Most Wanted Bewertungen 823

TrustScore 2 von 5

1,8

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ik bestelde een broekje in 2 maten. Wat ging goed: snel bezorgd, leuke print, broekje voldeed overall aan verwachtingen qua stof en look. Wat ging slecht: beide broekjes zijn qua kwaliteit echt sl... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mijn broek die ik besteld moest retour omdat deze simpelweg niet mooi zat.. ik kwam het systeem niet meer in en heb hun gemaild over mijn ordernummer.. een hoop gedoe want ze konden niks vinden op pos... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ik had meerdere broeken besteld waarvan ik er uiteindelijk één heb gehouden en de rest heb geretourneerd. In eerste instantie kreeg ik bericht dat de retourbedragen waren teruggestort, maar toen... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bruine wide leg broek besteld. Gewassen volgens wasvoorschrift en vervolgens 5! Kledingstukken vol met bruine vlekken van deze ene broek. Most wanted slechte service. Niet retouren en geen compensatie... Mehr ansehen

1. Damenmodengeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Zo’n overweldigend aanbod aan kleding op de bestaande fashion webshops en nog konden wij niet vinden waar we naar op zoek waren. Daarom zijn wij in 2014 begonnen met de Most Wanted boutique en webshop. Het idee achter deze webshop en boutique? Items volgens de laatste trends, classy maar toch stoer en dan óók nog eens voor een leuke prijs. Onze inspiratie halen we uit internationale fashion magazines, de IT-girls van het moment en natuurlijk de bekende fashionbloggers/vloggers. Wij hebben in augustus 2014 onze eerste winkel geopend in het centrum van Rotterdam en in december 2017 hebben wij in hartje Amsterdam de 2e winkel geopend.

1,8

1 Stern

Hat 2 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Zeer slechte ervaring

Broek besteld, maar was te groot dus een maat kleiner besteld via ruiloptie. De ruiling duurde erg lang en in de tussentijd kwam de broek behoorlijk in de aanbieding. De nieuwe broek werd opgestuurd en in de bestigingsmail stond zelfs de aanbiedingsprijs, maar ik moest zelf de origineel prijs betalen. Op de vraag of ze de betaling (Klarna) konden aanpassen op het lagere bedrag kreeg ik een onpersoonlijke reactie dat dit niet kon en werd verwezen naar de algemene voorwaarden. Vreemd, want in de bevestigingsmail stond toch echt de aanbiedingsprijs.. daarna nog een vraag gesteld via de klantenservice maar daar kwam geen reactie op. Uiteindelijk de tweede broek retour gestuurd want ook deze zat helaas niet goed (maten vallen heel raar!). 3 weken nadat MW de retourzending al ontvangen had, werd nog steeds het bedrag op Klarna niet aangepast. Met als gevolg dat ik steeds betalingsherinneringen kreeg op Klarna. Na meerdere contact pogingen met de klantenservice werd dan toch maar de Klarna betaling aangepast. Eerste en laatste keer dat ik hier iets besteld heb.

21. November 2025

Bestelling (nog?) niet ontvangen

30 november een broek besteld, niets ontvangen. E-Mails wordt niet of slecht op gereageerd. Wel om een review bedelen maar de eerlijke review niet plaatsen op de eigen site, de goede reviews van andere klanten op dezelfde datum wel natuurlijk…kom op Most Wanted, Wel shinen met mooie luxe bedrijfsuitjes op de socials maar de klanten in de kou laten staan kan echt niet!

26. Dezember 2025

Leuke kleding

Leuke kleding. Kwaliteit kan beter, erg dunne stof, voelt goedkoop aan. Kosten voor het terugsturen is voor de consument. Kleine kans dat ik hier ooit nog bestel.

13. August 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Positief nieuws

Ik heb laatst 4 items bij Most Wanted besteld. Alle drie de items waren in de smaak gevallen.
Eén truitje ging terug. Dat ging heel makkelijk volgens de app. Ik bestel hier best vaak.
De service op Instagram vind ik top. Ze zijn hier zeer vriendelijk en helpen je goed.
De collecties zijn afwisselend en voor ieder zit er wat wils tussen. Danique, keep up the good work! ❤️ Happy Holidays

23. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Te lange verzendtijd raad het niet aan.

30 november 1 topje besteld.
De top was in Pre order dus het kon eventjes duren. Vervolgens word de top gepost met advertenties op social media dat als je de top besteld je hem sowieso met kerst in huis hebt.
Ik heb de top 30 november besteld, het is vandaag 22 december en ik heb het topje nog steeds niet.
Tijdje terug contact opgenomen, waar alleen word geantwoord dat het nog niet bekend is wanneer de top komt.
Opnieuw contact gezocht.
Erg teleurgesteld zo’n lange verzendtijd.
Raad het niet aan.
Zit al op de 4e week, voor 1 topje bij een winkel wat gewoon in Nederland zit.

22. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben heel tevreden over de comfy…

Ik ben heel tevreden over de comfy pakken, ze zitten heerlijk, zijn zacht en goed van kwaliteit. De pasvorm is precies zoals verwacht, fijn dat er lengtematen zijn. Het duurde wel een tijdje voor mijn bestelling binnenkwam, maar dat vond ik geen probleem.

24. November 2025

Ontzettend uitgelopen jeans na 1 dag

2 jeans besteld, 2 verschillende modellen. Helemaal aangehouden wat de website mij adviseerde. Ze maken namelijk gebruik van een vragenlijst om je juiste maat te vinden en ik heb zelfs alles opgemeten d.m.v een maattabel. Ik was namelijk echt opzoek naar broeken die mooi en goed zaten. Ze kwamen binnen en paste perfect! Wat was ik blij. Tot 1 van de broeken op dag 1 al helemaal uitliep. Maar zo erg dat ik een maat kleiner nodig had. Een broek die mooi je vormen accentueert, zakt nu van mijn kont af. Het ziet er niet uit. Contact opgenomen met most wanted via whatsapp, foto’s erbij gestuurd en uitgelegd dat dit na 1 keer dragen was gebeurd. Wat kreeg ik te horen: er zit strecht in dus het is geen gegronde klacht. Zit je dan met een broek waar je niks meer aan hebt, ik voel me namelijk niet mooi en vrouwelijk als het zo afzakt en lubbert. De andere broek loopt gelukkig niet uit, vandaar 2 sterren.

9. Dezember 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

De medewerkers in Rotterdam kunnen wel…

De medewerkers in Rotterdam kunnen wel wat aardiger zijn. Je voelt je echt verre van welkom. Daarnaast krijg je geen reactie op de klantenservice en stonk het jurkje ook nog is. Zelfs na wassen….. SHEIN troep.

17. Dezember 2025

Fouten bij bestellen/betalen

Meermaals. Geprobeerd een trui te bestellen, maar elke x ging het bij betalen met ideal mis en kwam er een foutmelding naar voren. Na dit 5x geprobeerd te hebben eindelijk kunnen bestellen en betalen met PayPal, echter lijkt er nu geen order te zijn en de betaling bij paypal is ook zoek. Idd is de klantenservice alleen bereikbaar middels de ai of via whats app. Heel onpersoonlijk En het antwoord wat ik kreeg I'd dst dit nog nooit eerder was gebeurd en ik het anders even via een andere server moest proberen.
Ik ben er klaar mee.
Voor mij geen most wanted meer.

17. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Koop geen donkerblauwe broeken hier en verwacht helemaal niks van de klantenservice!

Ik kocht altijd graag kleding hier, omdat het goed zit en betaalbaar is, maar na mijn laatste ervaring nooit meer! Ik had een donkerblauwe broek gekocht die met kleurstof blijkbaar worden gemaakt in die kleur. Echter geeft dit gewoon af, waardoor mijn lichte nieuwe suede adidas schoenen opeens onder de blauwe vlekken zaten. Dit is er niet uit te krijgen. Ze maken zich er makkelijk vanaf en als je vraagt naar een tegemoetkoming zeggen ze steeds dat de schoenen niet bij hun zijn gekocht waardoor ze er niks mee kunnen. Wel raden ze af om de broek te wassen met andere kleren en de broek nog te dragen op lichte schoenen… Het had dus nog veel erger kunnen aflopen! Als je contact zoekt met de klantenservice word je afgepoeierd en moet je tien keer opnieuw je naam en ordernummer toesturen, maar vervolgens krijg je 1 antwoord van een echt persoon en daarna moet je het weer doen met een robot waardoor je nooit écht verder komt. Nu ben ik het zat.

16. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik wacht nog steeds op mijn geld..

Ik dacht voor de eerste keer te bestellen bij most wanted, maar wat een vreselijk bedrijf. Ik had perongelijk de verkeerde maat broeken besteld deze heb ik retour gestuurd. Most wanted heeft mijn pakket om 9 december in ontvangt mogen nemen en deze is helemaal verwerkt. Ik zou winkel te goed ontvangen via mijn account, maar tot op heden niks. Het gaat om een bedrag van bijna 100 euro.

Al een x aantal keren proberen contact te zoeken maar tot op heden geen oplossing en inmiddels ook al weer een week verder.

Ben echt boos ik wil mijn geld terug of in iedergeval mijn te goed zodat ik de juist maat broeken kan bestellen en daarna zal ik nooit meer wat bestellen bij most wanted, want zo ga je niet met klanten om..

9. Dezember 2025

Waardeloze klanten"service" chatbot

Waardeloze klanten"service" chatbot. Chatbot biedt meermaals aan om door te verbinden met een medewerker, maar dit gebeurt vervolgens niet.
Pakket is weken geleden al aangemeld bij PostNL, maar daar nog steeds niet afgegeven door MW.

15. Dezember 2025

Slechte kwaliteit truien

Slechte kwaliteit truien. Op de site staat hij zou pluisjes afgeven maar na een wasbeurt is dat verholpen. Na 4 wasbeurten nog steeds pluisjes. Ook pikt hij verschrikkelijk heb hem nu 4 keer aangehad. Maar t ziet er niet uit. Dit is al de tweede trui die zo pilt van hun. Nee geen Most wanted meer voor mij.

14. Dezember 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Maatvoering blijft een teleurstelling

Ik ben altijd heel tevreden over de kwaliteit van de producten, maar de inconsistentie in de maten maakt me echt gek. De ene keer heb ik maat S nodig en de andere keer XS, er is geen peil op te trekken. Hierdoor moet ik als klant telkens zelf opdraaien voor de verzendkosten, onwijs irritant en jammer

12. Dezember 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Al meerdere bestellingen geplaatst

Al meerdere bestellingen geplaatst. Over het algemeen zeer tevreden en wat geweldig dat ze tall maten hebben! Over de spijkerbroeken en scuba truien ben ik zeer tevreden. De yoga broek valt tegen, hij zit erg lekker en is mooi lang maar het stofje is zo dun dat deze enorm doorschijnt.

11. Dezember 2025

Super slechte klantenservice

Super slechte klantenservice! Ben nu al twee weken bezig om iets retour te sturen, echt bizar…. Krijg gewoon geen antwoord. Dus dit was ook gelijk de laatste keer!

10. Dezember 2025

Verzend en retour kosten

Lastig contact te maken.. eerst ellenlange gesprekken met chat robot en elke keer als ik wat vroeg was de gespreksgeschiedenis gewist moest ik weer opnieuw alles vertellen.. retour label aanmaken was onmogelijk. En dan de verzend en retourkosten kom op €12 voor een pakje wat niet de goed maat was. Prima verzendkosten of zoals andere websites als je meerdere artikelen retour wil zenden retourkosten .Voor mij nooit meer most wanted

10. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb eigenlijk nooit gekeken naar de…

Ik heb eigenlijk nooit gekeken naar de reviews van Most Wanted tot nu.. toen schrok ik wel hoe slecht het bedrijf scoort. Bij mij is het eigenlijk nooit mis gegaan, altijd keurig verzonden. Een tijdje geleden een broek retour gestuurd en ik heb keurig mijn geld terug gekregen. Ook reageren ze altijd bij mij via mail of/en whatsapp.

4. Dezember 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr