Fik en ilt pumpe som var for lille sendte den retur købte en støre pumpe ved dem de trak pengene men har ik modtaget nogen pumpe så mistede 700 kr på den handel tyveri er lige hvad det er
Jeg havde bestilt hundefoder, som jeg så fandt ud af var forkert. Derfor ønskede jeg at returnere, jeg udfyldte formularen som var vedhæftet min faktura, og sendte retur som de skrev. Jeg skrev til... Mehr ansehen
Hold dig væk fra bestilling hos Petzoo. Jeg bestilte flere vare d. 19.11.2025 og har intet modtaget eller hørt fra dem, trods flere henvendelser pr mail, har jeg ikke modtaget min ordre. Pengene er... Mehr ansehen
Gik lidt panik, da jeg læste anmeldelserne efter jeg allerede havde bestilt. Jeg prøvede at ringe til petzoo men, rigtig nok, ugyldigt nummer.. jeg modtog heller aldrig noget mere info udover en ordre... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Super gode priser og hurtig levering
Tjaa.. ok
Bestilte en stor ordre den 4 oktober om aftenen, ringede til kundeservice efter klokken 15 om mandagen og fik afvide i telefonen, at et produkt ikke var hjemme på lager før onsdag, men at pakken sagtens kunne sendes uden. Dette takkede jeg ja til, da min hamster stod uden strøelse. Jeg modtog min pakke om tirsdagen uden noget bøvl.
Dog kun 4 stjerner da information om det ene produkt ikke kom før jeg selv opsøgte kundeservicen.
Virker også utroligt underligt, at man først kan få fat på dem efter klokken 15. Samt manden i telefonen virkede super stresset eller en form for sur og tvær, selvom jeg var enormt forstående, høflig og ønskede god dag.
Ok oplevelse, men vil nok ikke købe herfra igen.
Super hurtig levering
I går, onsdag d. 4/10 bestilte jeg et bur hos petzoo.dk, og i morges kl. 8 kunne jeg afhente det hos nærmeste GLS udleveringssted. Det er god og hurtig service. En forespørgsel på hjemmesiden blev besvaret inde for et par timer. Eneste minus var, at telefonisk kunne man først kontakte webshoppen efter kl. 15.
Nægter reklamation!!!!!
Må på det kraftigste fraråde og handle i den butik. De nægter at overholde de 2 års reklamationsret. De beskylder dig blot for selv og have ødelagt produktet. Virkelig dårlig service!!!!!!
Håbløst
Over en uges leveringstid samt håbløs kundeservice ved kontakt herom.
Dårlig kvalitet og ingen svar på klage
Jeg har købt en ‘ Roly poly Snack egg plastik 13 cm’ som er et aktivitetslegetøj for hunde.
Men kvalitet er så ringe, at godbidder glider ned, gemmer sig og ikke kan komme ud.
Der er en lille rørformet udgang tæt på bund, som godbidder skal glide ud af til hunden. Men godbidder lægger sig under denne bund, i et hulrum, hvor de ikke kan komme ud.
Dette produkt er derfor uanvendeligt.
Jeg har skrevet flere gange - til flere e-mail adresser - man får ingen respons. Kan via min faktura/ordre se at sælger opererer under flere navne som petzoo, poppi, zoocenter Slagelse og Bonnie.
Jeg forventer pengene retur, og købet forefindes på petzoo faktura 10151.
Super hurtig levering
Super hurtig levering. Jeg er fuldt tilfreds!
god oplevelse - kan anbefales
Det var en god oplevelse på trods af fejllevering i første omgang, da det var en supergod service, og hurtig levering, både i første og anden omgang
Fin service
Bestilte tirsdag et par ting fra webshoppen (med GLS hjemmelevering). Jeg kontaktede butikken, da det var vigtig for mig, at varerne nåede frem senest torsdag. De tjekkede op på, om de specifikke varer var på lager, og kunne derefter love mig dette. Dagen efter havde jeg min pakke.
Har købt en slamsugere til min pool
Har købt en slamsugere til min pool. Den suger i 6 sek. tømmer vand ud, med alt det den har suget op af skidt. Vandet kan åbenbart ikke genanvendes og det tager utroligt lang tid at fjerne snavs, da den stopper hele tiden. De vil ikke tage den retur. Et rigtig dårligt produkt. Ingen forståelse for det.
Ingen problemer!
Ingen problemer!
Jeg bestilte flere ting i lørdags (3 dage siden), og modtog det hele (i går) mandag!
Alt var som det skulle være :)
Vil klart købe herfra igen!
Det er de værste møj prudukt de holder…
Det er de værste møj prudukt de holder ikke engang i en måned de vandautomater kantet 13 cm til pris 12.95 ingen grønne stjerner her fra til petzoo i Slagelse nej kun et rent 0 kategori på skalaen til jer husk på at lave dem til at de kan tåle at blive nappet i af næppet af fuglene de andre steder ind der de får vandet ud fra så vi fugle ejer ikke har en svømmehal over det hele efter sådan en vandautomat har været i bueret med vand i som bliver utæt efter nappe ri af vores fugles næp tag det elendige prudukt af jeres sortiment på jeres hjemmeside og nok osse hvis i har dem i jeres butik osse der tages de væk nu tak for os der tror vi får noget som virker bliver totalt snydt og irriterende når der er vand over alt og vores fugle ikke har fået noget at drikke af deres vand som vi ejer troede de havde og troede enda de drak mere end normalt men nej de havde slet ikke noget at få noget at drikke og det kunne være slem en katastrofe som kunne have blevet en konsekvens af det her sjusk fra jer men heldigvis opdagede vi problemet og de overlevede heldigvis og gudskelov ikke døde af det men godt vi var så hurtigt vaks om der var et stort problem her med jeres prudukt vandautomat kantet 13 cm til 12.95 kr så lav nogen vandtætte og bedre vandautomater og så sæt prisen op til 30 kr stykket i stedet hvis man så kan få købt noget brug bart ogsom ville kunne fungere efter hensigten med en vandautomat skal kunne at fuglene kan få vand at drikke og ikke et bur der får alt vandet og desværre ingen vand til de søde fugle vi har selvfølgelig skal de have deres vand og drikke så lav nogen andre tak som er meget bedre især vandtætte hilsen Charlotte Sørensen
Rigtig god oplevelse 🌟
Vi købte 4 poser burgees Excel. Ad to omgange pga vægten. Så to ens ordre blev lagt med få minutters mellemrum. Jeg blev over telefon venligt kontaktet af dem personligt for lige at tjekke op på, om det var en fejl eller om jeg godt nok ønskede disse to ens ordre. Meget betænksomt. Ankom med fragtmand i fin tilstand. Alt i alt er vi meget tilfredse. Og rigtig god pris på poserne - derfor vi endte med at bestille hos petzoo. Positiv oplevelse alt i alt.
Virkelig god service
Virkelig god service. Nem og overskuelig hjemmeside og virkelig god og hurtig levering. Alt var pakket og i god stand. Kan varmt anbefale at handle hos petzoo 🤗👌🏻
5 kæmpe stjerner
5 kæmpe stjerner
Jeg handler næsten alt på nettet, har aldrig før fået så fin en behandling.🤗
Fik hele tiden mail om hvordan det gik med min vare som var i restordre.
Har fået de små hundes foder idag sammen med flere poser hundeguf, 👍se det er fin service.vil helt klart handle her igen og anbefale mine hundevenner at handle her også. Tak ❤️
Har lige modtaget en pakke med både…
Har lige modtaget en pakke med både tør/våd kattemad, ærteflager og pumpefiltre til akvariet.
Den ene pakke med filter var klemt helt sammen så den havde åbnet sig, ligeledes var den ene pakke med vådfodder. Posen med tørfodder var åben både i bunden og i siden af posen, så der var kattemad i hele kassen.
Ialt rigtig dårlig behandling af forsendelsen.
Jeg modtog en pakke fra Petzoo med Burgess foder
Jeg modtog en pakke med Burgess foder, æble snacks og ærteflager, men selve foderposen var klippet op i det ene hjørne. Jeg opdagede det med det samme jeg fik pakken og ringede med det samme til Petzoo.dk. Jeg fik besked på at sende billeder, hvilket jeg naturligvis gjorde. Da jeg ikke hørte mere fra dem ringede jeg til ham den samme fra petzoo igen for at høre om mails var modtaget og lige følge op på sagen, og jeg fik en rigtig grim behandling. Han blandede tingene sammen og var helt umulig at tale med og at få et ord indført ved. Da jeg prøvede at forklare hvordan tingene hang sammen sagde han gudhjælpemig “at jeg bare gerne ville høre mig selv tale” og så kørte hans mundtøj ellers derud af. Han var meget ophidset og bare helt umulig at tale fornuft til, så jeg måtte lægge på. Jeg ville blot høre hvor lang behandlingstid der er normalt er og “det kunne han da ikke svare på” og var helt oppe i det røde felt. Virkelig besynderlig opførsel. Jeg ved således intet om hvorfor posen var åbnet og om jeg får en ny. Køber aldrig derfra igen.
Fantastisk god service.
Fantastisk god service.. kun rosende ord her fra.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.