Ny købemand 6823, Skovlund. Hjertelig velkommen til Min Købmand Mads i Skovlund. Vi vil gerne sige tak, fordi du har valgt at blive en del af vores lille lokalsamfund. Som Skovlund-borge... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Denne kæde er virkelig dårlig på tilbudssiden. Det er langt fra alle butikker, der køber de varer hjem, som tilbudsavisen annoncerer. Enkelte butikker siger endda, at de ikke er en del af kædens t... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Forfærdelig pakkeshop. Deres medarbejdere stjæler pakkerne. Især den der ligger i Snekkersten. Der er flere folk som ikke får deres pakker i købmanden i Snekkersten og det er altid den samme lille sur... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Min oplevelse ved østby købmand, 6100 haderslev. I går omkring kl. 9 havde jeg en meget ubehagelig oplevelse i pakkeshoppen. Da jeg kom ind for at afhente en pakke, stod en ældre me... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Min købmand i virring, er den værste butik jeg har været i!
1. Idag var jeg derinde og der var ikke rengjort i kølerne! Alt for klamt!
2. Gang på gang på gang, kan de ikke finde pakkerne og der er ingen høflighed eller noget som helst, værste butik! Nu kører jeg helt klart noget længere end for at handle i den skod butik!
SKAM JER!

Antwort von Minkøbmand
Der er en ret fjollet reklame på TV i øjeblikket om god service hos Min Købmand.
Vi ville køre til Min Købmand i Håstrup forleden efter et godt tilbud. Desværre var der vejarbejde og omkørsel på vejen og vi kørte forkert, og da vi endelig ankom til Min Købmand var det 10 minutter efter lukketid. Vi var parat til at vende hjem igen med uforrettet sag, men bankede alligevel på vinduet - og det lykkedes. Jeg blev lukket ind, fik min vare og blev betjent med et smil. Jo, de har god service.

Antwort von Minkøbmand
Fantastisk service i butikken i Sønderborg. De gør ALT hvad de kan for at man får en super oplevelse, og er slet ikke bange for at gå det ekstra skridt for at løse et problem. Fyren der står bag kassen er guld værd.

Antwort von Minkøbmand
De sælger snus og hash i de fleste min købmænd

Antwort von Minkøbmand
Hvis du vil opleve en butik, hvor du som kunde opleves som lidt irriterende, forstyrrende og i vejen, så skal du smutte forbi Min Købmand i Snekkersten.
Og det er desværre ikke kun en gang, at jeg har oplevet det. Nu henter jeg kun pakker hos dem, men her kan de også "hjælpe" med dårlig service.

Antwort von Minkøbmand
Behandler unge virkeligt dårligt, så snart man har betalt er det ikke noget ‘god dag’ eller noget andet, skubber bare varerne som et tegn på man skal gå, lyder i det hele taget bare trætte og sure, den eneste der er sød er en lidt ældre kvinde med briller og kort hår. Og ungarbejderne.spørg heller aldrig om man vil have bon med

Antwort von Minkøbmand
Købmanden på Strandvejen i Skotterup/Snekkersten ved Helsingør er dårlig. De er sure og man oplever at det drejer sig kun om at tjene penge. Flere har personalet henvendt sig for at sælge vin til mig.

Antwort von Minkøbmand
Altid god service. Mangler du en varer bliver den skaffet.

min købmand jerlev
solgte mad fra 2013 Torskerogn seks år gammel Torskerognen havde fem års holdbarhed og blev for gammelt sidste sommer, viser kontrolrapporten, som også afslører, at solbærsaft, chips, mandler, figner og syltet ingefær var 100-300 dage for gammelt.I alt fandt man i stikprøven 168 gamle varer,
Vi er i 2019 hvad sker der lige her i danmark den er da grulelig gal
så få da styr på det hvor svært kan det være

Antwort von Minkøbmand
Vi har handlet ved Min Købmand i Hunderup i flere år nu.
Der er altid stor venlighed, hjælpsomhed og et super sødt personale.
Vi kan varmt anbefale Min Købmand i Hunderup.

Min Købmand Filskov
Hvis pengene kniber er der en APP hvor man kan købe dagens pose. Eks. bager brød sidst på dagen, rester fra restaurations steder mv. Det er altid i et bestemt tidsrum og et bestemt antal der sælges.
En sådan pose til 29 kr kørte vores datter ud for at hente i dag, som hun har gjort før.
Hold da op! Sikken en skuffelse. ALTSAMMEN var sidste salgsdato - hvilket vi ikke har oplevet andre steder.
Vi kunne skralde bedre end det.
Sikke en forretning! De solgte sidste dato salgsvarer de ellers skulle smide ud.
Vi føler os godt nok snydt. Vi kan godt nok ikke anbefale dette sted.

Antwort von Minkøbmand
Har købt Babykarotter, blancheret. Dybfrossen.
Exp. 11-07-202
Lot. 111 04 8192
Ved udpakning er gulerødderne trøskede, grønne i spidserne og udhulede.
Ved kogning bliver det ikke anderledes, smagen er ikke god.
Pakket af SuperGros o/s i EU.
Køb og spis ikke denne vare.
Fremover køber jeg varer, der er produceret og pakket i DK.
Det skal bemærkes, at plastikposen er uigennemsigtig, så kun en udpakning kan afsløre ovennævnte

Opskruede priser
Tomme hylder
Manglende priser på varerne
Varer med overskredne sidste salgsdag
Meget ringe udvalg
Det samme udvalg i snart 10 år
Ganske enkelt en butik der på alle måder signalerer en ejer, der ingen ære sætter i sin butik og ikke interesserer sig for sine kunder, men kun for profitten!!!

Antwort von Minkøbmand
Jeg havde fået leveret en pakke som var for stor til min bil, hvor det må have været butikschefen i Min Købmand Sønderborg der pænt tilbød at køre den hjem til mig. Pakken skulle leveres hjem, men leveringsmanden valgte at køre den til deres pakkeshop.
Tusind tak for denne god service

Antwort von Minkøbmand
Min købmand på mørkvej, ville købe nogle sommerby cider de har på tilbud til 8 kr, da de hørte at jeg ville købe 48, sagde de at jeg kun kunne 10 til den pris, i tilbudsavisen står der ikke noget om der kun er 10 til den pris, hvis de gjorde er det også ulovligt at begrænse tilbudet.
Så lad være at handle i den butik.

Antwort von Minkøbmand
Komplet mangel på noget der bare ligner kundeservice og almen venlighed fra de ansatte.
Jeg har i skrivende stund netop været nede for at sende en pakke med GLS. Jeg var udmærket klar over, at jeg gjorde det i sidste øjeblik, da klokken var 20:52 og der altså kun var 8 minutter til at butikken lukkede. Jeg har dog været på arbejde hele dagen og fik først fri 20:30, så jeg havde skyndt mig alt hvad jeg kunne, for at nå at sende pakken i dag. Da jeg træder ind i butikken, finder jeg den butiksansatte, som er i gang med at rydde af i butikken. Jeg spørger pænt om jeg kan få lov at sende pakken og beklager meget, at jeg kommer så sent. Til det svarer hun uhøfligt at nej, det kan jeg ikke og ja, det er da absolut sidste øjeblik. Først tror jeg, at hun laver sjov, så jeg spørger overrasket, om hun mener det. Det gjorde hun så åbenbart. Hendes begrundelse var, at man ikke kan komme og sende en pakke lige inden lukketid, fordi den skal scannes ind og laves papirarbejde på, samtidig med at hun skal nå at ekspedere og rydde af i butikken. Da jeg påpeger, at der stadig er 8 minutter til at butikken lukker, siger hun, at hun som ansat skal forlade butikken kl 21, hvorfor alt skal være klar til da.
Jeg stod ærligt talt fuldstændig målløs tilbage. Først og fremmest var der ingen kunder, der ventede på at blive ekspederet. For det andet har jeg tidligere sendt pakker og det tager ikke mere end et minut eller to at scanne pakken ind og lave en afsendingskvittering. For det tredje er det da fuldstændig absurd, at de ansatte skal gå på klokkeslettet når butikken lukker. Jeg har selv været butiksmedarbejder i mange år og mig bekendt er det procedure at lukke butikken ned EFTER lukketid. For det fjerde synes jeg slet ikke, at man kan tillade sig at sige, at man kun kan sende pakker indtil et bestemt tidspunkt, som ligger et arbitrært stykke før lukketid, når det ingen steder er oplyst - hverken i butikken eller på jeres hjemmeside.
Det er sjældent, at jeg gider bruge tid på at skrive anmeldelser, men jeg er simpelthen så chokeret over den ubehøvlede oplevelse, jeres ansatte gav mig. Det ville nok hjælpe på jeres omdømme, at lade være med at ansætte inkompetente folk (som med den oldtidsindstilling til teknologi vist burde være gået på pension) og som minimum lære jeres ansatte almen høflighed.

Antwort von Minkøbmand
Min købmand i Vollsmose, har jeg oplevet flere gange at han ikke har den mest reneste butik, og en bøtte med bland selv slik stod på gulvet. Samt at jeg synes at det er forkert at køre med måneds tilbud når han ikke kan levere de fire vare hele måneden igennem.
Der er ofte intet på hylden ellers står det som reel ude på lageret til tilbuddet er omme

Antwort von Minkøbmand
Glostrup afdeling har ikke annonceret vare og man får bare en dårlig søforklaring :0(

Antwort von Minkøbmand
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.