Nutrifoodz Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nutrifoods beanwoord werkelijk jouw mails, en aan de hand van wat je hen mededeeld, geven ze je suggesties van het product dat voor jouw het beste of meeste resultaat zou geven. Zo lijd ik persoo... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Opgelicht Op 2 augustus voor het eerst een bestelling geplaatst. Er was geen sprake van dat het product niet op voorraad zou zijn. Direct na het welkomstmailtje startte de eindeloze stroom... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ik heb al diverse mails gestuurd over mijn bestelling, maar krijg geen reactie. Nu ruim een week later heb ik nog steeds niets ontvangen. Inmiddels reactie gekregen en het wordt opgestuurd, was alt... Mehr ansehen

1. Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte

Vom Unternehmen geschrieben

Zorg goed voor jezelf met de beste vegan voeding in een handomdraai! Ontdek de krachtigste plantaardige ingrediënten voor een optimale mentale en fysieke gezondheid en draag bij aan het afkoelen van onze planeet. Nutrifoodz is de perfecte oplossing als je gewicht wilt verliezen, kostbare tijd en geld wilt besparen of jouw vleesconsumptie wilt verlagen en je gezondheid wilt verbeteren.

Akzeptabel

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 89 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

84 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Opgelicht

Opgelicht

Op 2 augustus voor het eerst een bestelling geplaatst. Er was geen sprake van dat het product niet op voorraad zou zijn. Direct na het welkomstmailtje startte de eindeloze stroom aan verkoopberichten. De bevestiging van mijn bestelling volgde pas later. Echter bleef een mail met verzend gegevens uit
Een week later de vraag hoe het product na 1 week gebruik bevalt. En dat, terwijl ik nog niets in huis had.
Weer een kleine week later het bericht dat het product nog zeker een maand langer niet op voorraad zal zijn.
Hierop besloten de bestelling te annuleren en de betaling terug te laten storten. Ben hier inmiddels meerdere dagen mee bezig, meermaals per dag, maar niemand reageert.
Wel blijven doodleuk de verkoop mailtjes oneindig binnenstromen. En de mailtjes over hoeveel goeds dit bedrijf wel niet doet

Het gaat hier om flinke bedragen, zoals ik ook in andere reviews lees. Ik voel me opgelicht.

Hopelijk beweegt deze review het bedrijf actie te ondernemen...

2. August 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat ging er mis??? Wat niet

Wat ging er mis.
Nou best veel, heb 19 juli voor €193,00 spullen besteld. Ik probeer langs allekanten mijn producten te krijgen, en via de klantenservice contact te krijgen. Het contact loopt zeer moeizaam, ze geven aan dat ze binnen 48 uur reageren soms wel maar vaker niet, chat werkt niet en klachten registreren ook niet, her interesseert ze gewoon helemaal niets. Steeds krijgen we bericht volgende week wordt het verzonden maar je glucosesupport is er niet, maar wel aktiemails "bestel nu uw glucosesupport" hé?? Maar dat is er toch niet.... nee uw product chocoladcompleet is er niet staat er in de mail, maar die heb ik niet besteld, nee de greendetox is nog niet binnen. Maar we zijn verhuisd met ons warehouse van Nederland naar Polen en het is daar nog niet allemaal aangekomen.
Smoesje na smoesje maar geen producten. 1 maand later nog steeds niets.
Ik denk dat ik naar mijn geld kan fluiten, alles wel betaald maar niet mijn producten.

Ik heb sterk het gevoel dat er iets anders aan de hand is.

Ik waarschuw iedereen let goed op als je besteld, het is geen zekerheid dat je spullen binnen komen, maar betalen moeten we wel. (Waar ken ik dat van)

Ik ben diep teleur gesteld in dit bedrijf, zeker als je weet dat ik er jaren spullen bestel en nooit geen problemen heb gehad.

Daarom wees voorzichtig.

19. Juli 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb het product niet gehad

Ik heb het product niet gehad, dus ik kan geen review geven

Antwort von Nutrifoodz

Beste Gonnie, dankjewel voor je review heb je al contact opgenomen met support@nutrifoodz.nl zodat we je verder kunnen helpen? Team Nutrifoodz

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn eerste echte kennismaking met…

Mijn eerste echte kennismaking met Nutrifoodz begon niet bij de producten, maar bij hun nieuwsbrief. De manier waarop ze schrijven raakte me meteen: rustig, eerlijk, zonder druk. Ik voelde me gezien als lezer, niet als iemand die overtuigd moest worden.

Elke nieuwsbrief maakte me een beetje nieuwsgieriger, alsof er iemand aan de andere kant zat die gewoon met me meedacht. Dat gevoel gaf vertrouwen — genoeg om uiteindelijk te bestellen.

Nu gebruik ik de Red Juice net een week. Het is nog vroeg, maar het proces voelt goed. Misschien omdat de eerste stap al zo prettig was: een merk dat met aandacht communiceert, waardoor je vanzelf wilt ontdekken wat ze te bieden hebben.

11. August 2026

Beste San,

Wat ontzettend leuk om te lezen, bedankt voor je mooie review! 😊

We vinden het belangrijk om niet alleen over onze producten te vertellen, maar vooral om informatie te delen waar je echt iets aan hebt. Heel fijn om te horen dat dit bij jou ook zo is overgekomen en dat onze nieuwsbrieven je op een prettige manier nieuwsgierig hebben gemaakt.

Leuk dat je inmiddels bent begonnen met de Red Juice. We hopen natuurlijk dat het je ook op de langere termijn goed blijft bevallen!

Bedankt voor je vertrouwen in Nutrifoodz en veel plezier met het ontdekken van onze producten. 💚

Duidelijke website

Duidelijke website, overzichtelijk en snelle levering. Goede support als er met de bestelling iets fout gaat.

Beste Aad,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je onze website als duidelijk en overzichtelijk ervaart en dat je bestelling snel is geleverd.

Ook goed om te lezen dat onze klantenservice je naar tevredenheid heeft kunnen helpen. Daar doen we het voor!

Bedankt voor je vertrouwen in Nutrifoodz en graag tot een volgende keer!

Na 7 (!) dagen nog steeds niets geleverd

Eerder Nutrifoodz Recharge besteld via Bol.com en het is een geweldig product. Omdat Bol.com het niet meer aanbiedt, heb ik 3 zakken besteld via Nutrifoodz rechtstreeks.
Bestelling op Maandag 3 augustus gedaan metg belofte van levering binnen 1-2 dagen. Nog steeds niets ontvangen.
8 augustus via de chatbot HULP gevraagd. Ondanks belofte dat je binnen 48 uur wordt gecontacteerd, nog steeds geen contact.
Zonet opnieuw HULP gevraagd... nog steeds in afwachting.
Als ik de levering uiterlijk woensdag ontvang, gaat deze review naar 5 sterren, zoniet eis ik mijn geld terug en bestel ik er nooit meer, ondanks dat het een goed product is.
Ik ben benieuwd.

3. August 2026

Beste Arnold,

Jammer om te lezen dat je teleurgesteld bent over de levertijd van je bestelling.

We willen hierbij wel graag verduidelijken dat de ReCharge op het moment van jouw bestelling niet op voorraad was. Op onze webshop stond bij het product vermeld dat we de nieuwe voorraad rond half augustus verwachten. Je bestelling is daarom als nalevering geplaatst.

De vermelding over levering binnen 1-2 werkdagen geldt voor producten die op voorraad zijn en kan in dit geval helaas niet worden toegepast op de ReCharge.

Je bestelling staat uiteraard gewoon bij ons geregistreerd. Zodra de nieuwe voorraad binnen is, worden de openstaande bestellingen zo snel mogelijk verwerkt en ontvang je automatisch een verzendbevestiging met track & trace.

We begrijpen dat je de bestelling graag snel wilt ontvangen. Onze excuses als de informatie over de nalevering tijdens het bestellen niet voldoende is opgevallen. We doen ons best om de ReCharge zo snel mogelijk na binnenkomst te versturen.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ik ben al een hele tijd klant bij…

Ik ben al een hele tijd klant bij Nutrifoods en ben altijd erg enthousiast geweest over jullie producten. Ik raad jullie producten ook regelmatig aan bij vrienden, familie en op sociale media, omdat ik tot nu toe echt tevreden was.

Onlangs heb ik een protein shake besteld, maar die viel helaas erg tegen. Daarom heb ik contact opgenomen met de klantenservice. Ik kreeg als antwoord dat ik het pakket op eigen kosten, mét track & trace, moest terugsturen. De retourkosten bedragen ongeveer €20, wat ik echt niet redelijk vind voor een product waar ik niet tevreden over ben. Bovendien is het onzeker of ik dat bedrag uiteindelijk terugkrijg.

Wat mij vooral teleurstelt, is niet alleen het product, maar vooral de manier waarop de retourprocedure wordt afgehandeld. Als trouwe klant had ik meer begrip en een klantvriendelijkere oplossing verwacht. Zelfs veel buitenlandse webshops, waaronder Chinese webshops, bieden tegenwoordig gratis retourzendingen aan.

Ik blijf de kwaliteit van veel van jullie producten waarderen, maar door deze ervaring ben ik serieus gaan twijfelen of ik in de toekomst nog bij Nutrifoods zal bestellen. Ik hoop dat jullie het retourbeleid en de klantenservice op dit punt willen herbekijken, want dit past niet bij het positieve beeld dat ik jarenlang van jullie had.

Beste Zainab,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring zo uitgebreid met ons te delen. We vinden het erg jammer om te lezen dat je na jarenlang positieve ervaringen met Nutrifoodz nu teleurgesteld bent, zowel over de Protein als over de afhandeling van je retour.

We waarderen het enorm dat je al lange tijd klant bij ons bent en onze producten regelmatig aanbeveelt bij vrienden, familie en via sociale media.

We willen graag iets verduidelijken over de retourkosten. Zoals aangegeven in ons retourbeleid zijn de kosten voor het terugsturen van een product voor eigen rekening. We vragen daarbij om een verzendmethode met Track & Trace.

Een retourzending vanuit België hoeft echter zeker geen €20 te kosten. Je bent volledig vrij om zelf een vervoerder te kiezen. Zo zijn er bijvoorbeeld via Mondial Relay mogelijkheden rond de €7 en via PostNL vanaf ongeveer €11 voor een pakket met tracking. Het loont daarom om verschillende vervoerders te vergelijken voordat je het pakket verstuurt.

Ook hoef je je geen zorgen te maken dat je het aankoopbedrag mogelijk niet terugkrijgt. Zodra je ons per e-mail de Track & Trace-link of verzendbevestiging toestuurt, hebben wij bewijs dat het pakket retour is verzonden en verwerken wij de retour. Mocht het pakket vervolgens onverhoopt onderweg zoekraken en niet bij ons aankomen, dan ben je daar als klant niet de dupe van en krijg je het daarvoor in aanmerking komende aankoopbedrag gewoon terug.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ik heb al diverse mails gestuurd over…

Inmiddels reactie gekregen en het wordt opgestuurd, was altijd heel tevreden. Hopelijk nu ook weer.
Inmiddels 13 augustus nog steeds niets ontvangen

31. Juli 2026

Antwort von Nutrifoodz

Beste Patrica, wij hebben reeds geantwoord op diverse mails en zojuist op je nieuwste mail van 1 dag geleden. Wij hopen dat je de mail ontvangen hebt met informatie over je bestelling. Team Nutrifoodz

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ongevraagde emails gaan door en dat wil ik niet

Ik heb een poging gedaan om van de dagelijkse ongevraagde emails af te komen. Diverse keren via unsubscribe afgemeld maar het mailen gaat door. Een persoonlijke reactie gemaild om hiermee te stoppen. Geen effect, het mailen gaat door. Alles beland nu in mijn spambox en ik zal ook nooit iets gaan bestellen bij dit klant onvriendelijke bedrijf

31. Juli 2026

Beste,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Het spijt ons te horen dat je nog steeds e-mails van ons ontvangt, ondanks eerdere afmeldpogingen.

Dat is uiteraard niet de bedoeling. We kijken graag uit waardoor dit wordt veroorzaakt en lossen het zo snel mogelijk voor je op. Zou je contact met ons willen opnemen via onze klantenservice support@nutrifoodz.nl en daarbij het e-mailadres vermelden waarop je deze e-mails ontvangt? Dan kunnen we dit direct voor je controleren en ervoor zorgen dat je geen ongewenste berichten meer ontvangt.

Onze excuses voor het ongemak. We hopen dit snel voor je te kunnen oplossen.

Zeer slecht

Zeer slecht. Klantenservice volstrekt onbereikbaar.
Ik zit nu met aantal zakken Creatine opgescheept waar ik miets aan heb.
Nul sterren zou beter zijn.
Niet kopen bij dit bedrijf dus.

22. Juli 2026

Beste Trudi,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Jammer om te lezen dat je zo ontevreden bent.

We hebben je vraag direct na ontvangst beantwoord en uitgelegd dat de bestelling door jou tijdens het afrekenen is bevestigd. Daarnaast hebben we aangegeven dat de bestelling inmiddels is verzonden.

Mocht je de producten toch niet willen houden, dan kun je uiteraard gebruikmaken van onze 60 dagen retourgarantie. Zodra wij de retourzending hebben ontvangen, verwerken wij deze volgens onze retourvoorwaarden.

Mocht je nog vragen hebben of hulp nodig hebben bij het retourproces, dan staat onze klantenservice uiteraard voor je klaar.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Het bedrijf is volledig onbereikbaar…

Het bedrijf is volledig onbereikbaar voor vragen over de levering. Bij een bestelling krijg je geen of heel laat (1 week of meer) bericht over de levering. Op chatberichten wordt niet gereageerd. Waar ze wel goed in zijn in het spammen van je mailbox met hun produkten. Klanten service reageert niet en is onbereikbaar. Produkten zijn wel goed maar logistiek is een puinhoop

27. Juli 2026

Beste Jorrit,

Bedankt voor je review.

Jammer om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad.

We hebben dit direct onderzocht. We kunnen geen e-mail van je terugvinden en hebben ook de chatgeschiedenis nagekeken. Daar zien we dat er geen hulpverzoek bij onze klantenservice is aangemaakt. Normaal gesproken gebeurt dit wanneer in de chat 'HULP' wordt getypt en het e-mailadres wordt ingevuld. In jouw geval zien we wel dat de chat automatisch heeft aangegeven dat er iemand zou komen helpen, terwijl er geen verzoek bij onze klantenservice is binnengekomen. We nemen dit daarom op met onze technische afdeling om uit te zoeken hoe dit heeft kunnen gebeuren.

Daarnaast bevatte je bestelling een product dat tijdelijk niet op voorraad was. Op de productpagina stond vermeld dat dit product niet direct leverbaar was en wanneer de nieuwe voorraad werd verwacht. Tijdens Stefans verjaardagsactie hebben we ervoor gekozen deze producten toch beschikbaar te houden, zodat klanten ook voor deze producten gebruik konden maken van de actieprijs.

We begrijpen dat dit niet de ervaring is die je had verwacht en doen ons uiterste best om alle bestellingen zo snel mogelijk te verwerken zodra de nieuwe voorraad binnen is.

Met vitale groet,

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jammer dat ik bestelling doe en weer…

Jammer dat ik bestelling doe en weer niet geïnformeerd wordt over de verzending
Dit laten jullie niet weten op de site dat het op nalevering staat

9. Mai 2026

Antwort von Nutrifoodz

Beste Peter, dankjewel voor je review. Als het de omega 3 betreft dit staat vermeld op onze webshop maar bedankt voor je feedback. Team Nutrifoodz

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Door de advertentie vond ik een middel…

Door de advertentie vond ik een middel wat hulp zou bieden bij kramp in de benen. Ik koos het Nutrifoodz middel wat werkte tegen de vele kramp problemen die ik heb. Uiteindelijk kreeg ik een ander middel maar dat was geen probleem volgens Nutrifoodz ( stond al in de bevestigingsmail dat het mogelijk een andere verpakking had ) Niet gelezen, ja achteraf. Merk niets van verbetering en je wordt wel bedolven met emails van ene Stefan die z.g. de oprichter is met berichten over Nutrianen en vers aangeplante bomen. Complete onzin dus, Niet doen zonde van je geld.

27. April 2026

Antwort von Nutrifoodz

Beste Rob, wat jammer dat je dit zo ervaart. Je hebt waarschijnlijk een bestelling bij een Reseller van ons gedaan. Het beste is om contact met hun op te nemen voor hun retourgarantie.

Super snelle levering

Super snelle levering! De dag erop al binnen. Makkelijk te bestellen produkten en na 5 dagen merk ik dat het produkt begint te werken !

30. April 2026

Antwort von Nutrifoodz

Bedankt voor je review Mikel, fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Team Nutrifoodz

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Geen goede mogelijkheid voor directe…

Geen goede mogelijkheid voor directe communicatie gewoon erg slecht via een AI assistent bizar dat bedrijven daarvoor kiezen!
Gewoon erg slecht! Om op deze manier klanten laten zwemmen.

14. April 2026

Antwort von Nutrifoodz

Beste Kees, dankjewel voor je feedback. Wij hebben inderdaad op onze webshop een AI assistent maar zodra je HULP intyped en je mailadres opgeeft wordt je vraag doorgezet naar een medewerker. Deze optie wordt ook altijd vermeld door de AI assistent. Tevens hebben wij je op 21 & 28 april gemaild met een antwoord op je vraag. Hopende je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd wensen wij je een fijne dag. Team Nutrifoodz

Heerlijke smaak

Heerlijke smaak, makkelijk te mengen met je drinken of je pap, kwark of yoghurt ontbijt. Ik merkte direct al een humerus verbetering en nu al wat beter zicht en makkelijker dingen onthouden. Ook minder stress over kleine dingen.

28. April 2026

Antwort von Nutrifoodz

Beste Melanie, dankjewel voor je leuke review wij stellen dit zeer op prijs 😊 Team Nutrifoodz

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr