Opvaskemaskine i stykker med huset fuldt af feriegæster. Hurtig ud til det bedste sted at købe hårde hvidevarer. Kompetent og professionel service. Lørdag formiddag i ferietiden. Hvad sker der så. Mas... Mehr ansehen
- Waschmaschinen- und Trocknerfachgeschäft
- Haushaltsgeräte-Kundendienst
- Reparaturdienst für Waschmaschinen und Wäschetrockner
Vom Unternehmen geschrieben
Byens Hvidevarer er en speciel butik i Kolding, med et af nordens største sortimenter. Vi tilbyder vores kunder en extraordinær oplevelse, hvor vi tager jer med på opdagelse i vores butik.
Industrivej 1, 6000, kolding, Dänemark
- ap@byenshvidevarer.dk
- byenshvidevarer.dk
God service og vejledning
God service og veludført arbejde
God service og veludført arbejde
Handler det gerne igen
Kanon service
Kanon service, hurtig respons og skarpe priser.
Ringede klokken 9:30 (udenfor åbningstid) og klokken 12 var de allerede og montere ny opvaskemaskine.
Klasse service.
Troværdige
Troværdige, reelle, kundevenlige er nærmest de ord der falder mig ind om Byens Hvidevarer. De matcher billigste pris på markedet! Derudover har de en fantastisk dygtig og behagelig montør.
Der blev givet en yderst kompetent…
Der blev givet en yderst kompetent vejledning i forbindelse med købet af komfur og emhætte. Ikke sidste gang vi handler der
de er bare super effektive og kommer…
de er bare super effektive og kommer altid med en god pris
Fantastisk
Vi har oplevet en fantastisk, saglig og ærlig dialog med Alexander om ønsker og behov i forhold til nye hvidevarer. Snakker ikke kunden efter munden, men kommer gerne ideer og forslag til helheden i vores køkken. Når Alexander lover at følge op og give en tilbagemelding, så gør han det!
Tak til Morten for god kaffe sidst vi var forbi jeres nye flotte butik 😊
Det med afstand bedste sted
Det med afstand bedste sted, at købe sine hvidevarer. Fantastisk - og ikke mindst troværdig rådgivning - sammenholdt med super god service.
Mega go’ service
Det var en fornøjelse at handle med dem og rigtig rigtig go’ service . TAK..👍
Omhyggelig levering
SÅ professionelt og kompetent.
Vi bestilte for flere måneder siden komplet hvidevareløsning til det hus, vi er ved at bygge. I dag trådte vi så ind i den nye - og meget lækre butik for at lave et par ændringer . Ikke nok med, at vi blev husket som kunder og blev tilbudt et glas kold hvidvin, men det, vi havde bestilt for flere måneder siden, var også husket ! Vi føler os super godt og kompetente behandlet, og for os betyder det meget, at vi ikke bare er et nummer i rækken.
Og for øvrigt ; SIKKE ET UDVALG.
Fantastisk service
Fantastisk service, fornuftige priser - god reel vejledning af mennesker, som ved hvad de sælger. De maskiner, de sælger, har de særligt udvalgt - fordi de lever op til den kvalitet, de ønsker at sælge. De er også utrolig venlige og omhyggelige ift. levering. Bestilte om morgenen og fik leveret allerede om eftermiddagen.
Fantastisk service også når der er…
Fantastisk service også når der er problemer med en fryser, de er der 100% og kommer med en lånefryser til problemet er løst . Vi vil varmt anbefale at i køber jeres hvidevarer hos dem 🙏
God rådgivning og rigtig fin service.
God gammeldags service
Endnu en god og positiv oplevelse med Byens Hvidevarer. Altid god service, lige fra vejledninger til installation.
Anne Marie Krighaar
God service både i forretningen og ved…
God service både i forretningen og ved installationen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.