Vores datter fik første gang blyanter og farve blyant fra min blyant, af sin moster. De er god kvalitet og det er dejligt med navn på, så bliver de ikke væk. Siden har vi bestilt flere gange fra min... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Min bror er skolelærer, så han skulle have nogle pink blyanter med den pinlige sætning "Oskar er min yndlingslærer", som han kunne låne ud til eleverne når de glemte deres :-) Sætningen var for l... Mehr ansehen
Jeg bestilte mandag d 12/1 en ordre med farveblyanter med navn. På hjemmesiden gøres der opmærksom på at der er 2-3 dages produktionstid. Da jeg ikke har hørt noget om fredagen skrives der en mail... Mehr ansehen
Kvalitetsprodukter som man kun kan være glad for. Vi oplevede meget svind i skolen før vi skiftede til blyanter med navn, kan helt klart anbefales. Derudover hurtig ekspedition og produkterne er fulds... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Hos MinBlyant får du lov til at designe dine egne navneblyanter.
Kontaktinformationen
Vestervej 36, 4960, Holeby, Dänemark
- susan@minblyant.dk
- minblyant.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Rigtig god oplevelse…
Tusind tak til dig for rigtig god oplevelse - blyanter og farveblyanterne med navn så fine - nu er penalhuset klar til skolestart - og L kan fine sine ting med navn på, da der er en navnesøster i klassen
2. køb er ikke MinnBlyants skyld at det ikke kan bruges som gaver - da Posten havde krøllet det sammen - samtlige otte malebøger er bukket i hjørnet - de kan sagtens bruges - men ikke lige som gaver som de var tiltænkt - men superfin kundeservice - svar med det samme om, at den ene slags var udsolgt - men om jeg ville vælge andre selv - ikke noget med bare at sende nogle som var på lager - super flot gestus
Hurtig betjening og rigtig fine…
Hurtig betjening og rigtig fine blyanter. Min søn var svært begejstret for blyanter med sit navn på 😊👍
Rigtig god service
Rigtig god service. Hurtigt svar på mail ved forespørgsel. Og hurtig levering.
Hurtig levering og god kvalitet
Flotte blyanter og gik lige så hurtigt…
Flotte blyanter og gik lige så hurtigt som sidste gang
God og hurtig service
Rigtig godt arbejde
Rigtig godt arbejde, hurtig levering, og en rigtig god kunde service. Og den lille blev glad, tænk sig, at sidde der med sine blyanter + farve med sit eget navn på 😊
Godt arbejde Susan.
Meget fine blyanter og hurtig levering
Meget fine blyanter og hurtig levering, de bragte glæde hos en lille skolestarter
Hurtig og pålidelig handel.
Jeg har handlet med Minblyant 2 gange og været meget tilfreds hver gang. Meget flot tryk på blyanter og farveblyanter af høj kvalitet, hurtig levering og personlig og venlig kommunikation.
Rigtig super god service
super god service. De havde skrevet navnet forkert. Men dagen efter modtog jeg nye
Minblyant
Jeg har flere gange købt farveblyanter hos minblyant, HVER gang er det en succes. Let og overskuelig hjemmeside - minblyant får mine bedste anbefalinger med på vejen ☺️
Kan virkelig anbefale denne virksomhed
Kan virkelig anbefale denne virksomhed. Susan er super dedikeret for at levere et godt produkt. Har købt både almindelige blyanter og farveblyanter med navne og et tegn. Hurtig og problemfri levering.
Hurtig ekspedition og utrolig flotte…
Hurtig ekspedition og utrolig flotte blyanter, som børnene er virkelig glade for og stolte af. Alt fint!
Uovertruffen kundeservice
Uovertruffen kundeservice, aldrig oplevet bedre, og flotte produkter. Det er første gang at jeg aktivt gør noget for at skrive en anmeldelse, og det er fordi det er så meget fortjent!!! Jeg var som altid sent ude med at bestille, og derfor hastede min ordre. Det skrev jeg så da jeg fik ordrebekræftelsen, og hun svarede at den pakke blandede farveblyanter vi bl.a. havde bestilt, desværre var i rest, og derfor kunne hun ikke nå det, men i stedet ville hun pakke nogle andre. Det sagde jeg ok til, og ti dage senere kunne jeg hente min pakke. Så nu glæder jeg mig til at give min datter den personlige gave👏
Fantastiske blyanter
Fantastiske blyanter, har for første gang bestilt på min blyanter, og det bliver ikke den sidste. Super service og hurtigt levering, samt mit navn i guld, så flot.
Tak til Minblyant.
Hurtig og fantastisk service har købt…
Hurtig og fantastisk service har købt blyanter med navn flere gange og levering er altid kommet hurtigere end lovet.
Det var en rigtig dårlig oplevelse
Det var en rigtig dårlig oplevelse, jeg fik simpelthen farveblyanter hvor sølvtrykket var lavet i en sølv mærkat så man ikke kan se navnet - sølv i sølv
Super god service
Jeg bestilte 2 x førskolesæt til levering i uge 7, fik mail om at de ikke havde fået ny leverance om fredagen i uge 7, om det var ok, jeg skulle bruge dem senest onsdag i uge 8 og de tilbød at sende dem direkte til modtager, hvis ikke det kunne nåes, jeg modtag sættene i går tirsdag - super hurtig og fantastisk god service, kan varmt anbefales
Beste butikk
Så mange fine farger og velge mellom, og veldig fint med navn på -jeg er veldig fornøyd😊 Rask og god kundeservice også!
Flotte varer
Flotte varer, hurtigt levering skal til at lægge en ny bestilling.
So funktioniert Trustpilot
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.