Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan varmt anbefale NordicMama. Deres pumper er god, effektiv og bekvemt. Den gør hele processen nemt og enkelt. Jeg løb dog i nogle udfordringer med produktet efter lidt tid. Jeg tog kontakt... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilt to pakker brystpumper, som fungere rigtig godt! Virkelig nem og behagelig at bruge. Nem at vaske, steriliser og samle. Der medfølger målekort, der gør det nemt at måle hvilken størrelse t... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

For en som brugte sindssygt lang tid på at bare at beslutte mig for en slags brystpumpe så er jeg glad for at jeg prøvede en anden før jeg prøvede denne her, fordi det får virkelig en til at værdsætte... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Har i dag fået min Brystpumpe hjem og den ser rigtig fin ud, dog ikke prøvet endnu. Men det jeg syntes der allerede nu er lidt træls. Det er at selvom du betaler over 1000 kr for en bryst pumpe, så sk... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Babyausstattungsgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

NordicMama er et brand skabt af forældre til forældre. Vi har en vision om, at gøre hverdagen nemmere for forældre med små børn. Vi har udviklet NordicFlow Mini brystpumpen, som er designet til at være nem, komfortabel og effektiv samtidig med du har frie hænder til at gøre andet end bare at pumpe. Vi håber du vil hoppe med på vores rejse🌸 Vi tilbyder 14dages fuld tilfredshedsgaranti🌸🌸

4,6

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Superb kundeservice og levering

Superb kundeservice og lynhurtig levering 👌🏻 Havde behov for hjælp, og Christian leverede uovertruffen kundeservice.
Kundevenlig og overskuelig hjemmeside, lækrer produkter.

Selvom jeg ikke lykkedes med at bruge brystpumperne optimalt, giver jeg NordicMama min varmeste anbefaling 👌🏻

6. Januar 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Den pumper godt, dårligt batteri og larmer

Den pumper godt, men den har dårligt batteri og larmer virkelig meget.

6. Januar 2025

Hej Nanna,

Tusind tak for din anmeldelse!🌸

Vi er rigtig glade for og høre, du syntes den pumper godt, det er jo det vigtigste.

Det er en elektronisk brystpumpe, som vil afgive lidt lyd. Men den burde ikke larme super meget.

Kan jeg få dig til og skrive til mig på mail: info@nordicmama.dk så vi kan løse det med lyden samt det dårlige batteri.
Det kunne godt tyde på, at der er sket en fejl med dit produkt, som vi selvfølgelig gerne vil løse hurtigst muligt🌸.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fantastisk pumpe

Selve pumpen er fantastisk, men ville være dejligt, hvis den ikke larmede så meget.

2. Januar 2025

Hej Sara,

Tusind tak for din anmeldelse🌸!

Vi er rigtig glade for, at høre du er glad for vores brystpumpe, men er selvfølgelig kede af du syntes den larmer.

Det er en elektronisk brystpumpe, og vil afgive lidt lyd, men hvis du syntes den larmer for meget er du meget velkommen til og sende os en video på info@nordicmama.dk da der måske er en fejl på pumpen, som vi kan løse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den håndfri elektroniske brystpumpe er…

Den håndfri elektroniske brystpumpe er simpelthen genial!
Ved første barn havde jeg et stort behov for at pumpe, og der var jeg lænket til stolen, hver gang jeg skulle pumpe ud, så det tog en evighed og var mentalt drænende.
Nu kan jeg pumpe når jeg vil, uanset om jeg sidder og slapper af, spiser mad eller leger med den ældste. Pumpning er pludselig blevet en frihed for mig :-)

11. November 2024

Hurtig og god service

Hurtig og god service.
Modtog en brystpumpe hvor maskinen ikke virkede optimalt.
Fik hurtigt tilsendt en ny uden problem.

29. November 2024

Great

Great, fast and friendly customer service. Really fast delivery. I had a good experience.

5. November 2024

Game changer!

Brystpumpen her er godt nok en game changer. Skønt at have frie hænder, mens man pumper. Det gør hverdagen alene med baby meget nemmere. Levering var hurtig, og produktet er nemt at samle og skille ad.

1. November 2024

Kæmpe anbefaling!

Faktisk hurtig service. Nemt produkt at bruge, nemt at samle og rengøre. Kæmpe anbefaling!

28. Oktober 2024

Hej Natasha,

Tusind tak for din flotte anmeldelse🌸!
Vi er virkelig glade for at høre du er glad for vores NordicFlow🌸

Mange tak for anbefalingen🌸

Hav en dejlig dag🌞

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg købte 2 brystpumper på tilbud hos…

Jeg købte 2 brystpumper på tilbud hos NordicMama. Det er de bedste brystpumper jeg nogensinde har haft, gør det hele meget nemmere og mindre tidskrævende.

16. Oktober 2024

Hej Sofie,

Tusind tak for din flotte anmeldelse🌸.
Vi er vildt glade for, at høre du syntes vores brystpumper er de bedste du har prøvet.
Tusind tak for de 5 stjerner og tiden til at skrive en anmeldelse🌸.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig glad for mit bundle fra NordicMama

Jeg købte et Bundle hos NordicMama med brystpumpe, mælkeposer & en ekstra mælkebeholder. Jeg har virkelig været mega glad for brystpumpen. Den er virkelig god, og mælkeposerne er geniale! De fylder ikke så meget i fryseren og jeg løber ikke tør for flasker.

9. Oktober 2024

Hej Emma,

Tusind tak for din anmeldelse!🌸
Vi er virkelig glade for, at høre du er glad for dit Bundle og finder alle produkterne brugbare🌸.

Igen tak for din anmeldelse🌸

Hav en rigtig dejlig dag🌞

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super kompetent kunderådgivning og godt produkt!

Jeg kontaktede kundeservice med nogle spørgsmål, og fik lynhurtigt hjælp. De var super søde og kompetente.
Derudover er jeg bare MEGA glad for min brystpumpe, det har gjort en verden til forskel!
Så kan ikke give andet end 5 stjerner :)

6. Oktober 2024

Hej Patricia,

Tusind tak for din flotte anmeldelse🌸.
Vi er rigtig glade for at høre, du har fået kompetent rådgivning igennem vores kunderservice🌸.
Og fantastisk du er glad for vores NordicFlow. Tusind tak for de 5 stjerner.

Kanon god kundeservice

Kanon god kundeservice! Og hurtig modtagelse af pakke!👍🏼

17. Oktober 2024

Hej Kunde,

Tusind tak for din flotte anmeldelse🌸.
Vi er rigtig glade for, at du modtog pakken hurtigt, og har været tilfreds med vores kundeservice🌸.

Hav en rigtig dejlig dag!🌞.

Fantastisk pumpe

Fantastisk pumpe, super nem at bruge og rengøre - det eneste jeg fortryder er at jeg ventede til min baby var 6 mdr. blot fordi jeg “allerede havde en håndpumpe, der fungerede fint”. Men det er jo en verden til forskel at kunne lave noget imens man pumper! Derudover gik alt som smurt med bestilling samt levering, så kan kun give 5 stjerner her fra.

20. September 2024

Hej Maja,

Tusind tak for din flotte anmeldelse🌸.
Det er virkelig dejligt og høre du er glad for vores brystpumpe, og den har hjulpet dig til at kunne lave noget imens du pumper🌸.
Glad for alt kørte som smurt, Tusind tak for de 5 stjerner!⭐

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedste service vi har oplevet

Vi har haft den bedste oplevelse og service af Christian som var så sød og komme hjem til os og hjælpe os med den bryst pumpe vi havde købt som drillede og vi kunne ikke rigtig få den til at fungere. Så han ombyttede den og vejledte os i hvordan vi skulle bruge den. Og siden har den bare fungere så godt og vi er meget glade for den :-) den gør vores hverdag meget nemmere.

11. Oktober 2024

Hej Kristoffer,

Tusind tak for din flotte anmeldelse af vores service samt produkt🌸.

Jeg er meget glad for, at jeg kunne hjælpe jer hurtigt med jeres problem, så i kunne komme videre med pumpningen🌸.

Tusind tak🌸

Stor anbefaling!

Jeg er så glad for min brystpumpe fra NordicMama!
Jeg kan kun give mine største anbefalinger til dette produkt.
Den er effektiv, nem at bruge og vigtigst af alt har den givet mig lidt mere frihed i denne travle periode, hvor der sker så meget nyt :)

22. September 2024

Hej Marie E,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!🌸

Vi er så glade for, at du er tilfreds med vores NordicFlow Brystpumpe. Vi er meget glade for, at du har fået lidt mere frihed, i denne nye og spændende tid🌸
Tusind tak for din anbefaling, det er vi meget glade for!🌸

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk produkt og hurtig hjælp at…

Fantastisk produkt og hurtig hjælp at hente fra det søde personale. Kan klart anbefales! Det er så nemt at have med på tur.

23. September 2024

Hej Mvl,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!🌸

Vi er rigtig glade for du syntes vores NordicFlow er et fantastisk produkt, samt har fundet vores hjælp brugbar🌸.

Tusind tak for anbefalingen🌸

Hav en dejlig dag!🌞

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Et fantastisk produkt og service

Et fantastisk produkt de har! Derudover er deres service i topklasse. Jeg oplevede at en del på min brystpumpe gik i stykker og skrev til kundeservice, om man kunne købe den del. Jeg fik hurtigt svar, hjælp og pakken sendt afsted med det samme. Så jeg kan virkelig kun give mine største anbefalinger herfra! :)

8. Oktober 2024

Hej Nanna,

Tusind tak for din flotte anmeldelse🌸.

Vi er virkelig glade for du er glad for vores NordicFlow og tilfreds med vores kundeservice, og vi fik løst dit problem hurtigt🥳.

Tusind tak for din anbefaling🙏.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

NordicMamas brystpumpe har reddet min…

NordicMamas brystpumpe har reddet min mælkeproduktion! :)
Den er virkelig effektiv og har gjort så det ikke føles som en sur pligt og sidde fast i sofaen for at pumpe.
Den har helt klart gjort min hverdag lettere. Kan klart anbefales til alle der leder efter en let, diskret og effektiv brystpumpe :)

14. September 2024

Hej Karen,

Tusind tak for din flotte anmeldelse🌸.

Hvor er vi glade for, at have været med til at redde din mælkeproduktion, samt fjernet den "sure pligt" som pumpning kan være!🌸

Tak for anbefalingen🙏

Hav en rigtig dejlig aften🌙.

Christian / NordicMama🌸

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr