Ik bestelde een broekje in 2 maten. Wat ging goed: snel bezorgd, leuke print, broekje voldeed overall aan verwachtingen qua stof en look. Wat ging slecht: beide broekjes zijn qua kwaliteit echt sl... Mehr ansehen
Mijn broek die ik besteld moest retour omdat deze simpelweg niet mooi zat.. ik kwam het systeem niet meer in en heb hun gemaild over mijn ordernummer.. een hoop gedoe want ze konden niks vinden op pos... Mehr ansehen
Ik had meerdere broeken besteld waarvan ik er uiteindelijk één heb gehouden en de rest heb geretourneerd. In eerste instantie kreeg ik bericht dat de retourbedragen waren teruggestort, maar toen... Mehr ansehen
Bruine wide leg broek besteld. Gewassen volgens wasvoorschrift en vervolgens 5! Kledingstukken vol met bruine vlekken van deze ene broek. Most wanted slechte service. Niet retouren en geen compensatie... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Zo’n overweldigend aanbod aan kleding op de bestaande fashion webshops en nog konden wij niet vinden waar we naar op zoek waren. Daarom zijn wij in 2014 begonnen met de Most Wanted boutique en webshop. Het idee achter deze webshop en boutique? Items volgens de laatste trends, classy maar toch stoer en dan óók nog eens voor een leuke prijs. Onze inspiratie halen we uit internationale fashion magazines, de IT-girls van het moment en natuurlijk de bekende fashionbloggers/vloggers. Wij hebben in augustus 2014 onze eerste winkel geopend in het centrum van Rotterdam en in december 2017 hebben wij in hartje Amsterdam de 2e winkel geopend.
Oppert 290, 3011HV, Rotterdam, Niederlande
- 010-3075975
- info@mostwantednl.nl
- mostwantednl.nl
Hat 2 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Prachtige set van scuba broek en…
Prachtige set van scuba broek en sweater besteld, echter is er een kleurverschil in de broek en de sweater, waardoor het niet als set te dragen is. Volgens most wanted is dit geen productiefout, en geen gegronde klacht. Product mag niet (op hun kosten) retour. Bestel hier niet!!!
Op verschillende fronten zeer slecht.
De broek werd zowat 2 maten groter met dragen, de naden waren op verschillende plekken na 1x wassen (op lage temp) al stuk.
Bij de tailleband,1 kontzak, de broekzak was compleet los én aan de onderkant 1 broekspijp los. Wel contact opgenomen met klantenservice maar hier werd ik er door een automatisch bericht op gewezen dat ze hier niks mee doen.
Shirt was scheef aan de onderkant, en na 2x dragen pillig en niet mooi meer. .
Pasvorm van de jeans is heel maf, korte stof van de broekzakken dus je kijkt tegen de voering aan. Nee niet voor mij.
Mijn retour was niet goed verwerkt
Mijn retour was niet goed verwerkt. Appje gestuurd en werd meteen opgelost. Super fijn!
Trui die ik wel heb gehouden is trouwens erg fijn, woon er bijna in..
Zeer tevreden!
De ene dag besteld, de andere dag in huis. Had helaas een verkeerde broek thuis gekregen. Na app contact werd dit zeer snel en erg netjes opgelost! Erg fijne lengte qua broek. Zeer tevreden!
2x kapotte broek
Ik had een pantalon besteld, maar deze was na 2 keer dragen al kapot bij de naad. Hierna netjes een nieuwe gekregen, maar hierbij hetzelfde probleem alleen dan op een andere plek. Ook was de stof na 1 keer wassen al super gerafeld op sommige plekken... super slechte kwaliteit dus.
Geen goede ervaring met Most Wanted
Geen goede ervaring met Most Wanted. Bij de eerste levering (6-1-2026) waren de broek te krap, dus gelijk een maat groter besteld. Zelf je eigen verzendkosten betalen, maar goed. Tweede levering(21-1-2026): ik had het idee dat een van de twee broeken gedragen was maar ze waren nog te klein dus beiden retour. Weer zelf de verzendkosten betalen. En nu .. 6-2-2026 wacht ik nog steeds op de terugbetaling. Meerdere malen contact gezocht met het bedrijf en steeds wordt er niet gereageerd. Wat waardeloos geregeld zeg. Voor mij geen tweede bestelling bij dit bedrijf
Helaas een erg teleurstellende ervaring…
Helaas een erg teleurstellende ervaring met Most Wanted. Ik heb een artikel retour gestuurd, maar tot op heden heb ik mijn geld nog steeds niet terug ontvangen. Daarnaast heb ik meerdere keren contact geprobeerd op te nemen, zonder enige reactie. Er wordt niet meegedacht en er komt geen oplossing vanuit hun kant. Dit geeft weinig vertrouwen en vind ik erg slecht geregeld. Ben al sinds begin januari bezig en laatste reactie vanuit hun was 26 januari en daarna niks meer ook geen antwoord op me vraag of reactie
Broek besteld
Broek besteld, veel te lang. Dus retour maar dan kom je erachter dat je zelf het label moet printen (is toch niet meer van deze tijd) en 7,- moet betalen om het artikel te retourneren. Iets bestellen bij Most Wanted......Eens maar nooit weer :-(
Zeer slechte service
Zeer slechte service.
Je koopt een broek, na 5 maanden is de broek kapot. Het elastiek voldoet niet en er ontstaat een groot gat op de naad van het elastiek.
Hier stuur je een bericht over, waarop je het simpele antwoord krijgt ‘we hebben een garantietermijn van 2 maanden’
Als een product na 5 maanden(!) al kapot gaat, is de kwaliteit dusdanig slecht dat je er niets mee kunt.
De laatste keer hier besteld te hebben!
Niet bestellen!
Onverwachte extra retourkosten per item bij grotere retouren. Deze kosten worden niet duidelijk vermeld vóór het bestellen, alleen op de retourpagina. Klantenservice blijft star en schuift verantwoordelijkheid af op de klant. Zeer slechte ervaring!
Slechte klantenservice
Levering duurde erg lang. En door een fout wilde ik graag contact met de klantenservice, hier ben ik inmiddels al 3 weken me bezig maar telkens krijg ik de AI assistent die zegt dat hij mij doorverbindt, maar heb pas een keer een bericht van de klantenservice gehad in deze 3 weken. Een bericht waarin ze niet mee wilde denken in een oplossing.
Ik ben echt niet te spreken over dit bedrijf. 0 sterren is zelfs nog beter dan 1!
Ik raad het dan ook niemand aan hier iets te kopen!
Waardeloze kwaliteit en klantenservice
2 dure pakken besteld kwaliteit waardeloos ! Pullen , snel versleten na 2 keer wassen . Bericht klantenservice doen ze niks mee met door zeuren een kaart van 12,50 gekregen cado kaart gemeens geld terug . En ze zeiden dat ik het met een mesje der af moest halen belachelijk !
Wat een verschrikkelijke klantenservice
Wat een verschrikkelijke klantenservice. Elk bericht wat ik stuur in de whatsapp komt een reactie op door een AI persoon. En dat met elk bericht opnieuw i.p.v. dat ik gewoon door een medewerker geholpen wordt. Ik had 2 dezelfde topjes besteld maar in een andere kleur. Van 1 van de topjes zaten de spaghetti bandjes verkeerd om. Zoals bij een bh hoort dat ‘strakker’ maken aan de achterkant. Nou na een heel gedoe heb ik een nieuwe ontvangen, ik vroeg nog of ze wilde controleren of de bandjes goed waren, en ja hoor, de bandjes zitten weer verkeerd om. Ben er zo klaar mee, wat een langdurig, moeilijk gedoe met deze webshop!!
Bestelling geplaatst broek en tshirt
Bestelling geplaatst broek en tshirt. De broek is van erg slechte kwaliteit. Je kan ook zo bij de markt kopen of SHEIN denk ik. Retourkosten zijn 7EURO! Voor het geld wat je ervoor betaald verwacht je op zn minst goede normale kwaliteit.... Jammer weer
Wordt wel snel verzonden dat dan weer wel..
Zeer slechte kwaliteit
Zeer slechte kwaliteit. Na slechts enkele keren dragen zijn al mijn broeken of kapot, of dun geworden.
Slechte kwaliteit kleding
Slechte kwaliteit kleding. 1x wassen en helemaal gepild. Na contact klantenservice zeggen ze dat ze niet kunnen weten hoe dit is gewassen en ze deze klacht niet eerder hebben gehad. BELACHELIJK. Slecht bedrijf.
Slechte service
Binnen een maand ging er een naad die midden over de broek liep, stuk. Geappte met de klantenservice. Boden aan een nieuwe broek te sturen, dat is natuurlijk prima. Maar daarna niks gehoord. Weer geappt. Wilden ze dat ik zelf naar de kleermaker ga met die broek om het te laten maken en dan vergoeden ze € 7,50! Daarvoor moet ik twee keer heen en weer naar de kleermaker rijden, parkeren en het laten maken. Gekkenhuis dit wat een slechte service
Belachelijke service
Bestelling duurde lang. Kwaliteit was erg slecht en zaten vlekken in. Dus retour doen maar zelf hiervoor de kosten moeten betalen. Ronduit belachelijk.
2 keer iets besteld en wat een een…
2 keer iets besteld en wat een een slechte afwerking of materiaal keuze
Netjes gemeld via de mail maar meteen krijg je opdrachten om fotos te maken etc
Ik bestel zoizo niet graag dingen online maar dit wat weer een mooie leer
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.