Minblyant Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vores datter fik første gang blyanter og farve blyant fra min blyant, af sin moster. De er god kvalitet og det er dejligt med navn på, så bliver de ikke væk. Siden har vi bestilt flere gange fra min... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min bror er skolelærer, så han skulle have nogle pink blyanter med den pinlige sætning "Oskar er min yndlingslærer", som han kunne låne ud til eleverne når de glemte deres :-) Sætningen var for l... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg bestilte mandag d 12/1 en ordre med farveblyanter med navn. På hjemmesiden gøres der opmærksom på at der er 2-3 dages produktionstid. Da jeg ikke har hørt noget om fredagen skrives der en mail... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kvalitetsprodukter som man kun kan være glad for. Vi oplevede meget svind i skolen før vi skiftede til blyanter med navn, kan helt klart anbefales. Derudover hurtig ekspedition og produkterne er fulds... Mehr ansehen

1. Hobbygeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Hos MinBlyant får du lov til at designe dine egne navneblyanter.

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

134 Bewertungen

Alle Bewertungen

3 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De to gange jeg har bestilt blyanter…

De to gange jeg har bestilt blyanter har jeg fået præcis hvad jeg forventede😊flotte blyanter med navn påtrykt👍🏻Flot og forsvarligt pakket ind.
En super venlig og hurtig ekspedition tak for det. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her😊

31. Januar 2023

Fantastiske Blyanter

Har handlet hos dem og har fået købt 32 blyanter.
Super hurtigt service, hurtigt fragt samt sindsygt godt tryk på blyanterne. Trykket matcher det på billedet.

Blyanter er faktisk de bedste jeg har haft. Bruger dem på gymnasiet 👍

Bogstaverne Æ, Ø, Å er trykt uden problemer.

26. Januar 2023

Første oplevelse julegave

Første oplevelse julegave: fejl i navn og jeg kontaktede Susan - de var så hurtige med anden levering så den var ude dagen efter nemlig den 24/12 ♥️

Har lige bestilt igen 3 pakker alle med forskellige navne, fejler intet og super fine blyanter, vi er glade for produkterne, og et seriøst firma, vil meget gerne anbefale minblyant.dk

21. Januar 2023

Super god service

Jeg bestilte farveblyanter og malebøger til mine 2 børnebørn.
Da den ene malebog var udsolgt, fik jeg en mail om det var ok at sende en anden slags. Det er super god service og dejligt ordren ikke bare blev “lukket” og sendt med bare en malebog.
Rigtig fine varer.
Jeg kan kun anbefale at handle her.

Super service.
Rigti

25. November 2022

Super tilfreds

Så fine blyanter med flot skrift til mine børnebørn, de blev super glade for at få deres personlige blyanter, hurtig levering, er super tilfreds, jeg handler helt sikkert hos jer igen

30. September 2022

Antwort von Minblyant

Hej Bente, Tusind tak for din flotte anmeldelse :)

Rigtigt fine produkter

Rigtigt fine produkter, god service og hurtig levering.
Hjemmesiden er overskulig, det er let at bestille sine blyandter, hos Minblyant.

22. September 2022

Antwort von Minblyant

Hej Helle, Tak for den fine anmeldelse. Det betyder meget for mig, at du nævner at det er overskueligt at handle, da dette ligger mig meget på sinde.
Dbh Susan

Hurtig levering af varen

Hurtig levering af varen, som var 100% i orden. Jeg kommer gerne tilbage.

3. Oktober 2022

Hej Hery,
Tak for stjernerne. Jeg vil se frem til at du vender tilbage :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service 👏 fik tilsendt 2 pk…

Super service 👏 fik tilsendt 2 pk farveblyanter som desværre på det ene navn manglede et bogstav - sendt en mail til mine blyanter og fik svar med det samme og de ville lave en ny pk og sende til mig..

5. Oktober 2022

Hej Jennifer,
Tusind tak for anmeldelsen.
Det hænder desværre at der sker fejl, men jeg forsøger altid så vidt muligt at rette eventuelle fejl hurtigt.
MinBlyant.dk

Kan anbefales.

Fint udvalg, nemt at bestille og hurtig ekspedition og levering.

6. Oktober 2022

Hej Connie
Tusind tak for stjernene⭐⭐⭐⭐⭐

Tilfreds

Tilfreds med produktet, med levering og handle.

4. Oktober 2022

Hej Nora,
Tusind tak for stjernerne ⭐⭐⭐⭐⭐

- Navnetryk på blyanter

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super hurtig levering.

Super hurtig levering.
Ville dog ønske når man bestiller så mange forskellige at der så også var flere forskellige farver på navnene. Selvom jeg havde ønsket surprice me.

29. September 2022

Hej Laila
Tak fordi du har givet dig tid til at skrive her.
Jeg forstår dit ønske om forskellige tekstfarver, da teksten lød på "Overrask mig!", hvis du ikke selv ønskede at vælge tekst.
Ordvalget har fra min side været forkert, da valg af den mulighed (Overrask mig) kun var ment som en hjælp til kunder, der ønskede at handle hurtigt og ikke ville bruge tid på at vælge skriftfarven selv.
I travle perioder har vi derfor "bare" valgt sølvskrift til de ordrer, da farveskift i maskinerne tager tid.
Jeg har - på baggrund af din anmeldelse - nu slettet muligheden for at "blive overrasket", så alle kunder aktivt skal vælge en skriftfarve.

Jeg beklager, at resultatet ikke helt var som du havde håbet på.

Hurtig forsendelse

Hurtig forsendelse, og godt produkt.
Både blyanter og farveblyanter var flotte med navn.

1. Oktober 2022

Super mange tak for stjernerne Lisbeth ⭐⭐⭐⭐⭐

- Få navn på blyanterne

Super webshop

Jeg har endnu engang handlet hos minblyant. Jeg har begge gange været mere end tilfreds. Super service og super venlig kundeservice når det er nødvendigt med lidt hjælp. Men alt i alt virkelig en dejlig masse ting vi har modtaget herhjemme. Jeg anbefaler dem gerne til alle.

25. September 2022

Hej Anja
Tusind tak for den flotte anmeldelse.
Den bedste anmeldelse er altid at du er vendt tilbage og har handlet i min shop igen. Det sætter jeg utrolig stor pris på 🤗

Jeg er meget tilfreds

Jeg er meget tilfreds, blyanterne med navn på var meget flotte, min søn blev meget glad for dem og syntes at de var seje. Servicen var god, jeg fik blyanterne hurtigt med posten.
Tak for en god service
Vender helt klart tilbage, når jeg skal bruge flere blyanter eller en god gave.
De kærligste hilsner
Camilla Henriksen

8. September 2022

Hej Camilla
SÅ dejligt med så positiv en anmeldelse ⭐
Tusind mange tak 🤗
- Navn på blyanterne

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr