Wij hadden een probleem met een koekepan die nog geen 6 maanden oud was. De klantenservice was heel prettig in de communicatie en snel en heeft ons probleem op een nette manier opgelost. Bedankt! Wi... Mehr ansehen
Hele fijne en duidelijke communicatie wat betreft de levering. Misschien alles iets persoonlijker maken, is fijn. Een persoonlijke tekst, of iets amicaler. Moet natuurlijk ook goed voor jullie voel... Mehr ansehen
Correcte en snelle levering. De informatie op de site kan wel beter: het gewicht van de pan is 3,5 kg i.p.v. de 4,3 kg aangekondigd, een plus punt wel. Maar ook de fabrikant mag beter informeren en in... Mehr ansehen
Deze pan hadden wij al maar moest vervangen worden omdat er twee stukken emaille waren losgegaan. Alle reden dus voor een negatieve review. Echter: wij hadden deze pan zo’n dertig jaar en minstens éé... Mehr ansehen
Über Pannenwinkel
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen
Pannenwinkel is de specialist voor alle pannen van kwaliteitsmerken zoals Fissler, Le Creuset, en WMF. U heeft keuze uit een ruim assortiment van koekenpannen, braadpannen, kookpannen tot complete pannensets. Daarnaast bieden wij pannen aan geschikt voor verschillende soorten warmtebronnen, zoals gas, inductie, elektrisch en halogeen. Heeft u vragen bij de aanschaf van een pan? Onze klantenservice helpt u graag verder!
Schouwrooij 9, 5281RE, Boxtel, Niederlande
- klantenservice@etrias.nl
- pannenwinkel.com
Das haben sich andere Leute angesehen
Waardeloze tent
Waardeloze tent.
Le Crueset pan gekocht in mei 2024. 5 maanden later zaten er gaatjes en scheurtjes in het emaille ze verschuilen zich achter slecht gebruik om geen nieuwe aan te hoeven bieden.
Echt waardeloos.
Pannen top in kwaliteit en prijs.
Pannen waren leuk geprijsd. Ook de topmerken!!
Bestelproces verloopt goed.
Communicatie verloopt netjes. Ook toen er een kleine vertraging was.
Alle pannen netjes ontvangen!!
Betere prijs dan op de Greenpan…
Betere prijs dan op de Greenpan officiële website !
Mijn bestelling was netjes neutraal…
Mijn bestelling was netjes neutraal verpakt. De geleverde pannen werken goed en zijn makkelijk met heet water af te spoelen.
Fijne webshop
Duidelijke omschrijving van de producten zodat ik makkelijk een keuze kon maken, de pannen waren snel geleverd.
Hapjespan Bright
Goede ervaring wat deze aankoop betreft duidelijke omschrijving en qua levering kun je volgen op de aangewezen dag geleverd
1 setje pannen op voorraad
1 setje pannen op voorraad, deze is snel binnen.
Had er 10 besteld, minimaal contact voor de leverdatum. Leverdatum duurt voor mij te lang.
Klantenservice zeer slecht telefonisch bereikbaar. 1 uur en 10 minuten in de wacht gestaan. Dat is geen service meer als je het mij vraagt.
Vakantiepark Zevenbergen
ben blij met mij pannen
Magnifieke pannen!!
alles super geleverd!!
precies zoals besteld en het zijn magnifieke pannen!!
Gewoon goed
De bestelling verliep simpel en de pannen zijn snel geleverd. Helemaal top.
Betrouwbaar en snelle verzending van…
Betrouwbaar en snelle verzending van mijn bestelling
De pan werd sneller geleverd dan…
De pan werd sneller geleverd dan aangegeven. Netjes verpakt.
Goede communicatie en verzending
Goede communicatie, overzichtelijke website, product goed verpakt ontvangen
Verkeerd materiaal…
Er stond aangegeven dat de cochettes van gietijzer waren, ze zijn echter van porselein. Voor ons in dit geval geen bezwaar… maar zou het op uw website even aanpassen.
De keuzehulp is een uitstekend…
De keuzehulp is een uitstekend hulpmiddel om de pan te vinden die bij jou past!
Erg blij met de ontvangen pannen