Mijn eerste echte kennismaking met Nutrifoodz begon niet bij de producten, maar bij hun nieuwsbrief. De manier waarop ze schrijven raakte me meteen: rustig, eerlijk, zonder druk. Ik voelde me gezi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Nutrifoods beanwoord werkelijk jouw mails, en aan de hand van wat je hen mededeeld, geven ze je suggesties van het product dat voor jouw het beste of meeste resultaat zou geven. Zo lijd ik persoo... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Opgelicht Op 2 augustus voor het eerst een bestelling geplaatst. Er was geen sprake van dat het product niet op voorraad zou zijn. Direct na het welkomstmailtje startte de eindeloze stroom... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik heb al diverse mails gestuurd over mijn bestelling, maar krijg geen reactie. Nu ruim een week later heb ik nog steeds niets ontvangen. Inmiddels reactie gekregen en het wordt opgestuurd, was alt... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Zorg goed voor jezelf met de beste vegan voeding in een handomdraai! Ontdek de krachtigste plantaardige ingrediënten voor een optimale mentale en fysieke gezondheid en draag bij aan het afkoelen van onze planeet. Nutrifoodz is de perfecte oplossing als je gewicht wilt verliezen, kostbare tijd en geld wilt besparen of jouw vleesconsumptie wilt verlagen en je gezondheid wilt verbeteren.
Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 89 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Ik heb het 2 maanden dagelijks geprobeerd bij het ontbijt en heb geen enkel effect. Geen gram afgevallen, nog steeds opgeblazen gevoel en zelfs lichtjes misselijk na het innemen.
Ik krijg steeds een verhoogde bloeddruk na drinken van Red Juice !! ???
Nutrifoodz is ontzettend duur. 1 zak kost wel 47,00 euro! Maar je kan niet eens 1 zak bestellen want je moet verplicht voor minimaal 60,00 een bestelling doen. Ik geloof dat nutrifoodz zijn zakken niet meer goed kwijt kan of dat de eigenaar is verleid voor het grote geld. De zakken zijn al zo duur en nu kan je gewoon niet 1 zak bestellen, maar moet je meer bestellen wat je niet wilt. Ik stop er mee. Bovendien vraag ik mij af of er heel veel spirulina in zit. Het spul is namelijk groen. En de groene spirulina is goedkoop in tabletten verkijgbaar. Eerst geloofde ik in het product, maar sinds het om geld gaat, kap ik met mijn bestellingen.

Antwort von Nutrifoodz
Ik bestelde Red Juice poeder bij Nutrifoodz. Het zou mijn geheugen verbeteren. Het bedrijf maakt reclame met de natuurlijke ingrediënten die het bevat. Mogelijk werkt het wel, maar het product smaakt zo chemisch
dat ik het niet naar binnen kreeg. Dit had ik wel vooraf willen weten, dan had ik het niet gekocht.

Antwort von Nutrifoodz
Vreselijk, als je eenmaal 1 mail gekregen hebt van Nutrifoodz, kom je er niet meer van af. Ik heb de mail als geblokkeerd aangemerkt, als ongewenst en me uitgeschreven van de nieuwsbrief. Niets helpt! Jeffrey Nutrifoodz, verwijder me AUB uit jullie klantenbestand, dit is stalking.

Antwort von Nutrifoodz
Het was geen goede ervaring. Ik bestelde een potje met omega 3 capsules 60 stuks. Er bleken er maar 54!! In te zitten.
Ze konden de 6 ontbrekende capsules niet opsturen….
Ik ben heel blij met de producten van Nutrifoodz.
Ik gebruik, de ketoshake, red, green, Gold, magnesium en de vetverbranders. Stuk voor stuk super producten, waarmee ik ondertussen 15 kg vet kwijtgeraakt ben.
Ook vind ik het heel fijn om mee te werken aan o.a het vergroenen van de aarde.
De mailtjes die ik krijg zijn altijd leuk. Leuke weetjes en recepten zijn altijd welkom.
Ook de promotie van producten vind ik leuk. Het is natuurlijk adverteren, maar logisch, iedere ondernemer wil z'n producten verkopen. De AH/Kruidvat ect doen dat ook. Je hebt immers zelf de keus om ze te openen/lezen. 😀
Nutrifoodz is telefonisch op maandag en woensdag tot 12uur te bereiken. Dit word duidelijk vermeld op de site.
De klantenservice is heel vriendelijk en altijd opzoek naar een mogelijkheid om de klant tevreden te houden. Ga zo door Nutrifoodz, ik vind jullie geweldig.

Antwort von Nutrifoodz
Ook ik ben heel tevreden, stopzetten van een product geen probleem, dit omdat ik de ketogene versie wilde proberen. Tja het sturen van mails, dat doet toch iedere winkelier of webshop. Wil je ze niet ontvangen, meld je je af. Ik krijg zeer snel antwoord op mijn mail, al met al heel tevreden.

Antwort von Nutrifoodz
Dit bedrijf blijft steeds ongevraagde mails sturen onder steeds een andere voornaam terwijl ik de mails steeds blokkeer. Zeer irritant

Antwort von Nutrifoodz
Ze hadden eerst proteïne pancakes, heel lekker, die verdwenen uit het assortiment! Nu is ook het heerlijke proteïne broodmix óók uit het assortiment verdwenen, hebben nu alleen nog maar shakes etc, vind ik echt zo jammer. Wat de reden daarvoor is krijg ik geen antwoord!

Antwort von Nutrifoodz
Eigenlijk geen ster waard. Proberen geld van je rekening af te schrijven terwijl er niets is ondertekend behalve 1 bestelling gedaan, die is keurig betaald. Inmiddels al contact gehad met bank en politie. Aangifte wordt gedaan. Zeer onbetrouwbare site niets kopen. Je wordt opgelicht. Klantenservice zou het in orde brengen is nog steeds niet gebeurd. Hou je rekening in de gaten.

Lang wachten , geen info
De bestelling kwam na 2 maanden
Levering niet in postpunt
Werd niet bij mij geleverd ( niet thuis) geen opvolging communicatie van levering , dag , ?
Mijn geluk dat een overbuur het in ontvangst nam .
Ik weet niet meer waar het goed voor is.
Agressieve overvloedige dagelijkse reclame voor nieuwe producten terwijl mijn bestelde levering niet aankwam,
Geen uitleg bij de verzonden producten
Ik raad niemand aan om via deze website iets te kopen .
Lijkt wel fraude...
Een bestelling geplaatst, deze netjes betaald. Uiteraard enorm veel reclame en aandringen van andere producten en aanbiedingen, zowel op de mail als meteen op de site...
Op de site gekeken wat het wat, drie extra, twee betalen, even doorklikken om te kijken hoe en wat, niets, heel raar.. Nergens mandje of betalen, niks...
Krijg ik opeens mails met dat ik een heel aantal bestellingen heb gedaan voor allerlei verschillende producten. Niet zo veel aandacht aan gegeven, want ik had immers toch niet betaald, dus zouden wel niet mijn kant opkomen.
Krijg ik opeens allerlei afschrijvingen op mijn rekening, blijkbaar vinden zij dat ze meteen gemachtigd zijn om alles van je rekening af te halen, absurd, asociaal en frauduleus!!!
Dat was ook nog te tackelen met storneringen. Zo gezegd zo gedaan. Nog niet te veel mee bezig geweest.. Tot vandaag..
Krijg ik een mail dat ik nog moet betalen voor producten (uit het stuk hierboven) omdat die met de eerst bestelling zouden zijn geleverd!! Hebben ze het in de eerdere bestelling er bij gestopt. Echt niet duidelijk! Nu dus nog meer gezeik en gemail, veel te lang bezig geweest met die lui! Ik stuur het iig terug en neem de kosten van het terugsturen met liefde op me.. Ze verdienen geen cent meer aan me!!
Mocht er iemand wat mee kunnen doen, of er een zaak van kunnen maken, dan ben ik meer dan bereid om dat samen te bespreken!!
Absurd en koop daar noooooooit meer iets!!!!
En ik zie net dat ze een score van 2,4 hier hebben, maar op site geven ze aan een 4,4 van de 5 (zonder te zeggen welke score welliswaar)...

Antwort von Nutrifoodz
Bedrijf is onbereikbaar. Gisteren aangemeld voor het Ketoplan voor 6 maanden. Al zoveel mails ontvangen dat ik er vanaf wil. Gebeld, gemaild en bericht gestuurd via whatsapp. Geen reactie. Ik denk dat ik naar mijn geld kan fluiten.
Inmiddels mijn geld teruggestort gekregen, zo ook de online aankopen welke waren afgeschreven zonder daar apart toestemming voor te hebben gegeven.
Ik vind het geen prettige werkwijze, niet klantvriendelijk.
Eerlijk is eerlijk, na me wat verdiept te hebben in hoe geld terug te krijgen hebben ze woord gehouden en de bedragen teruggestort.

Antwort von Nutrifoodz
Ik bestelde en betaalde een bestelling eiwitpoeder. Die werd niet geleverd, maar de DHL zei van wel (ik was in het ziekenhuis op dat moment). De klantenservice reageerde op een andere bestelling, maar uiteindelijk de situatie zeer goed opgelost.
De smaak en de kwaliteit van het eiwitpoeder is goed.

Antwort von Nutrifoodz
Niet kopen mensen!.Je koopt een product betaald dat en daarna krijg je aanbiedingen om nog een aantal producten te kopen. Zodra je ze gewoon aanklikt gaat het bedrag van je rekening zonder je toestemming of code in te moeten geven!

Antwort von Nutrifoodz
Ik wil mij uitschrijven voor de vele mails die ik ontvang en dat laten ze gewoon niet lukken!

Antwort von Nutrifoodz
Ze verleiden je in 3 minuten om nog meer te kopen. Dan incasseren ze gewoon zonder toestemming. Afdeling support antwoord gewoon niet. Exorbitante prijzen rekenen terwijl op de site iets anders staat. Niet meer kopen mensen. Ze communiceren niet. Kortom een brutale ballentent met belachelijke prijzen voor niet biologische producten. Ga zo door dan zijn jullie binnenkort weg.

Antwort von Nutrifoodz
Er is 66€ van mijn rekening en ik weet niet waarvoor! Graag terugstorten van het geld!

Antwort von Nutrifoodz
Je wordt niet goed geïnformeerd dat je een online programma koopt. Dit is niet iets wat ik wil. Wil alles op papier hebben. Leest veel makkelijker en hele tijd op de telefoon is ook niet echt gezond
Ik zou dan ook het geld terug willen hebben je hebt tenslotte 60 dagen geld terug garantie.
Wordt niet op mail gereageerd. Ja de recepten krijg je online dat wordt ook duidelijk aangegeven maar het voedingsplan dus niet. Voel mij echt in de maling genomen!

Antwort von Nutrifoodz
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.