Banner for Oslo Skin Lab Sverige

TrustScore 4 von 5

3,9

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Försökt säga upp vid flera tillfällen & ej fått återkoppling. Pengar dras från konto, produkter som ej öppnas av mig skickas. Men ingen återkoppling. Skam bolag. Fått utslag av produkten & får ingen... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag är supernöjd i helhet, mycket trevligt och hjälpsam personal, man får hjälp direkt och de hjälper i alla frågor! Jag älskar collagen många frågar vad jag gör med min hud den är så fräsch ,gläns... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skönhet inifrån med pulver för bättre hy Vid 79 år så jag er presentation på tv-reklam och tänkte att det vore intressant att se om varorna kan ge resultat inför 80 årsdagen. Efter ett år kan... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag har använt Oslo skinlabs collagen pulver The Solution i över 3 års tid. Jag märkte stor skillnad på min hy efter ca 5-6 månader då huden blev både slätare och känns fastare och jag tycker huden ha... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte

Vom Unternehmen geschrieben

Vi tror på en helhetssyn för att uppnå bästa möjliga hudkvallitet. Det innebär att man använder produkter som bygger upp och vårdar huden - både utifrån och inifrån. Våra produkter innehåller enkla, kvalitativa, säkra och aktiva ingredienser som är noga utvalt av våra forskare och som i studier har visat sig påverka huden positivt inifrån. Vi vill att våra produkter ska komplettera befintliga hudvårdsrutiner som lägger grunden för en effektiv, sund och naturlig hudvård.

Oslo Skin Lab

Vom Unternehmen geschrieben

The Solution Beauty collagen
Vår hudvårdssuccé The Solution Beauty Collagen har förändrat skönhetsrutiner över hela Europa och är ett högkvalitativt kollagenpulver med neutral smak som kan blandas ut i valfri mat eller dryck. The Solution ökar hudens elasticitet och späns, minskar fina linjer och rynkor, reducerar celluliter, ger mer glow och lyster samt verkar på huden över hela kroppen.

Förmåner vid prenumeration

Det är fördelaktigt att vara prenumerant

Det är fördelaktigt att vara prenumerant
30% rabatt på alla leveranser, fri frakt och du kan när som helst säga pausa eller säga upp din prenumeration.

Kontaktinformationen

Promotion box for Oslo Skin Lab Sverige

Testa The Solution med 60% rabatt!

Bli prenumerant idag och upptäck fördelarna med skönhet inifrån.

3,9

Gut

TrustScore 4 von 5

788 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Oseriöst företag

Var kund under en period med valde att avsluta vilket gav mig alla anledningar till att inte vilja bli kund igen.
Det var inte enkelt att säga upp, när en försöker göra det erbjuder dem istället pauser eller rabatterat pris under en period både via mail och telefon. När jag väl lyckas avsluta prenumerationen så ringer dem från olika nummer trots att jag upprepade gånger bett dem sluta ringa.
Otroligt oseriöst företag.

5. Mai 2025

Antwort von Oslo Skin Lab Sverige

Hej Anna. Jag beklagar verkligen att du haft den här upplevelsen. Vi kommer att utreda detta internt och vidta åtgärder för att säkerställa att detta inte händer igen.

Beklagar återigen denna olägenhet.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hade jag kunnat ge minus så hade det…

Hade jag kunnat ge minus så hade det blivit det.

Beställde produkter därifrån för typ 6 år sedan.
I 6 år har de ringt mig med jämna mellanrum fast jag påtagliga gånger sagt till dom att ta bort mig från alla ringlistor.
De har de såklart inte gjort och efter senaste samtalet så gjorde jag ganska klart för dom att de bryter mot GDPR-lagen. Får se om de förstår nu, annars blir det en anmälan hos IMY (Datainspektionen)

Tillägg till första omdömet ( som jag tog bort och publicerat på nytt): på tjejen i telefonen lät det på som att detta inte var första gången , hon var snabb på att meddela vart jag ska kontakta om det skulle hända igen. Under all kritik.

29. April 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Svarar alltid fort och är otroligt…

Svarar alltid fort och är otroligt trevliga och hjälpsamma!

12. April 2025

Antwort von Oslo Skin Lab Sverige

Hej Sofie, och tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår kundtjänst.

Skulle det dyka upp fler frågor är du välkommen att kontakta oss igen.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Inget effekt

Inget effekt

14. April 2025

Antwort von Oslo Skin Lab Sverige

Hej, och tack för att du tagit dig tid att dela en recension. Det är såklart tråkigt att höra att du inte fått någon synlig effekt än, och vi hoppas du vill ge The Solution lite mer tid att verka. Vi vet att en del kunder behöver ha mer tålamod än andra för att få en synlig effekt i huden.

Skulle du har frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på 0770-456 136.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

jag har fortfarande inte fått något…

jag har fortfarande inte fått något resultat fast jag tar detta varje dag och har hållit på länge

5. April 2025

Antwort von Oslo Skin Lab Sverige

Hej Lena! Tack för att du tagit dig tid att skriva en recension. Vi vet att det kan ta längre tid för somliga att få synliga resultat än andra och vi håller tummarna att även du upplever en förbättring i din hy inom snar framtid.

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på 0770-456 136.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skickat fast man inte beställt!

Skickat fast man inte beställt!

29. März 2025

Hej Eva,

Jag beklagar om detta har skett. Jag kan se att du har fått hjälp av vår kundtjänst att säga upp ditt abonnemang, men om du skulle ha flera funderingar eller behöva ytterligare hjälp är du välkommen att kontakta oss igen.

Skönhet inifrån med pulver för bättre hy

Skönhet inifrån med pulver för bättre hy
Efter ett år kan jag konstatera att så är fallet. Får beröm.
Ni presenterar och levererar varorna på ett trevligt, lätt och förtroendeingivande sätt.
Samtidigt är varorna smidiga och lätta att förvara för dagligt bruk.
Vänligen Amelie

5. April 2025

Hej Amelie!

Stort tack för din fina recension. Vi blir så glada att höra att du är nöjd med både produkt och abonnemang.

Skulle det dyka upp frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta vår kundtjänst!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ringt mig från många olika nummer i…

Ringt mig från många olika nummer i flera år, ge upp någon gång!

Uppdaterad 15/4: Ringer IGEN idag trots återkallat godkännande som bekräftats via mail. Helt otroligt!

4. April 2025

Hej Jasmin.

Vi beklagar att du har denna upplevelse. Du har såklart rätt att dra tillbaka ditt samtycke till att bli kontaktad.

Du får gärna kontakta vår kundservice på 0770-456 136, så hjälper dom dig med detta.

Onödigt dyr produkt

Onödigt dyr produkt, märker ingen effekt trots långtidsprenummeration. Alldeles för krånglig uppsägning och en ickefungerande mailkommunikation. Gång på gång när man vill säga upp skiten så ringer någon, kommer med ett nytt billigt erbjudande och trackar på en en ny prenumeration så är man där igen 👎

30. März 2025

Antwort von Oslo Skin Lab Sverige

Hej. Vi beklagar att du upplever produkten som dyr och att du inte märkt någon effekt efter en tids användning.

Våra intentioner är att ha en lättillgänglig kundtjänst via både telefon och mejl, men om du upplever att detta inte fungerat bra är det en viktig feedback som vi tar vidare internt.

Tack för dina synpunkter.

Jättenöjd

Är jättenöjd. Har använt ett tag och känner skillnad.
Hyn känns smidigare och har en fått fin lyster. Smidigt med leveranserna som kommer hem med posten.

17. März 2025

Antwort von Oslo Skin Lab Sverige

Hej, och tack för din fina recension! Vi är glada att du är nöjd med produkten, vår prenumeration och att du upplever en positiv skillnad på din hud.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dåligt att de försöker manipulera mig…

Dåligt att de försöker manipulera mig då jag ville säga upp min prenumeration och istället så säger säljaren att dem återkommer iom några månader och då väntar jag på att dem kommer att höra av sig innan... men NEJ dem skickar 2 lådor med fakturer och jag känner mig LURAD! Dessutom så anser jag att produkten är kass

20. März 2025

Hej Pilar.

Vad tråkigt att du fått denna upplevelse. Vi vill gärna reda ut situationen och hjälpa dig i den mån vi kan. Kontakta vår kundtjänst på 0770-456 136 så kan vi titta på detta tillsammans.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

tried to use autogiro but it didn't…

tried to use autogiro but it didn't work even though it said it did.. turns out it only worked for one of the products i buy. had to pay a fine...

not so user friendly

8. März 2025

Antwort von Oslo Skin Lab Sverige

Hi, and thanks for sharing this feedback with us. Sorry to hear that this happened to you.

Can you please reach out to our customer care team on 0770-456 136 or kundservice@osloskinlab.se? They can assist/guide you in setting up automatic payment for both the products.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag började använda kollagen när jag hade problem med perioral dermatit

Jag började använda kollagen när jag hade problem med perioral dermatit. Under några månaders användning har problemet inte återkommit. Annars fick jag mer lysten och spändhet på ansikte. Inte så mycket resultat på cellulit men jag har ganska mycket cellulit

3. Februar 2025

Antwort von Oslo Skin Lab Sverige

Hej Marta och tack för din recension.

Det gläder oss att du upplever att din hud har förbättrats sedan du startade med The Solution.

Gällande resultat på celluliter så kan det ta något längre tid innan kollagenet ger effekt på just detta. Vi hoppas att du fortsätter och att du inom en tid ser resultat även på celluliter!

Nice and good service

Nice and good service, nothing to complain about.

25. Februar 2025

Antwort von Oslo Skin Lab Sverige

Hi, and thanks for your review. We're glad to hear that you have a positive experience with our customer service.

Have a lovely day.

Collagen Oslo Skin Lab

Jag har haft detta Collagen en längre tid och det har funkat kanon bra på mig. Huden har förbättras avsevärt händerna o armarna har blivit slätare samt celluliterna på låren har dragit ihop sig. Hyn i ansiktet ser fräschare ut

25. Februar 2025

Antwort von Oslo Skin Lab Sverige

Hej Eva, och tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med produkten och att den har gett dig positiva resultat.

Dyker det upp frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Good product and very nice people that…

Good product and very nice people that I have talked to on the service side! I am very pleased 😊

18. Februar 2025

Antwort von Oslo Skin Lab Sverige

Hej Jessica, och tack för din recension. Det gläder oss att du är nöjd med vår produkt och vår kundtjänst.

Ha en fortsatt bra dag!

Jätte bra produkt

Jätte bra produkt

15. Februar 2025

Antwort von Oslo Skin Lab Sverige

Hej, och tack för din recension. Härligt att du är nöjd med produkten.

Ha en fortsatt bra dag!

I feel tricked

The seller I talked to let me believe it was another product than I actually received. When I called customer service they were quick to help but wouldn't pay for the return. The return is half the price of the product so there's a lot of money lost in returning items I didn't want in the first place.

6. Februar 2025

Hi Stina,

Thank you for sharing your experience with us. We're truly sorry to hear that the product didn’t meet your expectations and that there was a misunderstanding during your purchase. We always strive to provide clear and accurate information, and we regret that this wasn’t the case for you.

We’re glad to hear that our customer service team assisted you quickly, and we appreciate that you've taken the time to share some feedback regarding the return process.

If you have any more questions, feel free to reach out to our customer service team again.

Lina at Oslo Skin Lab

Glow

Smart dosing bags, gives a nice glow, I can clearly see that my skin is better, wrinkles have been reduced.

31. Januar 2025

Hi Johanna!

Thanks for your review. Its wonderful to hear that you are satisfied with the product and that you can see results in your skin.

Have a lovely day.

Supernöjd!

Supernöjd!
Har använt produkten i 2 månader nu och märker skillnad på både hud, hår och naglar.

30. Januar 2025

Hej Bea,

Tack för att du tagit dig tiden att dela dina erfarenheter med The Solution. Det gläder oss att du är nöjd och att du fått resultat redan!

Lina på Oslo Skin Lab

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr