Mijn eerste echte kennismaking met Nutrifoodz begon niet bij de producten, maar bij hun nieuwsbrief. De manier waarop ze schrijven raakte me meteen: rustig, eerlijk, zonder druk. Ik voelde me gezi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Nutrifoods beanwoord werkelijk jouw mails, en aan de hand van wat je hen mededeeld, geven ze je suggesties van het product dat voor jouw het beste of meeste resultaat zou geven. Zo lijd ik persoo... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Opgelicht Op 2 augustus voor het eerst een bestelling geplaatst. Er was geen sprake van dat het product niet op voorraad zou zijn. Direct na het welkomstmailtje startte de eindeloze stroom... Mehr ansehen
Ik heb al diverse mails gestuurd over mijn bestelling, maar krijg geen reactie. Nu ruim een week later heb ik nog steeds niets ontvangen. Inmiddels reactie gekregen en het wordt opgestuurd, was alt... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Zorg goed voor jezelf met de beste vegan voeding in een handomdraai! Ontdek de krachtigste plantaardige ingrediënten voor een optimale mentale en fysieke gezondheid en draag bij aan het afkoelen van onze planeet. Nutrifoodz is de perfecte oplossing als je gewicht wilt verliezen, kostbare tijd en geld wilt besparen of jouw vleesconsumptie wilt verlagen en je gezondheid wilt verbeteren.
Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 89 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Snelle bezorging overzichtelijke side

Antwort von Nutrifoodz
De omega3 van de algen helpen tegen allerlei aandoeningen vooral chronische ontstekingen, mijn dochter en ik zijn superblij ermee en kunnen niet zonder!

Antwort von Nutrifoodz
Ik gebruik al sinds enige tijd N-RedJuice- NaturalEnergy & Recharge-Electrolytes drink, en ervaar enorme verbeteringen op mijn algemene conditie (meer energie) en mijn incontinentie, die veel en veel minder is geworden, komt eigenlijk nog maar sporadisch voor.

Antwort von Nutrifoodz
Fijn bedrijf! Bestellen is makkelijk en er wordt snel en probleemloos geleverd. De producten ben ik ook nog aan t uitproberen. Maar ben voorzichtig optimistisch dat het resultaat er mag zijn. Daarnaast vind ik t fantastisch dat de wereld en t klimaat n stukje beter wordt dankzij dit bedrijf..

Antwort von Nutrifoodz
Ik ben heel tevreden met nutrifoodz. De levering is snel en correct. Een duidelijke uitleg voor het gebruik staat op de verpakking. Ik voel reeds na enkele dagen beterschap.

Antwort von Nutrifoodz
Was op tijd bezorgd, en ik hoop dat het mij goed helpt, ik ben 77 jaar , bedankt voor de fantastische uitleg.

Antwort von Nutrifoodz
En belangrijk, merk nu al verschil.

Antwort von Nutrifoodz
De service is top, de producten zijn schoon en goed. Ik raad het echt aan. Zelf gebruik ik verschillende producten zoals creatine, red juice, detox greens en complete meal, o ja voor het slapengaan gold❤️

Antwort von Nutrifoodz
Super van kwaliteit! Het product doet precies wat er wordt beloofd. Ben er heel blij mee en kan het zeker aanbevelen.

Antwort von Nutrifoodz
De bestellingen kwamen snel, de produkten smaken lekker, of ze helpen moet ik nog afwachten, ik slaap ondertussen wel beter....

Antwort von Nutrifoodz
Snelle levering en top kwaliteit.
Ik heb het idee dat het mij wel goed doet.
Smaak is ook prima.

Antwort von Nutrifoodz
Ik heb Nutrifoodz Green één dag geprobeerd.
Mijn eerste indruk: voor de prijs krijg je een erg klein zakje.
De smaak is gelukkig goed te doen, maar of het echt effect heeft valt nu nog niet te zeggen.

Antwort von Nutrifoodz
Ben net een weekje begonnen met de Greens Detox en de Harmony. Maar merk nu al dat ik wat meer energie heb en minder last van stemmingswisselingen. Ook heb ik de Recharge, de smaak is goed en zo blijf ik goed gehydrateerd.

Antwort von Nutrifoodz
Zeer tevreden, verwacht niet gelijk resultaten, maar ik heb nu echt het idee dat mijn darmen wat meer tot rust zijn gekomen. Ben 2 kilo afgevallen maar of dat hier door komt of er meer en serieuzer mee bezig weet ik niet. Maar het belangrijkste ik voel me goed.

Antwort von Nutrifoodz
Met talrijke vragen heb ik hen bestookt en telkens kreeg ik heel snel een eerlijk antwoord/advies.
Heel hun programma past in mijn holistische visie rond gezondheid.

Antwort von Nutrifoodz
Het helpt met het hongergevoel
Je denkt niet meer wat zal ik nog eens pakken om te eten
De pillen geven ookgeen nasmaak en ik ervaar geen enkele bijwerking

Antwort von Nutrifoodz
Goede levering van de spullen en snel.binnen 1- 2 dagen had ik mijn bestelling thuis

Antwort von Nutrifoodz
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.