Mobilcentermidt Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

bruger altid mobilventer midt. får altid en 1 klasses ærlig og kompetent snak om problemet. jeg har altid oplevet at aftalt pris holder og for det meste billigere end aftalt. :) jeg giver gerne 6 stje... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har gennem flere år købt brugt udstyr hos Mobilcentermidt. Altid en god og sober oplevelse med god faglig og ærlig rådgivning i forbindelse med handlen. Stor tilfredshed også efter handlen. Hvis... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk team, der altid hjælper dig med alt du har brug for, rådgivning af både ny telefon, ny bærbar, eller blot accessories! Handler alt mit telefon og udstyr derude! Kan kun give dem 5 stjerner,... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte en brugt iPhone 6S hos MobilCenterMidt til en god pris. Pludselig efter 11 måneder ville den ikke holde strøm i mere end 6 timer.. Jeg gik til MobilCenter som hurtigt skiftede batteriet mens je... Mehr ansehen

1. Mobiltelefongeschäft
  2. Wirtschafts- und IT-Beratungsagentur
  3. Computerreparaturdienst
  4. Technischer Kundendienst
  5. Geschäft für Second-Hand-Computer

Vom Unternehmen geschrieben

- Reparation af pc, mac mobil og tablet. - Brugtsalg af pc, mac mobil og tablet. - Professionel erhvervstelefoni -It-Support Privat og Erhverv

Hervorragend

Alle Bewertungen

6 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gode vare og god service

Jeg har lige købt en brugt MacBook, det er super dejligt at kunne komme et sted, hvor man kan købe en vare man har råd til, og der samtidig er 1 års garanti på varen. Jeg fik rigtig god service og en masse information. Det kan klart anbefales!

16. September 2017
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dårlig oplevelse!!

Lang historie kort.
Brugt iPhone 6 som jeg var rigtig glad for, blev til en meget dyr fornøjelse. Efter lang rep tid og en knap, som pludselig ikke virkede ( som den dog gjorde v indlevering) og et par sure opstød, fik jeg dog lidt kr retur. Men det var generelt en øv oplevelse, som jeg ik vil anbefale til andre. Dog skal det stor ros til, deres unge medarbejder, han gjorde virkelig en indsats!! Flot arbejde

12. September 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service til en god pris!

Jeg har både fået repareret mobiler og computere inde ved mobilcenter midt, og hver gang har jeg fået enorm god service.
De har altid kigget på mine ting med det samme, og de er altid hurtige til at få tingene klaret. Man får også en mere personlig service end hos mange af de store kæder som Elgiganten osv, fordi de ikke bare sender dine ting videre med en lille note, men rent faktisk tager sig af det hele selv. Så på den måde føler jeg at man kan stole mere på at de holder hvad de lover.
Udover at levere god service gør de det også til en god og retfærdig pris. Jeg kan helt klart godt anbefale et besøg! :-)

8. August 2017
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fantastisk service

Jeg har idag besøgt mobilcenter midt, fordi min iPhone 5s pludselig gik i sort og ikke ville tænde. Jeg forespurgte på en pris før rep. Og fik en pris på et nyt batteri. Den ansatte sagde han kunne teste om batteriet skulle skiftes, men han tog det gamle batteri ud og satte det gamle i igen, og bum så virkede telefonen. Alt sammen ordnet indenfor 5 min. Super service. Jeg kommer igen hvis jeg en dag får brug for det 😉

7. August 2017

Supergod service

Supergod service. Jeg fandt et link til en macbook, der desværre var blevet solgt. Da jeg skrev og spurgte på varen, så tilbød Marcello istedet at slå 2000 af en anden lignende model. Det endte ikke med et køb i denne omgang, men jeg har fået fin vejledning fra dem alligevel, så var den rigtige macbook der, med de rigtige specs, så ville jeg være tryg ved at købe hos dem :)

29. Juni 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk oplevelse hos …

Fantastisk oplevelse hos Mobilcentermidt, hvor medarbejderne afsatte tid og ressourcer til et akut problem. Serviceminded og kompetente folk kendetegner virksomheden. Jeg er dybt taknemmelig, og kan stærkt anbefale Mobilcentermidt til andre kunder.

21. Juni 2017

Fremragende service

Vores datters strømforsyning til sin laptop var blevet væk eftermiddagen inden eksamen. En rundringning til byens PC service forretninger viste at ingen havde en kompatibel adapter på lager.
Vi ringede også til mobilcentermidt 7 min inden lukketid, og de sagde: Vi finder en løsning, kom ud med den, vi holder butikken åben indtil I kommer. Ankommet lidt over lukketid gik en medarbejder i gang med at forsøge at finde en adapter og efter mange trængsler fandt han ud af at værkstedets egen universaladapter kunne bruges med lidt snilde. Vi fik lov til at låne den hjem natten over så PCen kunne lade uden beregning eller depositum, hvis vi kom og afleverede den næste morgen. Som sagt så gjort. Datteren gennemførte sin eksamen på en opladet PC. Vi er meget taknemmelige for fleksibiliteten, der blev udvist. Næste dag blev adapteren fundet igen- en anden elev havde taget den i tasken.

16. Mai 2017
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Rodet forløb der nærmest blev komisk da …

Rodet forløb der nærmest blev komisk da jeg lavede en dårlig anmeldelse på facebook.

Jeg aflevere in iMac til rep. af harddisk hos dem, hvorefter de lover den færdig 2-3 arbejdsdage efter. Det holder ikke da de efter sigende mangler reservedele. Og så ringer de til mig for at spørge til om det kan passe skærmen er død på den. Det er jeg bestemt sikker på den ikke er. For mig lyder det som om de har "lavet" computeren, og noget er gået galt, og han prøver at snakke sig ud af det. Den udtalelse skal dog stå for min egen regning. Han ringer senere og siger at alt er i orden igen. Nu er computeren færdig og klar til afhentning. Da den kommer hjem viser det sig at han ikke har monteret den lovede temperatur føler, men istedet installeret software til at styre blæseren, hvilket også er okay, på nær jeg ikke bryder mig om uærligheden. Yderligt flimre skærmen når jeg starter den op, hvilket den stadig gør. Jeg ringer til ham og han siger at det er meget normalt de flimre ved opstart. Alt i alt en rigtig dårlig oplevelse, hvilket jeg vælger at dele på deres FB side.

De bliver nu så fornærmet at de opretter mit firma cometservice på trustpilot og anmelder det.

Jeg vælger at lave et screenshot og deler det igen på deres side, nu svarer de mig godt nok høfligt tilbage, at der selvfølgelig var fuld garanti på computeren. Efterfølgende har han fjernet alle anmeldelser på facebook.

EDIT: De anmelder mig for at bruge hans navn her i anmeldelsen. Han bruger selv mit navn "Rune Behnk Eriksen" da han anmelder mit firma. Hykleriet vil ingen ende ta` :)

Mvh Rune Behnk Eriksen

6. Mai 2017
Mobilcentermidt-Logo

Antwort von Mobilcentermidt

Hej Rune.
- Computer virker 100% efter vi har lavet den for dine forældre.
- Du ejer ikke selv computeren og har ikke engang været i vores butik.
- Der er 1 års garanti på den udførte reparation.
- Efter reparationen bad du os fakturere dit firma med en anden varebeskrivelse, så du kunne trække den fra.
- Der er givet 1000 kr. i rabat på den udførte reparation.
- Vi besvarer dine opkald uden for åbningstid.

Trods dette laver du en dårlig anmeldelse som vi er meget uforstående overfor..

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ved problemer med PC eller printer er …

Ved problemer med PC eller printer er der altid en god service og hjælp at hente hos MobillCenterMidt.
Er der aftalt at der ringes tilbage så ringes der tilbage.
Kan kun anbefale andre at købe og bruge Mobil Center Midt.
Mvh Jørgen Mumm

2. Mai 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mobilcenter Midt har været min redning …

Mobilcenter Midt har været min redning i flere tilfælde.
Jeg er meget afhængig af min IPhone og IPad, men er ikke It nørd, og har til tider brug for assistance.
Hos Mobilcenter Midt har de lynhurtigt og venligt kunnet hjælpe, både med opsætningsproblemer og data, der skulle genfindes.
De er tålmodige, og gode til at forklare, hvad der skal gøres, og hvad de gør.
Vi er en generation af It brugere, der er Meget afhængige af, at vores udstyr fungerer, men ikke genier til at fixe det. For os er de guld værd.
De får min ubetingede ros, og anbefaling.

Aase Albæk, Viborg.

13. April 2017
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ingen anbefaling herfra

Vi købte en Macbook der var 14 dage gammel, gennem Gul og Gratis. Macbooken var køb hos Randers Computer Center. Efter et stykke tid gik computeren i stykker og vi kontakter Randers Computer Center, hvor vi får den lavet over garantien. Da vi modtager computeren ligger den løs i en alt for stor kasse og rasler rundt. Vi pakker den ud og da vi tester den virker e-tasten ikke, men efter lidt tid begynder den at virke igen. Tiden gik og det med e-tasten kom og gik, men en dag virkede jackstikket ikke og den række hvor e-tasten sidder. Vi kontakter nu Humac Odense og de kiggede på den og siger, at det dækker garantien så vi skal bare sende den tilbage. Så 2. november sender vi macbooken endnu engang til Randers. Sidst i november bliver min mand ringet op af MobilCenterMidt med beskeden om, at maskinen er væskeskadet. Vi kontakter MobilCenterMidt, da den på ingen måde har været i kontakt med nogen form for væske. Men der er ikke noget at komme efter, de påstår hårdnakket, at det er vores egen fejl. De laver den og sender en stor regning til os. De lover at sende tastaturet med tilbage, hvor de kan dokumentere, at det er væskeskadet. Det første vores datter siger er, at det er ikke vores tastatur, for på vores er f-tasten mat.
Da vi så modtager macbooken VIRKER jackstikket stadigvæk ikke. Efter dette håbløse forløb, ringer vi til Randers Computer Center og vi skal sende computeren tilbage til MobilCenterMidt. Med den tid, penge og dårlig service, vælger vi denne gang, at lade Humac Odense reparerer den. NU BLIVER DET SPÆNDENDE. De kigger computeren igennem og FINDER, at der mangler skrue i bundpladen. Blæser er IKKE sat til og der mangler en skrue ved kølerpladen. Sidste melding fra Humac Odense lyder "Der tages forbehold for følgefejl grundet de uautoriseret mangler i enheden". Så en stor regning mere, men nu kører computeren efter besøget i Odense.
Så ALDRIG mere Randers Computer Center eller MobilCenterMidt, da det har været et dyrt bekendtskab.
I burde vel lave de reparationer ordentlig, selvom computeren er købt et andet sted!

7. Januar 2017
Mobilcentermidt-Logo

Antwort von Mobilcentermidt

Hej Lotte. Vi har forsøgt at fange dig flere gange via mail dog uden held.

Vil du sende en mail til butik@mobilcentermidt.dk med dit mobil nr. så vi kan finde en løsning :)

Vi bruger dem 1 gang i måneden

Vi bruger dem cirka 1gang i mdr - det er IKKE for de skal lave noget om men fordi de tlf vi har i firmaet skal hele tiden virke og de er udsatte så ved mobilcentermidt kan vi få en mobil op og køre en time efter indlevering..

Vi vil klart anbefale dem til alt og alle

30. November 2016
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr