Outdoorhaven Bewertungen

1.635
TrustScore 3 von 5

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

OutdoorhavenNL heeft een mooie website maar blijkt een dropshipper te zijn vanuit Azië waar ik te laat achter kwam. Ontving een verkeerde maat van kleding wat volgens hun regels niet geretourneerd kan... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Site duidelijk en bestellen ging gemakkelijk. Levertijd was enorm lang, 1,5 week zeker. Product moest vanuit het buitenland komen. Daarna de verkeerde kleur horloge binnen gekregen. Ik wacht al een aa... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Let op, dit zijn oplichters. Alle postitieve revieuws zijn van hun zelf. Schoenen besteld, meerdere keren contact gezocht met de klantenservice. Elke keer hetzelfde standaard antwoord dat de zending n... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik vind dat de bedrijf echt persoonlijke attentie geeft. Mijn ervaring met ze website, hen dienst en het hele process van begin tot einde verloopt prima.

Akzeptabel

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 98 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

(1.635)

504 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Het juiste product voor de juiste prijs

Het juiste product voor de juiste prijs. De levering duurde een paar dagen omdat het uit het buitenland kwam, maar de tracking was erg duidelijk en gedetailleerd.

11. Juni 2026

Beste,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de prijs-kwaliteitverhouding van het product en dat de tracking duidelijk en overzichtelijk was.

We waarderen uw begrip voor de levertijd en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Had 2 hoeden besteld

Had 2 hoeden besteld. De ene kwam na 3 dagen binnen en de ander kon ik volgen via de transporteur wanneer die binnen kwam. Producten zijn zoals in de advertentie. Goede kwaliteit en heel tevreden.

9. Juni 2026

Beste,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit van de hoeden en dat de producten volledig aan uw verwachtingen voldoen.

Ook waarderen we het dat u onze tracking als duidelijk heeft ervaren. Bedankt voor uw vertrouwen, en we hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

It was delivered later than I’ve…

It was delivered later than I’ve expected , approximately 9-10 days delivery time

22. Juni 2026

Dear,

Thank you for taking the time to leave a review. We truly appreciate you sharing your experience with us.

We're sorry to hear that the delivery took longer than you expected. We do our best to deliver all orders as quickly as possible and appreciate your patience. We hope you're happy with your purchase and look forward to serving you again in the future.

Kind regards,

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Van bestelling tot levering kan beter!

Het is fijn om op de hoogte gehouden te worden van het verzendproces. Toch zou een snellere levering aan te bevelen zijn. Overigens het bestelde product is als prima ervaren. 👍

Beste,

Hartelijk dank voor uw review en uw waardevolle feedback. Fijn om te horen dat u tevreden bent met het product en dat u onze verzendupdates als prettig heeft ervaren.

We begrijpen dat een snellere levering altijd wenselijk is en blijven ons inzetten om onze service verder te verbeteren. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Mooi product

Mooi product, levering was correct met enige vertraging buiten jullie mogelijkheden

16. Juni 2026

Beste,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met het product en dat de levering uiteindelijk goed is verlopen.

Bedankt ook voor uw begrip met betrekking tot de vertraging. We waarderen uw geduld en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Geweldig product, maar trage levering

Geweldig product, maar de levering was traag naar de normen van vandaag. Ik heb de laarzen gekocht op basis van de geschatte leverdatum.

7. Juni 2026

Beste,

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de laarzen en dat ze aan uw verwachtingen voldoen.

We begrijpen dat de levertijd langer was dan u had gehoopt. We doen ons best om onze levertijden zo kort mogelijk te houden en waarderen uw geduld. Bedankt dat u uw ervaring met ons heeft gedeeld.

Fietsbroek besteld

Fietsbroek besteld, lange levertijd. Broek was te klein maar retour zenden is zeer moeilijk en onduidelijk. Enkele mails gestuurd maar geen antwoord op mijn vragen. Geen fijne "firma"

16. Juni 2026

Beste,

Dank u voor uw review. Het spijt ons te horen dat de fietsbroek niet goed paste en dat u onze communicatie als onvoldoende heeft ervaren.

Wij begrijpen dat dit frustrerend is. Onze klantenservice doet haar best om alle e-mails zo snel mogelijk te beantwoorden. Ook staan onze retourvoorwaarden duidelijk vermeld op onze website. We nemen uw feedback serieus en blijven werken aan een betere service en communicatie.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

De levering was snel

De levering duurde erg lang. Eigenlijk te lang. Wel goed verpakt.
Ik was niet tevreden over het produkt en wilde het eigenlijk retourneren, toen zag ik dat dat tussen de €20-€40 kost!!!! Echt vreemd.
Dan zet ik het wel op marktplaats.

Beste,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat de levering snel is verlopen en dat het product goed beschermd verpakt was. Ook goed om te weten dat de retourinstructies duidelijk voor u waren.

We waarderen uw vertrouwen in Outdoorhaven en helpen u in de toekomst graag opnieuw verder.

Oplichters, outdoorhaven

Oplichters,

Dropshippers.

Hebben enkel een postbus in Nederland (Rotterdam)
Daarbij een nep niet werkend telefoon nummer.

Laten ook niets weten, producten van temu of ali express. 2x tot 3x zo duur met lange wachttijden.
Toren hoge verzendkosten zodat zij hun winst behouden.

30,- retourneren voor waterschoentjes op ali express van 12,-
Bij bovenstaande site outdoorhaven 40,- betaald.

Koop hier NOOIT!!

18. Juni 2026

Beste,

Dank u voor uw review. Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent over uw ervaring.

Wij begrijpen dat zaken als levertijd en retourkosten vervelend kunnen zijn wanneer deze niet aansluiten bij uw verwachtingen. Op onze website worden deze voorwaarden vooraf duidelijk vermeld, zodat klanten hier voor aankoop kennis van kunnen nemen.

We nemen uw feedback serieus en blijven werken aan het verbeteren van onze service en communicatie.

Koop hier niet

Koop hier niet ! Het lijkt een Nederlands bedrijf maar is het absoluut niet .
Ik wacht al meer dan 17 dagen op mijn bestelling . Wat zich resulteert naar mijn hike kussen niet tijdig binnen voor mijn vakantie . Ik ben nu genoodzaakt een nieuw kussen te kopen . Dubbel zoveel kosten !!!!
De klantenservice is zeer slecht . Retourneren is geen optie heb alles direct moeten betalen en terug sturen is 50,- zelfde kosten als het kussen . Ik voel mij zwaar opgelicht !!!! Deze praktijken zo te handelen zou verboden moeten worden . Dit is stelen van mensen.

Beste,

Dank u voor uw review. Het spijt ons te horen dat uw bestelling niet op tijd is aangekomen en dat dit tot ongemak heeft geleid.

Wij begrijpen dat vertragingen zeer vervelend kunnen zijn, zeker wanneer een product voor een specifieke reis is bedoeld. De levertijden en retourvoorwaarden worden vooraf duidelijk vermeld op onze website, zodat klanten hier rekening mee kunnen houden bij het plaatsen van een bestelling.

We nemen uw feedback serieus en gebruiken deze om onze service verder te verbeteren.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bestelling perfect geleverd… juist…

Bestelling perfect geleverd… juist beetje te lang wachten voor het geleverd word.,. Broeken doen het naar behoren geen wondermiddel maar savva….

Beste,

Hartelijk dank voor uw review en uw eerlijke feedback. Fijn om te horen dat de bestelling correct is geleverd en dat de broeken naar behoren functioneren.

We begrijpen dat de levertijd wat langer kan aanvoelen en nemen uw opmerking hierover mee om onze service verder te verbeteren.

We waarderen uw vertrouwen en helpen u in de toekomst graag opnieuw.

Beste prijzen.

9. Juni 2026

Beste,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze prijzen.

We waarderen uw vertrouwen in Outdoorhaven en helpen u in de toekomst graag opnieuw.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

de broek die ik besteld had was veels…

de broek die ik besteld had was veels te groot gemeld kon hem houden en kreeg nog een korting van 85% voor een nieuwe broek dus netjes opgelost

Beste,

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat we samen tot een passende oplossing zijn gekomen en dat u tevreden bent over de afhandeling.

We waarderen uw vertrouwen en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Sporthorloge

Erg tevreden met de sporthorloge.

Duidelijke info over de levertijd.

15. Juni 2026

Beste,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw sporthorloge en dat de informatie over de levertijd duidelijk was.

We waarderen uw vertrouwen en hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen bij Outdoorhaven.

Oplichtende dropshippers

Stelletje oplichters waar je u tegen zegt.

Je krijgt te maken met een dropshipper dit alles op alles zet om het je zo moeilijk mogelijk te maken om die temu rotzooi die ze je opsturen weer voor grof geld terug te sturen naar China.

Uitstel gedrag, moeilijk doen etc.

Ik raad iedereen aan weg te blijven bij deze oplichters en mijn voorbeeld te volgen om aangifte te doen.

Hoe collectiever de aangifte, hoe groter de gevolgen voor dit soort oplichters!!!
Ik ga in ieder geval door tot het niet meer kan, ongeacht de kosten, want nu word het een principe kwestie!

EDIT:
En dan zo'n automatisch non bericht die op elke negatieve reactie komt.
Ze doen helemaal niet met de reviews, ze doen helemaal niet hun best voor de klant.
Ze gaan enkel voor het oplichten en geld vangen!

1. Juni 2026

Beste,

Dank u voor uw review. Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.

Wij streven naar transparantie en vermelden onze verzend- en retourvoorwaarden duidelijk op onze website voordat een bestelling wordt geplaatst. Ons klantenserviceteam doet altijd zijn best om klanten zo goed mogelijk te helpen en passende oplossingen aan te bieden.

We nemen uw feedback serieus en waarderen dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Degelijk en comfortabel👍matje met goede…

Degelijk en comfortabel👍matje met goede ingebouwde luchtpomp.

Beste,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met het comfortabele matje en de ingebouwde luchtpomp.

We waarderen uw vertrouwen in Outdoorhaven en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bestelling en op de hoogte gehouden was…

Bestelling en op de hoogte gehouden was prima.
Het artikel wat ik besteld heb, was toch niet helemaal mijn ding, viel dikker en groter uit dan ik verwacht had en zat echt niet fijn!
Had al een mail gestuurd, daar echter nog geen reactie op gehad.

10. Juni 2026

Beste,

Dank u voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden was over het bestelproces en de communicatie rondom uw bestelling.

Het spijt ons dat het product uiteindelijk niet aan uw verwachtingen voldeed. We begrijpen dat dit teleurstellend is. Ook vinden we het vervelend om te horen dat u nog geen reactie op uw e-mail heeft ontvangen. Onze klantenservice zal uw bericht zo spoedig mogelijk behandelen en samen met u naar een passende oplossing kijken.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede ervaring en produkt goed verpakt…

Goede ervaring en produkt goed verpakt en snel geleverd.
Kende outdoorhaven.nl helemaal niet dus was een beetje een “try out”.
Ken nu Outdoorhaven wel en kom zeker terug.
Groeten,
Jan Hess

12. Juni 2026

Beste Jan,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat uw eerste ervaring met Outdoorhaven zo positief is geweest en dat u tevreden bent over het product, de verpakking en de levering.

We waarderen uw vertrouwen enorm en kijken ernaar uit u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Vlotte correcte levering

Vlotte correcte levering

6. Juni 2026

Beste,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat alles vlot en correct is verlopen.

Wij waarderen uw vertrouwen in Outdoorhaven en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Matig

Matig, je wordt slecht gewezen op het feit dat het troep uit China is en tot 3x toe krijg je een 'eenmalig' aanbod om een deel van je geld terug te krijgen. Dus dan maar op deze manier nog een paar euro terug verdienen! Kom maar op met die 5 euro cashback voor het achterlaten van een review!

1. Juni 2026

Beste,

Wij streven ernaar om transparant te zijn over onze verzend- en retourvoorwaarden. Deze informatie is terug te vinden op onze website vóór het plaatsen van een bestelling. De aangeboden oplossingen vanuit onze klantenservice zijn bedoeld om klanten een extra keuze te bieden wanneer een retourzending niet wenselijk is.

Wij waarderen uw feedback en nemen deze mee om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Team Outdoorhaven

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr