Vrijdagmorgen bericht : vandaag wordt uw pakje geleverd. Ganse dag thuis gewacht. Op site van GLS staat: wij leveren van maandag tot vrijdag, dus ik vertrek op weekend. Zaterdagmiddag krijg ik berich... Mehr ansehen
Deux échec de livraison, avec pour raison "absence du destinataire" alors que je suis à la maison. Personne n'a sonné (la sonnette est fonctionnelle. Utilisé par bpost le jour même) La veille de... Mehr ansehen
I really couldn’t find the logic of sending my parcel to a pickup point that 26km away from me ? And what make it really strange is that that doesn’t happen one time no , twice I needed to drive 52km... Mehr ansehen
Had ik 0 sterren kunnen geven deed ik het, gls kwam bij mijn buren 0akketjes leveren. Vervolgens krijg ik een bericht dat mijn pakketje verschillende strateb verder werd geleverd omdat ik niet thuis... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Ik kan me zo inleven in de frustraties…
Ik kan me zo inleven in de frustraties van al deze mensen. Opdoeken die handel zou ik zeggen. Wanneer je iets besteld en je ziet dat het komt met GLS, dan weet je het wel... niets zal normaal verlopen. Pakje zou aankomen, alleen om niemand te zien, zou aangebeld hebben om 19u46 ( wat niet zo is en ze leveren volgens hun eigen website alleen tijdens de kantooruren ), geen briefje in de bus, en retour richting depot. Nergens kan je bellen, en bij MyGLS kan je geen account aanmaken blijkbaar tenzij je een overeenkomst met hen hebt. Echt niet normaal dit bedrijf!!!
26kg package that made me go pick up at…
26kg package that made me go pick up at a delivery point 1,9 km far from my house no other options possible and I do not have a car!
Service zéro organisation
Cela fait 3 jours que j’attends le colis. Chaque jour un avis de passage, les heures changent constamment, puis rien ?! Service nul, organisation zéro. Shein
Planning zéro
Cela fait 3 jours que mon colis doit être livré… chaque jour un avis de passage, les heures changent constamment. Et puis rien !? Nul zéro organisation. Shein
Dit bedrijf zou alle activiteit…
Dit bedrijf zou alle activiteit verboden moeten worden.
Klantendienst ?? Mag niet gecontacteerd worden voor paketten in levering!?
Melding op MyGLS "Laat ons weten wanneer we terug mogen komen" WAAR?? HOE??
Speciaal levering aangeduid in locker om dit te vermijden!!
Melding GLS : Geen alternatieve levering mogelijk!!
If I can give 0...
If I can give 0, I would give 0.
I don't know which time in a row, I am getting notification that driver was not able to deliver the package because nobody is home - WHILE I AM SITTING AT HOME WAITING FOR THE PACKAGE. I have contacted them immediately, and as usual: they will let driver know that this is not ok - for future!!! if I wanted a pick up point collection, I would not pay for a home delivery!!!!
GLS kan samen met DPD in business gaan
GLS kan samen met DPD in business gaan, allebei even slecht, slechtste postbedrijven in heel België. Waarom is dit nog een bestaande postbedrijf? live tracking, om 10u bij mij, om dan te vertragen tot 11u en dan zeggen dat het niet geleverd kon worden. "vanwege onbekende omstandigheden", om daarna de schuld te schuiven op mij "want ik was zogezegd niet thuis" en dan wordt het maar bij de dichtbijzijnste postpunt gebracht. Triestig... neem ofwel betere bezorgers aan, of tenminste die de taal spreken van het land waar ze in zitten? Ik betaal om thuis levering, niet haal het pakje zelf op...
Zelfs 1 ster is teveel
Zelfs 1 ster is teveel. Ik word stilaan echt gefrustreerd van de tegenwoordige status van mijn pakje : 'anomalie' wat betekent dat ze niet kunnen volgen met leveren. Als jullie niet meer kunnen volgen, neem dan extra mensen aan!
Zeer slecht
Niet eens de moeite doen om aan te bellen. Endan mn pakje naar de verste pick up plaats brengen. Loool
Zelf altijd problemen gehad
Zelf altijd problemen gehad, ze bellen aan en nog geen 10 seconden later als je opendoet (komende van het 5e verdiep) zie je dat de camion al is weggereden, aan 100km/u in een rijstraatje. Vandaag dit bij de overbuur zien gebeuren, kwam toe en drukt op alle bellen op de deur van heel het appartement, doet wat paranoia 5x rond zich kijken en dan lopen naar zijn camionnetje en weg is hij, dan zie je de buur de deur opendoen en het hem vertelt, ze denken dat men van x verdiepingen hoog gaan paragliden ofzo. Slechtste koeriers van 5 bedrijven die ik ken, koop nooit van shops die met hen werken.
Doen geen moeite om aan te bellen of aan te melden!
Ze kwamen afgelopen week meermaals tot voor de deur van onze organisatie om te leveren. Ze kijken enkel eens binnen en vertrekken weer met haast (te zien vanuit ons kantoor). Dit zonder aanbellen of binnen te komen aan het onthaal! Daarna krijgen we telkens de melding 'Jouw pakket wordt teruggestuurd naar ons depot omdat er niemand thuis was. We zullen de volgende werkdag leveren.'
Pire service de livraison au monde Ne…
Pire service de livraison au monde Ne se prennent jamais la peine de venir sonner à la porte
Slechte levering
Pakket wordt geleverd, maar ze bellen nooit aan. En dan krijg ik een bericht: we hebben aangebeld maar niemand was thuis. Ik was thuis geen bel niks gehoord. Dus fix dit en bel in het vervolg eens op die bel! Zo moet ik niet continu achter pakjes gaan bij jullie punt die 30min van me huis is.
Met grote onderscheiding het slechtste…
Met grote onderscheiding het slechtste koeriersbedrijf waarmee ik tot nog toe te maken had. Mijn pakje kwam een volle week te laat aan, na telkens opnieuw uitvluchten: een afhaaladres dat niet bleek te werken, zgz. verkeerd opgegeven thuisadres, nationale staking, een niet nader gespecificeerde 'anomalie'...Paard en koets zijn ongetwijfeld sneller. En de communicatie? Belabberd!
Slechte levering!
Levering aangeduid als “geleverd op adres” maar nergens op adres te vinden, gemaild en na 2 dagen aangeduid als opgelost maar er is niks opgelost. Uiteindelijk is een buur van 2 huizen verder het pakje komen aanbieden en gaf aan dat het pakket gewoon in de veranda was gegooid.
alles
alles, bezorgd en dan weer onderweg voor bezorging wat is het nu
Not good experience
Not good experience, their tracking system is even worse.
Plus mauvaise société de livraison…
Plus mauvaise société de livraison jamais vue (et pourtant il y a Colis Privé sur le marché ! C'est dire !)
Il y a 2j, un colis est indiqué comme impossible d'être livré parce que nous ne sommes pas là. Je travaille, mon chien de garde sous mon bureau, à 5m de la porte, mon compagnon aussi. Personne n'a sonné, c'est déjà la seconde fois ce mois. C'est noté qu'il sera livré au point de dépôt, une librairie dans notre rue. Le livreur passe à la librairie juste avant 19h, évidemment fermée (parce que se donner la peine de regarder les horaires des points de dépôt ça demande de connecter 3 neurones alors bon... voilà hein. La librairie est dans notre rue, j'ai un avis de passage chez nous à 15h et le gars va à la librairie à 19h. Normal aussi.) Mon colis est reparti au centre de tri GLS il m'a fallu 3j de plus pour qu'il soit livré à la librairie (heureusement qu'ils ne tentent pas de repasser au domicile, vu qu'ils ne s'y présentent pas)
AUJOURD'HUI : colis en cours de livraison. Je reçois une notification maintenant me disant qu'il a bien été livré (je suis toujours à mon bureau face à la porte d'entrée avec un chien de garde de 60kg qui dort à mes pieds et qui aboie pour tout le quartier dès qu'un cyclomoteur passe !). J'hallucine, je vais voir à la porte : que dalle. J'ai passablement les nerfs, je tente de joindre par téléphone GLS, impossible parce qu'ils ont un tout flambant neuf système de suivi de tracking. Je me rends sur le site pour envoyer une requête, j'introduis mon numéro de tracking et là... mon suivi par mail, c'est livré, leur suivi sur leur site, c'est en cours de livraison.
Franchement c'est de la folie pure, ARRÊTEZ DE BOSSER ! VRAIMENT ! Prenez en compte les multiples avis sur bon nombre de sites vous notant parce que vous ne valez strictement RIEN. J'ai rarement vu aussi mauvais, et je rappelle, il y a Colis Privé sur le marché qui est déjà l'un des services de livraison les plus terribles du Benelux !
Triple zéro.
Triple zéro.
Vous recevez un numéro de tracking avec une mauvaise adresse de livraison et impossible de les contacter pour rectifier le tir, cette société est vraiment en dessous de tout !
Foutieve informatie via Track&Trace
Ik heb een pakjesautomaat geselecteerd voor levering:
- Openingsuren van de automaat kloppen niet.
- Ik kreeg foutief de boodschap dat het pakje al is geleverd.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.