Besteld en meteen bevestiging ontvangen, na een aantal dagen kreeg ik de link met track en trace code en dag later bezorgd! Keurig verpakt verder. Ik zag pas na bestellen onderstaande reviews en m... Mehr ansehen
Ik had bij jullie de laatste 2 jellycat amuseable tomato besteld. Maar nu zie ik bij ontvangst dat dit een heel ander model is dan degene die ik al in mijn collectie had zitten en ook dat de pap... Mehr ansehen
Op vrijdag een bestelling geplaatst, geen ontvangstbevestiging gekregen. Meerdere mails gestuurd, geen antwoord. Telefoonnummer gebeld, werd gezegd dat ik zou worden terug gebeld.. Niet gebeurd.. Verv... Mehr ansehen
Afgelopen zondag een bestelling gedaan. Tot op heden geen bevestiging ontvangen. Op mail wordt niet gereageerd. Via de website een chat opgestart maar die is ook al dagen offline. Toevoeging: uit het... Mehr ansehen
Handelsweg 8a, 3881LS, Putten, Niederlande
- klantenservice@oliveandmint.nl
- oliveandmint.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 5 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Kortom: fantastisch!
Zeer mooie en gebruiksvriendelijke website! Goede prijs/kwaliteit van de artikelen en een zeer ruim assortiment. Je kan er voor elke leeftijd iets vinden. Er zijn geregeld leuke acties die me steeds weten te verleiden leuke spullen voor de kids te kopen. Ook de verzending en opvolging gebeurt zeer snel en duidelijk. Fantastisch!

Tevreden
Uitgebreid assortiment, goed geprijsd, duidelijke communicatie. Let alleen goed op dat in kleine lettertjes staat waar kortingen al dan niet op gelden, staat overigens op website bij algemene voorwaarden dus wel goed te vinden.

Leuk assortiment
Leuk assortiment, snelle verzending en goede service.

Antwort von Olive & Mint
Snelle verzending en goed verpakt
Snelle verzending en goed verpakt. Altijd leuke spulletjes en zijn van goede kwaliteit!! De service is ook prima :)
Top!
Snelle levering en mooie spulletjes!
Ook fijn dat ze regelmatige sales hebben! ❤️
Mooi product
Mooi product, en een snelle levering. Top!
snel verstuurd en mooi ingepakt!

Mooie spullen
Mooie spullen, erg leuk verpakt, cadeautje om te ontvangen. In vergelijking met andere bedrijven kan de verzending misschien iets sneller dan 2-4 dagen.

Fijne shop
Fijne shop, mooie spullen, snelle verzending

Antwort von Olive & Mint
Fijne webshop met goede klantenservice…
Fijne webshop met goede klantenservice die snel reageert.

Fijne webshop
Duidelijke communicatie rondom de bestelling en levering. Leuke webshop met veel keus. Super blij met onze stapelstein bestelling.

Snel geleverd
Snel geleverd. Geen beschadigingen. Een goed product. Blij dat jullie dit merk (alacollection) verkopen. Enige punt - maar misschien door bezorging - de verzenddoos was open. Gelukkig zat het product er nog in. :)

Wat een fijn bedrijf
Wat een fijn bedrijf! Ik heb prachtige producten besteld, met een mooie korting. 1 product bleek toch niet op voorraad te zijn, maar ik werd hier keurig over geïnformeerd en ben erg blij met de aangeboden oplossing.

Naar verwachting!
Product zoals beschreven en zichtbaar op de foto. Snelle verzending.

Antwort von Olive & Mint
Leuk assortiment en een snelle nette…
Leuk assortiment en een snelle nette levering. Ik had een vraag over een bepaald product en kreeg snel een net en duidelijk antwoord terug.

Antwort von Olive & Mint
Mooie soldenprijzen op mooie stuks en…
Mooie soldenprijzen op mooie stuks en snelle verzorgde verzending. Heel blij mee!

Zeer tevreden
Zeer tevreden over levering, verpakking en kwaliteit van de producten! Ik bestel graag nog eens op deze website!
Heel mooie webshop met geregeld acties…
Heel mooie webshop met geregeld acties en de allermooiste producten. Hele snelle service :) !
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.