Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Aldri fått varene (bestilt i slutten av feb.2026), får ikke svar på verken epost eller telefon. Abonnemenetet ble nok kansellert. Fikk svar på epost en av alle gangene der de skyldte på Bring og papir... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har enda ikke mottatt varer eller refusjon. Medlemsavgiften er heller ikke refundert. I løpet av over 4 måneder har jeg prøvd å ringe, da bestillingen min plutselig ble kansellert og medlemskapet... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Veldig gode priser selv uten medlemsskap, og ble levert innen den tiden som det stod i butikken. Det eneste problemetvar at varene ikke var pakket inn særlig bra for de produktene eg kjøpte (hobbym... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Har bestilt flere ganger. Å må vente i over en måned på pakken. Hvis den i det hele tatt kommer. Flere ganger avbestiller de pakkene og refunderer pengene uten beskjed. Å når du spør så gir de beskjed... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Lebensmittel-Lieferservice
  2. Kosmetikproduktanbieter

Vom Unternehmen geschrieben

500.000 produkter til innkjøpspris Nemdag.no er en medlemsklubb som sikrer medlemmene høye rabatter på kjente merkevarer innenfor blant annet husholdningsprodukter, bleier, kosmetikk, parfymer, leketøy, hobbyartikler og mye mer. Når du er medlem av nemdag.no kan du kjøpe mer enn 500.00 produkter til innkjøpspris, dette gjelder for 80% av produktene. Det koster 129 NOK per måned å være medlem hos Nemdag.no, vi lover at du vil spare mye penger.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Styr unna!

Styr unna! Utilgjengelig service, svarer verken på telefon eller mail, pakke er borte (som er seff betalt), ingen sporingsnummer, ingen informasjon om pakke, og null kontakt med dem på toppen. Ren svindel.

8. März 2024

Unngå Nemdag.no – Bekreftet Svindel med Skjulte Feller

Min erfaring med Nemdag.no er dessverre at det fremstår som et useriøst selskap som opererer internasjonalt under et norsk navn, og det har vist seg å være en kilde til svindel som bekreftet av flere 1-stjerners anmeldelser. Det alarmerende er at denne svindelen utføres på en måte som teknisk sett er lovlig, noe som gjør det ekstra vanskelig for kunder å klage og få pengene tilbake.

Når du første gang legger inn en bestilling og betaler, blir ikke beløpet for det du faktisk har kjøpt trukket fra kortet ditt. I stedet blir et medlemskap pålagt uten ditt samtykke, og de trekker 129 kr fra deg for dette medlemskapet hver måned. Den skjulte faren ligger i hvordan Nemdag.no gjør det vanskelig å oppdage og velge bort medlemskapet de automatisk legger inn for deg. Hele prosessen er designet slik at det er kunden selv som uforvarende bekrefter medlemskapet.

Ved kontakt med kundeservice, enten via telefon eller e-post, blir man fortalt at den opprinnelige betalingen mislyktes. Man blir deretter oppfordret til å betale beløpet på nytt gjennom en direkte link, som kun viser det totale beløpet uten detaljer som fraktkostnader, varedetaljer, eller merverdiavgift. Det som ikke blir fortalt, er at uansett etterfølgende betaling, vil pakken aldri ankomme, akkurat som det er rapportert i andre 1-stjernes anmeldelser.

Det er først mulig å avslutte medlemskapet etter den første måneden, men da har du allerede pådratt deg en ekstra kostnad på 258 kr fordi den andre måneden allerede har startet. Nemdag.no's strategi er å lure kunder inn i et medlemskap og få dem til å betale en gang til for en tjeneste som er ukjent og for en pakke som aldri ankommer.

Jeg håper at ingen andre blir lurt eller svindlet av dem etter å ha lest denne advarselen. Selv om Nemdag.no opererer innenfor lovens rammer, er deres praksis dypt problematisk. Vær varsom og hold deg unna Nemdag.no for å unngå å bli deres neste offer.

1. Februar 2024

Svindel

Svindel. Se opp for at de automatisk legger inn et medlemskap når du bestiller derifra og deretter trekker 129kr/mnd.

19. Januar 2024

STYR UNNA, om du ønsker og vente i 2mnd på pakken

De sier at varen er sendt, men det er den ikke, Etter en får melding fra posten at varen ikke er hentet hos dem har det nå gått 14dager.
De krever betaling på nytt da de roter og bruker for lang tid med å lage pakken klar.
Levering skulle være 8-10 dager det er nå fått over 4 uker og pakken er fremdeles ikke sendt fra dem!!
Etter 3-4 eposter og en telefonsamtale skulle de nå sende pakken, så krysser fingrene på at de nå får sendt den.

19. Januar 2024

Merkevarer til gode priser

Merkevarer til gode priser. Men elendig kundeservice. Savnet pakke bestilt 16.November,etterlyste den etter ca 3 uker. Fikk beskjed"alt ser bra ut herfra" og at pakken skulle sendes neste dag. Postens reg er 6.Desember. Standard tilbakemld fra kundeservice,ingen svar på spørsmål. Ingen pakke,ny etterlysning. Fikk da beskjed etter 2 mnd : "din betaling er for gammel og blir kansellert". Har aldri opplevd maken og har meldt meg ut. Anbefales ikke.

10. Januar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Styr unna! Har ventet over fem uker på pakke…

Bestilte en pakke for fem uker siden som enda ikke er kommet. Da jeg sendte e-post og spurte kunne de ikke gi meg noe svar på når jeg kan forvente pakken. Da jeg spurte igjen noen dager senere sa de bare at de ventet på produktet fra leverandøren, men visste fremdeles ikke når jeg kunne forvente pakken. En beklagelse kom heller ikke.

Styr unna! Disse fremstår useriøse både i direkte kommunikasjon på e-post og når de på nettsiden sin opplyser om en leveringstid som overhodet ikke stemmer.

26. Dezember 2023

Svindel

Svindel. Bestilte en vare for over en måned siden og produktet har fortsatt ikke kommet. Kundeservice svarer at det er på vei, og plutselig sier de at betalingen ikke gikk gjennom og ber meg betale mer via en link. Jeg kan se beløpet er trukket og har mottatt ordrebekreftelse. Virker ikke troverdig i det hele tatt. Anbefaler alle å styre unna dette selskapet.

4. Dezember 2023

All perfect thank you

All perfect

16. Oktober 2023

Hei Marketa,

Tusen takk for de 5 fantastiske stjernene ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi er glade for å høre at alt var perfekt - vi håper å se deg igjen snart🤩👌

De beste hilsener

Utsolgt vare etter bestilling

en måned etter bestilling fikk jeg beskjed at varen var utsolgt

29. August 2023

Hei Stine,

Vi er lei oss for å høre at du har gjort denne anmeldelsen for den lave siden.

Det er riktig at varen dessverre var utsolgt, men det er ikke en måned etter kjøpet ditt. Vi informerte deg så snart vi fikk beskjed.

Vi håper å se deg igjen og gi deg en mye bedre opplevelse.

Ha en fin dag.

nemdag.no

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg er ikke fornøyd med nettbutikken…

Jeg er ikke fornøyd med nettbutikken "Nemdag". Jeg bestilte 2 hårfarger, betalte for 2 og fikk 1. Pengene ble ikke returnert. Jeg vil ikke bestille herfra igjen. Jeg anbefaler ikke denne butikken til venner.

5. September 2023

Hei,

Vi er leit over denne dårlige anmeldelsen - siden du ikke oppga noen informasjon slik at vi hadde mulighet til å sjekke det.

Vi tar bare betalt for varene vi sender - så hvis det er en feil, kan du kontakte vårt vennlige kundeserviceteam som er klare til å hjelpe. Vi håndterer ikke saker her inne.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nemdag trekker fortsatt penger fra konto mitt selvom det ble oppsingelse av medlemskap før noe måneder siden

Det ble oppsigelse av medlemskap før noe måneder siden, oppsigelse ble bekreftet av Nemdag men mitt konto er fortsatt belastet. Nemdag trekker fortsatt 129 kr fra konto mitt.

18. August 2023

Hei Erinoula,

Hvor er vi leit å denne anmeldelsen, som er på den lave siden.

Det stemmer ikke - vi har svart på e-posten din. Det høres ut som om du har misforstått e-posten.

Du hadde et medlemskap til som du ikke hadde kansellert, og vi var så snille å hjelpe deg med å kansellere det.

Du har ikke blitt belastet for medlemskap etter at du sa opp.

Vi håper du vil revurdere anmeldelsen din etter at vi har gitt deg en forklaring både her og på e-post.

Ha en fin helg.

Med vennlig hilsen og beste ønsker
nemdag.no

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kjapp levering og god service.

Rimelige varer,kjapp levering og god service.

4. Juli 2023

Hei Gry,

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive denne flotte anmeldelsen med de 5 flotte stjernene ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi er utrolig glade for å høre at du har opplevd at vi har gode produkter, god levering og god service siden du har handlet hos oss 😍

Vi gleder oss til å se deg igjen 🙌

De beste hilsener,

Gode produkter

Gode produkter, veldig bra pris og rask levering.

4. Juli 2023

Hei Kristin,

Vi er utrolig glade for å høre at du har opplevd gode produkter, gode lave priser og rask levering siden du har handlet hos oss 🙌😍

Vi gleder oss til å se deg igjen 😆

De beste hilsener,

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Dessverre er det lenge siden det har…

Dessverre er det lenge siden det har vært et variert tilbud på artikler med klesvask. Når jeg ble medlem var det mye å velge i, finner ikke det jeg ble så glad i å bruke lengre.

2. Juli 2023

Hei, Elin,

Takk for tilbakemeldingen, til tross for at denne anmeldelsen dessverre er i den lave enden.

Vi er veldig lei oss for å høre at du ikke føler at vi har det samme utvalget for øyeblikket.

Vi tar selvfølgelig tilbakemeldingene dine til oss slik at vi kan forbedre oss 😊

Vi håper å se deg igjen 😊

Veldig fornøyd

3. Juli 2023

Hei Liv,

Tusen takk for de 5 flotte stjernene ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi er veldig glade for å høre at du er fornøyd med opplevelsen din hos oss, og vi ser frem til å se deg igjen 🤩.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Har fått ødelagt varer under levering…

Har fått ødelagt varer under levering ellrs v ar fornøyd med ordrer jeg har bestilt. Ikke så fornøyd med levering, pga har fått ødelagt vare.
Mvh. Elizavera

25. Juni 2023

Hei, Elizaveta,

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive denne fine anmeldelsen med de 4 fine stjernene ⭐⭐⭐⭐

Vi beklager å høre at du har mottatt skadede varer da du har handlet hos oss - Vi ser at vi er i kontakt med deg via mail, slik at dette kan løses på best mulig måte 😊

Vi gleder oss til å se deg igjen 😍

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg liker veldig å handle hos dere

Jeg liker veldig å handle hos dere, men må dessverre gi dere færre stjerner igjen- grunnen: manglet av varer😔. Ofte står det at varene er på lager, men i virkeligheten er de utsolgt.

18. Juni 2023

Hei Agnieszka,

Takk for tilbakemeldingen din, til tross for at denne anmeldelsen dessverre er i den lave enden.

Vi er veldig lei oss for å høre at du ikke tror at vi har alle varene du ønsker for øyeblikket.

Vi vil selvfølgelig ta med oss tilbakemeldingen din og kontakte den aktuelle avdelingen slik at vi kan forbedre oss.

Du er alltid velkommen til å kontakte oss hvis du har ytterligere spørsmål.

Nemdag.no

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr