Nutrifoodz Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn eerste echte kennismaking met Nutrifoodz begon niet bij de producten, maar bij hun nieuwsbrief. De manier waarop ze schrijven raakte me meteen: rustig, eerlijk, zonder druk. Ik voelde me gezi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nutrifoods beanwoord werkelijk jouw mails, en aan de hand van wat je hen mededeeld, geven ze je suggesties van het product dat voor jouw het beste of meeste resultaat zou geven. Zo lijd ik persoo... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Opgelicht Op 2 augustus voor het eerst een bestelling geplaatst. Er was geen sprake van dat het product niet op voorraad zou zijn. Direct na het welkomstmailtje startte de eindeloze stroom... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ik heb al diverse mails gestuurd over mijn bestelling, maar krijg geen reactie. Nu ruim een week later heb ik nog steeds niets ontvangen. Inmiddels reactie gekregen en het wordt opgestuurd, was alt... Mehr ansehen

1. Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte

Vom Unternehmen geschrieben

Zorg goed voor jezelf met de beste vegan voeding in een handomdraai! Ontdek de krachtigste plantaardige ingrediënten voor een optimale mentale en fysieke gezondheid en draag bij aan het afkoelen van onze planeet. Nutrifoodz is de perfecte oplossing als je gewicht wilt verliezen, kostbare tijd en geld wilt besparen of jouw vleesconsumptie wilt verlagen en je gezondheid wilt verbeteren.

Akzeptabel

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 89 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

84 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Kwaliteits producten...we nemen…

Kwaliteits producten...we nemen verschillende supplementen waar we Heel tevreden van zijn.

1. März 2026

Antwort von Nutrifoodz

Dankjewel Jo voor je review, wij zijn blij te horen dat je heel tevreden bent. Team Nutrifoodz

Correcte service

Correcte service, volledige info,kwaliteitsprodukten

21. Februar 2026

Antwort von Nutrifoodz

Beste Karin, dankjewel voor je fijne review. We zijn blij te horen dat je zo tevreden bent. Team Nutrifoodz

Liefde voor dieren

Liefde voor dieren, de natuur en onze aarde maakt dat ik al jaren gelukkig en gezond VEGAN ga ook dank zij NUTRIFOODZ!

16. Februar 2026

Antwort von Nutrifoodz

Bedankt Marry voor je leuke review, wij stellen dit erg op prijs. Team Nutrifoodz

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Na een allergische reactie op…

Na een allergische reactie op cholesterol support wordt je van hot naar her gestuurd om het product te retourneren vervolgens ben je nog geen stap verder. Zelfs mijn ordernummer werkt ineens niet meer als dit via je account invult . Gegevens onbekend. Chatten werkt net zo min. Iedere keer betuigen ze hun spijt en je bent nog geen stap verder. Bel je ze op en zijn ze deze dag gesloten. Waardeloze site.

10. Februar 2026

Antwort von Nutrifoodz

Beste Koster, dankjewel voor je review. Wat jammer dat je dit ervaart. Zoals uitgelegd in de mail heb je niet bij Nutrifoodz een bestelling geplaatst maar bij een Reseller van ons. Mijn collega heeft reeds een mail gezonden naar je met de juiste informatie aangezien de Reseller een 60dagen niet goed geld terug garantie heeft ook op geopende producten. Team Nutrifoodz

Nutteloos !

Ik heb bij ontvangst onmiddelijk de instructies gevolgd . Na een week geen enkel effect ... ik ben dan maar bij de huisarts geweest en die zei onmiddellijk weg met die brol , allemaal beloftes maar niks is juist ... drink sinaasappelsap en het effect is hetzelfde 😢dus duur spul voor niks ... ik kan het niet terugsturen want het is gebruikt ... dus koop het niet !!
Ik kreeg antwoord van Nutrifoodz dat ik retourlabel kan afdrukken en produkt terug kan sturen ... ik volg instrukties en geef bestelnummer C0000C66KX op en antwoord is : bestelling niet te vinden , ga naar live chat en antwoord daar : we kunnen u niet helpen haha ha ... bedriegers !

10. Februar 2026

Antwort von Nutrifoodz

Beste Micheline, dankjewel voor je bericht, wat jammer dat je dit ervaart. Zoals vermeld op onze webshop hebben wij een niet goed geld terug garantie van 60 dagen ook op geopende producten, je kan een mail sturen naar support@nutrifoodz.nl of je retourlabel aanmaken via onze webshop https://shop.nutrifoodz.nl/pages/veelgestelde-vragen onder het kopje retouren. Team Nutrifoodz

UPDATE: Beste Micheline, dankjewel voor je bericht maar dit is geen klantnummer van ons deze beginnen met NUT00017..... of NUT32...

UPDATE: Beste Micheline, wij zijn erachter dat je niet bij ons direct besteld hebt maar via bol.com dus het klantnummer is van bol.com zodra je dus een bestelling wilt retourneren is het de bedoeling dit via de instrcutie van bol.com te doen. Dit is wat ik online voor je gevonden hebt https://www.bol.com/nl/nl/klantenservice/sb/5644784165191680/retourneren-annuleren

Wees gewaarschuwd …

Bestelling ontvangen en direct dezelfde dag nog de gehele bestelling per aangetekende post (voor eigen kosten) retour gestuurd naar het adres in Bussum. Hiervoor is getekend. Geen enkele reactie op diverse mails en geld wordt ook niet teruggestort.
Nav deze recensie kreeg ik eindelijk een respons. Bestelling verloopt via reseller, dat is voor de klant niet duidelijk en heel verwarrend. Inmiddels is het geld teruggestort, er werd wel een bedrag ingehouden terwijl ik zelf voor porto heb betaald. Maar ik ben er klaar mee. Al met al beetje vaag allemaal.

15. Januar 2026

Antwort von Nutrifoodz

Beste Nicole, dankjewel voor je bericht wat jammer dat je dit ervaart. Na ontvangst retour verwerken wij binnen 1 week de terugbetaling. Tevens ontvang je van ons binnen 48 uur tijdens werkdagen een reactie. Wij zijn bereikbaar via dit mailadres support@nutrifoodz.nl

Kan je aangeven wat je bestelnummer is zodat wij je verder kunnen helpen? Team Nutrifoodz

Nieuwe update: Ik zie geen mail binnen komen met de naam Nicole. Gelieve hier het bestelnummer vermelden zodat ik je naar aanleiding hiervan kan contacten. Alvast bedankt.

Dankjewel voor het doorgeven van je bestelnummer, wij hebben inmiddels emailcontact gehad en alles is opgelost.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Retourbeleid is slecht

Omdat het een ander product was, dan ik verwachtte, heb ik het product teruggestuurd. Echter om het geld geretourneerd te krijgen, moest ik heel veel doen. Eerst werd gezegd dat mijn bestelling onbekend was bij nutrigoodz. Werd doorgestuurd naar een ander onderdeel, daar was mijn bestelling ook onbekend. Werd ineens gevonden, nadat ik allerlei bewijsstukken had aangeleverd. Nadat beloofd was het geld terug te storten, moest ik hen er nogmaals aan herinneren . Echt teleurstellend!

8. Dezember 2025

Antwort von Nutrifoodz

Beste Eve, dankjewel voor je review. Jammer dat je dit zo ervaart en een review schrijft bij Nutrifoodz terwijl je bij ons geen product hebt gekocht. Je hebt waarschijnlijk een bestelling geplaatst bij een Reseller van ons. Wij zouden het op prijs stellen als je deze onterechte review aanpast. Hartelijk dank Team Nutrifoodz

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Het product Recharge doet bij mij niet…

Het product Recharge doet bij mij niet wat beloofd ik moet nog veel vaker naar het toilet in plaats van minder.
Dit heb ik ook per E-mail doorgegeven en gevraagd hoe ik het kon retourneren. Omdat ik in Spanje woon kan ik niets met PostNL retourneren. Taal nog teken gehad van Nutrifoodz. Ik zal hier dan ook niets meer bestellen.

15. Dezember 2025

Antwort von Nutrifoodz

Jammer om te horen dat Recharge voor jou niet het gewenste effect had. Omdat de review anoniem is geplaatst, kunnen wij niet achterhalen om welke bestelling of e-mail het gaat. Wij reageren binnen 48 uur tijdnes werkdagen via e-mail. Neem gerust opnieuw contact met ons op via support@nutrifoodz.nl , dan kijken we graag met je mee naar een passende oplossing. Team Nutrifoodz

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Het is echt ongelofelijk hoe slecht de…

Het is echt ongelofelijk hoe slecht de communicatie is, ik ben al 2 weken bezig te achterhalen waarom mijn retourbedrag nog niet teruggestort is. Op mails word niet gereageerd, alle informatie gestuurd die gevraagd word aangeleverd. Maar actie om de klant te benaderen dat gebeurt niet.
Slechte zaak

2. Dezember 2025

Antwort von Nutrifoodz

Beste Klant zonder naam, wat jammer dat je dit ervaart. Kan je aangeven om welk bestelnummer het gaat zodat wij je verder kunnen helpen?

Waarschijnlijk hebben wij geen mail van je mogen ontvangen aangezien je binnen 48 uur tijdens werkdagen van ons een reactie ontvangt. Ons mailadres is support@nutrifoodz.nl

Ik hoor graag van je, Team Nutrifoodz

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De producten zijn goed oplosbaar en…

De producten zijn goed oplosbaar en beloven veel goeds. Ik zal het nog wat langer moeten innemen om er al veel over te kunnen schrijven. Ik vind de e-mails wel erg lang en zou graag ook beknoptere uitleg willen ontvangen.
Een goed en compleet overzicht van waarvoor het product ontworpen is.
Waaruit het bestaat en wat de te verwachten resultaat kan zijn.
Zou dit mogelijk zijn?

20. November 2025

Antwort von Nutrifoodz

Super om te horen dat de producten goed oplosbaar zijn en veelbelovend voelen. We sturen inderdaad informatieve emails omdat veel klanten dat juist prettig vinden, maar we geven jouw feedback door aan de desbetreffende collega. Team Nutrifoodz

Top goede producten

15. November 2025

Antwort von Nutrifoodz

Leuk om te lezen dat je tevreden bent Edi, dankjewel voor je review Team Nutrifoodz

Veel nfo over product

Kon bij de bestelde shake heel veel info vooraf vinden. Bv over de ingrediënten Bestellen was simpel en snel bezorgd

De smaak vanille is niet te zoet en ook niet zanderig . Goede aankoop

30. Oktober 2025

Antwort von Nutrifoodz

Dankjewel voor je review Ina, blij om te lezen dat je zo tevreden bent of de info, smaak en bezorging. Team Nutrifoodz

Mooie producten

Mooie producten, snelle levering. Geven reactie als je ze benaderd. Ben net begonnen met creatine, ik heb het idee dat het al wat werkt.

2. November 2025

Antwort von Nutrifoodz

Leuk om te lezen dat je tevreden bent Ineke, dankjewel voor je review. Team Nutrifoodz

Goed product

Goed product, netjes en op tijd geleverd.

20. Oktober 2025

Antwort von Nutrifoodz

Blij dat je je bestelling in goede orde hebt ontvangen. Team Nutrifoodz

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Magnesiumpillen hielpen voor mij niet.

Ik nam voorheen magnesium van Leefvitaal. Die hielpen, de rusteloze benen verdwenen, alsook de spierpijnen bij opstaan van stoel en bij liggen s nachts. Ik kocht toen de magnesium van nutrifoodz omdat ik dacht die zijn denk ik qua ingredienten gezonder. Alleen na een paar weken kwamen geleidelijk aan de spierpijnen en rusteloze benen terug. En een andere nare bijwerking: ernstige obstipatie! Dat was geen pretje.
Helaas had ik 6 van die potten gekocht omdat het voordelig was. (Totaaal 102€) Ik heb er dus nog 5 over, ik gebruik nu de Leefvitaalpillen weer en ga weer een stuk beter naar toilet en de spierpijnen en rusteloze benen zijn geleidelijk aan weer aan het verdwijnen.
(Ik had de pillen een week of 5 gebruikt.)

12. Oktober 2025

Antwort von Nutrifoodz

Beste Trea, wat vervelend dat je dit ervaart. Overal vermelden wij dat je een niet goed geld terug garantie hebt van 60 dagen. Je kan hiervoor mailen naar support@nutrifoodz.nl. Team Nutrifoodz

Vlot en serieus

Vlot en serieus. En vooral beleefde reacties met leuke verrassing.

22. Oktober 2025

Dankjewel voor je review Edith, Team Nutrifoodz

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr