Vores datter fik første gang blyanter og farve blyant fra min blyant, af sin moster. De er god kvalitet og det er dejligt med navn på, så bliver de ikke væk. Siden har vi bestilt flere gange fra min... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Min bror er skolelærer, så han skulle have nogle pink blyanter med den pinlige sætning "Oskar er min yndlingslærer", som han kunne låne ud til eleverne når de glemte deres :-) Sætningen var for l... Mehr ansehen
Jeg bestilte mandag d 12/1 en ordre med farveblyanter med navn. På hjemmesiden gøres der opmærksom på at der er 2-3 dages produktionstid. Da jeg ikke har hørt noget om fredagen skrives der en mail... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Hos MinBlyant får du lov til at designe dine egne navneblyanter.
Kontaktinformationen
Vestervej 36, 4960, Holeby, Dänemark
- susan@minblyant.dk
- minblyant.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Fine produkter.
En super fin måde at give en personlig gave til børnebørnene.
Levering
Lækker indpakning og hurtig levering af bestilling af varen😊
Super service
Super service. Hurtig levering og fint arbejde. Det er gode kvalitets blyanter, som holder og skaber daglig glæde hos os.
Fantastisk service
I forbindelse med en alt for sen bestilling af en fødselsdagsgave til vores barnebarn klarede Susan opgaven i ekspres-fart og vi modtog de fineste farveblyanter med påtrykt navn og enhjørning næsten inden ordren var afgivet - stor respekt - flot arbejde. Stor respekt for din måde at klare det på 💪🏻💪🏻
Jeg kan kun anbefale min blyant👍🏼
Jeg kan kun anbefale min blyant👍🏼
De farve blyanter jeg har bestilt, har allesammen været fine med navne på og leveringen har været hurtig og gnidnings fri. Den sidste bestilling jeg fik, kom endda inden for få dage👍🏼
God service!
Jeg bestilte blyanter med navn i weekenden og allerede tirsdag eftermiddag lå de til afhentning i en pakkeboks hos mig! Undervejs fik jeg hele tiden at vide, hvor langt de var nået med ordren.
Pakken var pakket fint ind og blyanterne er lige som de skal være. Min søn blev meget stolt!
Jeg har handlet hos jer flere gange
Jeg har handlet hos jer flere gange. Hurtig, effektiv og dejlig behandling. Kan kun anbefales
Hurtig og perfekt levering
Meget brugervenlig hjemmeside gjorde bestilling nem og hurtig. Levering af specielt tilvirkede blyanter skete med meget kort leveringstid.
Kvalitetsprodukter som man kun kan være…
Kvalitetsprodukter som man kun kan være glad for. Vi oplevede meget svind i skolen før vi skiftede til blyanter med navn, kan helt klart anbefales. Derudover hurtig ekspedition og produkterne er fuldstændig som håbet 🌸
Jeg har handlet hos Min blyant flere…
Jeg har handlet hos Min blyant flere gange og er vældig tilfreds med både produkter, kontakt og den hurtige levering.
Der er altid god service, og du får dine helt specielle blyanter i god kvalitet.Jeg har købt til mig selv, mine børn og til mine elever. Kan kun anbefales.
Der er altid
Super nemt at handle der
Har brugt MinBlyant et par gange
Har brugt MinBlyant et par gange, hvor jeg har været meget tilfreds med kundeservicen og der var hurtig levering.
Vil anbefale MinBlyant og vil hel sikkert bruge MinBlyant igen
Rigtig god service
Rigtig god service. Hurtig levering. Flot indpakning.
Rigtig gode blyanter og skønt at der er så mange farvemuligheder i tryk.
Kan kun varmt anbefale Minblyant👍🏻
Rigtig gode blyanter
Rigtig gode blyanter - både til mig og til børnebørnene.
En meget fin service
En meget fin service, jeg har fået og fine blyanter jeg har købt ved min blyant
Hurtig og god betjening
Fantastisk hurtig og fin betjening
Fantastisk hurtig og fin betjening. Fine blyanter.
Fine varer
Fine varer, hurtig levering, styr på tingene. Altid gode tilbud, men generelt lidt høje priser
Flot arbejde
Så fine blyanter og alle de valgmuligheder gør det til en hyggelig ting, når der bestilles.
Jeg har bestilt 2 gange og gør det sikkert igen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.