Ik was tevreden over de kwaliteit en uitvoering van de hoeden. Precies zoals de afbeelding. De Track & Trace is niet geweldig. Eerste 3 berichten geven absoluut geen informatie
Unternehmen hat geantwortet
Op het moment dat je een retourlabel wil, geven ze je die niet. Ze bieden dan 10% van de aankoop terug, die je dan mag houden. Je kunt het pakket dan als cadeau gebruiken met korting. Wil je je arti... Mehr ansehen
Het geleverde product is goed. Levertijd was vanaf bestelling 2 weken. Dat is voor tegenwoordig best lang. Heb nog eens per mail gevraagd waar mijn bestelling bleef en kreeg netjes snel antwoord w... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
I recently purchased winter gloves from Outdoorhaven, and they are fantastic. They keep my hands warm even during very cold mornings. The material feels durable and comfortable, and the grip is excell... Mehr ansehen
Hat 97 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Wil je je artikelen retour sturen dan moet dit naar China waarvan de kosten tussen de €20-€40 zijn. Dit oogt een NL's bedrijf maar is verre van waar. Je moet daarnaast wel alle originele labels erop laten zitten volgens de voorwaarden.
Zeer slecht bedrijf, voldoet niet , stuurt een hele slechte sllapzak op waar ik 90 euro voor betaald heb!!!! Koop niks bij dit bedrijf !! Het is dropshipping!!

Antwort von Outdoorhaven
Het artikel wat we besteld hadden was te klein, maar na mail contact is het super opgelost om te ruilen

Antwort von Outdoorhaven
NOOIT bij dit bedrijf kopen. Beentasje bij Outdoorhaven.nl besteld en betaald via Whop. Nooit geleverd en ook het geld niet terug ontvangen. GROTE OPLICHTERS!
Mariët.

Antwort von Outdoorhaven
Bestelling snel binnen en duidelijke informatie over de bestelling

Antwort von Outdoorhaven
De rugzak is precies zoals het op de website is te zien. Ik ben er erg blij mee, het is precies wat ik zocht.

Antwort von Outdoorhaven
Product werd snel geleverd, het werkte zoals beschreven

Antwort von Outdoorhaven
Duurde even langer dan verwacht voordat de bestelling er was maar kreeg wel steeds bericht over de voortgang van de bestelling. Produkt zag er prima uit.

Antwort von Outdoorhaven
Dit zijn oplichters. Het pakket moet helemaal uit China komen, het duurt weken voordat het arriveert. De kwaliteit is slecht. De maten kloppen ook niet. Terugsturen kost veel geld. Al met al ben je twee keer geld kwijt en je eindigt met lege handen.
Trap hier niet in!

Antwort von Outdoorhaven
Levering zou volgens de site 6 tot 10 werkdagen in beslag nemen. Helaas hebben wij ongeveer 3 weken moeten wachten op onze bestelling. Na 14 dagen contact opgenomen waar mijn bestelling bleef, het enige antwoord wat ik kreeg was dat het onderweg was en dat ik het maar af moest wachten. De track and trace werkte niet en gaf geen enkele informatie. Verder kwam er van Outdoor Haven ook geen informatie. Ongeveer 20 dagen na bestelling heb ik nogmaals contact opgenomen waar mijn bestelling bleef en dat ik inmiddels geen vertrouwen meer in het bedrijf had, hierop was het antwoord dat er al was gezegd dat het onderweg zou zijn en ik geduld moest hebben. Enkele dagen later werdt het inderdaad bezorgd.
Na ontvangst ben ik gaan zoeken en kwam ik er achter dat de jas op Ali Express bijna 30 euro goedkoper was, achteraf had ik beter daar kunnen bestellen. Dan had ik betere service en snellere verzending gehad.
Eens maar nooit meer. Dus wees gewaarschuwd voordat je daar een bestelling plaatst.

Antwort von Outdoorhaven
Outdoorhaven.nl staat voor georganiseerde levering van Chinese brol, ik bestelde een elektrische auto- en fietspomp, die na een laattijdig levering in het geheel niet bleek te werken. Outdoorhaven.nl weigerde het formulier voor retourzending te sturen en ging evenmin in op de levering van een werkend vervangtoestel. Antwoorden op mails werd niet gedaan, enkel één nietszeggende standaardmail. Conclusie: zo licht men consumenten op. Wees gewaarschuwd en dus op je hoede!

Antwort von Outdoorhaven
2 jassen besteld, zien er totaal anders uit als op de afbeelding. Ook krijg je dan nog te maken met enorme retourkosten! Voelt als bedrogen!

Antwort von Outdoorhaven
Veel te lange levertijd. Retour zenden is geen optie. Verzendkosten voor eigen kosten en het artikel moet naar China. Themu heeft dit echt beter geregeld. Om dat de website nederlands en professioneel uitzag ben ik erin getuind. Heel dom! Dit is echt oplichting

Antwort von Outdoorhaven
Ondanks dat ik even moest wachten op de bestelling ben ik tevreden over communicatie omtrent wachttijd en levering. Het product voldoet aan mijn wensen.

Antwort von Outdoorhaven
Fiets onderbroeken besteld. Redelijke levertijd en goed product.

Antwort von Outdoorhaven
Op 7 april wat besteld en tot heden (26 april)niet geleverd!!!
Bij telefonisch contact werd gemeld is onderweg ?
Geen track&trace dus niet verzonden!!
Klopt dus niet😡

Antwort von Outdoorhaven
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.