat zouden moeten doen.De service en kennis van het personeel is grandioos.Ik had een fout gemaakt bij de bestelling en Iris en Margot stelde mij op mijn gemak dat het wel goed zou komen en inderdaad dat gebeurde en nu ben ik in bezit van de bestelling
Ga zo door de mondelinge reclame zal ik zeker gebruikrm

Snelle levering en goede kwaliteit
Snelle levering en goede kwaliteit

Goede service
Goede prijs, snelle bezorging, duidelijke informatie over soort hoesje en ruime keus! Een aanrader!

Antwort von Phone-Factory.nl
Supersnel. Product zoals verwacht.

Super klantenservice
Foutje in bestelling gemaakt, stuurden gratis een extra hoesje! Snelle effectieve klantenservice.

Antwort von Phone-Factory.nl
Het is goed in staat gekomen
Het is goed in staat gekomen, perfect
Er was niks stuk of kapot

Prima bedrijf
Hoesje als getoond. Fout gemaakt bij bestellen. Vlot hersteld na emailcontact. Prima klantenservice.

Betrouwbare service
Betrouwbare service: duidelijke productomschrijving en snelle levering.

Antwort von Phone-Factory.nl
Ze hebben verschillende soorten covers.
Ze hebben verschillende soorten covers.Uitstekende kwaliteit

Goede service snelle levering
Goede service snelle levering