Nutrifoodz Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn eerste echte kennismaking met Nutrifoodz begon niet bij de producten, maar bij hun nieuwsbrief. De manier waarop ze schrijven raakte me meteen: rustig, eerlijk, zonder druk. Ik voelde me gezi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nutrifoods beanwoord werkelijk jouw mails, en aan de hand van wat je hen mededeeld, geven ze je suggesties van het product dat voor jouw het beste of meeste resultaat zou geven. Zo lijd ik persoo... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Opgelicht Op 2 augustus voor het eerst een bestelling geplaatst. Er was geen sprake van dat het product niet op voorraad zou zijn. Direct na het welkomstmailtje startte de eindeloze stroom... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ik heb al diverse mails gestuurd over mijn bestelling, maar krijg geen reactie. Nu ruim een week later heb ik nog steeds niets ontvangen. Inmiddels reactie gekregen en het wordt opgestuurd, was alt... Mehr ansehen

1. Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte

Vom Unternehmen geschrieben

Zorg goed voor jezelf met de beste vegan voeding in een handomdraai! Ontdek de krachtigste plantaardige ingrediënten voor een optimale mentale en fysieke gezondheid en draag bij aan het afkoelen van onze planeet. Nutrifoodz is de perfecte oplossing als je gewicht wilt verliezen, kostbare tijd en geld wilt besparen of jouw vleesconsumptie wilt verlagen en je gezondheid wilt verbeteren.

Akzeptabel

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 89 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

84 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ook ik voel me opgelicht en wil graag…

Ook ik voel me opgelicht en wil graag mijn geld terug!!
Ik heb € 70,00 euro betaald voor wat!?!?
Elke dag een mail met helemaal niks!!

22. Januar 2024

Antwort von Nutrifoodz

Beste T van den Berg, wat jammer dat je dit zo ervaart. Je hebt gelijk toegang tot je online plan en ontvangt online recepten, weekmenu's, boodschappenlijsten, informatie en begeleiding van onze Nutricoaches in de community.

Hiervoor gebruik je deze link om in te loggen welke ook vermeld staat in de welkomst email.

Maar voor vragen of annuleringen is onze support afdeling bereikbaar op support@nutrifoodz.nl
Telefonische support is bereikbaar op het telefoonnummer +31208946383. Bellen mogelijk op maandag en woensdag tussen 10:00 en 12:00.
Chat support is bereikbaar op onze website: https://shop.nutrifoodz.nl/

Ik hoor graag wat je klantnummer of email is, fijne dag Team Nutrifoodz

Heel tevreden aanbevolen!

Heel tevreden! Biologisch, plantaardig en de Complete vervangmaatltijden bevatten veel mineralen en vitaminen! Regelmatig ontvang ik daarenboven ook allerlei kortingen. Er is ook een puntenplan waarbij je de punten kunt omzetten naar kortingen. Nog eens daarenboven, kan je hogerop raken qua kortingscode. Op dit moment zit ik reeds aan een korting van 20%!

19. Januar 2024

Antwort von Nutrifoodz

Beste Alexander, dankjewel voor je review dat stellen wij zeer op prijs. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent fijne dag Team Nutrifoodz

Oplichterij

Oplichterij ! Meermaals aangegeven dat ik geen account kan aanmaken omdat ik melding krijg dat dit niet veilig is. Komt totaal geen antwoord op, maar ik word wel dagelijks bestookt met allerhande mails waar ik niets mee kan doen. Bij deze is het voor mij genoeg geweest ! Heb €33 betaald voor niets. Ik heb klacht neergelegd en verwacht mijn geld terug.

16. Januar 2024

Antwort von Nutrifoodz

Beste Tania, wat vervelend dat je dit zo ervaart. Je kan aangeven wat je klantnummer of email is zodat mijn collega dit voor je kan oppakken. Je hebt namelijk een 30 dagen niet goed geld terug garantie op onze online producten.

Onze support afdeling is bereikbaar op support@nutrifoodz.nl
Chat support is bereikbaar op onze website: https://shop.nutrifoodz.nl/

Ik hoor graag wat je klantnummer of email is, fijne dag Team Nutrifoodz

Zeer te tevreden

Ik heb het intermittent fasting plan gekocht en moest in het begin wennen dat het allemaal online was maar na goed de stappen te lezen en volgen was het een appeltje eitje. Ik ben lekker bezig en al bijna bij mijn streef gewicht. De support is erg fijn, je moet vragen stellen en dan krijg je gelijk alle hulp. Zeer maar dan ook ZEER TEVREDEN.

15. Januar 2024

Antwort von Nutrifoodz

Beste Carmen Cecile wat super om te horen dat je zo tevreden bent. En gefeliciteerd dat je bijna op je streefgewicht bent. Heel veel suces nog Team Nutrifoodz

Heerlijke producten

Ben zeer tevreden over de complete vanille shake, zeer voedzaam en handig voor als je een vluchtige maaltijd nodig hebt. Gebruik ook de gold en is een lekkere kurkuma drak voor het slapen gaan. Kortom super tevreden

15. Januar 2024

Antwort von Nutrifoodz

Beste Karin, dankjewel voor het delen wij stellen het zeer op prijs dat je deze feedback geeft. Fijne dag team Nutrifoodz

Zeer fijne producten

Zeer fijn product, ik heb zowel de complete vanille als het proteïne brood geprobeerd en was hier zeer tevreden over. Later heb ik het intermittent fasting plan gekocht en in het begin was het even mijn weg vinden maar met de online begeleiding is het helemaal goed gekomen. Ben al aardig wat afgevallen en de recepten zijn heerlijk. Bedankt voor de goede service

14. Januar 2024

Antwort von Nutrifoodz

Beste Karin, Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent dankjewel voor het delen. Fijne dag team Nutrifoodz

Geen reactie meer

Ik kon mijn bestelde pakket terugsturen naar Nutrifoodz en dat heb ik gedaan. Helaas hoor ik nu niets meer en hebben ze mijn pakket ook nog niet opgehaald dus loopt nu risico teruggestuurd te worden. Ik krijg ze telefonisch niet te pakken, ze zijn maar 4 uur per week bereikbaar en op e-mail wordt niet meer gereageerd. Hopelijk door deze review wel.
Reactie: er is inderdaad gereageerd. Blijkt dat ik kennelijk 1 zak voor de prijs van 3 heb gekocht waarvan ik er 2 heb geretourneerd. Ik snap het niet helemaal en ik zal het vast niet goed hebben gelezen maar ik hou er een opgelicht gevoel aan over.

15. Dezember 2023

Beste Stephanie,

Dankjewel voor je bericht, wij hebben inderdaad 2 maanden geleden begin oktober contact gehad over het retour sturen van de producten. Inmiddels heb je de zakken complete retour gezonden, pas in december. Je hebt de aanbieding welke betaald is via een eenmalige incasso reeds gestorneerd, dus hiervoor je geld terug ontvangen.

Aangezien je 14 dagen niet goed geld terug garantie hebt op onze producten en pas 2 maanden later de producten zijn geretourneerd kunnen wij niet meer je aanvraag verwerken om het resterende bedrag te retourneren ook omdat de gratis geleverde Super Ketone niet terug zijn gekomen.

Zoals je ook kan lezen op onze webshop is dit onze policy

Nutrifoodz Retour Policy: Na ontvangst heeft u 14 dagen de tijd om te besluiten of u het product wilt houden.

Zijn de 14 dagen voorbij, dan is de koop gesloten en definitief.

Hopende je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd wens ik je een fijne dag

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Wat heb ik nu eigenlijk gekocht??

Beste Nutrifoodz,

Complete lijst ingevuld, intermitting fasten. Toen toch overstag gegaan, 33 euro betaald voor 3mnd. Inloggen was al lastig, 3x inlog veranderd.
Contact gezocht met jullie, geen reactie.
Wil graag meedoen maar als dit zo moeilijk gaat, trek ik de betaling in.

12. November 2023

geen reactie op annulering

Mijn dochter had online besteld voor mij. Maar ik wil geen producten van Nutrifoodz en heb dus 11 Oktober geannuleerd. Helaas nog steeds geen bevestiging van de annulering ontvangen en ook mijn aankoopbedrag niet terug. Met bevestigen zijn ze snel, maar met annuleringen ho maar... Ik zou zeggen... niet doen

13. Oktober 2023

Antwort von Nutrifoodz

Beste I van B, wat jammer dat je dit zo voelt. Wij hebben inderdaad een niet goed geld terug garantie.

Wanneer je een bericht naar support@nutrifoodz.nl stuurt ontvang je binnen 48 uur een antwoord. Heb je een mail verzonden met je verzoek naar dit mail adres? Tevens zijn wij ook telefonische bereikbaar op het telefoonnummer +31208946383. Bellen is mogelijk op maandag en woensdag tussen 10:00 en 12:00.

Kan je aangeven wat je klantnummer is of met welk mailadres je de aankoop gedaan hebt zodat ik je verder kan helpen? Fijne dag Team Nutrifoodz

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer tevreden over de Superfood Shakes…

Zeer tevreden over de Superfood Shakes en de vitamine zoals de D3 & Magnesium & Probiotica. Raad iedereen aan om deze eens te proberen.

17. Oktober 2023

Antwort von Nutrifoodz

Beste Annelies, dankjewel voor het delen wij stellen het zeer op prijs dat je deze feedback geeft. Fijne dag team Nutrifoodz

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gebruik sinds kort de Gold en vind hem…

Gebruik sinds kort de Gold en vind hem heerlijk. Ik maak deze aan met warme melk en drink voor het slapen gaan, ik kan echt merken dat ik er beter van slaap. Heel tevreden ☺

16. Oktober 2023

Antwort von Nutrifoodz

Wat leuk om te lezen dankjewel voor het delen, wij stellen het zeer op prijs dat je deze feedback geeft. Fijne dag team Nutrifoodz

Nooit mijn bestelling ontvangen

Ik heb op 18 september een bestelling geplaatst voor intermittent fasten. Tot op heden en 4 e-mails verder nog niks ontvangen en ook geen enkele reactie op mijn e-mails. Ik wil graag mijn geld terug. Dus ik zou zeggen koop hier niet!!!

15. Oktober 2023

Beste Sandra,

Dankjewel voor je bericht wat jammer dat je ons een 1 ster review geeft. Wij hebben in totaal 3 e-mails van je mogen ontvangen en hebben deze alle 3 beantwoord.

Wij hebben op 27 september, 5 & 16 oktober je een reactie verzonden waarin wij aangeven dat je je account zelf al hebt geactiveerd op 18 september, en uitleg gegeven hoe je precies alles kunt bekijken (inclusief een korte video).

Wij hebben vandaag je aankoop bedrag teruggestuurd conform verzoek.

Hopende je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd wens ik je een fijne dag, Team Nutrifoodz

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik gebruik nu verschilende Nutrifoods…

Ik gebruik nu verschilende Nutrifoods producte (shakes) een korte tijd, ik moet nog even de balans vinden maar ben er dik te vrede over, bestelling komt gewoon op afspraak en het produkt is voedzaam, lekker en makkelijk is gebruik.
In combinatie met het intermiting fasten is dit een goede combi om voldoende vitamine,minaralen en vezels binnen te krijgen. daarnaast slaap ik beter en heb ik het gevoel dan ik energieker de dag door kom.
geen pieken van bloedsuikers meer en dip momenten.
erk fijn.

Gr Henk

8. September 2023

Antwort von Nutrifoodz

Beste Henk, dankjewel voor je review dat stellen wij zeer op prijs. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent en je het goed kan combineren met Intermittent Fasten. Wij wensen je veel succes en een fijne dag Team Nutrifoodz

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Aankoop bestelling naar abonnement?!???

Maandag 28-8-2023 2 potten Super Ketonen gekocht met 15% kortingscode. Bij aanschaf bleek ik ineens een abonnement te hebben. Vervolgens de volgende dag gemaild dat ik dit niet wil en graag een oplossing zou willen. Of alleen de 2 potten met de korting zonder abonnement of dat ik van de koop wil afzien.

31-8 reactie gekregen en het wordt geregeld. Er is mij toegezegd dat ik de levering krijg zonder abonnement. Even afwachten, want het komt pas ergens week 37-38

Uiteindelijk is alles opgelost, daarom de review positiever afgerond! 😀

28. August 2023

Zeer ontevreden

Plan voor intermittent fasting besteld en betaald. Niets ontvangen en er wordt niet meer gereageerd op mijn mail waar het plan blijft ….oplichting dus😡

30. August 2023

Antwort von Nutrifoodz

Beste Sandra, wat jammer dat je dit zo ervaart. Kan je misschien aangeven wat je klantnummer is zodat ik je verder kan helpen. Ik zie dat wij 3 dagen geleden een mail hebben verzonden naar een klant genaamd Sandra met uitleg over het IF plan maar ik kan helaas niet zien of dit aan jouw was.

Je kan een klantnummer of emailadres doorgeven zodat ik je verder kan helpen, ik hoor het graag. Fijne dag Team Nutrifoodz

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Het bedrijf zegt Klarna te gebruiken…

Het bedrijf zegt Klarna te gebruiken maar zodra aangeklikt gaat het bedrag rechtstreeks van je rekening af en is niet meer terug te halen, dat is volgens mij oplichting. Ik heb een klacht gezet op klacht.Nl handig wanneer anderen dat ook doen…

Krijg net een mail dat mijn bestelling is geannuleerd en mijn geld terug krijg…ff afwachten dus

6. August 2023

Antwort von Nutrifoodz

Beste Ans, excuses voor het ongemak. Wij bieden inderdaad verschillende betaalopties aan, normaal als je klarna aanvinkt betaal je inderdaad achteraf, helaas kan ik niet achterhalen waarom het niet goed gegaan is bij je bestelling met de optie klarna. Zoals ik lees heb je inmiddels je aankoopbedrag terug ontvangen. Mocht je nog vragen hebben kan je deze stellen via de mail aan support@nutrifoodz.nl

Fijne dag Team Nutrifoodz

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nutrifoodz of gebakken lucht?

Ik zie dat mijn ervaring hieronder meerdere keren wordt weergegeven. Ik heb het 3 maandenplan gekocht en inderdaad is het gebakken lucht. Bij alles wat je doet moet je weer iets aanschaffen. Het enige wat ik kreeg was een download koopgids met onmogelijke recepten in een onmogelijke weergave. Ik wil mijn geld terug!

31. Juli 2023

Antwort von Nutrifoodz

Beste Karin, wat jammer dat je dit zo ervaart. Inmiddels heb je het aankoopbedrag reeds terug ontvangen. Je had namelijk een online plan gekocht waarbij je online recepten, weekmenu's, boodschappenlijsten, informatie en begeleiding van onze Nutricoaches in de community ontving. Gelukkig is het nu opgelost en wens ik je een fijne dag. Team Nutrifoodz

Ooit 60 euro betaald voor niets

Ooit 60 euro betaald voor niets. Ik kreeg aleen info in de mailbox en verder geen enkele ondersteuning of Shakes. Dit bedrijf reageert niet als ik vraag wat ik voor dit geld dan krijg. Ik zeg, niet te vertrouwen. Pas op je geld.

1. März 2023

Antwort von Nutrifoodz

Beste Monique, wat jammer dat je dit zo ervaart. Aan het bedrag wat je noemt lijkt het erop dat je namelijk een online intermittent fasting of keto plan hebt gekocht waarbij je online recepten, weekmenu's, boodschappenlijsten, informatie en begeleiding van onze Nutricoaches in de community ontving. Misschien kan je een mail sturen naar support@nutrifoodz.nl zodat mijn collega je verder kan helpen. Ik wens je een fijne dag. Team Nutrifoodz

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Tevreden

Vanilleshake raad ik niet aan, slechte smaak en er zitten brokken in. Leng dit aan met meer water maar dan heb je rap terug honger. Red Juice en Green detox ben ik tevreden van. Superketonen is een goede vetverbrander! Ik ben al 8 kilo kwijt mede door de supplementen. Ik zeg hierbij wel dat je koolhydraatarme voeding moet combineren.
Gold moest ik even wennen aan de smaak maar neemt de gewrichtspijnen niet weg dus sinds gisteren gestart met cbd olie met positief resultaat 😊

29. Juli 2023

Antwort von Nutrifoodz

Beste Lindsay, dankjewel voor je fijne review. Ik kan je aanraden om de vanilleshake te proberen met melk (plantaardig) hierdoor kan je misschien wat voller zitten. Je kan eerst een klein beetje melk of water in je shakebeker doen met de poeder goed schudden en dan de rest van de melk / water. Dan zijn normaal gesproken alle klontjes weg. Geniet van alle producten, fijne dag Team Nutrifoodz

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Wat heb ik eigenlijk gekocht?

Ik was helemaal enthousiast geworden door wat ik had gelezen en had een plan gekocht voor 6 maanden. Maar daarna dacht ik echt… wat heb ik nu eigenlijk gekocht? Je moet alle menu’s apart erbij kopen. Je kunt je aanmelden om al je voedselinnames bij te houden, maar dat zag er echt cheap en onhandig uit. Als je gecoacht wil worden of een betere app wilt hebben dan moet je dat erbij kopen en veel persoonlijke info doorgeven. Dat vertrouwde ik niet.
Na 2 weken was ik zeker wat afgevallen. Je moet je levensstijl drastisch omgooien, maar ik denk dat dit ook lukt met een goed receptenboek waarbij wordt uitgelegd waarom je welk voedsel moet nemen. Geen Nutrifoodz meer voor mij.

29. Juli 2023

Antwort von Nutrifoodz

Beste Marieke, wat jammer dat je dit zo ervaart. Je hebt namelijk een online plan gekocht waarbij je online recepten, weekmenu's, boodschappenlijsten, informatie en begeleiding van onze Nutricoaches in de community ontvangt (zonder extra betaling). De voedingstracking app waar wij gebruik van maken is gratis en hiermee kunnen onze coaches meekijken met wat je precies eet/drinkt en je zo persoonlijk advies geven en aanpassingen te maken zodat je je gewenst resultaat behaald. Mocht je vragen hebben kan je deze stellen aan de coaches in de community of via de mail aan support@nutrifoodz.nl. Ik wens je een fijne dag. Team Nutrifoodz

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr