Aldri fått varene (bestilt i slutten av feb.2026), får ikke svar på verken epost eller telefon. Abonnemenetet ble nok kansellert. Fikk svar på epost en av alle gangene der de skyldte på Bring og papir... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Jeg har enda ikke mottatt varer eller refusjon. Medlemsavgiften er heller ikke refundert. I løpet av over 4 måneder har jeg prøvd å ringe, da bestillingen min plutselig ble kansellert og medlemskapet... Mehr ansehen
Veldig gode priser selv uten medlemsskap, og ble levert innen den tiden som det stod i butikken. Det eneste problemetvar at varene ikke var pakket inn særlig bra for de produktene eg kjøpte (hobbym... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Har bestilt flere ganger. Å må vente i over en måned på pakken. Hvis den i det hele tatt kommer. Flere ganger avbestiller de pakkene og refunderer pengene uten beskjed. Å når du spør så gir de beskjed... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
500.000 produkter til innkjøpspris Nemdag.no er en medlemsklubb som sikrer medlemmene høye rabatter på kjente merkevarer innenfor blant annet husholdningsprodukter, bleier, kosmetikk, parfymer, leketøy, hobbyartikler og mye mer. Når du er medlem av nemdag.no kan du kjøpe mer enn 500.00 produkter til innkjøpspris, dette gjelder for 80% av produktene. Det koster 129 NOK per måned å være medlem hos Nemdag.no, vi lover at du vil spare mye penger.
Kontaktinformationen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Bsillig produkter og rask levering og…
Billig produkter og rask levering og topp supert fornøyd

Produktene er ikke orginale
Produktene er ikke orginale.
Dårlig kunde service .
Kjøpte 6 stk wella hårspray den er ikke orginal. De sier vi kan ikke retunere varene etter 14 dager.
Hva med reklamasjon ?
Jeg må kaste alle spray i søpla .

Alltid gode priser
Alltid gode priser, fine, gode produkter og god service! Lett å si opp abonnement om man ønsker det! Bare positive tilbakemeldinger fra meg!

Det går rask og greit
Det går rask og greit, men jeg har et ønske egentlig det er å vite hva er ikke i tilgjengelig før jeg betaler. Noen ganger jeg er her for å kjøpe noe spesielt og kjøper andre ting i tillegg. Men hvis den hoved ting er ikke tilgjengelig så hovedsakelig trenger jeg ikke de andre.

Uslåelig på pris
Uslåelig på pris og de har nesten overgått seg selv i rask ekspedering 😀Bestilte på tirsdag og fikk varene mine etter 2(!) dager

Antwort von Nemdag NO
Veldig gode priser, dårlig innpakning.
Det eneste problemetvar at varene ikke var pakket inn særlig bra for de produktene eg kjøpte (hobbymaling). Det var egentlig bare kastet oppi en boks med litt papir, der andre butikker gjerne pakker malingen inn i bobleplast. Det var et ganske stort hull i ytterboksen, men heldigvis ser ingenting ut til å være skadet.
Bestiller gjerne fra nemdag igjen, men håper de skjerper seg på innpakningen.

Antwort von Nemdag NO
Billige og gode produkter. Super fornøyd
Billige og gode produkter.

Antwort von Nemdag NO
Fornøyd kunde👍Siste pakken jeg fikk…
Fornøyd kunde👍Siste pakken jeg fikk skulle ønsket at det ble bedre pakket for den ene skyllemiddel flaska ble sprukket og det var over til de andre ting jeg bestillte 🙈🥹

Antwort von Nemdag NO
Jeg liker ikke at jeg enda ikke har…
Jeg liker ikke at jeg enda ikke har fått varene jeg bestilte og betalte for flere uker siden.
Ikke kan jeg se at jeg har mottatt noen mail eller melding om forsinkelser.

So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.