NordicMama Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan varmt anbefale NordicMama. Deres pumper er god, effektiv og bekvemt. Den gør hele processen nemt og enkelt. Jeg løb dog i nogle udfordringer med produktet efter lidt tid. Jeg tog kontakt... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

For en som brugte sindssygt lang tid på at bare at beslutte mig for en slags brystpumpe så er jeg glad for at jeg prøvede en anden før jeg prøvede denne her, fordi det får virkelig en til at værdsætte... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Unternehmen hat geantwortet

1. Babyausstattungsgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

NordicMama er et brand skabt af forældre til forældre. Vi har en vision om, at gøre hverdagen nemmere for forældre med små børn. Vi har udviklet NordicFlow Mini brystpumpen, som er designet til at være nem, komfortabel og effektiv samtidig med du har frie hænder til at gøre andet end bare at pumpe. Vi håber du vil hoppe med på vores rejse🌸 Vi tilbyder 14dages fuld tilfredshedsgaranti🌸🌸

Hervorragend

Alle Bewertungen

7 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den bedste brystpumpe jeg nogensinde…

Den bedste brystpumpe jeg nogensinde har prøvet!
Brystpumpen fra NordicMama har givet mere tid til mig selv & det huslige.
Har prøvet flere forskellige brystpumper, men må sige NordicFlow har gjort det hele nemmere. Jeg er så tilfreds og kan klart anbefale den til andre!
Derudover var leveringen også rigtig hurtig.
Alt i alt en kanon oplevelse!
Tak :)

9. September 2024

Hej Anni,

Tusind tak for din flotte anmeldelse🌸.
Hvor er det fantastisk at høre. Vores brystpumpe har virket for dig præcis som vores idé var med NordicFlow🥳.

Det er os der takker Anni🌸.

Hav en rigtig dejlig aften!🌙

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og suveræn service!!

Hurtig levering og suveræn service!!

5. September 2024

Hej Filippo,

Tusind tak for din anmeldelse🌸

Det er vi rigtig glade for, at høre🌸.

Hav en dejlig dag🌞.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Rigtig fin pumpe 👍🏼

1. August 2024

Hej Karina,

Tusind tak for din anmeldelse🌸
Vi er rigtig glade for, at du er glad for din NordicFlow🌸

Tak, og hav en rigtig dejlig aften🌞

God kundeservice og FANTASTISK pumpe

God kundeservice og RIGTIG god og nem pumpe! Kan viiiirkelig anbefales😍

24. Juli 2024

Hej Nikita,

Tusind tak for din anmeldelse🌸
Det er virkelig dejligt, at høre du er glad for din NordicFlow samt tilfreds med vores kundeservice🌸

Tak, og hav en rigtig dejlig aften🌸

Dobbelt brystpumpe

Jeg købte en dobbelt brystpumpe fra Nordicmama til at få min mælkeproduktion op i starten efter fødselen. Rigtig godt produkt. Jeg er meget tilfreds. Det er dejligt den er så lille og let at have med.

24. Juni 2024

Hej Kathrine,

Tusind tak for din anmeldelse🌸
Vi er rigtig glade for, at høre du er glade for vores NordicFlows, og de har hjulpet dig til at booste din mælkeproduktion🌸

Hav en rigtig dejlig aften🌸

Suuuper product

Suuuper product! Amazing! Thank you 😀

18. Juli 2024

Hi Ewelina,

Thank you so much for your review🌸
We are really happy to hear you like our NordicFlow Breastpump.
Thank you for trusting us🌸

Best Regards

Nem at bruge

Hurtig levering, nem at bruge og så kan den være i bh'en uden andre nemt kan de den, og man kan lave andre ting imens.

18. Juni 2024

Hej Sofie,

Vi er rigtig glade for, at høre du er glad for din NordicFlow🌸
Det er dejligt, at høre vores idé med brystpumpen er lykkedes, nemlig at den skal være nem og bruge samt diskret🌸

Hav en dejlig weekend🌞

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fremragende kundeservice og kvalitetsprodukt fra NordicMama

Jeg vil gerne dele min fantastiske oplevelse med NordicMama og deres brystpumpe. Fra start til slut har deres service været intet mindre end enestående.

Kundeoplevelse: Først og fremmest vil jeg fremhæve den utrolige kundeservice, som NordicMama tilbyder. Da jeg kontaktede dem om mine udfordringer med at pumpe ud og amme, blev jeg mødt med empati og forståelse. Deres team var yderst hjælpsomme og tilbød flere løsninger for at sikre, at jeg følte mig støttet og tilfreds.

Produktkvalitet: Brystpumpen fra NordicMama er af høj kvalitet og meget brugervenlig. Designet er ergonomisk og behageligt, hvilket gør oplevelsen så behagelig som muligt. Selvom jeg desværre ikke kunne fortsætte med at bruge pumpen på grund af personlige ammeproblemer, kunne jeg tydeligt mærke, at produktet var effektivt og veludviklet.

Returproces: Noget, der virkelig gjorde en forskel for mig, var NordicMamas imødekommenhed, da jeg besluttede at returnere pumpen. Processen var utrolig enkel og problemfri. Det er sjældent, at man oplever en virksomhed, der så villigt accepterer returneringer uden besvær. Dette viser virkelig, hvor meget de sætter kundetilfredshed i højsædet.

Jeg kan varmt anbefale NordicMama til alle, der leder efter kvalitetsprodukter og enestående kundeservice. Deres dedikation til kundernes behov og tilfredshed er virkelig bemærkelsesværdig.

16. Juli 2024

Hej Israa,

Tusind tak for din flotte og gennemførte anmeldelse🌸

Vi er rigtig glade for, at du har haft en rigtig god oplevelse hele vejen igennem fra start til slut🌸

Hav en rigtig dejlig weekend🌞

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Perfekt til at have med på tur

Jeg er så tilfreds med min pumpe. Tidligere brugte jeg en, der ikke var trådløs og det gør en kæmpe forskel at kunne være mobil imens jeg pumper. Den er kommet med på ferie, fordi det er så lille og nem at have med.

1. Juni 2024

Hej Lisa,

Vi er rigtig glade for, at høre du er glad for din NordicFlow🌸
Det er rigtig dejligt, at høre vores mission med vores brystpumpe er lykkedes, nemlig at man kan være mobil imens man pumper, og fantastisk den nemt kan komme med på ferie🌸

Jeg håber i har en god ferie🌞

Super godt produkt

Super godt produkt! Var skeptisk pga prisen, men de er det hele værd!

8. Juni 2024

Hej Sarah,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!🌸
Vi er rigtig glade for, at du er glad for dine NordicFlows og syntes de er det hele værd🌸🌸

Tak for din tid til, at skrive en anmeldelse😊

Hav en rigtig dejlig aften🌛

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Brystpumpe

Har i dag fået min Brystpumpe hjem og den ser rigtig fin ud, dog ikke prøvet endnu. Men det jeg syntes der allerede nu er lidt træls. Det er at selvom du betaler over 1000 kr for en bryst pumpe, så skal du lige efterbestille en bryst tragt i den rigtige størrelse, og af med flere penge og fragt oveni. Det syntes jeg er lidt træls, det jo ikke som om de ikke koster penge i forvejen. 😅

4. Juli 2024

Hej Natascha,

Mange tak for din anmeldelse!🌸.

Vi er kede af, at du føler det er træls. Vi havde det godt med i vores overvejelser da vi lavede vores pumpe,
men vi vurderede, at det ville være endnu mere træls, at betale ekstra for pumpen for, at få alle 7 tragtstørrelser med og kun skulle bruge 1-2 størrelser.
Derved ville 5 størrelser være "spildt" betaling.

Det er også meget normalt når man kigger på markedet for brystpumper, at der kun følger et par størrelser med, og de andre er tilkøb.

Men vi takker for din anmeldelse og håber du bliver rigtig glad for din NordicFlow🌸
Skriv til os på info@nordicmama.dk hvis der er andet vi kan hjælpe dig med.

Hav en dejlig dag🌞

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt igennem god og venlig service

Helt igennem god og venlig service. Jeg kontaktede kundeservice via mail ang levering ( det viste sig at være min ammehjerne der drillede og ikke fragten) men blev ringet op af Christian fra nordicmama som havde kontaktet leverandøren og pakken var leveret. :)
Men han forsikrede mig for at var der problemer ville han sende mig et nyt sæt. ❤️ super service og i øvrigt i en weekend. Kan varmt anbefale både produktet som bare virker som det skal.

12. Juni 2024

Hej Pernille,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!🌸.
Jeg er rigtig glad for, at det lykkedes os at finde dine pumper og vigtigst af alt, at du er glad for dine NordicFlows og syntes de fungere som de skal.

Mange tak, og hav en rigtig dejlig dag🌞

Verdens bedste kundeservice!

Jeg bestilt to pakker brystpumper, som fungere rigtig godt! Virkelig nem og behagelig at bruge. Nem at vaske, steriliser og samle. Der medfølger målekort, der gør det nemt at måle hvilken størrelse tragt man skal bruge. Jeg oplever at mine pumper ikke ville oplader, så jeg kontaktet firmaet på mail, og efter kort tid havde vi en aftale om at jeg fik 2 nye pumper leveret og de hentede de gamle. Virkelig god kundeservice!
Kun gode og behagelig oplever med Nordic mamas kundeservice samt produkt!

30. Mai 2024

Hej Tania,
Tusind tak for din fine anmeldelse!😊
Vi er meget glade for, at høre du er glad for dine NordicFlows, samt at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice.
Vi bestræber os altid på, at yde hurtig kundeservice så det er bare fantastisk når det lykkes og giver en succesoplevelse.

Mange tak, og hav en rigtig dejlig dag!🌞

10 stjerner og eminent service

Længe skal man lede efter SÅ god kundeservice! Christian leverede vores produkt til en anden adresse, da vi ikke var hjemme på leveringsadressen. Efterfølgende skulle vi returnere produktet, da vi ikke fik brug for det. Det var den nemmeste og hurtigste returnering, jeg nogensinde har oplevet.
Jeg giver dem 10 stjerner og håber, de får succes. Jeg giver dem min største anbefaling.

10. Mai 2024

Hej Nikolaj,
Tusind tak for din anmeldelse!🙂
Hvor er jeg glad for, at høre du var glad for servicen. Vi gør alt vi kan for, at gøre vores kunder glade, og så er det jo bare mega fedt når det lykkes og man får sådan en anmeldelse med på vejen!😀

Hav en rigtig dejlig dag🌞

Christian - NordicMama🌸

Mega smart produkt

Mega smart produkt! Nemt at bruge, nemt at rengøre. Fantastisk at kunne bevæge sig frit rundt og have hænderne fri mens man pumper, i stedet for at være bundet til en stationær pumpe.

Også super god kundeservice. Hurtig levering og da jeg havde brug for support, var der også svar med det samme og service med et smil.

16. März 2024

Hej Nanna,
Mange tak for din anmeldelse! :)
Vi er rigtig glade for, at høre du er glad for din NordicFlow mini og havde en god oplevelse i support.🌸
Hav en rigtig dejlig dag🌞

Kæmpe anbefaling herfra!

Jeg kan kun anbefale pumpen fra NordicMama. Den er super nem at bruge og sidder rigtig godt.
Det er dejligt man kan sætte den i bh’en, og have frie hænder til alt det praktiske der skal ordnes.
Brystpumpen er nem at rengøre og hurtig at samle igen.
Kæmpe anbefaling herfra!

24. April 2024

Hej Line,
Mange tak for din anmeldelse, hvor er det fantastisk at høre! :)

Meget fin service

Meget fin service. Handler her helt sikkert igen.

2. April 2024

Hej CG,

Mange tak for din anmeldelse!
Det er vi virkelig glade for at høre :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er så glad for min pumpe fra Nordic…

Jeg er så glad for min pumpe fra Nordic Mama! Den giver mig frie hænder til at fikse ting i hjemmet og giver mig også mulighed for at slappe af imens jeg pumper. Den er effektiv, den gør pumpning behagelig og holder batteriet godt. Helt klart en investering værd!

24. März 2024

Hej Emma,

Tak for din fine anmeldelse!

Hvor er vi glade for at høre, at du er blevet glad for din NordicFlow Smartpump.

Hav en rigtig dejlig dag :)

Kæmpe anbefaling

Skønt med et produkt som bare spiller! Jeg vil takke for en brystpumpe som bare er nem at bruge, den er let at rengøre, nem at samle og bruge. Og så gør den bare hverdagen nemmere.
Og så er der bare super god service når man bestiller og henvender sig til NordicMama. Klar anbefaling herfra!

18. März 2024

Hej Nicoline,

Vi vil også rigtig gerne sige tak for, at du gav vores brystpumpe en chance og du skrev til os da du havde spørgsmål. Dejligt vi kunne løse det sammen, og fantastisk at høre du er blevet glad for vores NordicFlow smartpump. :)

Hav en rigtig dejlig dag!

Kærlighed ved første pump

Skulle bare bruge en ekstra pumpe, til at have med mig og valget faldt på NordicMama, da det da kunne være meget rart at kunne tømme opper imens. Men det var kærlighed ved første pump. Har ikke brugt andet siden og har netop bestilt en til - så jeg kan køre dobbeltpump.
Hurtig og effektiv levering 🫶🏻

27. Februar 2024

Hej Consumer,

Hvor er det fantastisk at høre du fandt kærlighed ved første pump!🌸
Det er vi virkelig glade for!

Tak for den gode anmeldelse.
Hav en fantastisk dag! :)

Christian & Kathrine - NordicMama🌸

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr