Bewertet mit 2 von 5 Sternen

We are new applicant with your insurance. We cannot log in to your menzis app using DigiD. We try to call your hotline but cannot reach out. Is there any contact number you have that we can call and i... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ook vandaag was het mijn beurt. Ik begrijp iedereen hier want menzis is wat mij betreft simpelweg een bedrijf met wat kantoorlui in dienst die werkelijk niet snappen wat een ziek mens mee maakt. Vand... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Menzis is goed telefonisch bereikbaar echter zijn er vrijwel geen communicatie opties. Geen mail optie en ook klachten indienen is onmogelijk. Het menu iedere keer hetzelfde en onbruikbaar. Een simpel... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Menzis laat fraudeplegers toe en liegen tegen hun verzekernemers . Waar uit blijkt dat Menzos AnderZorg gehackte emails van fraudeplegers ontvangen. Want digid fraude plegers weten hoe zij derde pers... Mehr ansehen

1. Krankenversicherung

Vom Unternehmen geschrieben

Zoekt u een zorgverzekering die bij u past? Sluit dan een verzekering af bij zorgverzekeraar Menzis. Uitstekende vergoedingen en goede dienstverlening.

1,7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 96 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Geen goede afhandeling annuleringsvraag

Ik heb nu 3 maal gevraagd om mijn zorgverzekering te annuleren. Menzis bevestigt maar stuurt heel droog een nieuw polisblad. Heb weer gebeld en weer lang in de wacht. Een email adres hebben ze niet. Wel Chatbot Sarah die niks kan en niets weet. Wat ben ik blij dat ik geen verzekering bij deze club definitief heb afgesloten. WEG BLIJVEN.

30. Dezember 2024

Antwort von Menzis

Vervelend dat het niet helemaal goed lijkt te lopen. Ik adviseer je nogmaals contact op te nemen. Als je via onze chatbot Sarah om een medewerker vraagt verbindt ze je door naar onze livechat met de medewerker. We kijken graag voor je na wat der status van jouw annulering is. ^Jo, Menzis

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Incasso bureau voor 1 maand achterstand!

Inplaats van mij persoonlijk te bellen vanwege een achterstand, sturen ze gewoon een incasso bureau op je af. Voor 1 maand achterstand! Ik betaal nu 400euro met incasso kosten voor 1 maand wat normaal 169euro was. Echt schandalig, maak je keuze goed voordat je een verzekeraar kiest voor 2025. Ik zou iniedergeval nooit meer voor Menzis gaan.

21. November 2024

Antwort von Menzis

Vervelend om te lezen dat er een vordering bij de deurwaarder is beland. Het kan natuurlijk altijd een keer gebeuren dat een betaling niet lukt of niet uitkomt. Mocht een betaling niet lukken dan sturen we altijd eerst een herinnering, daarna een aanmaning en pas daarna wordt een vordering overgedragen naar de deurwaarder. Hier heb jij vaak dan ook nog enige tijd om de vordering zonder incassokosten te voldoen. Zie voor meer informatie: https://www.menzis.nl/klantenservice/premie-en-rekeningen-betalen. Ik begrijp uit je bericht dat je liever telefonisch bericht van ons had gekregen. Dit is helaas niet mogelijk maar we bieden wel Mijn Menzis aan zodat je altijd de betalingen in de gaten kan houden en kan checken of er openstaande nota's zijn.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Volgens mijn behandelaar heb ik inplantaten nodig

Volgens mijn behandelaar heb ik implantaten nodig.
Menzis zegt die vergoeden wij niet voor boven.
Moest hiervoor naar een externe behandelaar die Menzis heeft gekozen.
Die zij letterlijk dat wat ik nu heb matig is gemaakt en zeer snel uit me mond valt
Ik zij ja klopt kan nog geen broodje eten.
Nu antwoord van menzis afgewezen was nog prima zo .
1 ster is nog teveel ben 49 jaar en van af mij 18 klant.
Nu 1 keer wat nodig wat geld kost afgewezen.
31 jaar betalen van mij kant hadden ze geen moeite met het ontvangen van me geld.
Voel me opgelicht door jullie en hoop heel veel mensen dit lezen en besluiten ook over te stappen
De voorwaarden zijn niet van deze wereld eerst moet je kaakbot weg zijn dan een operatie voor kaakbot dan alsnog implantaten hoe lang moet je lijden bij Menzis ???????????????

1. November 2024

Goedemorgen Cees,

Ik begrijp dat er een aanvraag bij ons is gedaan voor de vergoeding van implantaten en dat deze aanvraag is afgewezen. Vanuit je bericht begrijp ik dat je hierdoor teleurgesteld en boos bent. Op het moment dat wij een aanvraag voor de vergoeding van implantaten vanuit de basisverzekering krijgen, dan beoordelen we of de situatie voldoet aan de voorwaarden die gelden vanuit de basisverzekering.
Zie voor meer informatie: https://www.menzis.nl/zorg-en-vergoedingen/i/implantaten-en-implantaatgedragen-prothese.
Mocht je het niet eens zijn met onze beoordeling dan mag je natuurlijk altijd bezwaar indienen. Neem gerust contact op met onze klantenservice zodat we ons besluit kunnen toelichten en je bezwaar eventueel intern kenbaar kunnen maken. https://www.menzis.nl/klantenservice.

fraude met betallings kenmerk

ik maak september over 2024 met betallings kenmerk kijk ik de volgende dag op mijn rekening is goed afgeboekt kijk ik op mijn menzis app is oktober betaalt met de betalingskenmerk van oktober dus er word fraude ge pleegt

17. Oktober 2024

Antwort von Menzis

Beste John, ik kan mij voorstellen dat dit verwarrend is en vragen oplevert. Via deze weg kan ik niet meekijken. Wil je daarom contact opnemen met onze klantenservice?
Dan kijken we graag met je mee en bekijken we de betalingskenmerken.
Alvast bedankt. ^ Mirijam

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Premie wordt veel te hoog zo langzamerhand

Niet meer te betalen met de steeds stijgende premie,de zorg wordt minder,en de premie gaat elk jaar omhoog,wordt er wel eens nagedacht over de ouderen die alleen een uitkering of AOW hebben? Nee dus.!!!! Snap goed dat mensen hun premie niet meer betalen omdat ze het niet kunnen,moesten meer mensen gaan doen. Schande voor een land als Nederland.Het wordt tijd dat de premie inkomens afhankelijk wordt.Mensen met een laag inkomen betalen net zo veel als mensen met een top salaris,dat dit mogelijk is in Nederland.Altijd de man met de smalle beurs die de dupe wordt.

25. September 2024

Antwort von Menzis

Ik begrijp je opmerking. Wij maken in november de nieuwe premie bekend. We denken graag mee hoe we de polis passend en betaalbaar kunnen maken. Je mag dan natuurlijk contact opnemen met onze klantenservice, zodat we met je
mee kunnen kijken én denken! ^ Miirijam Menzis

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mijn ervaring met Meniz was schaamte

Mijn ervaring met Meniz was uiterst teleurstellend en frustrerend. Toen ik contact opnam met hun klantenservice om te informeren of een specifiek hulpmiddel vergoed zou worden, kreeg ik de bevestiging dat dit onder de basisverzekering viel. Met deze informatie heb ik het hulpmiddel besteld, enkel om later te ontdekken dat de kosten niet vergoed werden. Deze miscommunicatie heeft geleid tot aanzienlijke extra kosten voor mij, en helaas konden we niet bewijzen wat er precies was gezegd, wat de situatie nog ingewikkelder maakte.

Gedurende meerdere maanden heb ik herhaaldelijk geprobeerd om dit probleem op te lossen. Ondanks mijn vele pogingen, vaak meer dan tien keer, kreeg ik telkens dezelfde ontwijkende antwoorden zonder enige empathie. Het leek alsof de medewerkers simpelweg geen begrip hadden voor mijn situatie en mij keer op keer met dezelfde boodschap confronteerden: "Het wordt niet vergoed." Zelfs wanneer ik probeerde de situatie uit te leggen, leek er geen ruimte voor dialoog of oplossing. Mijn vragen werden vaak ongeduldig beantwoord en ik werd het gevoel gegeven dat ik niet begreep wat er aan de hand was.

Wat nog frustrerender was, was de manier waarop de communicatie tussen Meniz en de andere betrokken partijen verliep. Er leek een gebrek aan samenhang en verantwoordelijkheid, waarbij elke partij de schuld aan de ander gaf. Deze slechte communicatie resulteerde in een situatie waarbij ik als klant tussen twee vuren kwam te zitten, zonder enige vorm van oplossing of compensatie.

Naast deze problemen had ik ook te maken met de faillissement van mijn werkgever, wat mijn financiële situatie nog verder onder druk zette. Deze bijkomende moeilijkheid maakte de al bestaande problemen met Meniz des te zwaarder.

Hoewel ik respect heb voor de medewerkers die hun best doen in hun werk, kan ik niet anders dan mijn ontevredenheid uitspreken over hoe Meniz deze zaak heeft afgehandeld. Het gebrek aan duidelijke informatie, empathie en verantwoordelijkheid heeft geleid tot een zeer negatieve ervaring. Ik hoop dat Meniz in de toekomst de klantenservice en interne communicatie kan verbeteren, zodat andere klanten niet met soortgelijke problemen te maken krijgen.

Ik voel me enorm bedrogen door Meniz. Het lijkt erop dat een bedrijf in de verzekeringssector zonder duidelijke bedrijfscultuur en zonder respect voor normen en waarden niet thuis hoort in Nederland.

19. September 2024

Antwort von Menzis

Wat balen dat dit hulpmiddel niet vergoed wordt. Zeker als je al financiële druk ervaart!

Ik kan mij voorstellen dat dit een nare ervaring is geweest! Helemaal als er geen empathie was en betrokken partijen naar elkaar wijzen.

Via Trustpilot kan ik niet met je meekijken naar deze situatie. Omdat ik lees dat je al herhaaldelijk contact hierover hebt gehad, verwijs ik je niet terug naar onze klantenservice.

Maar je mag wel deze situatie kenbaar maken bij onze afdeling Klachten. Ongeacht de uitkomst daarvan, hoop ik dat je een betere ervaring krijgt.

https://www.menzis.nl/klantenservice/klacht-indienen ^ Mirijam

Froud!!!

Froud!!!! Abusers and not a assurance

5. September 2024

Antwort von Menzis

Hi, I am shocked by your review. What happened? Through this message I can't look with you at the situation. Have you already contacted my customer service colleagues? They are available via chat on weekdays from 8:00 am to 6:00 pm. Best regards, Franky Menzis
www.menzis.nl/klantenservice

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Al jaren klant goed vertrouwen .

Al jaren klant goed vertrouwen .

Geen problemen met de zorg tandarts operatie
Oncologie ook geen problemen ondervonden alles netjes geregeld met de menzis makelaar,die belde altijd even hoe het ging en of ze nog iets konden betekenen
carona bedje stond klaar indien nodig maar gelukkig hoefde ik der geen gebruik van temaken.

Mijn zoon is ook tevreden toevallig vrijdag Nog contact gehad en hij was blij dat alles goed ging,maar zijn polis stond verkeerd en dat hebben we eigenlijk nooit doorgehad,maar dat is gelukkig ook weer geregeld.

Dus menzis bedankt voor alle goede hulp

30. August 2024

Antwort von Menzis

Dat hebben we met alle plezier gedaan! Fijn dat jullie het zo waarderen.

Hartelijke groet, Franky Menzis.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Menzis besluit zelfs geautomatiseerd systeem te 'reorganiseren'

Reeds jaren als gezin bij Menzis verzekerd al voordat het Menzis heette. Over het algemeen goeie ervaring, maar het opheffen van 2 naar uitsluitend 1 rekening te gebruiken voor premie en vergoeding c.q. betaling wat ik van begin af aan altijd al heb gedaan is kennelijk 'technisch niet langer mogelijk'. Moeten werkelijk zelfs IT-systemen uitgekleed worden?

27. August 2024

Antwort von Menzis

Ik begrijp dat het vervelend is dat je op dit moment nog maar 1 rekeningnummer kan registreren. Helaas hebben we dit beleid, ook in overleg met andere zorgverzekeraars, moeten invoeren. Het excasso nummer werd bijvoorbeeld regelmatig gewijzigd waardoor uitbetalingen op het oude rekeningnummer uitbetaald werden. Ook hebben we enkele fraude situaties gehad. Hierdoor hebben we deze beslissing moeten maken.

Lizet Menzis.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een medewerker vandaag gesproken geeft…

Een medewerker vandaag gesproken geeft zij aan dat zij mij niet goed versta dus probeer ik hard te praten dat zij mij toch kan verstaan. Krijg ik een reactie dat zij mij toon niet normaal vind dus zeg ik tegen haar dat het haar interpretatie is dat ik gewoon mijn vraag wil doen dat ik zo praat omdat zij aangeeft dat zij mij niet goed verstaat. Vervolgens zegt ze ik ga gewoon deze gesprek eindigen zo brutaal vond ik het heb ik zelf maar opgehangen liever iemand anders aan de lijn dan zo medewerker.

26. August 2024

Antwort von Menzis

Spijtig om te horen dat je gesprek met onze Klantenservice niet prettig verliep. Via deze review heb ik geen toegang tot de inhoud van het gesprek. Wil je ons nog een keer bellen of benaderen via een chatgesprek? We hopen dan alsnog met oprechte interesse en geduld jouw vraag naar tevredenheid te beantwoorden.

Hartelijke groet, Franky Menzis.

mes in je rug 🗡️

Opeens te worden geconfronteerd met gepeperde rekening terwijl medicijn al 2 jaar werd vergoed !
Na enkele mails hierover en diverse tel. contacten is duidelijk : onwillige, incompetente, chagrijnige en onvriendelijke medewerkers

14. August 2024

Antwort von Menzis

Wat jammer om te lezen dat je deze ervaring met ons hebt! Excuses voor het ongemak. Via deze review kan ik niet meekijken wat er aan de hand is. Daarom wil ik je vragen om nogmaals contact op te nemen met onze klantenservice zodat we het uit kunnen zoeken. Hartelijke groet, Franky Menzis.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bij een paar constante afwijzingen van…

Bij een paar constante afwijzingen van een reisdeclaratie voor eigen vervoer waarvoor al een toestemmingsnummer is afgegeven en formulieren goed zijn ingevuld en al eerder declaraties zijn betaald is het elke keer weer het zelfde drama . Afwijzing 2 of meerder keren bellen en dan weer toegekend. Vervelend en frustrerende procedure. De eerste telefoniste weet er te weinig van en heeft geen idee wat de oorzaak van de afwijzing is en wil je niet doorverbinden met de verantwoordelijke afdeling die dan uiteindelijk naar 3 keer bellen helpt.
Dit systeem werkt dus compleet niet
Je mag er van uitgaan dat dit tegenwoordig snel opgelost is
Of je direct met de verantwoordelijke personen kunt communiceren.

15. Juli 2024

Antwort von Menzis

Wat vervelend dat je deze ervaring hebt gehad. Helaas kan ik zo niet meekijken wat het probleem is geweest. Gelukkig is het wel goed gekomen begrijp ik. ^Jo Menzis

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wij komen nooit meer bij jullie terug

Wij komen nooit meer bij jullie terug, smerige geldwolven.

1. Januar 2024

Antwort von Menzis

Spijtig om jullie ervaring en ontevredenheid te lezen! Ik kan op basis van dit bericht niet goed plaatsen wat er is gebeurd. Mochten jullie er behoefte aan hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice om de situatie te bespreken. De bereikbaarheid van onze klantenservice vinden jullie hier: https://www.menzis.nl/klantenservice

waardeloze teringlijers

waardeloze teringlijers. eerst heel leuk zeggen dat er tot een bepaald % van het bedrag van de psycholoog word vergoed. en dan krijg je de rekening, en vergoeden ze maar een percentage van wat zij denken dat een "redelijk uurtarief" is.
zelfs met een doorverwijzing van de huisarts betaal je je dus nog steeds helemaal scheel omdat zij weigeren je rekening te vergoeden en keihard winst maken op de premie die je elke maand betaald

16. Juli 2024

Antwort von Menzis

Hi Jarno, bedankt dat je de moeite neemt om een review te schrijven. Via dit kanaal kan ik niet in je persoonlijke gegevens kijken en de situatie niet goed beoordelen. Het % vergoeding is gebaseerd op het gemiddeld gecontracteerde tarief en afhankelijk van je gekozen Basisverzekering.
Voor meer informatie over de vergoeding verwijs ik je graag naar deze pagina: www.menzis.nl/zorg-en-vergoedingen/g/ggz-zonder-opname

Of neem contact op met onze Klantenservice. We helpen je graag.

Franky Menzis

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Leugens om niet te hoeven vergoeden.

Volgens website werd gezichtsontharing vergoed, echter kwam menzis met leugens zodat ze het niet hoeven te vergoeden omdat het probleem "zogenaamd" al opgelost was, terwijl dit niet het geval was.

Daarnaast is het onmogelijk om Menzis te bereiken, er is geen manier om contact op te nemen via email en de telefoon is maar beperkt beschikbaar. Daarnaast is de support op de website heel slecht en wordt je continu naar verschillende (onbereikbare) mensen door gestuurd.

Edit: Na de geweldige "klachten" hulplijn aan de lijn te hebben gehad, bleek dus dat Menzis oordeelt op 'hoe erg je gezicht iemand laat schrikken'. ipv je eigen dysforie. In andere woorden, je krijgt nog een trap na ook.

11. Juli 2024

Antwort von Menzis

Hoi Luna, ik heb ook gereageerd via je andere review.
Ik raad je aan om contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch tussen 08:00 en 18:00 uur. Ook is het mogelijk om met ons te chatten tijdens dezelfde tijden. In de chat kan je vragen om een medewerker zodat je wordt doorverbonden naar een medewerker.

Lizet Menzis.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ze weten zelf niet hoe hun site werkt

Ik belde nav een openstaande rekening volgens hun website was het een derde van wat ze vroegen,
Ik heb toen maar het bedrag van de website betaalt en een verzekering elders afgesloten.
Geen capable mensen of slechte automatisering

2. Juli 2024

Antwort von Menzis

Wat jammer om te lezen dat je deze ervaring met ons hebt! Excuses voor het ongemak. Het kan zijn dat er een verrekening heeft plaatsgevonden, of dat een betaling en factuur elkaar gekruist hebben. Via deze review kan ik niet meekijken wat er aan de hand is. Daarom wil ik je vragen om nogmaals contact op te nemen met onze klantenservice zodat we het uit kunnen zoeken. Hartelijke groet, Lizet Menzis.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Je betaald meer dan €200,- premie voor…

Je betaald meer dan €200,- premie voor de meest 'uitgebreide' en dure tandartspakket: TandVerzorgd 750 en volgens de berekening van begroting van de mondhygiënist/tandarts moet ik als ik mijn gebit in goede conditie wil houden €1400,- zelf bijbetalen en dat kan ik niet. ik moet nu de afpraak gedwongen afzeggen en waarschijnlijk al mijn tanden laten trekken.
De gezondheid van mensen interesseert menzis niet, alleen het geld is belangrijk.
Het is een zeer lucratieve business dat 'verzekerden' uitknijpen.
Het zijn geldduivels bij Menzis die meer en meer zorgmijden veroorzaken.

Hier onder het hypocriete standaard riedeltje van Menzis als reactie!

18. Juni 2024

Antwort von Menzis

Wat vervelend dat je door de hoogte van je eigen bijdrage jouw behandeling niet kon laten doorgaan. Ik kan helaas niet meekijken waar het precies om gaat. In het pakket TandVerzorgd 750, vergoeden we behandelingen die in het pakket zijn opgenomen voor 75% van de kosten tot maximaal €750. Als behandelingen duurder zijn, blijft er inderdaad een eigen bijdrage over.

In India

In India kun je geen contact maken met Menzis, geen mail, geen website en de app werkt ook niet
Bellen of chatten gaat ook niet

18. Februar 2024

Antwort von Menzis

Excuses voor onze late reactie. Wat naar dat je ons niet kon bereiken vanuit India. Ik kan zo niet nagaan waarom dit niet is gelukt. je kan altijd bellen of chatten met een medewerker binnen kantoortijden. Heb je [spoedeisende] zorg nodig in het buitenland, neem dan contact op met onze alarmcentrale via T: +31 317 455 555. Zij zijn 24/7 bereikbaar.

Ergenis Menzis

Ik heb vanmorgen gebeld met een Mevrouw van Menzis ik heb haar uitgelegd dat mijn huisarts mij niet serieus neemt en zomaar mijn medicatie verminderde zonder mij daarvan in kennis te stellen ik vroe aan deze mevrouw of hun een andere huisarts konden geven(wat vroeger wel kon) nee zei ze daar is de zorgverzekeraar niet voor,dat houd nu in dat ik bij deze vreselijke huisarts moet blijven,omdat ik nergens anders terecht kan,want alles zit vol ik dacht dat een ZORGVERZEKERAAR daar ook een rol in kon spelen MISPOES dus niet! Aan het eind van het jaar stap ik over naar een andere zorgverzekeraar nooit heb ik iets gevraagd in die ruim 50 jaar dat ik bij hun ben en zelf nu kunnen ze me niet helpen,maar mijn premie houden ze wel iedere maand van mijn rekening zonder dat zij er iets voor hoeven te doen,want mijn medicatie moet ik zelf betalen! Ik ben er inderdaad niet uitgekomen ook niet met de klachtenfunctionaris en er zijn geen praktijken meer in Den Haag die nog nieuwe patiënten aannemen het is zo'n ernstig voorval dat de geschillencommissie tussen beiden moet komen,Mijn huisarts had buiten mijn weten om de medicatie verminderd de apotheek was er eerder van op de hoogte dan ik daar kreeg ik het van te horen!! Schande in een woord zo ga je niet met je patiënten om!

24. Mai 2024

Antwort von Menzis

Excuses voor onze late reactie. Wat naar te lezen dat je problemen ervaart met je huisarts. Helaas hebben we in Nederland inderdaad te maken met een te kort aan huisartsen. Overstappen is mede daarom niet zo makkelijk meer. We adviseren altijd om de onvrede te bespreken met de huisarts. Dit kan vaak al veel oplossen. Komen jullie beiden tot de conclusie dat er geen vertrouwen meer is, kan de huisarts ook helpen voor een praktijk die nog patiënten aanneemt.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Menzis is alleen maar op geld belust

Menzis is alleen maar op geld belust. De medewerkers schromen ook niet om dat uit te spreken. Een voorbeeld: als de behandelaar geen contract heeft met Menzis mag je geen betalingsregeling voor de eigen bijdrage of überhaupt apart betalen. Ze houden dat in van het geld voor de behandeling. Ookal ben je aanvullend verzekerd zal je hoe dan bij betalen. Ongelooflijk dat dergelijk machtsmisbruik legaal is.

15. Mai 2024

Antwort von Menzis

Excuses voor onze late reactie. Ik kan helaas niet nagaan wat er precies is gebeurd. Wanneer je gebruik maakt van zorg uit je basisverzekering bij een behandelaar die geen contract heeft, kan je te maken krijgen met en een eigen bijdrage en /of een eigen risico. Een aanvullende verzekering heeft op deze bijdragen geen invloed. Uiteraard mag je ook altijd even contact met ons opnemen als we nog ergens iets kunnen verduidelijken.

Hartelijke groet, Jo Menzis

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr