slechte klantenservice ,je kunt een mail sturen zegt een slecht verstaanbare engels sprekende telefoniste. het was ooit een goed bedrijf
Als alles goed gaat is het prima en snel. Echter als het niet goed gaat is er geen doorkomen aan. Alle afdelingen wijzen naar elkaar. Ons krediet is stop gezet om onduidelijke reden, geen achterstande... Mehr ansehen
Slechte klantenservice! zeker de financiële afdeling heeft weinig zin je te helpen. wij kochten altijd op rekening, maar na het te laat betalen van een factuur kon dat niet meer. na herhaaldelijk aang... Mehr ansehen
Refund is erg moeijlijk, ik wacht al 32dagen op de terugbetaling. De afdeling die de refund afwerkt heeft geen telefoon alleen email. Als reactie krijg ik "tja we hebben ze gemaild we moeten even wach... Mehr ansehen
ACCESS
To power your success, we provide 24/7 access to the products you need, a wide selection of services, and dedicated customer support every step of the way.
• Over 1 million products in stock
• Over 2,000 leading suppliers
• Fast & reliable delivery
• Technical support 24/5
• Fast growing Industrial product range
ASSEMBLE
We understand the magnitude of successfully completing your projects and driving innovation. Therefore, we are committed to helping you assemble everything you need to bring your vision to life.
• Dedicated customer service team supporting you via online chat, email, phone or in person
• Technical resources library with articles, white papers, video tutorials, podcast, and more
• Fast & reliable delivery
• Fast quoting and online quotes
• eProc tools for efficient ordering and spend management journey
ASPIRE
With Farnell by your side, aspire to achieve new frontiers and innovate like never before.
• Expert advice, courses, and trainings
• 3,000+ new products added monthly on average
• By ordering from Farnell, you are helping the environment, people, and the planet
• Over 890,000 members of element14 Community to connect to, exchange ideas, and

Zonnebaan 9, 3542 EA, Utrecht, Niederlande
Zakelijk en snel, ik vind hier wat ik zoek.
Duidelijke prijzen en extreem snelle levering, zeker een aanrader
Bestelling altijd de volgende dag op de zaak, erg tevreden.
Reliable and fast delivery, accurate order handling but not the lowest prices
Good quality, great delivery time. Had a misdelivery once but replacement whas aranged.
Bestelling altijd binnen 2 dagen binnen, geen minimum order en geen fouten. Wat wil een mens nog meer.
Warm aanbevolen
Ronald Dekker
makkelijk zoeken, goede prijzen en snelle levering.
eindelijk zijn frequente instellingen te bewaren in een cookie. \o/
Door de verschillende interne systemen bij uw bedrijf is de informatie in het begin erg verwarrend bij factuurtje en ook bij deelleveringen
Normaliter bestelde ik de componenten voor de moederbord in Amerika. Nadat ik gewezen werd op het bestaan van Farnell. Heb ik direct hetgeen in nodig had bij hen besteld. Binnen twee dagen in huis. America never again.
Zowel op het werk als voor mijn eigen projecten is Farnell de belangrijkste leverancier van componenten. Wat ik zoek is altijd wel op voorraad en wordt de volgende dag geleverd.
Snelle levering, goede producten en service.
Ernstige problemen met de website toen mijn bedrijf verhuisde kon ik het nieuwe afleveradres niet invullen op de site, een half dozijn verzendingen later (die door de koerier verkeerd afgeleverd werden) schijnt het probleem nu eindelijk opgelost te zijn door tussenkomst van farnell personeel.
Super fast delivery , and very easy find a enormous amount of components, tools, materials!
Nice one!
Snelle leveranties, redelijke prijzen.
Grote voorraad onderdelen en zeer snelle levering bij elke order onafhankelijk van orderbedrag.
Soldeerbout op donderdag besteld, vrijdag bezorgd. Alleen jammer dat er niet met iDEAL betaald kan worden