Banner for Oslo Skin Lab Sverige

Oslo Skin Lab Sverige Bewertungen 788

TrustScore 4 von 5

3,9

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Försökt säga upp vid flera tillfällen & ej fått återkoppling. Pengar dras från konto, produkter som ej öppnas av mig skickas. Men ingen återkoppling. Skam bolag. Fått utslag av produkten & får ingen... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag är supernöjd i helhet, mycket trevligt och hjälpsam personal, man får hjälp direkt och de hjälper i alla frågor! Jag älskar collagen många frågar vad jag gör med min hud den är så fräsch ,gläns... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skönhet inifrån med pulver för bättre hy Vid 79 år så jag er presentation på tv-reklam och tänkte att det vore intressant att se om varorna kan ge resultat inför 80 årsdagen. Efter ett år kan... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag har använt Oslo skinlabs collagen pulver The Solution i över 3 års tid. Jag märkte stor skillnad på min hy efter ca 5-6 månader då huden blev både slätare och känns fastare och jag tycker huden ha... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte

Vom Unternehmen geschrieben

Vi tror på en helhetssyn för att uppnå bästa möjliga hudkvallitet. Det innebär att man använder produkter som bygger upp och vårdar huden - både utifrån och inifrån. Våra produkter innehåller enkla, kvalitativa, säkra och aktiva ingredienser som är noga utvalt av våra forskare och som i studier har visat sig påverka huden positivt inifrån. Vi vill att våra produkter ska komplettera befintliga hudvårdsrutiner som lägger grunden för en effektiv, sund och naturlig hudvård.

Oslo Skin Lab

Vom Unternehmen geschrieben

The Solution Beauty collagen
Vår hudvårdssuccé The Solution Beauty Collagen har förändrat skönhetsrutiner över hela Europa och är ett högkvalitativt kollagenpulver med neutral smak som kan blandas ut i valfri mat eller dryck. The Solution ökar hudens elasticitet och späns, minskar fina linjer och rynkor, reducerar celluliter, ger mer glow och lyster samt verkar på huden över hela kroppen.

Förmåner vid prenumeration

Det är fördelaktigt att vara prenumerant

Det är fördelaktigt att vara prenumerant
30% rabatt på alla leveranser, fri frakt och du kan när som helst säga pausa eller säga upp din prenumeration.

Promotion box for Oslo Skin Lab Sverige

Testa The Solution med 60% rabatt!

Bli prenumerant idag och upptäck fördelarna med skönhet inifrån.

3,9

Gut

TrustScore 4 von 5

788 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

BLUFF FÖRETAG

BLUFF FÖRETAG, STOR VARNING!
Dem trakasserar dig efter att du avslutat din prenumeration (som för övrigt inte fungerar). Dem ringer från olika nummer men erkänner inte att dem har gjort fel enligt GDPR utan vill att man istället ska kontakta dem för att reda ut vilka företag det kan vara! Kommer polisanmäla företaget

7. Dezember 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Oslo Skin Lab Sverige

Tack för din feedback. Det är tråkigt att läsa att du har den här upplevelsen med oss, och vi tar detta på största allvar. Kontakta oss gärna per e-post kundservice@osloskinlab.se så vi kan hitta en lösning.

Hälsningar, Lina på Oslo Skin Lab

Väldigt nöjd.

Har fått jämnare hudton och färre rynkor

9. November 2023

Antwort von Oslo Skin Lab Sverige

Hej Elisabet! Tack för att du tar dig tid att ge en recension - vi är så glada att du är nöjd med det resultat du fått med The Solution.

Ha en härlig dag.

Leveranserna kommer i tid

Paketet kommer några dagar innan man är klar med föregående månad vilket innebär att man aldrig är slut på collagen. Jag var dock tvungen till att avsluta prenumerationen efter bara någon månad pga. personliga skäl så hann nog inte se en tydlig förbättring för min hud.

19. November 2023

Antwort von Oslo Skin Lab Sverige

Hej! Tack för att du tar dig tid att skriva en recension. Vi blir glada att höra att du uppskattar hemleveranserna och hoppas givetvis du får möjlighet att komma tillbaka till oss i framtiden. ✨

Ha en fin dag.

Oönskad post- och faktura

Jag har inte prövat produkten och har ingen tanke på att göra det heller. Deras grejer dök bara upp i brevlådan med tillhörande faktura utan att jag på något sätt har beställt. Känns som ett bluff företag som måste shanghaia nya kunder.

28. November 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hej Lars.

Beklagar att detta har hänt, tyvärr händer det då och då att denna typ av bedrägerier sker.

Vår kundservice har makulerat fakturan och stoppat det medlemskap som har startats i ditt namn. Vill du vill komma i kontakt med vår kundtjänst når du dem på: kundservice@osloskinlab.se eller 0770 - 456 136.

Vi är ledsna att du blivit utsatt för detta. Du är välkommen att höra av dig till oss om du har fler frågor eller funderingar.

Hade torr hud

Jag som har väldigt torr hud, känner efter 3 månader att huden nu håller kvar fukten längre. Det skall bli riktigt kul att se vad som händer efter ytterligare några månader.

16. November 2023

Antwort von Oslo Skin Lab Sverige

Hej och stort tack för att du tar dig tid att dela en recension. Härligt att du är så nöjd med The Solution.

Mycket bra produkt!

Antwort von Oslo Skin Lab Sverige

Hej Emilia! Tack för att du tar dig tid att dela en recension. Det gläder oss att du gillar The Solution.

Bra produkter

Bra produkter och frihet att ändra abonemanget när man vill.

Antwort von Oslo Skin Lab Sverige

Hej Gabriella! Stort tack för att du tar dig tid att recensera oss och The Solution. Det gläder oss att du är nöjd och tycker medlemskapet fungerar smidigt.

Antwort von Oslo Skin Lab Sverige

Hej Magnus! Stort tack för att du tar dig dig att ge en recension. Vi är glada att du tycker The Solution fungerar bra för dig och din hud.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Mitt i livet, vad funkar för mig? Började med The Solution för mina…

Började med The Solution för mina leders skull, hade hört att kollagen skulle vara bra mot ledvärk. Att det sen skulle vara bra för huden var bara en bonus. Kanske finns det olika sorters kollagen, nåt för huden och nåt för lederna.... På huden märkte jag inget, inte heller håret eller fransar och bryn. Lederna blev faktiskt något bättre, inte mycket men ändå lite mindre smärta. Nu har jag precis haft ett uppehåll och ska börja dricka The Solution igen, bara för att se om det gör någon skillnad för lederna och hud/hår. Nu är jag bättre förberedd på att dokumentera (för min egen skull) och om ett år göra en ny utvärdering för att se om det är värt pengarna...

Hej Anette!

Tack för att du tar dig tid att dela detta. Härligt att höra om din "nystart" för att utvärdera. Ta gärna en (eller flera) bilder på din hud nu och jämför med nya bilder om ett år (samma vinklar, och så likt ljus som möjligt). Du får gärna ta kontakt med oss då och dela dina bilder med oss. ✨

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bra produkt men alldeles för dyr

Bra produkt men alldeles för dyr. Får ev byta till annat märke pga pris. 250-300 kr är max pris för denna typ av produkt skulle jag säga.

Antwort von Oslo Skin Lab Sverige

Hej Anna! Tack för att du tar dig tid att skriva en recension - det uppskattar vi verkligen. Härligt att du tycker att The Solution är en bra produkt.

Värt att testa…

Huden får mer spänst och små rynkor försvann

17. November 2023

Antwort von Oslo Skin Lab Sverige

Hej! Stort tack för att du tagit dig tid att ge oss en recension - vi uppskattar det. Härligt att du fått synbara resultat i din hud. ✨

Gör huden mjukare

Gör huden mjukare, fastare och fräschare.

Antwort von Oslo Skin Lab Sverige

Hej och tack för din recension! Härligt att du upplever att du fått resultat av The Solution. ✨

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Tyvärr ingen större skillnad men vågar…

Tyvärr ingen större skillnad men vågar inte sluta.

Antwort von Oslo Skin Lab Sverige

Hej! Tack för att du tar dig tid att skriva en recension. Såklart väldigt tråkigt att du inte fått det resultat du hoppats på. Skulle du vilja ta en paus, för att se hur huden reagerar på det, så är det bara kontakta vår kundservice så hjälper dom dig med det: kundservice@osloskinlab.se eller 0770 - 456 136.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag kunde se och föle ändring efter 1…

Jag kunde se och föle ändring efter 1 månade, med detta produkt. Nu har jag snart drycker det i gott 6 månader, huden är blivit mycket mer lin och strammat lite upp. Ett produkt jag bara kan anbefalde.

Antwort von Oslo Skin Lab Sverige

Hej! Stort tack för din recension. Så härligt att du är nöjd med det resultat du fått av The Solution. ✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har bara positivt att säga de kommer i…

Har bara positivt att säga de kommer i tid och trevligt bemötande när jag skrivit ang fakturor.

Antwort von Oslo Skin Lab Sverige

Hej! Stort tack för dina fina ord. ✨ Jag ska vidarebefordra detta till vår kundservice som hanterar allt kring fakturafrågor.

Ha en fortsatt bra dag!

Kundservice

Kundservice
Produkter

Antwort von Oslo Skin Lab Sverige

Hej och tack för att du tar dig tid att recensera vår produkt och kundservice. Det gläder oss att du är nöjd.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Produkten är bra. Ej nöjd med faktura-systemet

Produkten är jättebra och min hudterapeut ser tydlig förbättring av min hud, vilket även jag ser. Dock har det varit mycket strul med leverans och fakturor och jag önskar att jag kunde få mina fakturor på annat sätt, tex med Kivra.

Antwort von Oslo Skin Lab Sverige

Wow, vad kul att höra att även din hudterapeut även ser skillnaden. ✨

Vi tar till oss av din feedback kring leveranserna och fakturor. Vårt mål är att göra saker och ting så smidigt för våra prenumeranter som möjligt, så all feedback som kan göra oss bättre tas tacksamt emot.

Ha en fortsatt bra dag!

Antwort von Oslo Skin Lab Sverige

Hej! Tack för att du tar dig tid att skriva en recension. Det gläder oss att du fått synbara resultat i din hud ✨

Lina på Oslo Skin Lab

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr