Veldig fin trampoline og virker som god kvalitet. Vi har oval Pioneer 5m og synes vi fikk mye for pengene. Ingen knirking fra fjærer slik billigere trampliner ofte har. Vi var uheldige og fikk ødela... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Dårlig kundeservice. Trampolinen kom fort og virker bra, men det kom feil deler og håper det skulle fikses fort, men kundeservicen er elendig. Det er skikkelig vanskelig å få de til å sende rikt... Mehr ansehen
Jeg ringte med spørsmål og møtte en utrolig trivelig dame som undersøkte og svarte på mine spørsmål og som også sendte meg e-postinformasjon i etterkant av samtalen. Et oppfølgingsspørsmål noen dage4... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Trampolinen kom på et blunk og var relativt enkel å sette opp. Ble bestilt en søndag og kom allerede på tirsdag. Vi gjorde noen små feil av og til, men alt i alt helt grei å få opp.
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
God trampoline. Kundeservice som svarer rask og er serviceinnstilte

Antwort von No Northtrampoline
Lett å komme i kontakt med og få tilbakemelding fra kundeservice. God hjelp og rask levering.

Antwort von No Northtrampoline
Bestilte trampoline og betalte ekstra for prioritert levering.
Skulle vært levert i går. Har fortsatt ikke kommet. Ekstra irriterende fordi vi utsatte feriereise og reiste ens ærend ut på hytta for å ta imot trampoline.
To skuffede unger og to temmelig irriterte foreldre.

Antwort von No Northtrampoline
Veldig bra å ha muligheten til å kjøpe reservedeler og at en da ikke må skrote trampoliner som begynner å svikte. En stjernes fratrekk for noe stive priser.

Antwort von No Northtrampoline
Trampolinen er bra, men tilgangen på reservedeler er håpløs. År etter år kommer vi til tom nettbutikk når vi prøver å skaffe reservedeler.

Antwort von No Northtrampoline
Tok først kontakt på mail, tok mange dager før jeg fikk svar. (Dette skjedde et par runder) Ringte inn og fikk hjelp straks. Ønsket først et produkt som da ikke var nedsatt i pris (kampanje på) spurte om jeg
Kunne få dette produktet til kampanje pris. Det fikk jeg ikke. Jeg bestilte kampanje produktet istedet.
Da jeg mottok trampolinen var den første trampolinen jeg egentlig ønsker kommet kampanjepris på. Jeg ble skuffet og ringte tilbake. Fikk gratis retur på min første ordre og fikk lagt inn ny bestilling på mitt ønskede produkt. Fornøyd med det, men mye unødig styr. Veldig fornøyd med produktet, anbefales til alle!

Antwort von No Northtrampoline
Leverer stort sett alltid feil vare… Bestilte to identiske sett med toppfester til sikkerhetsnett, og endte opp med to heilt forskjellige! Og på toppen av alt leverte dei ikkje boltar, så begge typane måtte modifiserast for å kunne brukast. Har tidlegare bestilt hoppeduk og fått feil størrelse levert. Vil aldri kjøpe North igjen!

Antwort von No Northtrampoline
Hjelpsom og hyggelige. Vi hadde kjøpt dobbelt av tilbehør og det var ikke noe problem å få returnert. Har bestilt en del reservedeler der tidligere og alltid fått bra service.

Antwort von No Northtrampoline
Fikk tilsendt feil nett, som var navngitt en annen kunde. Har tatt over 1 uke å få returlapp. Måtte selv bestille nett på nytt. Dette er for dårlig. Nytt nett burde blitt sendt umiddelbart av firma uten forsinkelser. Bestilte nett 4/5- og i dag 21/5 er jeg fremdeles uten nett.

Antwort von No Northtrampoline
Rask forsendelse, alt ok så lenge du vet hva du skal ha. Kundeservice er ekstremt tregt og vanskelig, derav få stjerner fra meg.

Antwort von No Northtrampoline
Rask levering. Bra produkt. Men dessverre en elendig og lite forståelig bruksanvisning.

Antwort von No Northtrampoline
God kundeservive, lett å få tak i alltid. God hjemmeside / opplysninger. Rask levering og grei montering. God opplevelse!

Antwort von No Northtrampoline
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.