Minkøbmand Bewertungen

TrustScore 2.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ny købemand 6823, Skovlund. Hjertelig velkommen til Min Købmand Mads i Skovlund. Vi vil gerne sige tak, fordi du har valgt at blive en del af vores lille lokalsamfund. Som Skovlund-borge... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Denne kæde er virkelig dårlig på tilbudssiden. Det er langt fra alle butikker, der køber de varer hjem, som tilbudsavisen annoncerer. Enkelte butikker siger endda, at de ikke er en del af kædens t... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Forfærdelig pakkeshop. Deres medarbejdere stjæler pakkerne. Især den der ligger i Snekkersten. Der er flere folk som ikke får deres pakker i købmanden i Snekkersten og det er altid den samme lille sur... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Min oplevelse ved østby købmand, 6100 haderslev. I går omkring kl. 9 havde jeg en meget ubehagelig oplevelse i pakkeshoppen. Da jeg kom ind for at afhente en pakke, stod en ældre me... Mehr ansehen

Mangelhaft

Alle Bewertungen

30 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Min købmand i virring! HOLD JER VÆK!!!!

Min købmand i virring, er den værste butik jeg har været i!

1. Idag var jeg derinde og der var ikke rengjort i kølerne! Alt for klamt!

2. Gang på gang på gang, kan de ikke finde pakkerne og der er ingen høflighed eller noget som helst, værste butik! Nu kører jeg helt klart noget længere end for at handle i den skod butik!

SKAM JER!

19. Dezember 2020

Hej Kasper

Mange tak for din bedømmelse trods en dårlig oplevelse.

En klage af denne karakter bør sendes til købmanden.

Hvis du ønsker det kan jeg sende din anmeldelse videre til ham. Jeg skal bede dig sende en mail til kundeservice@minkobmand.dk med vedhæftning af denne anmeldelse.

Årsagen til at vi beder dig kontakte kundeservice er at vi skal bruge nogle personlige oplysninger til dig, så købmanden har en mulighed for at svare og disse ønsker vi ikke skal ligge i det fri.

Du ønskes en God Jul

Jo, de har god service.

Der er en ret fjollet reklame på TV i øjeblikket om god service hos Min Købmand.
Vi ville køre til Min Købmand i Håstrup forleden efter et godt tilbud. Desværre var der vejarbejde og omkørsel på vejen og vi kørte forkert, og da vi endelig ankom til Min Købmand var det 10 minutter efter lukketid. Vi var parat til at vende hjem igen med uforrettet sag, men bankede alligevel på vinduet - og det lykkedes. Jeg blev lukket ind, fik min vare og blev betjent med et smil. Jo, de har god service.

1. Dezember 2020

Hej Liz

Det er skønt at læse om de gode oplevelser vore kunder har. Jeg sender din anmeldelse til butikken med det samme.

Tak fordi du gav dig tid til at lave denne anmeldelse.

Rigtig god aften til jer.

Fantastisk service i butikken

Fantastisk service i butikken i Sønderborg. De gør ALT hvad de kan for at man får en super oplevelse, og er slet ikke bange for at gå det ekstra skridt for at løse et problem. Fyren der står bag kassen er guld værd.

25. November 2020

Hej Peter

Mange tak for din bedømmelse af os her på Trustpilot.

Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for butikken!
Jeg sender din ros videre til købmanden, så de også kan få glæde af denne skønne anmeldelse.

Du ønskes en rigtig god dag.

Sara S.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De sælger snus og hash i de fleste min…

De sælger snus og hash i de fleste min købmænd

4. Juni 2020

Hej Fredsy

Mange tak for din bedømmelse af os.

Hvis du vil give mig navnet på den /de pågældende butikker vil jeg undersøge hvordan sagen skal håndteres.

Du kan sende en mail til kundeservice@minkobmand.dk med navnet på butikkerne.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Endnu en dårlig oplevelse hos Min Købmand i Snekkersten

Hvis du vil opleve en butik, hvor du som kunde opleves som lidt irriterende, forstyrrende og i vejen, så skal du smutte forbi Min Købmand i Snekkersten.

Og det er desværre ikke kun en gang, at jeg har oplevet det. Nu henter jeg kun pakker hos dem, men her kan de også "hjælpe" med dårlig service.

29. Mai 2020

Hej Lars

Jeg beklager at du oplever dårlig betjening i butikken og vil meget gerne have love at sende din henvendelse til købmanden.

Hvis du ønsker at der bliver svaret tilbage til dig skal jeg bede dig sende en mail tilkundeservice@minkobmand.dk med en kopi af denne anmeldelse.

Min købmand Sønderborg

Behandler unge virkeligt dårligt, så snart man har betalt er det ikke noget ‘god dag’ eller noget andet, skubber bare varerne som et tegn på man skal gå, lyder i det hele taget bare trætte og sure, den eneste der er sød er en lidt ældre kvinde med briller og kort hår. Og ungarbejderne.spørg heller aldrig om man vil have bon med

7. März 2020

Mange tak fordi du har taget dig tiden til at bedømme os.

Jeg er rigtig ked af at læse om din oplevelse i vores butik, det er bestemt ikke den oplevelse vi ønsker vores kunder skal have.
Jeg vil meget gerne sende denne henvendelse videre til pågældende købmand, så vi kan få set nærmere på sagen.
Jeg ville derfor bede sende os en mail til kundeservice@minkobmand.dk, hvor du vedhæfter en kopi af denne henvendelse.

Min Købmand

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Købmanden på Strandvejen i…

Købmanden på Strandvejen i Skotterup/Snekkersten ved Helsingør er dårlig. De er sure og man oplever at det drejer sig kun om at tjene penge. Flere har personalet henvendt sig for at sælge vin til mig.

1. Februar 2020

Hej Henrik

Mange tak fordi du har taget dig tid til, at bedømme os her på Trustpilot.

Jeg beklager at du ikke har en god oplevelse med butikken.

Da vores butikker drives af selvstændige købmænd, vil jeg anbefale, at din henvendelse sendes til købmanden,
Vi skal bruge dine personlige oplysninger, så købmanden kan kontakte dig, hvorfor jeg vil bede dig sende en mail til kundeservice@minkobmand.dk med en kopi af denne anmeldelse.

Når vi har modtaget mailen, sørger vi for, at sende den videre til købmanden

Sara

Min Købmand Farstrup

Altid god service. Mangler du en varer bliver den skaffet.

24. Dezember 2019

Hej Ernst

Tak for din flotte bedømmelse.

Hvor er det dejligt at høre at du er så tilfreds med butikken!

Jeg sørger selvfølgelig for, at sende roserne videre til butikken i Farstrup - det er jeg sikker på, at de bliver glade for :)

Du ønskes en rigtig god weekend.

MIn Købmand kundeservice

min købmand jerlev

min købmand jerlev
solgte mad fra 2013 Torskerogn seks år gammel Torskerognen havde fem års holdbarhed og blev for gammelt sidste sommer, viser kontrolrapporten, som også afslører, at solbærsaft, chips, mandler, figner og syltet ingefær var 100-300 dage for gammelt.I alt fandt man i stikprøven 168 gamle varer,
Vi er i 2019 hvad sker der lige her i danmark den er da grulelig gal
så få da styr på det hvor svært kan det være

31. Oktober 2019

Hej Linda,

Tak for din bedømmelse.

Vi er allerede fuldt opmærksomme på rapporterne fra Fødevarestyrelsen og vi har igangsat stramninger af butikkernes procedurer.

Det er selvfølgelig uacceptabelt, at dette finder sted og derfor er vi i tæt dialog med butikkerne for, at sikre, at procedurerne fremadrettet overholdes.

Simone Nielsen
MinKøbmand kundeservice

Rema 1000 er bedre

29. Oktober 2019

Hej Lauritz

Mange tak fordi du har taget dig tiden til at bedømme os.

Jeg er rigtig ked af at læse at du syntes REMA er bedre end Min Købmand.

Hvis du har lyst til at uddybe dette vil jeg bede dig sende os en mail til kundeservice@minkobmand.dk,
hvori du vedhæfter en kopi af denne henvendelse.

Når denne mail er modtaget,vil vi se på hvordan vi videre kan håndtere din henvendelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har handlet ved Min Købmand i…

Vi har handlet ved Min Købmand i Hunderup i flere år nu.

Der er altid stor venlighed, hjælpsomhed og et super sødt personale.

Vi kan varmt anbefale Min Købmand i Hunderup.

3. Oktober 2019

Hej Michael

Tak for din flotte bedømmelse.

Hvor er det bare dejligt at høre - det glæder os!

Jeg sørger selvfølgelig for, at sende roserne videre til butikken i Hunderup - det er jeg sikker på, at de bliver glade for :-)

Du ønskes en rigtig god weekend.

MIn Købmand kundeservice

Min Købmand Filskov

Min Købmand Filskov
Hvis pengene kniber er der en APP hvor man kan købe dagens pose. Eks. bager brød sidst på dagen, rester fra restaurations steder mv. Det er altid i et bestemt tidsrum og et bestemt antal der sælges.
En sådan pose til 29 kr kørte vores datter ud for at hente i dag, som hun har gjort før.
Hold da op! Sikken en skuffelse. ALTSAMMEN var sidste salgsdato - hvilket vi ikke har oplevet andre steder.
Vi kunne skralde bedre end det.
Sikke en forretning! De solgte sidste dato salgsvarer de ellers skulle smide ud.
Vi føler os godt nok snydt. Vi kan godt nok ikke anbefale dette sted.

26. August 2019

Hej Anja

Mange tak fordi du har taget dig tid til, at bedømme os her på Trustpilot.

Hvor er det ærgerligt, at læse om din oplevelse med vores produkt.

Når vi har modtaget mailen, sørger vi for, at sende den videre til købmanden

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Køb og spis ikke denne vare

Har købt Babykarotter, blancheret. Dybfrossen.
Exp. 11-07-202
Lot. 111 04 8192
Ved udpakning er gulerødderne trøskede, grønne i spidserne og udhulede.
Ved kogning bliver det ikke anderledes, smagen er ikke god.
Pakket af SuperGros o/s i EU.
Køb og spis ikke denne vare.
Fremover køber jeg varer, der er produceret og pakket i DK.
Det skal bemærkes, at plastikposen er uigennemsigtig, så kun en udpakning kan afsløre ovennævnte

14. April 2019

Hej Finn

Mange tak fordi du har taget dig tiden til at bedømme os.

Jeg er rigtig ked af at læse om din oplevelse med vores produkt,

Jeg vil blive rigtig glad, hvis du vil sende os en mail til kundeservice@minkobmand.dk, hvori du vedhæfter en kopi af denne henvendelse.

Når denne mail er modtaget, sørger vi for at sende denne videre til købmanden, så han kan se på sagen.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Altid god kundeservice.

18. Februar 2019

Hej Kasper

Mange tak for, at du har taget dig tid til, at bedømme os.

Hvor er det skønt at høre, at du er tilfreds med vores kundeservice i butikkerne.

Østerbro's absolut ringeste købmand

Opskruede priser
Tomme hylder
Manglende priser på varerne
Varer med overskredne sidste salgsdag
Meget ringe udvalg
Det samme udvalg i snart 10 år
Ganske enkelt en butik der på alle måder signalerer en ejer, der ingen ære sætter i sin butik og ikke interesserer sig for sine kunder, men kun for profitten!!!

14. Januar 2019

Hej Pernille

Mange tak fordi du har taget dig tiden til at bedømme os.

Det er bestemt ikke den oplevelse vi ønsker vores kunder skal have

Jeg ville derfor blive rigtig glad, hvis du vil sende os en mail til kundeservice@minkobmand.dk, hvori du vedhæfter en kopi af denne henvendelse.

Min Købmand

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde fået leveret en pakke som var…

Jeg havde fået leveret en pakke som var for stor til min bil, hvor det må have været butikschefen i Min Købmand Sønderborg der pænt tilbød at køre den hjem til mig. Pakken skulle leveres hjem, men leveringsmanden valgte at køre den til deres pakkeshop.
Tusind tak for denne god service

28. Mai 2018

Hej Haki

Mange tak for din bedømmelse af os.

Hvor er det skønt at høre at du er tilfreds med vores butik og service.

Jeg vil sende din ros videre til butikken, det vil de blive glade for.
Det er så dejligt når vores kunder tager sig tid til at bedømme vores butikker.

Min købmand på mørkvej

Min købmand på mørkvej, ville købe nogle sommerby cider de har på tilbud til 8 kr, da de hørte at jeg ville købe 48, sagde de at jeg kun kunne 10 til den pris, i tilbudsavisen står der ikke noget om der kun er 10 til den pris, hvis de gjorde er det også ulovligt at begrænse tilbudet.
Så lad være at handle i den butik.

27. Februar 2018

Hej Pylle

Mange tak fordi du har taget dig tiden til at bedømme os.

Jeg er rigtig ked af at læse om din oplevelse i vores butik,

Jeg vil meget gerne sende denne henvendelse videre til pågældende købmand, så vi kan få set nærmere på sagen og ville derfor blive rigtig glad, hvis du vil sende os en mail til kundeservice@minkobmand.dk, hvori du vedhæfter en kopi af denne henvendelse.

Min Købmand Nansensgade

Komplet mangel på noget der bare ligner kundeservice og almen venlighed fra de ansatte.

Jeg har i skrivende stund netop været nede for at sende en pakke med GLS. Jeg var udmærket klar over, at jeg gjorde det i sidste øjeblik, da klokken var 20:52 og der altså kun var 8 minutter til at butikken lukkede. Jeg har dog været på arbejde hele dagen og fik først fri 20:30, så jeg havde skyndt mig alt hvad jeg kunne, for at nå at sende pakken i dag. Da jeg træder ind i butikken, finder jeg den butiksansatte, som er i gang med at rydde af i butikken. Jeg spørger pænt om jeg kan få lov at sende pakken og beklager meget, at jeg kommer så sent. Til det svarer hun uhøfligt at nej, det kan jeg ikke og ja, det er da absolut sidste øjeblik. Først tror jeg, at hun laver sjov, så jeg spørger overrasket, om hun mener det. Det gjorde hun så åbenbart. Hendes begrundelse var, at man ikke kan komme og sende en pakke lige inden lukketid, fordi den skal scannes ind og laves papirarbejde på, samtidig med at hun skal nå at ekspedere og rydde af i butikken. Da jeg påpeger, at der stadig er 8 minutter til at butikken lukker, siger hun, at hun som ansat skal forlade butikken kl 21, hvorfor alt skal være klar til da.

Jeg stod ærligt talt fuldstændig målløs tilbage. Først og fremmest var der ingen kunder, der ventede på at blive ekspederet. For det andet har jeg tidligere sendt pakker og det tager ikke mere end et minut eller to at scanne pakken ind og lave en afsendingskvittering. For det tredje er det da fuldstændig absurd, at de ansatte skal gå på klokkeslettet når butikken lukker. Jeg har selv været butiksmedarbejder i mange år og mig bekendt er det procedure at lukke butikken ned EFTER lukketid. For det fjerde synes jeg slet ikke, at man kan tillade sig at sige, at man kun kan sende pakker indtil et bestemt tidspunkt, som ligger et arbitrært stykke før lukketid, når det ingen steder er oplyst - hverken i butikken eller på jeres hjemmeside.

Det er sjældent, at jeg gider bruge tid på at skrive anmeldelser, men jeg er simpelthen så chokeret over den ubehøvlede oplevelse, jeres ansatte gav mig. Det ville nok hjælpe på jeres omdømme, at lade være med at ansætte inkompetente folk (som med den oldtidsindstilling til teknologi vist burde være gået på pension) og som minimum lære jeres ansatte almen høflighed.

1. Februar 2018

Hej Anna,

Tak for din bedømmelse af os.

Det betyder meget for os, at få disse bedømmelser - gode som mindre gode. Når de mindre gode bedømmelser kommer betyder det, at vi kan gøre det bedre. Vi forsøger hele tiden at blive bedre, hvorfor din bedømmelse er vigtig.

Jeg er ked af at høre om dette sagsforløb og vil meget gerne kigge nærmere på sagen. Jeg skal i denne forbindelse bede dig sende din henvendelse ind til os på mail: kundeservice@minkobmand.dk. Når jeg modtager din henvendelse kigger jeg på sagen hurtigst muligt.

Du ønskes en god dag og en dejlig weekend.

Simone N.
Kundeservice for Min Købmand

Min købmand i Vollsmose

Min købmand i Vollsmose, har jeg oplevet flere gange at han ikke har den mest reneste butik, og en bøtte med bland selv slik stod på gulvet. Samt at jeg synes at det er forkert at køre med måneds tilbud når han ikke kan levere de fire vare hele måneden igennem.
Der er ofte intet på hylden ellers står det som reel ude på lageret til tilbuddet er omme

15. November 2017

Hej Bjarne

Mange tak fordi du har taget dig tiden til at bedømme os

Hvor er det ærgerligt at du har denne oplevelse i vores butik.,Det vil jeg gerne se nærmere på og jeg vil derfor bede dig sende en kopi af denne anmeldelse til kundeservice@minkobmand.dk.

Når vi har modtaget dette vil jeg sørge for at sende det videre til købmanden.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Du må have en rigtig dejlig dag.

Dårlig service

Glostrup afdeling har ikke annonceret vare og man får bare en dårlig søforklaring :0(

4. November 2017

Hej Bjørn

Mange tak fordi du har taget dig tiden til at bedømme os.

Jeg er rigtig ked af at læse om din oplevelse i vores butik, det er bestemt ikke den oplevelse vi ønsker vores kunder skal have og der er ingen tvivl om at det kan og skal gøres bedre.
Jeg vil meget gerne se nærmere på sagen. Jeg ville derfor blive rigtig glad, hvis du vil sende os en mail til kundeservice@minkobmand.dk hvori du vedhæfter en kopi af denne henvendelse.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Du må have en rigtig dejlig dag.

Med Venlig Hilsen Tina

Min Købmand Kundeservice

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr