Banner for Oslo Skin Lab Sverige

Oslo Skin Lab Sverige Bewertungen 788

TrustScore 4 von 5

3,9

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Försökt säga upp vid flera tillfällen & ej fått återkoppling. Pengar dras från konto, produkter som ej öppnas av mig skickas. Men ingen återkoppling. Skam bolag. Fått utslag av produkten & får ingen... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag är supernöjd i helhet, mycket trevligt och hjälpsam personal, man får hjälp direkt och de hjälper i alla frågor! Jag älskar collagen många frågar vad jag gör med min hud den är så fräsch ,gläns... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skönhet inifrån med pulver för bättre hy Vid 79 år så jag er presentation på tv-reklam och tänkte att det vore intressant att se om varorna kan ge resultat inför 80 årsdagen. Efter ett år kan... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag har använt Oslo skinlabs collagen pulver The Solution i över 3 års tid. Jag märkte stor skillnad på min hy efter ca 5-6 månader då huden blev både slätare och känns fastare och jag tycker huden ha... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte

Vom Unternehmen geschrieben

Vi tror på en helhetssyn för att uppnå bästa möjliga hudkvallitet. Det innebär att man använder produkter som bygger upp och vårdar huden - både utifrån och inifrån. Våra produkter innehåller enkla, kvalitativa, säkra och aktiva ingredienser som är noga utvalt av våra forskare och som i studier har visat sig påverka huden positivt inifrån. Vi vill att våra produkter ska komplettera befintliga hudvårdsrutiner som lägger grunden för en effektiv, sund och naturlig hudvård.

Oslo Skin Lab

Vom Unternehmen geschrieben

The Solution Beauty collagen
Vår hudvårdssuccé The Solution Beauty Collagen har förändrat skönhetsrutiner över hela Europa och är ett högkvalitativt kollagenpulver med neutral smak som kan blandas ut i valfri mat eller dryck. The Solution ökar hudens elasticitet och späns, minskar fina linjer och rynkor, reducerar celluliter, ger mer glow och lyster samt verkar på huden över hela kroppen.

Förmåner vid prenumeration

Det är fördelaktigt att vara prenumerant

Det är fördelaktigt att vara prenumerant
30% rabatt på alla leveranser, fri frakt och du kan när som helst säga pausa eller säga upp din prenumeration.

Promotion box for Oslo Skin Lab Sverige

Testa The Solution med 60% rabatt!

Bli prenumerant idag och upptäck fördelarna med skönhet inifrån.

3,9

Gut

TrustScore 4 von 5

788 Bewertungen

Produkten är bra

13. November 2023

Hej! Vad härligt att höra att du gillar The Solution, det gör oss glada. ✨

Supernöjd

Supernöjd! Använt The Solution Beauty collagen under fem år nu.

13. November 2023

Antwort von Oslo Skin Lab Sverige

Hej, och tack för att du tar dig tid att dela med dig ✨ Det gläder oss att höra att du är så nöjd med The Solution.

Prenumerera varannan månad

Svårt att utvärdera effekten själv om jag inte betalar dyra pengar för en scanning av huden. Så knepigt att veta om det gör verkan. Jag skulle också vilja att man kan prenumerera varannan månad. Som glömsk småbarnsförälder glömmer jag dagligen. Även om det tar längre tid att uppnå förändring med användning varannan dag, tänker jag ”bättre än inte alls”.
Er service och bemötande är outstanding, en klass för sig.

12. November 2023

Antwort von Oslo Skin Lab Sverige

Tack för att du tar dig tid att ge en recension och delar dina tankar. Vi vet att det kan vara knepigt att få till en rutin med att ta det varje dag (även om man inte är småbarnsförälder 😅), men att sätta dagsdoserna på köksbänken/någonstans synligt gör det åtminstone enklare att komma ihåg det någon gång under dagen. Har du någon annan daglig dryckes/mat-rutin (morgonkaffe/C-vitamin/te/smoothie) du kan koppla samman The Solution med, så är det ett tips också.

Sen brukar vi tipsa om att ta en före- och efterbild i så likt ljus som möjligt för att enklare se skillnaden/resultatet över tid. Nu förmodar jag att du inte tagit en före-bild, men det skadar aldrig att ta en bild nu ändå och sedan jämföra med en till bild om några månader. ✨

Tveka inte att höra av dig om du har fler frågor eller funderingar. Ha en fortsatt bra dag!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jag upplever mindre stelhet i mina…

Jag upplever mindre stelhet i mina muskler

Antwort von Oslo Skin Lab Sverige

Tack för att du tar dig tid att dela dina erfarenheter av The Solution.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jag märker absolut ingen skillnad efter…

Jag märker absolut ingen skillnad efter tre månader

9. November 2023

Antwort von Oslo Skin Lab Sverige

Tack för att du tar dig tid att skriva en recension. Vi förstår att du inte känner dig nöjd om du inte upplever att du fått något resultat i din hud efter 3 månader.

Vår erfarenhet är att det kan ta längre tid för somliga att se resultat med blotta ögat, så vi hoppas därför att du vill ge The Solution lite längre tid att verka.

Vill du avsluta din prenumeration är du välkommen att kontakta vår kundservice via tel eller mejl, så hjälper dom dig: kundservice@osloskinlab.se och 0770 - 456 136.

20231112 Hej

2023 Hej! Har nu använt Er produkt The Solution Beauty collagen snart ett halvt år. Varken jag eller min omgivning kan se den minsta skillnad. Vill därför säja upp mitt köp av produkten och vill inte ha någon mer försändelse från Er. Har inte skickat in mitt omdöme tidigare då jag ju hoppades på resultat

12. Oktober 2023

Antwort von Oslo Skin Lab Sverige

Jag kan se att du har fått hjälp av vår kundservice att säga upp ditt medlemskap.

Skulle du ha några fler frågor eller funderingar är du mer än välkommen att kontakta oss igen.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jag var tidigare så nöjd men. . .

Struligt system gör att jag ofta sitter på mer produkt än jag hinner använda upp. Fakturorna är förvirrande med delbetalningar och i kombination med att det är ganska dyrt så tycker jag det finns bättre alternativ på marknaden.

Hej.

Tack för att du delar dina åsikter och ger oss feedback. Våra ambitioner är att göra livet så enkelt som möjligt med vårt medlemskap och delbetalningar, men om det upplevs förvirrande finns det helt klart utrymme för oss att förbättra oss. Vi tar till oss din feedback och ser över hur vi kan göra vår kommunikation tydligare.

Om du nu har ett lager hemma med The Solution så går det bra att pausa ditt medlemskap, så att du hinner ikapp på det du redan har. Du får gärna kontakta vår kundtjänst för att få hjälp med detta, antingen via mejl eller tel: kundservice@osloskinlab.se och 0770 - 456 136.

Tack för dina synpunkter.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

jag är inte , nöjd,ingen resultad

Vet inte ,ingen resultat.

Antwort von Oslo Skin Lab Sverige

Vi förstår att du inte känner dig nöjd om du inte upplever att du fått något resultat i din hud. Vill du pausa eller säga upp ditt medlemskap kan du kontakta vår kundservice via mejl eller telefon på kundservice@osloskinlab.se eller 0770 - 456 136.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Har tagit pulvret ca 2 månader men…

Har tagit pulvret ca 2 månader men svårt att säga om jag märker skilnad visuellt men tycker att huden är mindre torr

Antwort von Oslo Skin Lab Sverige

Hej och tack för att du delar med dig! ✨

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Gillar dosförpackningen Jag märker inte ngt på mina rynkor

Jag märker inte ngt på mina rynkor. Ska ta bild igen om en månad. Men det är positivt för mina fingerleder. Jag gillar dosförpackningen, enkelt att ta med tex på resa

2. November 2023

Antwort von Oslo Skin Lab Sverige

Vad bra att du har tagit före-bilder, det är ett effektivt sätt att verkligen se resultat över tid. Vi ser fram emot att höra från dig igen då du tagit The Solution lite längre tid och har tagit nya bilder. ✨

Ha en bra dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

vet ej har precis börjat men det verkar…

vet ej har precis börjat men det verkar fungera

22. Oktober 2023

Antwort von Oslo Skin Lab Sverige

Hej! Då får vi passa på att säga välkommen om du precis har börjat med The Solution. 😀

Ta gärna en förebild och följ upp med en efterbild igen om någon månad, så blir det lite enklare att se resultatet sen. 👍

Ha en fortsatt bra måndag!

Ger inte upp än!

Sätter en trea då jag inte märkt något resultat än efter 3 månader. Men har läst att det inte kommer resultat snabbt för alla utan att man får ha lite tålamod! Så än ger jag inte upp. Ger det iaf året ut.

31. Oktober 2023

Antwort von Oslo Skin Lab Sverige

Hej, och tack för att du delar med dig! Vi är glada att du ger produkten lite mer tid att få synbara resultat. ✨

Ett tips är att hålla utkik på huden över hela kroppen, då det är väldigt individuellt vart man får första synbara resultatet.

Tveka inte att höra av dig till vår kundservice om du har frågor eller funderingar!

Avsluta

Hej! Jag har blivit rynkigare runt munnen och vill avsluta mitt abonnemang!

Antwort von Oslo Skin Lab Sverige

Hej! Vill du avsluta ditt abonnemang är du välkommen att antingen mejla eller ringa vår kundservice på: kundservice@osloskinlab.se eller 0770-456 136.

Ha en fortsatt fin dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jättebra effekt både på huden i…

Jättebra effekt både på huden i ansiktet, och på kroppen.

Antwort von Oslo Skin Lab Sverige

Hej! Stort tack för att du delar dina erfarenheter med The Solution. Så härligt att du har fått så bra resultat ✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag upplever att min hud känns…

Jag upplever att min hud känns fräschare och spänstigare än förr. Har inte fått en enda finne eller liknade under tusen jag använt produkten. Sen vet jag dock inte om det beror på det..
Men lätt att ta med morgonkaffet, blir snabbt en vana.

7. Oktober 2023

Antwort von Oslo Skin Lab Sverige

Hej! Stort tack för att du delar dina erfarenheter med The Solution. Så härligt att du har fått så bra resultat och att du tycker det är smidigt att få det till en vana att ta den dagliga dosen. ✨

Lätt att lösa upp i vatten

Lätt att lösa upp i vatten

Ser inte resultat ännu.

Antwort von Oslo Skin Lab Sverige

Hej, och tack för att du delar med dig! Vi hoppas att du vill ge produkten lite mer tid att verka på din hud, så att även du kan få synbara resultat du är nöjd med. ✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Synbara effekter efter bara kort tids…

Synbara effekter efter bara kort tids användande. Inte bara ansiktet utan hela kroppen. Huden på armar, ben och mage har återfått elasticitet. Huden på halsen och bröstet ser bättre ut än för 10 år sedan.

12. Oktober 2023

Antwort von Oslo Skin Lab Sverige

Hejsan! Wow, vilket bra resultat du har fått i din hud. Det gläder oss att du är så nöjd med The Solution. ✨

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jag tycker att ni är alltid trevliga…

Jag tycker att ni är alltid trevliga och hjälpsamma men jag tycker att produkten är för dyr och jag har än så länge inte är övertygad men har tänkt ge det 6 månader.

Ghazale Nilsson

5. Oktober 2023

Antwort von Oslo Skin Lab Sverige

Hej Ghazale, och tack för att du delar med dig.

Vi är glada att du vill ge produkten lite mer tid att verka på din hud, så att även du kan få synbara resultat du är nöjd med. ✨

Lina på Oslo Skin Lab

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr