Ny købemand 6823, Skovlund. Hjertelig velkommen til Min Købmand Mads i Skovlund. Vi vil gerne sige tak, fordi du har valgt at blive en del af vores lille lokalsamfund. Som Skovlund-borge... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Denne kæde er virkelig dårlig på tilbudssiden. Det er langt fra alle butikker, der køber de varer hjem, som tilbudsavisen annoncerer. Enkelte butikker siger endda, at de ikke er en del af kædens t... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vores købmand i vores lille by, gør det super godt. Og har man brug for hjælp ved kundeservice så kan jeg også kun give den 5 stjerner. Det eneste jeg kunne savne var lidt mere lækkert inde i app’en
Unternehmen hat geantwortet
Forfærdelig pakkeshop. Deres medarbejdere stjæler pakkerne. Især den der ligger i Snekkersten. Der er flere folk som ikke får deres pakker i købmanden i Snekkersten og det er altid den samme lille sur... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Min købmand Resen/Rosenbakken i Skive
Er træt af personalet altid udstråler uprofessionel adfærd over folk. Vi var deroppe igår (lørdag 12/8-2023) og blev ved kassen mødt af en ung brunhåret pige som hverken siger hej, kigger på os eller noget som helst. Der bliver også snakket med en flabet tone. Ejeren deroppe og de “ældre” medarbejdere er altid så søde og rare og hos dem føler man sig altid velkommen. Men en stor del af de unge medarbejder burde ikke stå deroppe. Så jeg ville anbefale ledelsen af få snakket med teamet om hvordan man opfører sig som medarbejder sådan et sted! Udover det rigtig dejlig butik som jeg altid har været glad for at komme i. Det er kun indenfor de seneste par år (1-2 år) at de unge medarbejdere er faldet af på den! Ærgerligt!
OPDATERING:
Hej Simone,
Tak for din besked. Nej det er jo nemt at afvise tingene når man ikke selv kan se fejlene. Men jeg skriver ikke dette for at brokke mig men blot for at understrege de burde tænke lidt på hvordan de unge mennesker er kunde minded overfor folk.

Antwort von Minkøbmand
Mon Købmand i Errindlev Lolland er en fantastisk købmand. De har alt man ønsker fra helt frisk grønt frisk og rigtig stort udvalg af mælke produkter . Personalet er søde varme mennesker 8g de lytter altid til glæder og sorger. Man kan sende og hente pakker der. Klart en butik at anbefale. 🥰🥰🥰

Antwort von Minkøbmand
I dag handlede min gennemhæderlige mand hos Min Købmand i Vejlby Klit. Da han lige var kommet hjem, blev jeg ringet op af købmanden, der hævded, at min mand ikke havde betalt for to rugbrød, vi havde bestilt. Heldigvis havde min mand kvitteringen, men vi fik end ikke en undskyldning.
Vi har som sommerhusejere handlet der i snart 20 år. Vi har støttet op om at bevare butikken. Den er et plus for området, men ikke med en dårlig serviceprofil.

Min købmand Bjerregaard
-, de vrouw achter de kassa is zo druk in gesprek met een Collega, terwijl staan af te rekenen
- de jongen achter de kassa, geen boe of bah, alleen wat ik moet betalen

Antwort von Minkøbmand
The worn-out, shabby buildings and outdated store fixtures, coupled with excessively high prices, make shopping at My Købmand (owned by Dagrofa) a disappointing experience. It's no surprise that on Trustpilot, My Købmand only receives two out of five stars, with 55% of reviewers giving it only one star. The Rågeleje location is mostly staffed by young employees and is more of a tourist trap in rural Denmark. Additionally, the store serves as a gossip hub for older locals, and the manager often participates in spreading rumors about absent community members. On the other hand, there are clean, well-managed stores in proper buildings less than five kilometers away, such as Rema1000, Netto, SuperBrugsen, and 365.

Antwort von Minkøbmand
Ros til Købmanden i Rågeleje.
Vi havde en dejlig påskeferie i Rågeleje, hvor Købmanden I Rågeleje sørge for alle varerne til familiens påskefrokost og tilmed til super priser f.eks. Lurpak 10kr, 10 stk. ØKO æg 20kr og et stort glas sild til 15kr.
Vi plejer at handle i Lidl, men det var der ingen grund til denne gang.
Tusinde tak for en god oplevelse og service gennem hele Påsken 🙏

Min Købmand Rågeleje
er den hidtil dyreste købmand jeg har handlet i, det virker som om de bevidst udnytter Turisterne ved at sætte priserne langt højere end de nærmeste konkurrenter, i flere tilfælde er priser dobbelt så dyre for akkurat samme varer. hvis man vil undgå at betale over priserne hos min købmand rågeleje, så ligger der flere seriøse supermarkedskæder i Vejby kun 5km væk fra Rågeleje

Antwort von Minkøbmand
Min Købmand Rågeleje er en turist fælde. Måske Danmarks dyreste købmand selv iforhold til andre turistområder. Hvis man har bil eller cykel så ligger der tre store seriøse supermarkeder med normale priser, indenfor 8km, nærmest er Netto og Rema1000 i Vejby 5km fra Rågeleje

Min købmand Slagelse.
Det er sjældent god service fra de ældre fastansatte. Man bliver ikke mødt med smil og et hej, hvor imens de nogle gange kan stå og plabre glædeligt med kunder hvis de har en relation.
De unge piger er altid imødekommende overfor alle og man føler sig velkommen. Det kunne de andre lærer noget af.
Butikken er snæver og man skal nærmest gå sidelæns i gennem nogle af gangene da butikken lader til, at vil have flere vare end hvad der er plads til. Jeg oplever ikke kunderne er i centrum, men at det er ren! Forretning. Handler der absolut kun til nøds. Derfor 1 stjerne

Antwort von Minkøbmand
Hvis du vil spilde dine penge så gå i Min Købmand.
De præcis samme varer som i de fleste supermarkeder, bare til en pris der er dobbelt så dyr.
Skuffende, skamfuldt, og ikke mindst pinligt.

Antwort von Minkøbmand
MInKøbmand gør det godt. Jeg synes altid jeg finder gode tilbud. Der er rent og pænt i butikken, godt indrettet. Bæredygtige produkter!

Antwort von Minkøbmand
Var på ferie i thorsminde, da jeg var ude og handle hos MinKøbmand. Butikken er flot og super flink og venlig betjening af Simon der gav os den bedste oplevelse.
Kommer snart tilbage til thorsminde og glæder mig til at handle med Simon igen.

Antwort von Minkøbmand
Min Købmand Rågeleje yder verdens bedste service! Super høfligt personale og selvom jeg spurgte om hjælp 20 gange, så fik jeg både smil og kompetent hjælp.
Priserne er fair, masser sf gode tilbud og så er hylderne fyldt med spændende varer, som jeg normalt kun ser i special butikker. Alt i alt en super oplevelse!

Antwort von Minkøbmand
Min købmand er rigtig søde og glade medarbejdere.

Antwort von Minkøbmand
"Min Købmand" forretningerne har fra onsdag den 23.11 til fredag den 25.11 haft tilbud på 100 g Merrild Gold instant kaffe til 15.95 kr. pr. glas i den husstandsomdelte tilbudsavis. Som det tidligere har været tilfældet forefindes tilbuddene kun i nogle forretninger. En miniundersøgelse viser, at kaffen kun nåede ud til halvdelen af de adspurgte forretninger. Tilsyneladende er der problemer i grossistleddet (Dagrofa). Flere butikker har bestilt varen hjem, men IKKE modtaget denne. Dette er en klar overtrædelse af Markedsføringslovens paragraf 5 (vildledning).
Desuden er det åbenbart et tilbagevendende problem. Det er skidt for kunderne, som bliver snydt, og dårligt for de berørte butikker, som mister kunder, idet en gennemsnitskunde uvilkårligt vil finde andre steder, at lægge sine indkøb.
Hvad skyldes disse forhold, og hvilke tiltag vil kæden foretage, for at få orden i butikkerne?
------------------------------------------
Svar (03.12.22)
HEJ ANN-SOFIE /DAGROFA
TAK FOR SVAR
I ANBEFALES, AT SENDE EN MAIL UD TIL JERES BUTIKKER, OG HØRE DEM OM PROBLEMETS OMFANG. SÅLEDES KAN I KOMME TIL BUNDS I PROBLEMERNE, OG FÅ DEM LØST. SUBSIDIÆRT KAN I CHECKE, HVORVIDT DE BESTILLINGER I MODTAGER FRA BUTIKKERNE BLIVER EFFEKTUERET - EVT. BEGGE DELE.
MVH
FORBRUGERVOGTERNE

Antwort von Minkøbmand
Der bliver røget i lokalerne inde i butikken i Toksværd på kontoret og på lageret hvilken gør at visse madvarer smager af gammel røg. Har man bestilt en pakke med madvarer skal den hentes samme dag da det ellers smager af gammel røg. Der lugter altid af røg i butikken. De to stjerne er for den rigtig gode service af medarbejderne som altid er søde. Men synes det er under alt kritik at der ryges i butikker. Datoen er kun symbolsk for der lugter altid af røg og har altid gjort det.

Antwort von Minkøbmand
Min Købmand i Klovborg er et dejligt sted at handle.

Antwort von Minkøbmand
Jeg var en gang forbi minkøbmand. Min papfar skulle købe nogle smøger, da han var inde i butikken stirrede kvinden bag kassen meget surt. Jeg har set hinde mange fange siden, hun har altid kigget surt på kunderne.

Antwort von Minkøbmand
Synes godt nok, at det er underligt at Minkøbmand Nørresundby ikke kunne/ville være behjælpelig med at lede efter en pakke, selvom jeg ikke havde modtaget sms på den, skulle der være en mere fra det firma, da der var sendt flere derfra. Dette kunne vi se på pakkeshoppens hjemmeside.
Det må de åbenbart ikke. Hvilket var underligt, når de må i andre Minkøbmand's forretninger. Har selv været Souschef i MinKøbmand, og der brugte vi gerne tid på dette, og dette føres stadig videre, da det er god kundeservice.
Det tænker nærmere at de ikke gad.

Antwort von Minkøbmand
Aldrig vil jeg anbefale nogle at handle ved min købmand i Givskud.
Der er mug og skimmelsvamp i deres køleskabe, møg beskidte gulve og hylder. Plus jeg vil hellere ikke anbefale at man søger arbejde hos min Købmand Givskud. Så ALDRIG handl i Min købmand Givskud.

Antwort von Minkøbmand
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.