Banner for Oslo Skin Lab Sverige

TrustScore 4 von 5

3,9

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Försökt säga upp vid flera tillfällen & ej fått återkoppling. Pengar dras från konto, produkter som ej öppnas av mig skickas. Men ingen återkoppling. Skam bolag. Fått utslag av produkten & får ingen... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag är supernöjd i helhet, mycket trevligt och hjälpsam personal, man får hjälp direkt och de hjälper i alla frågor! Jag älskar collagen många frågar vad jag gör med min hud den är så fräsch ,gläns... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skönhet inifrån med pulver för bättre hy Vid 79 år så jag er presentation på tv-reklam och tänkte att det vore intressant att se om varorna kan ge resultat inför 80 årsdagen. Efter ett år kan... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte

Vom Unternehmen geschrieben

Vi tror på en helhetssyn för att uppnå bästa möjliga hudkvallitet. Det innebär att man använder produkter som bygger upp och vårdar huden - både utifrån och inifrån. Våra produkter innehåller enkla, kvalitativa, säkra och aktiva ingredienser som är noga utvalt av våra forskare och som i studier har visat sig påverka huden positivt inifrån. Vi vill att våra produkter ska komplettera befintliga hudvårdsrutiner som lägger grunden för en effektiv, sund och naturlig hudvård.

Oslo Skin Lab

Vom Unternehmen geschrieben

The Solution Beauty collagen
Vår hudvårdssuccé The Solution Beauty Collagen har förändrat skönhetsrutiner över hela Europa och är ett högkvalitativt kollagenpulver med neutral smak som kan blandas ut i valfri mat eller dryck. The Solution ökar hudens elasticitet och späns, minskar fina linjer och rynkor, reducerar celluliter, ger mer glow och lyster samt verkar på huden över hela kroppen.

Förmåner vid prenumeration

Det är fördelaktigt att vara prenumerant

Det är fördelaktigt att vara prenumerant
30% rabatt på alla leveranser, fri frakt och du kan när som helst säga pausa eller säga upp din prenumeration.

Kontaktinformationen

Promotion box for Oslo Skin Lab Sverige

Testa The Solution med 60% rabatt!

Bli prenumerant idag och upptäck fördelarna med skönhet inifrån.

3,9

Gut

TrustScore 4 von 5

788 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Supernöjd!

Nöjd med både leverans och produkt!

29. Januar 2025

Antwort von Oslo Skin Lab Sverige

Hej, och tack för din recension! Vi är glada att du är nöjd med både leveransen och produkten.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tagit the solution i 1 års tid nu och…

Tagit the solution i 1 års tid nu och är så nöjd! Min hy har fått en helt annan lyster och jag har inte alls varit torr i ansiktet nu under vintern som jag brukar vara. Har dessutom tidigare haft mkt problem med magen, där jag också upplevt enorm förbättring sedan jag började

30. Januar 2025

Hej Johanna!

Det är fantastiskt att höra att du är så nöjd med produkten. Vi är glada att den har hjälpt dig att uppnå en mer välmående hud med mer lyster.

Great and fast help

Great and fast help except the cue time

29. Januar 2025

Antwort von Oslo Skin Lab Sverige

Hej Johanna! Tack för din positiva feedback.

Ser skillnad i huden

Ser skillnad i huden

18. Januar 2025

Antwort von Oslo Skin Lab Sverige

Hej, och tack för din recension! Det gläder oss att höra att du ser en skillnad i din hud och att du är nöjd med The Solution.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ville häva min order minuten efter att…

Ville häva min order minuten efter att den blev lagd, då jag skulle kolla en rabattkod i nödläget men vips så var hela paketet beställt. Dålig upplevelse av att de känns som en scam att beställa så enkelt Iran att fylla i betalningsuppgifter, bara namn och adress. Men sedan av mailet att de inte ”hann” häva min order trots att jag mailade minuten efter jag mottag orderbekräftelse. Som inte heller innehåller ordernummer eller specifika detaljer. Jag kan såklart nu skicka tillbaka min order när det väl kommer men behöver betala porto givetvis.

13. Januar 2025

Hej Sara!

Vi är ledsna att du fått denna köpupplevelse hos oss. Vi ser kontinuerligt över hur vi kan förbättra köpprocessen på vår hemsida, så din feedback tas såklart vidare.

Bluff

Men när Plus programledare Inger Ljung Olsson dricker kollagenblandningen i två månader blir resultatet något helt annat.

4. Januar 2025

Hej Peter,

Vår erfarenhet är att det kan ta längre tid för somliga att se resultat med blotta ögat medan andra får resultat betydligt snabbare. På vår hemsida finns en artikel med före- och efterbilder på kunder som valt att dela sina resultat med oss, och de har tagit vårt kollagen i olika lång tid.

Skulle du ha fler frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på 0770-456 136.

Disturbing customer care experience

I started the subscription but sadly for healthy reasons I had to stop taking the collagene, as my doctor told me.
I have sent an email to the customer service and kindly ask to end my subscription, since there is no option on the website to interrupt the service.
I got a phone call from a customer service agent that start to asking me inappropriete questions and I kindly told her that it was a personal healthy proble and I didn't want to talk about it and she prompt asked 'do you want to stop the collagene because you have cancer?'
I felt really unconforrable and did want to respond and she was keep saing that no matter what, the collagene it safe to take. Well, I listen to my doctor and I think that the person who called me showed an inappropriet behavior only to convince me to keeping my subscription.
Not a serious company at all! People should be free to leave whenever without explain the reason!

17. Dezember 2024

Hi Didi,

Thank you for taking the time to share your feedback with us. We are truly sorry to hear about this situation, it is not up to the standard of the customer service we aim for. We will address this matter internally to ensure it does not happen again.

We truly value your feedback and hope to regain your trust in the future.

Kind regards,
Lina from Oslo Skin Lab

Hej Nina.

Det är fantastiskt att höra att du upplever en stor skillnad i din hud!

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta vår kundservice.

Jag tycker om produkten

Jag tycker om produkten. Det enda jag tycker kan vara jobbigt ibland är att pulvret kan klumpa sig. Det är inte så trevligt. Annars är jag nöjd. Vet inte om jag sett några resultat ännu men lever på hoppet😃

1. Dezember 2024

Antwort von Oslo Skin Lab Sverige

Hej Veronika, och tack för din recension! Vi är glada att du är nöjd och håller tummarna att du snart får synliga resultat i huden.

Vid frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta vår kundtjänst via telefon eller mejl.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Oslo Skinlabs The solution ett bra tillskott för en bättre spänstigare hy.

Jag har använt Oslo skinlabs collagen pulver The Solution i över 3 års tid. Jag märkte stor skillnad på min hy efter ca 5-6 månader då huden blev både slätare och känns fastare och jag tycker huden har mer lyster. Bekymmersrynkorna i pannan har avsevärt minskat så jag är mycket nöjd. Dessutom är det väldigt enkelt att blanda pulvret i tekoppen på morgon. En rutin som nu är lika självklar som att borsta tänderna.

30. November 2024

Antwort von Oslo Skin Lab Sverige

Hej Lotta, och tack för din fantastiska recension!

Det är glädjande att höra att du har haft så positiva resultat med The Solution. Så härligt att höra att kollagenpulvret har gjort en märkbar skillnad på din hud och att du upplever den som både effektiv och enkel att använda.

Bra men dyrt.

Bra men dyrt.

24. November 2024

Antwort von Oslo Skin Lab Sverige

Hej och tack för att du tagit dig tid att skriva en recension. Det gläder oss att du gilar vår produkt!

Ett tips för att sänka din månadskostnad är att byta till The Solution Refill. Det är samma högkvalitativa kollagenpulver som är portionerat i dagsdoser, men med ett annat leveransintervall, en annan förpackning och innebär alltså en lägre kostnad för dig som kund. Ring eller mejla vår kundjtänst så kan de hjälpa dig att göra bytet.

Bra kundservice

Bra kundservice. Men, tveksamt om produkten har någon effekt. Varken jag eller närstående ser någon skillnad efter 10 mån användning.

23. November 2024

Antwort von Oslo Skin Lab Sverige

Härligt att du fått bra hjälp från vår kundtjänst. Har du möjligtvis tagit någon förebild att jämföra med? Vi vet att det ibland kan vara svårt att avgöra om huden förbättrat sig när förändringarna sker så gradvis över tid, och just därför rekommenderar vi alla kunder att ta före- och efterbilder för att enklare kunna jämföra bilderna bredvid varandra. Men för vissa tar det också längre tid att få resultat, så vi är glada att du har tålamod och håller ut. Vi hoppas självklart att du snart ska få det resultat du hoppas på av The Solution.

Har du frågor eller funderingar kring något är du återigen välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Avråder från köp

Avråder från köp! Oslo Skin Lab AB lämnar ut dina uppgifter till ett företag i Nederländerna, Termination Experts som sedan skickar betalningspåminnelser med höga avgifter trots att du sagt upp din prenumeration hos Oslo Skin Lab AB och betalt avgifterna. Oslo Skin Lab säger sig inte göra detta men hur kommer det sig att Termination Experts har dina kontaktuppgifter och vet att du är kund, eller har varit kund hos Oslo Skin Lab...?

14. November 2024

Antwort von Oslo Skin Lab Sverige

Hej Charlotte och tack för din feedback!

Det är tråkigt att läsa om din upplevelse. Det är viktigt för oss att understryka att Oslo Skin Lab inte har någon koppling till Termination Experts. Vi delar inte data på våra kunder och vi anser att det är oetiskt att Termination Experts tjänar pengar på en tjänst som både är gratis och enkel för våra kunder att hantera själva i direkt kontakt med oss. Det kostar ingenting att avsluta ett abonnemang hos oss, och vår kundtjänst är lättillgängligt via e-post och telefon. Vi gör vårt yttersta för att ge den allra bästa servicen till både nya kunder och de som av olika skäl önskar avsluta sitt abonnemang hos oss. Ta gärna kontakt med vår kundtjänst om du har fler frågor eller behöver mer hjälp.

Den funkar väldigt bra

Den funkar väldigt bra.
Mina saloriter på benen har nästan försvunnit.
Bekymmer skänka har blivit mindre synlig

16. November 2024

Antwort von Oslo Skin Lab Sverige

Hej Linnea! Vi är glada att höra att du är nöjd med produkten och att du fått synliga resultat.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Oseriöst företag som skickar till barn…

Oseriöst företag som skickar till barn (16år) som ej kan beställa själv! Detta är inget annat än aggressiv marknadsföring!!! Avskyvärt beteende! Vi är ej kund, vi kände inte till företagets existens! Samt en Faktura på 194Skr
Pappa : Hagman

15. November 2024

Antwort von Oslo Skin Lab Sverige

Hej och tack för din feedback. Tråkigt att höra att du har haft en sådan upplevelse hos oss. För att bli kund eller lägga beställningar hos Oslo Skin Lab måste du vara 18 år gammal enligt våra köpvillkor. Kontakta gärna vår kundtjänst, så kan vi hjälpa dig hitta en lösning på det som skett.

Allt helt ok

Antwort von Oslo Skin Lab Sverige

Hej och tack för att du tagit dig tid att skriva en recension. Det gläder oss att du är nöjd!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag har varit kund hos Oslo Skin Lab i drygt 3 år & är så tacksam att jag hitta dem!

Jag är 50 år och min hud har aldrig mått så bra som nu. Min hy är jämnare & fastare, och pigmentfläckarna har minskat markant sedan jag började använda pulvret. Effekten märks på hela kroppen, inklusive mina celluliter, som jag tidigare lagt tusentals kronor på att försöka minska. Det är såklart inte helt borta men har minskar betydligt mer och jag stör mig inte på dem lika mycket nu som tidigare, och det tack vare Oslo Skin! Jag får många komplimanger och frågor om hur min hud kan vara så len & glowig. Dessutom växer mitt hår & mina naglar snabbare och är starkare nu i 50-årsåldern än de var när jag var 40. Jag kommer aldrig att sluta med pulvret och rekommenderar alla att börja med det! Det bästa med Oslo Skin är att du kan pausa din prenumeration eller avsluta den helt utan någon uppsägningstid (om dem inte ändrat på det idag). Och sist men inte minst - Ett extra stort plus är den trevliga personalen i kundtjänst!

6. November 2024

Antwort von Oslo Skin Lab Sverige

Hej och tack för din fina recension! Det gläder oss verkligen att du fått så bra resultat med hjälp av The Solution.

Dyker det upp frågor och funderingar är du välkommen att höra av dig till vår kundtjänst.

My experience so far

Quite recently I needed to paus my sendings because I didtn start directly after the first sending. The person I spooke to when calling customer services was very good and could guide me what I could do. Im also very suprised that my defined lines are actually disapering

Antwort von Oslo Skin Lab Sverige

Hi, and thanks for taking the time to leave a review. We're glad to hear that you have such a positive experience with us.

Have a lovely day.

Kind regards,

Fantastiskt produkt

Fantastiskt produkt! Det tar ca 3 månader -6 månader att se resultat iaf för mig.
Mindre synliga rynkor och huden är mkt fräschare och piggare!

Antwort von Oslo Skin Lab Sverige

Hej och tack för din recension! Det är fantastiskt att höra att du är nöjd med produkten och ser positiva resultat.

Lina på Oslo Skin Lab

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr