bruger altid mobilventer midt. får altid en 1 klasses ærlig og kompetent snak om problemet. jeg har altid oplevet at aftalt pris holder og for det meste billigere end aftalt. :) jeg giver gerne 6 stje... Mehr ansehen
Har gennem flere år købt brugt udstyr hos Mobilcentermidt. Altid en god og sober oplevelse med god faglig og ærlig rådgivning i forbindelse med handlen. Stor tilfredshed også efter handlen. Hvis... Mehr ansehen
Fantastisk team, der altid hjælper dig med alt du har brug for, rådgivning af både ny telefon, ny bærbar, eller blot accessories! Handler alt mit telefon og udstyr derude! Kan kun give dem 5 stjerner,... Mehr ansehen
Købte en brugt iPhone 6S hos MobilCenterMidt til en god pris. Pludselig efter 11 måneder ville den ikke holde strøm i mere end 6 timer.. Jeg gik til MobilCenter som hurtigt skiftede batteriet mens je... Mehr ansehen
- Mobiltelefongeschäft
- Wirtschafts- und IT-Beratungsagentur
- Computerreparaturdienst
- Technischer Kundendienst
- Geschäft für Second-Hand-Computer
Vom Unternehmen geschrieben
- Reparation af pc, mac mobil og tablet. - Brugtsalg af pc, mac mobil og tablet. - Professionel erhvervstelefoni -It-Support Privat og Erhverv
Fabrikvej 7, 8800, Viborg, Dänemark
- butik@mobilcentermidt.dk
- mobilcentermidt.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
God service og meget hurtig ekspedition
God service og meget hurtig ekspedition
Hjælp og hurtig respons🤩🙏🏻
Hold da op hvor er mobilcenter midt et fantastisk sted!
Jeg havde opbrugt alt mit data og var havnet i Nordjylland uden at kunne komme hjem uden gps.
Jeg kontaktede en af medarbejderne og selvom han havde ferie, svarede han.
På under 10 minutter fik jeg den hjælp jeg havde brug for, og jeg kan nu komme hjem til Viborg igen 🙏🏻👏🏻! Hold nu op en fantastisk service og hold nu op et fantastisk menneske!
KÆMPE anbefaling af stedet her ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Altid super service.
Super service, hvor jeg blev godt behandlet og hurtigt fik løst mit problem.
Jeg har for nylig haft en helt…
Jeg har for nylig haft en helt fantastisk oplevelse med MobilCenterMidt, og jeg er så glad for deres enestående service og hjælp ved køb af min nye computer.
Fra det øjeblik jeg trådte ind i butikken, blev jeg mødt af venlige og yderst kompetente medarbejdere, der virkelig vidste, hvad de talte om. Jeg var på udkig efter en ny computer til både arbejde og lidt gaming, og teamet tog sig tid til at forstå mine behov og finde den perfekte løsning til mig. De guidede mig gennem forskellige muligheder og forklarede fordele og ulemper ved hver model i et sprog, jeg kunne forstå, selv uden at være teknologiekspert.
Men det var ikke kun salget, der imponerede mig. Efter købet fik jeg en utrolig service. Der var en lille udfordring med opsætningen af computeren, og da jeg kontaktede MobilCenterMidt, reagerede de hurtigt og professionelt. De tilbød at komme hjem til mig og fik løst problemet på ingen tid, hvilket virkelig overgik mine forventninger. Det er sjældent at opleve sådan en dedikation og omsorg for kunderne i dag.
MobilCenterMidt har også en stærk lokal forankring, hvor de støtter både Viborg FF fodboldklub og VHK håndboldklub, hvilket viser deres engagement i lokalsamfundet. Deres bæredygtige grønne genbrugsinitiativer er også værd at nævne, da de fokuserer på at reducere elektronisk affald og fremme miljøvenlige praksisser.
Alt i alt har MobilCenterMidt ikke kun leveret en computer, der opfylder alle mine behov, men de har også givet en serviceoplevelse, der er langt ud over det sædvanlige. Jeg kan varmt anbefale dem til alle, der søger kvalitetsprodukter og en uovertruffen kundeservice.
Jeg betaler gerne ekstra enda for god service.
Super Service 🤩
De er super flinke og hjælper gerne med hvad man nu har af ting der ikke virker 😃
I mit tilfælde var det min computer de hurtig kiggede på og løste problemet med det samme 😃
Jeg bruger dem klart fremover 🤩
Bestilte et beskytfelsesglas til min…
Bestilte et beskytfelsesglas til min telefon. Efter knap 3 uger hvor der ikke skete noget måtte jeg så køre ind til forretningen, da de ikke tog telefonen. Efter Ialt 5 ugers ventetid kom det så. Endelig. Da jeg skulle have det monteret var ekspedienten meget negativ og ville på ingen måde anerkende at det havde taget voldsomt lang tid
Virkelig dårlig service
Og en meget negativ oplevelse
Havde haft knægtens iPad til…
Havde haft knægtens iPad til skærmskift, billigt og hurtigt. Desværre var der defekt i den nye skærm, men på blot 2 timer, var det fikset.
Høflige, billige, servicemindede og professionelle.
Et besøg værd.
I hjertet af Viborg ligger mobilcenter…
I hjertet af Viborg ligger mobilcenter syd hvor man får en skøn service af Peter.
Kan varmt anbefales.
Anbefales
De har lavet alle vores mobil- og tabletreparationer, og altid har de været både billige og hurtige. Og flinke. Bestilte nyt glas til fruens iPhone, og da hun så var inde i butikken for at aflevere den til reperation, hev Allan den beskyttelsesfolie af, som jeg åbenbart selv havde sat på. Og glemt alt om. Det blev taget med et stort (og måske lidt overbærende) smil. Mange anbefalinger herfra.

Antwort von Mobilcentermidt
Super service ved skift af skærm på Google Pixel 4a.

Antwort von Mobilcentermidt
Afleverede en Surface
Afleverede en Surface, der skulle have batteriet skiftet, kom tilbage med fejl på skærmen. Mobilcentermidt vil erkende deres fejl.
Magen til service skal du lede længe…
Magen til service skal du lede længe efter !
Professionelt udført arbejde. Jeg vil til enhver tid igen køre fra skive til Viborg hvis uheldet med min telefon skærm skulle være ude igen :-)
Jeg har diabetis og bruger min telefon til at scanne min sensor.
Da de ikke havde en ny skærm hjemme til min telefon og den ikke kunne fås i Danmark så blev den straks bestilt hjem fra Holland med express.
Da skærmen mod forventning ikke kom torsdag blev aftalen vi fandt en løsning fredag når skærmen kom. Jeg havde pga min arbejde ikke mulighed for at køre fra skive til Viborg og hente telefonen. Så den blev leveret ! Og dette uden beregning.
Jeg har læst de negative anmeldelser her, og jeg tænkte først om det var det samme firma ? Jeg kan ud fra min personlige oplevelse ikke genkende noget af det skrevne.
Så herfra kommer de største anbefalinger .. Ryger din mobil skærm så er det her du skal få den lavet. Priserne er lidt højere end de billigste men de billigste er der tit problemer med... Og det vil jeg ikke risikere for nogle få 100 kr
Så TAK for god service og en telefon der virker præcis som den skal :-)
Vi har fået en virkelig flot service og…
Vi har fået en virkelig flot service og hjælp hos Mobilcentermidt til vores IMac, og vi vender helt sikkert tilbage, hvis vi igen skulle få problemer. Vi vil klart anbefale dem til venner og bekendte.
J. Lundholm Pedersen
Lemming
Fantastisk oplevelse!
Jeg har kun godt at sige om mobilcentermidt.
De har de flinkeste medarbejdere og så leverer de et mega genialt telefoni produkt til deres erhvervskunder.
Helt i gennem professionel behandling…
Helt i gennem professionel behandling fra start til slut. Meget høflig betjening og fik besvaret alle mine spørgsmål udførligt.
Kan klart anbefales +++
Rigtig fin kundeservice
Rigtig fin kundeservice, de tager sig tid og lytter til kundens ønske, samt er med på en utraditionel løsning.
Dejligt hjælpsom personale 👍
Jeg har flere gange brugt firmaet og…
Jeg har flere gange brugt firmaet og jeg har kun gode oplevelser. Senest fordi min iMac ikke ville starte.
Da vi satte stikket i startede den dog uden problemer, så jeg kørte hjem igen.
Da jeg spurgte efter hvor meget denne "service" kostede, sagde de at det var gratis.
Brød aftalen om servicetjek og kræver penge for reparation bagefter uden samtykke
Jeg aftaler i butikken at de foretager en fejlsøgning til 199,- og at jeg bliver ringet op, for at vurdere om jeg vil betale for reparationen. I stedet får jeg sms med besked om at der nu skiftet til ny skærm til 499,- og opdateret til 299,- Det var IKKE aftalen, hvilket jeg ringer og fortæller dem. Efter samtalen hører jeg ham kalde mig skovl, til sin kollega. Èn ting er den ringe service, hvor de ikke holder aftalen og derefter kræver penge - en anden del er at opdateringen har slettet alle mine data. I butikken oplyste jeg at jeg ville gerne vurdere, om den skulle gendannes. Jeg går ALDRIG til dette firma igen.
Venlig, hjælpsom og professionel personale 👍👍
5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.