Vessi Bewertungen 768

4,4

Helt fantastiska produkter. Mycket nöjd med alla, från seum Nordic Forming, Artic Glow C Serum, Nordic Recovery cream, Neck and Chest Refining Cream, Nordic Makeup Removal Balm och Nordic Restorin... Mehr ansehen

Bra produkter, använder Nordic Firming serum varje morgon och kväll samt Nordic recovering cream. Huden känns mjuk och återfuktad samt att mina bruna fläckar (solskador) har reducerats. Testar nu Glow... Mehr ansehen

Gick inte att vara utan Vessis serum . Det mest prisvärda serum jag använt. Var utan tre veckor , men sedan klarade huden inte längre. Vessi ger ett fräscht mjukt ansikte och reducerar rynkor .

Vessi Nordisk hudvård 🫐 Nordisk hudvård med ingredienser från naturen 🇸🇪 Producerad i Sverige och Finland 💚 Effektiv och hållbar Vessi är en hudvårdsserie som innehåller rena extrakt och oljor från vildväxande växter och bär i den nordiska naturen. Alla våra produkter innehåller naturliga ingredienser som är noggrant utvalda för att möta hudens speciella behov, och är dessutom berikade med arktiskt källvatten som är extra hudvänligt. De är också veganska, fria från mikroplaster och mineraloljor och inte testade på djur.

4,4

Hervorragend

Hat 95 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Ni svarar snabbt på alla…

Ni svarar snabbt på alla frågor/meddelanden även om svaren är negativa ur min vinkel. Önskar ni hade mini förpackningar till lågt pris så man kunde testa innehållet på egen hud. Står nu med fylld burk som ej kommer användas. Däremot kommer FIRMING SERUM användas till sista droppen. Flaska nr 2 snart slut. MVH. Birgitta M

5. März 2026

Fick klåda på halsen efter en vecka

Fick klåda på halsen efter en vecka. Ser inte heller något märkbart resultat.

4. März 2026

Hej Elisabeth,

Tack för att du delar din feedback. Vi är ledsna att höra om din upplevelse.

Du är välkommen att kontakta vår kundservice på kundservice@vessi.se eller ringa oss på telefon 0738 554 814, så hjälper vi dig gärna och tittar närmare på ärendet.

Vessi kundservice

Gick inte att vara utan Vessis serum

25. Februar 2026

Riktigt besviken

Riktigt besviken! Beställde Vessis kollagenpulver, de marknadsför det som helt smaklöst?? Blandade ner det med favoritsaften, det smakade så illa, får slänga hela påsen. Såå dåligt att kalla det för en helt neutral/smaklös produkt! Köp det inte!!

9. März 2026

Hej Åsa,

Tack för att du delar din upplevelse! Vi beklagar verkligen att Vessi Collagen Peptides inte motsvarade dina förväntningar och att smaken inte kändes neutral.

Vi uppskattar din feedback, den är värdefull för oss när vi arbetar med att förbättra våra produkter.

Köpte Vessi Collagen Peptides

Köpte produkten Vessi Collagen Peptides förra sommaren och har kämpat med det i månader. Mycket besviken. Den löser INTE upp sig i varm eller kall vätska, utan bildar slemmiga klumpar. Den smakar riktigt illa, det står att det inte är någon tillsatt smak och det stämmer säkert.ä, en de nämner inte att grundsmaken smakar väldigt illa. Svårt att få sig trots att jag blandat i exempelvis smoothies med mkt smak. Får kväljningar! Usch!!! Köp INTE!!!

30. Juli 2025

Hej Camilla,

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse! Vi beklagar verkligen att Vessi Collagen Peptides inte fungerade för dig och att smaken och konsistensen inte levde upp till dina förväntningar.

Vi uppskattar din ärliga feedback, den hjälper oss att förbättra våra produkter och kundupplevelsen.

Vessi kundservice

Fått blåsor/plitor utslag över hela…

Fått blåsor/plitor utslag över hela hals å ansiktet. Gör så ont! Kom direkt efter några h.

30. Januar 2026

Hej Sofia,

Tack för att du delar din feedback. Vi är ledsna att höra om din upplevelse.