Jeg kan varmt anbefale NordicMama. Deres pumper er god, effektiv og bekvemt. Den gør hele processen nemt og enkelt. Jeg løb dog i nogle udfordringer med produktet efter lidt tid. Jeg tog kontakt... Mehr ansehen
Jeg bestilt to pakker brystpumper, som fungere rigtig godt! Virkelig nem og behagelig at bruge. Nem at vaske, steriliser og samle. Der medfølger målekort, der gør det nemt at måle hvilken størrelse t... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
For en som brugte sindssygt lang tid på at bare at beslutte mig for en slags brystpumpe så er jeg glad for at jeg prøvede en anden før jeg prøvede denne her, fordi det får virkelig en til at værdsætte... Mehr ansehen
Har i dag fået min Brystpumpe hjem og den ser rigtig fin ud, dog ikke prøvet endnu. Men det jeg syntes der allerede nu er lidt træls. Det er at selvom du betaler over 1000 kr for en bryst pumpe, så sk... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
NordicMama er et brand skabt af forældre til forældre. Vi har en vision om, at gøre hverdagen nemmere for forældre med små børn. Vi har udviklet NordicFlow Mini brystpumpen, som er designet til at være nem, komfortabel og effektiv samtidig med du har frie hænder til at gøre andet end bare at pumpe. Vi håber du vil hoppe med på vores rejse🌸 Vi tilbyder 14dages fuld tilfredshedsgaranti🌸🌸
Brandholms Alle 9C, 1.th, 2610, Rødovre, Dänemark
- +4522422112
- info@nordicmama.dk
- nordicmama.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Fuldstændig genial brystpumpe
Fuldstændig genial brystpumpe. Det er så dejligt at kunne ordne praktiske ting imens man pumper. Jeg har været meget glad for mit køb. Den er nem at gøre ren og samle igen og den holder strøm i lang tid. Derudover sidder den rigtig godt i en amme-bh.

Antwort von NordicMama
Nordicmamas brystpumpe har virkelig…
Nordicmamas brystpumpe har virkelig gjort min hverdag nemmere!
Den er SÅ nem at bruge og det er virkelig rart, at jeg kan foretage mig ting, imens pumpen gør arbejdet. Jeg har brugt den i nærmest alle tænklige barsels-hverdags-situationer, hvor jeg har haft brug for frie hænder. Min mand skal snart på barsel og jeg vil fortsat gerne pumpe ud, selvom jeg skal tilbage på arbejde. Den larmer virkelig ikke særlig meget, så jeg kan sagtens bruge den uden at blive forstyrret. Er virkelig glad for at vi købte pumpen, da det giver mig mulighed for, stadig at give mit barn min modersmælk, selvom min barsel slutter. ❤️👏🏼
Klart klart klart pengene værd 👌🏼

Kæmpe anbefaling
Jeg kan kun anbefale pumpen fra NordicMama. Den er super nem at bruge, sidder rigtig godt og gør slet ikke ondt (!). Som mor til to er den guld værd - fordi jeg både kan pumpe ud og have hænderne fri til leg, madlavning, tøjvask (og alt det andet en mor nu laver) samtidig.
Derudover er den nem at rengøre og jeg købte de smarteste poser med til opbevaring af mælken 👌🏻
Super godt og gennemført produkt.

Mega god pumpe!
Mega god pumpe!
Den passer perfekt ind i en travl hverdag, hvor udpumpning ikke må tage for meget af ens tid.
Pumpen sættes bare i bh-en.
Jeg har brugt den under madlavning, på vej hjem i bilen, mens jeg har ammet, og mens jeg har siddet og leget min store dreng.
Den kan varmt anbefales!

Antwort von NordicMama
Hurtig levering! jeg bestilte den til min veninde, som for nyligt er blevet mor. Hun har været super glad for den, og anbefaler den varmt!

Antwort von NordicMama
god service og hurtig levering.
god service og hurtig levering.
købte denne som gave til et vennepar, som ønskede sig en pumpe og Nordicmama.dk gav god rådgivning og hurtigt service.
De er i hvert fald glade for den, så kan varmt anbefale at købe hos Nordicmama.dk

Antwort von NordicMama
En virkelig nem og effektiv pumpe
En virkelig nem og effektiv pumpe. Så fedt at man kan lave andre ting mens man pumper, så man kan nå alle dagens gøremål og får mere tid til sin baby 😍

Antwort von NordicMama
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.