No Northtrampoline Bewertungen 94

TrustScore 4 von 5

3,9

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Veldig fin trampoline og virker som god kvalitet. Vi har oval Pioneer 5m og synes vi fikk mye for pengene. Ingen knirking fra fjærer slik billigere trampliner ofte har. Vi var uheldige og fikk ødela... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig kundeservice. Trampolinen kom fort og virker bra, men det kom feil deler og håper det skulle fikses fort, men kundeservicen er elendig. Det er skikkelig vanskelig å få de til å sende rikt... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg ringte med spørsmål og møtte en utrolig trivelig dame som undersøkte og svarte på mine spørsmål og som også sendte meg e-postinformasjon i etterkant av samtalen. Et oppfølgingsspørsmål noen dage4... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Trampolinen kom på et blunk og var relativt enkel å sette opp. Ble bestilt en søndag og kom allerede på tirsdag. Vi gjorde noen små feil av og til, men alt i alt helt grei å få opp.

Kontaktinformationen

3,9

Gut

TrustScore 4 von 5

94 Bewertungen

Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Fantastisk service.

Jeg har en flere år gammel North trampoline som jeg fortsatt får erstatningsdeler til levert prompte fra lager.

4. Mai 2023

Hei,

Takk for hyggelig tilbakemelding, det setter vi stor pris på :) Vi håper dere får en fantastisk hoppesesong!

Rask levering

Rask levering, og alt kom som bestilt :)

27. April 2023

Hei,

Takk for tilbakemeldingen!

Vi håper trampolinen vil skape masse glede i lang tid :)

Svært god kundeopplevelse

Ble kontaktet av NT fordi vi hadde bestilt feil ved skifting av utslitte deler. Sparte oss for mye retur og frustrasjon. Svært god kundeopplevelse.

3. Mai 2023

Hei Ole,

Takk for hyggelig tilbakemelding! Håper trampolinen vil skape glede for store og små :)

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Oppleves som vanskelig å forstå hvilket…

Oppleves som vanskelig å forstå hvilket utstyr som passer til hvilken trampoline. Returen av varer er tungvint for meg som kunde, har nå ventet to uker på returetikett.

28. April 2023

Hei Christian,

Beklager så mye at du opplever problemer med å finne riktige deler til bestemte trampoliner. Vi ønsker å kunne levere reservedeler til alle trampoliner vi tidligere har solgt slik at kundene våre kan ha disse i lang tid. Dersom du har problemer med å finne reservedeler, er vår kundeservice alltid klare til å hjelpe med å finne riktige til din trampoline :)

Vi er i kontakt med deg og lageret angående returen din slik at du vil motta returetiketten din så fort som mulig.

Mvh. North Trampoline

North Explorer 500 Oval

Meget fornøyd med handel og produkt. Det bør imidlertid vurderes andre fraktalternativer enn postnord da de rett å slett ikkje klarer å levere gode tjenester.

27. April 2023

Hei Ørjan,

Takk for hyggelig tilbakemelding, og beklager at du har opplevd problemer med leveringen! Vi kan se vi har vært i kontakt med deg, og tar med oss tilbakemeldingen med levering videre :)

Mvh. North Trampoline

God kvalitet

God kvalitet, men til ein stiv pris for å være reservedel.

20. April 2023

Antwort von No Northtrampoline

Hei Irmelin! Vi setter stor pris på at du syest våre produkter har god kvalitet😊
Våre reservedeler har en høy pris med tanke på at de har god kvalitet og at de skal holde i mange år.
Mvh North trampoline kundeservice

Tipp topp

Rask, hyggelig og effektiv service!

12. April 2023

Hei Signe!
Takk for den hyggelige tilbakemeldingen😁
Vi setter stor pris på at du er fornøyd med vår service.
Mvh. Kundeservice :)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Trampolinen tåler desverre ikke vind

Trampolinen tåler desverre ikke vind, og må demonteres hver kveld😟

Garantien gjelder ikke i tilfelle vind, uansett styrke. Stengene som holder nettet oppe bøyes av vind, og stangen på toppen og rundt nettet knakk rett av.

8. Februar 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von No Northtrampoline

Hei Svein, takk for tilbakemeldingen.

Som beskrevet og informert om på nettsiden gjelder kun garantien for material- eller konstruksjonsfeil på varen og dens deler. I tillegg informerer vi om at ved sterk vind, forventes det at deler av trampolinen monteres ned. Dersom dette ikke er gjort, opphører garantien å gjelde.

Vi anbefaler også at man tar inn delene til trampolinen om vinteren, og spesielt nettet. Mvh. Kundeservice :)

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Gjentagende utsettelser, ingen kompensasjon

Det positive er at vi fikk det vi bestilte. Det negative var at det tok nesten ett år. Årsaken var oppgitt til å være leveranseproblemer fra leverandør; det vi er skuffet over er å aldri bli tilbud andre erstatningsprodukter i stedet, eller å få noen form for avslag i pris til slutt. En sommersesong uten trampoline for forventningsfulle barn, stadig nye forsinkelser og nye håp, ingen goder eller andre former for kompensasjon. Skuffende, rett og slett.

Når det er sagt, og det er viktig, vi har valgt å vente på dette fordi vi i utgangspunktet er strålende fornøye med trampolinen. Svært god kvalitet, har holdt gjennom flere sesonger, men nå måtte vi altså erstatte sikkerhetsnett og polstring.

30. November 2022

Antwort von No Northtrampoline

Hei, takk for tilbakemeldingen! Vi beklager at du opplevde forsinkelser med leveransen. Vi opplevde forsinkelser fra leverandør i høst og derfor tok det lenger tid enn forventet å få nye reservedeler inn på lageret. Vi er glade for å høre at dere er fornøyde med trampolinen! Mvh. Kundeservice

Fantastisk service

Fantastisk service - rask og pålitelig!

21. August 2022

Antwort von No Northtrampoline

Hei Knut 😄 Tusen takk for god tilbakemelding!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Antwort von No Northtrampoline

Hei! Vi beklager så mye for at du har måttet vente lenge på reservedel. Vi fikk reservedelen du ventet på inn på lager, men dessverre så var de feilprodusert og vi måtte sende alle tilbake igjen noe som har gjort at det ble litt lengre ventetid på denne delen. Vi har bestilt denne delen inn igjen og håper på å få den til slutt oktober. Vi beklager så mye igjen for den lange ventetiden på denne delen.

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr