Farnell Netherlands Bewertungen 307

TrustScore 1 von 5

1,1

slechte klantenservice ,je kunt een mail sturen zegt een slecht verstaanbare engels sprekende telefoniste. het was ooit een goed bedrijf

Als alles goed gaat is het prima en snel. Echter als het niet goed gaat is er geen doorkomen aan. Alle afdelingen wijzen naar elkaar. Ons krediet is stop gezet om onduidelijke reden, geen achterstande... Mehr ansehen

Slechte klantenservice! zeker de financiële afdeling heeft weinig zin je te helpen. wij kochten altijd op rekening, maar na het te laat betalen van een factuur kon dat niet meer. na herhaaldelijk aang... Mehr ansehen

Refund is erg moeijlijk, ik wacht al 32dagen op de terugbetaling. De afdeling die de refund afwerkt heeft geen telefoon alleen email. Als reactie krijg ik "tja we hebben ze gemaild we moeten even wach... Mehr ansehen

1. Anbieter von Elektronikbauteilen
  2. Anbieter von Elektrogeräten
  3. Anbieter von Betriebseinrichtung
  4. Industrieanlagenanbieter
  5. Anbieter von Messgeräten

Über Farnell Netherlands

ACCESS
To power your success, we provide 24/7 access to the products you need, a wide selection of services, and dedicated customer support every step of the way.
• Over 1 million products in stock
• Over 2,000 leading suppliers
• Fast & reliable delivery
• Technical support 24/5
• Fast growing Industrial product range

ASSEMBLE
We understand the magnitude of successfully completing your projects and driving innovation. Therefore, we are committed to helping you assemble everything you need to bring your vision to life.
• Dedicated customer service team supporting you via online chat, email, phone or in person
• Technical resources library with articles, white papers, video tutorials, podcast, and more
• Fast & reliable delivery
• Fast quoting and online quotes
• eProc tools for efficient ordering and spend management journey

ASPIRE
With Farnell by your side, aspire to achieve new frontiers and innovate like never before.
• Expert advice, courses, and trainings
• 3,000+ new products added monthly on average
• By ordering from Farnell, you are helping the environment, people, and the planet
• Over 890,000 members of element14 Community to connect to, exchange ideas, and

ACCESS ASSEMBLE ASPIRE

The right components for tomorrow's success.
Farnell is a fast and reliable distributor of products and technology for electronic and industrial system design, maintenance, and repair. We’ve been part of the established global technology distributor, Avnet, since 2016. Today, this relationship allows us to support our customers at every stage of the product life cycle, offering a truly unique distribution model, as well as expertise in end-to-end delivery and product design.

1,1

Ungenügend

TrustScore 1 von 5

Snel Correct met extra's

Hoe klein dan ook, het komt altijd snel en correct.
Dat maakt ontwerpen van oplossingen voor ons en onze klanten een stuk bereikbaarder. ook de beschikbaarheid van kennis en zaken als CAD libraries helpt een hoop.

Prima service

Prima service, snelle en correcte levering.

Maar probeer het aantal emailtjes voor 1 order te beperken tot een bevestiging ontvangst order+factuur, en bevestiging versturen+tracking nummer... Al die status updates tussendoor terwijl een order meestal binnen 24 wordt verstuurd en geleverd is allemaal ballast wat alleen maar verwarring schept.

Vandaar 4 sterren ipv 5 :-)

Goed, bijna perfect

Groot assortiment. Niet de duurste en ook niet de goedkoopste, maar wel een vlotte levering uit Europa. Website is niet snel, maar wel geavanceerd.

12. Februar 2018

Voor projecten en reparaties …

Een van onze hoofdleveranciers voor onderdelen voor onze projecten en reparaties.
Erg compleet en goed gedocumenteerd.
Duidelijke prijzen en levertijden.
Let wel even op dat je producten besteld die in europa op voorraad zijn producten uit de US hebben een toeslag van € 25.-